Starity

ParkNiNeul profilja

ParkNiNeul white yellow  
 • Csatlakozott
 • 2018. január 13.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Születési idő
 • 2000. február 09.
 • Lakhely
 • Szabolcs-Szatmár-Ber megye
 • Párkapcsolat
 • foglalt vagyok
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Imádom
 • ♥Barátnőm♥K-Pop♥Anime♥Japán♥BTS♥BIGBANG♥EXID♥Barátaim♥Könyvek♥
 • Utálom
 • Homofóbia, Kiközösítés, Mélyebb ismeretek nélküli ítélkezés valamivel vagy valakivel szemben, rágcsálók, rovarok, csúszómászók, értelmetlenül eltöltött idő

Stan talent, stan TARGET

ParkNiNeul
Utoljára aktív: 2019.01.20. 17:05Státusz módosítva: 2019.01.01. 16:04

Bemutatkozás

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Hello, beautiful Örülök, hogy idetévedtél, és ha már itt vagy, nézz körbe egy picit, és ha gondolod, ismerj meg jobban. Azt hiszem, először is a nevemet kellene tisztáznom, ugye? Nos, Nikinek hívnak, és jelenleg 18 éves vagyok. Ha magamat kellene jellemeznem, azt mondanám, hogy egy nagyon nyitott, barátságos és segítőkész ember vagyok, aki vágyik a változatosságra, az új ismeretekre. Egyszerűen ki nem állhatom a monotonitást, ki tud készíteni. Nagyon remélem, hogy a középsuli után elköltözhetek a falumból Pestre, most jelenleg ez a legnagyobb álmom és célom. LGBTQ+ tag vagyok és van egy csodálatos barátnőm, akit sajna a távolság miatt nagyon ritkán láthatok, de így is ő a fény és a szín a néha nagyon is szürkének tűnő mindennapjaimban, ő az, aki átsegített nagyon sok nehéz helyzeten, és ezt sosem fogom tudni neki eléggé meghálálni. Barártcentrikus vagyok, imádom minden egyes barátomat és tűzbe mennék értük. Sokáig a barátság nem igazán volt jelen az életemben, de ma már vannak igazán közeli barátaim, és tudom, hogy bármi is történne, mellettem állnának jóban, rosszban, és én is melletük. Imádok írni és olvasni, valamint nagy szenvedélyem az éneklés. Egészen kicsi korom óta éneklek, az írás egy pár éve lett az életem része, és egyszerűen imádom. A külsőmet illetően csak röviden annyit szeretnék elmondani, hogy sosem voltam a "csinos" vagy "szép" lány, de ez igazából sosem zavart. Egészen kicsi korom óta szemüveget hordok, vállig érő barna hajam van, és eléggé pici vagyok, mivel minössze 150 cm a magasságom. Nos, igen, a barátaimnak már illettek a "minion" becézéstől kezdve mindennel xD 

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

"When i hate being myself, when i just want to disappear forever 
I open one door and there i was in your heart"

 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Kb. 2 éve ismerkedtem meg életem egyik legmeghatározóbb részével, a K-Pop-al. A Bangtan vezetett be ebbe a színes, hihetetlenül csodálatos és szó szerint függőséget okozó világba, és nem is lehetnék hálásabb nekik emiatt. A BTS, mint legelső bandám nagyon különleges helyet foglal el a szívemben, hihetetlenül imádom ezeket a srácokat és büszke vagyok mindarra, amit elértek. 7 névtelen kisfiúból pár év leforgása alatt a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb koreai fiúcsapata lett, és bár a fiúk mindig mondogatják, hogy ez nem jöhetett volna létre nélkülünk, ARMY-k nélkül, az ő kemény munkájuk és odaadásuk volt az, ami ide vezette őket. A dalszövegeikkel képesek megríkatni, a személyiségük képes úgy megnevettetni, hogy egy jó ideig minden prolblémát magam mögött tudok hagyni, a tehetségük és az alázatosságuk pedig még mai napig ámulatba ejt. Minden tiszteletem ezé a 7 csodáé. 

 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Oh, honey, ódákat tudnék zengeni arról, hogy mit is jelent nekem ez a Jung Hoseok nevezetű csoda, aki mára már az életem egyik legmeghatározóbb figurájává vált, de mégis, úgy érzem, hogy még az a rengeteg óda sem lenne elég összefoglalni, milyen csodálatos, édes, tehetséges és imádnivaló Hoseok valójában. Amikor először megláttam az egyik videóklippjükben, nem igazán figyeltem fel rá, de amikor elkezdtem jobban megismerni a bandát és a tagokat a vidám, mosolygos személyisége rögtön magával ragadott és pillanatk alatt a biasom lett. Folyamatosan videókat néztem róla, butaságnak hangzik, tudom, de úgy éreztem, meg kell jobban ismerni ezt a kis napfénysugarat. Hihetetlen, hogy a nevetése, az egész kisugárzása mennyit segített a nehéz napjaimon. A barátnőm mellett Hoseok az az ember, aki ha nem is személyésen, de a videókon keresztül pozitív energiával töltött fel és mindig meg tudott nevetettni, ezzel kihúzva a legdurvább pillanataimból is. Felnézek rá, tisztelem és csodálom a tehetségét, mert uram Isten, ez az ember mind táncosként, mint énekesként, mint rapperként hihetetlen. Természetesen a BTS összes tagja hihetetlen hatással volt rám, de Hobi megmagyarázhatatlanul különleges számomra. Ha léteznek angyalok, Jung Hoseok, te biztosan egy vagy közülök. Szeretlek!

 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Az én édes kicsi őzikém <3 ViVi őszintén szólva szerelem volt első látásra, ha szabad így fogalmazni. Amikor először megláttam a képét, tudtam, hogy bármennyire is csodálatos az ősszes LOONA lány, nekem bizony az az iszonyat édes, rózsaszín hajú leányzó lesz a biasom a csodaszép mosollyal. Teljes sokként ért, amikor utánanéztem, és rájöttem, hogy ViVi a legidősebb a lányok közül.. A kis ötöskénk egy csodálatos, imádnivaló és cuki leányzó, akinek nem kell aegyozni ahhoz, hogy aranyos legyen, hiszen alapból egy nagyon édes kisugárzása van, és emellett gyönyörű is, nem csodálom, hogy a debut előtt modellkedett. A nagyon szerethető személyisége és a szépsége mellet szerintem nagyon kellemes, szép hangja van, és remélem, a jövőben jobban megcsillogtathatja énektudását, ami egy 12 tagú bandában elég nehéz lesz, de reménykedni még szabad. (Legalább a 1/3 számokban kapjon több részt, könyörgöm) Nem igazán gondoltam volna, hogy Hyerin-t bárki is letaszíthatná a női UB címről, de ViVi megtette és nagyon hamar a szívemhez nőtt, és csak a legjobbakat kívánom ennek a kis cukiságnak és a bandának is!

 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Azt hiszem, itt a vége. Remélem, érdekesnek találtál. Ha igen, írj bátran, szeretek ismerkedni, beszélgetni^^ Haszavazol, az mindenképpen visszamegy, csak jelezd valamilyen formában. Legyen szép napod. 

~Bye

    ❤ ❤