Starity

Horror Lánya profilja

Horror Lánya white  
  • Statisztika
  • 2 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 2 barátja van
  • 3 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. június 10.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Horror Lánya még nem állította be a státuszát

Horror Lánya
Utoljára aktív: 2014.05.29. 20:08Státusz módosítva: Ma, 05:29

Mi újság nála?

2013.08.09. 19:07Horror Lánya és SexySportsBabe mostantól barátok

2013.07.16. 20:08Horror Lánya és szimike mostantól barátok

2013.07.02. 09:09Horror Lánya és mostantól barátok

Bemutatkozás


Sziasztok, remélem tetszeni fog a profilom. Nem tudom, hogy sikerült pont az én profilomat megtalálni, de ha már itt vagy olvasd végig a profilomat, remélem nem hiába. Annyit szeretnék kérni, hogy nem vidd el a GIF képeket, és feliratokat, jó olvasgatást!

A jelölésekről és szavazásról.:

- Nyugodtan jelölj be barátnak, hogyha szeretnél, de annyit szeretnék kérni, hogyha már bejelölsz írj az üzenőfalamra, vagy egy üzenetet.

- A szavazatok visszamennek egytől-egyig, csak légyszíves írjatok, különben nem látom, hogy ki szavazott, és ki nem.

Gondolom most várjátok, hogy órákat írjak magamról... Az a baj, hogy én ebben sosem voltam profi, és ha magamhoz hasonlítom a Starity felhasználókat, akkor ti sem szerettek annyit olvasni, szóval én megpróbálok tényleg rövid lenni ebben a témában. Anitának hívnak, 16 éves vagyok, illetve leszek, de ez nem is számít. Van egy testvérem, imádom az állatokat. Spanyolul és Angolul beszélek/tanulok, és elkezdtem az arabot is, hátha rámragad valami (reménytelennek tűnik eddig.)


Na akkor, a hobbi rész. Hát amit ide először beírnék, az talán a képszerkesztés. Imádok képeket szerkeszteni, és ha van időm nagyon szívesen csinálom. Aztán ott van még a fordítás...Angol dalokat/videókat szoktam fordítani, aztán, ami azt hiszem beletartozik a videószerkesztésbe, mert utána meg is szerkesztem, és feltöltöm a YouTube-ra. A számítógépes hobbikon kívül ott van a gitározás/karaoke/zongora. Mivel imádom a zenét sokat foglalkozom vele. Amikor lehet zenét hallgatok mindig, autóban, iskolában, otthon, másoknál, egyszerűen mindig.


SHE'S MY HERO

Miley Ray Cyrus a példaképem, és a kedvencem. Egyszerűen imádom, már nem kevesebb,mint 6-7 éve. Nekem ő a legeslegjobb példakép, és nem számít, hogy ki mit mondd róla, én akkor is nagyon szeretni fogom. Nagyon remélem, hogy egyszer majd láthatom élőben, és közel leszek hozzá.

 

Somebody' said prayer

Miley apja, Billy Ray Cyrus írt egy dalt 'Somebody said a prayer' címmel, ami ugyan egy családról, és egy elvált anyáról szól, de a cím nekem kicsit kapcsolódik Mileyhoz, mert ugye 'Somebody said a prayer' (magyarul.: Valaki elmondott egy imát)... Ez olyan, hogy én is akkor találtam meg Mileyt, amikor kellett, mintha tudtam volna, hogy pont Ő, és pont akkor. Szóval innen van a 'Somebody said a prayer' cím.

My Other Favourite

A többi kedvencem közül a TOP 5-ben bennt van a Big Time Rush. Tehát óriási rusher vagyok. Nem tartozom a megszállott fanatikusok közé, akik halállal fenyegetőznek a Twitteren, de nagyon-nagyon szeretem őket. Olyan 3 és fél éve kedvenceim, és szinte minden nap hallgatom a dalaikat.


Demiről külön sokat tudnék mesélni, hogy miért, és hogyan szerettem meg, de erre majd késöbb visszatérek. Több,mint 4-5 éve ismertem meg, de eddig nem voltam oda érte annyira. 1 éve körülbelül viszont elkezdtem nagyon rajongani érte, szó szerint imádom. Talán ha választanom kéne, hogy ki a második kedvencem, akkor Demit mondanám. És ennek több oka is van.


Volt egy idő, mikor utáltam Selenát, aztán utána nagyon szerettem, aztán megint utáltam, és így kötöttem ki ott, hogy mostmár az egyik kedvencem. Egy éve vagyok nagy Selenator, és nagyon tehetségesnek tartom, és róla még annyit tudnék mondani, hogy az én véleményem szerint jobb színésznő, de énekesnőnek is szeretem.

Hát most csak ennyit írtam le, hogyha bármi kérdésed lenne írj!

Barátok

szimike
szimike

új tag

SexySportsBabe
SexySportsBabe

új tag

Üzenőfal

Ildikócska10 szia szavaztam szép profil

2013.10.05. 17:05