Starity

Egy kis szívesség 2: Anna Kendrick és Blake Lively kibékültek a film kedvéért

Tegnap, 20:09   |   Szerző: Four

A két híresség között voltak viták, de az új film kedvéért kibékültek.

hirdetés

Anna Kendrick és Blake Lively 2018-ban dolgozott együtt az "Egy kis szívesség" című filmen, és bár a nyilatkozataikban próbáltak nagyon pozitívan beszélni egymásról, a bennfentesek szerint egyáltalán nem voltak jóban a közös munka során. 

A produkció folytatása kedvéért - amelyben egyébként a 365 nap sztárja, Michele Morrone is szerepel - kibékültek, és Lively valószínűleg nagyon örül ennek, tekintve, hogy a karrierje elég nagy buktatón ment keresztül az utóbbi pár hónapban.

Blake karrierje az eddigi legnagyobb ütést szenvedte el a Velünk véget érrel, de nem hagyja, hogy örökké a főgonosz szerepében ragadjon. Sőt, keményen próbál kilábalni a helyzetből, és mindent elkövet, hogy a valódi szövetségesei tudják, mennyire értékeli őket. 

- mesélte a Life & Style bennfentese.

Az Egy kis szívességről korábban úgy nyilatkoztak a szakmabeliek, kizárt, hogy legyen folytatása, főként a két színésznő rossz viszonya miatt - de mivel Kendrick és Lively kibékült, a Velünk véget ér készítői abban reménykednek, valahogy sikerül dűlőre jutnia Justin Baldoninak és Blake Livelynak.

Ami valószínűbb, hogy Ryan Reynolds, Blake férje kivásárolja Baldonit a Velünk véget ér-franchise-ból, és a folytatás már egy másik Ryle-lal fog elkészülni.

Embed from Getty Images

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek