Starity

Rosario Dawson szeret hatni a nézőkre

2010. december 26. 14:02   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő leginkább a film mondanivalója miatt vállal el egy-egy felkérést.

hirdetés
Rosario Dawson szeret hatni a nézőkre

A színésznő egy interjúban elárulta, leginkább olyan szerepeket vállal, amik nagy hatással vannak a film nézőire. „Én inkább kerülöm a »valakinek a csaja« és a »nőci, akit fel akarnak szedni« típusú szerepeket, mert nekem fontos, hogy a karakterem erős hatást váltson ki az emberekből.”

Rosario Dawson már 15 éve van a pályán, legemlékezetesebb alakításait a Grindhouse: Halálbiztos, a  Hét élet  és – a nemrég bemutatott – Száguldó bomba című filmekben nyújtotta.

Az utóbbiról nyilatkozott a Cosmopolitannek, amiben elárulta, hogy leginkább az igaz történeten alapuló forgatókönyv és az érdekes mondanivaló miatt vállalta el Connie Hooper karakterét. „Lehet, hogy nem tudsz ugrálni a házak tetején, és nem futsz olyan sebesen, mint a puskagolyó, de benned is megvan az a képesség, hogy jobbá tedd a világot. Csak rá kell jönnöd, mi a te különleges adottságod, és meg kell osztanod másokkal. Nem számít, hogy az autószereléshez, a gyógyításhoz vagy a festéshez értesz, csupán tenned kell a dolgod, amire születtél, és elmondhatod magadról, hogy hős vagy.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek