Starity

Yumia profilja

Yumia white  
 • Csatlakozott
 • 2019. július 09.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • 2000. február 09.
 • Párkapcsolat
 • foglalt vagyok
 • Foglalkozás
 • tanulok

"In a world where you feel cold, you gotta stay gold"

Yumia
Utoljára aktív: 2021.03.28. 13:01Státusz módosítva: 2020.06.26. 11:11

Bemutatkozás

"I became a zombie
I walk on, drifting aimlessly
Tomorrow will be no different
I live counting the time 'til I close my eyes
"

- Day6 - Zombie

Niki X 20 X Hufflepuff X Aquarius X  INFP-TLGBTQ X Bisexual X Girlfriend X Weirdo X Good listener X Caring X Open-minded X Book lover X Writer X Hugger X Shortie (150 cm TvT) X Glasses X Short hair X Anime fan X K-Pop trash X Thai drama fan X A smile is the best way to get oneself out of a tight spot even if it's a fake one X It's okay not to be okay X The only time you should ever look back, is to see how far you've come X You gotta know that you're one in a million X  I don't want the world. I want you X We gon' change

♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

Hello, lovely Örülök, hogy idetévedtél! Először is el kell kell mondanom, hogy csodásan nézel ma ki, számítasz, és ha bármi probléma van az életedben, minden jobbra fog fordulni. Minden jót megérdemelsz az életben~ Na, ha ezen túl vagyunk, gondolom rólam is szeretnél hallani egy keveset. Ahogy láthattad, fent címszavakban össze vannak szedve a legfontosabb információk rólam, most pedig azokat szeretném egy picit kifejteni^^ Azt hiszem, először is a nevemet kellene tisztáznom, ugye? Nos, Nikinek hívnak, de internetes körökben Yumia-ként is szoktak nevezni, szóval bármely megszólítás tökéletes! Jelenleg 20 éves vagyok és egy közgazdász suliba járok. Ha magamat kellene jellemeznem, azt mondanám, hogy egy nagyon nyitott, barátságos és segítőkész ember vagyok, aki vágyik a változatosságra, az új ismeretekre. Egyszerűen ki nem állhatom a monotonitást, teljesen ki tud készíteni. LGBTQ+ tag vagyok és van egy csodálatos barátnőm, akit sajna a távolság miatt nagyon ritkán láthatok, de így is ő a fény és a szín a néha nagyon is szürkének tűnő mindennapjaimban, ő az, aki átsegített nagyon sok nehéz helyzeten, és ezt sosem fogom tudni neki eléggé meghálálni. Barártcentrikus vagyok, imádom minden egyes barátomat és tűzbe mennék értük. Sokáig a barátság nem igazán volt jelen az életemben, de ma már vannak igazán közeli barátaim, és tudom, hogy bármi is történne, mellettem állnának jóban, rosszban, és én is melletük. Imádok írni és olvasni, valamint énekelni. Egészen kicsi korom óta éneklek, az írás egy pár éve lett az életem része, és egyszerűen imádom. A külsőmet illetően csak röviden annyit szeretnék elmondani, hogy teljesen átlagosan nézek ki. Egészen kicsi korom óta szemüveget hordok, rövid, szőke hajam van, és eléggé pici vagyok, mivel minössze 150 cm a magasságom. Nos, igen, a barátaimnak már illettek a "minion" becézéstől kezdve mindennel xD Mottómnak a Naruto egyik idézetét, tartom: "Mosollyal tudod legegyszerűbben kihúzni magad a nehéz helyzetekből. Még akkor is, ha az a mosoly hamis." Valahogy ez gondolata nagyon közel áll a szívemhez, hiszen éveken keresztül én is ezt tettem, és a mai napig is van, hogy ehhez kell folyamodnom. Sok helyzeten segített már. 

"A smiling child
A child who always just smiled brightly
When i see you like that, i keep smiling
"

- BTS (V) - Inner Child

Kb. 3 éve ismerkedtem meg életem egyik legmeghatározóbb részével, a K-Pop-al. A Bangtan vezetett be ebbe a színes, hihetetlenül csodálatos és szó szerint függőséget okozó világba, és nem is lehetnék hálásabb nekik emiatt. A BTS, mint legelső bandám nagyon különleges helyet foglal el a szívemben, hihetetlenül imádom ezeket a srácokat és büszke vagyok mindarra, amit elértek. 7 névtelen kisfiúból pár év leforgása alatt a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb koreai fiúcsapata lett, és bár a fiúk mindig mondogatják, hogy ez nem jöhetett volna létre nélkülünk, ARMY-k nélkül, az ő kemény munkájuk és odaadásuk volt az, ami ide vezette őket. A dalszövegeikkel képesek megríkatni, a személyiségük képes úgy megnevettetni, hogy egy jó ideig minden problémát magam mögött tudok hagyni, a tehetségük és az alázatosságuk pedig még mai napig ámulatba ejt. Minden tiszteletem ezé a 7 csodáé.

    ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

További kedvencek:
Bangtan (J-Hope) X Exid (Hyerin) X Loona (Vivi, Yeojin, Chuu) X Bigbang (Daesung) X Astro (Mj, Sanha) X Twice (Jeongyeon, Sana) X Blackpink (Jisoo) X Target (Boun) X Noir (Daewon) X Winner (Jinwoo, Seunghoon) X Cherry bullet (Kokoro, Linlin) X Mamamoo (Moonbyul) X NCT (Winwin, Haechan) X (G)i-dle (Soojin) X Saturday (Yuki, Chohee) X Txt (Beomgyu) Itzy (Ryujin, Yuna) X Everglow (Onda, Yiren) X Pristin (Nayoung) X CLC (Sorn) X Holland X Sunmi X Hyuna X Amber

    ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

Jung Hoseok az én napsugaram. Ódákat tudnék zengeni arról, hogy mit is jelent  nekem, de úgy érzem, hogy még az a rengeteg óda sem lenne elég összefoglalni, milyen csodálatos, édes, tehetséges és imádnivaló Hoseok valójában. Amikor először megláttam az egyik videóklippjükben, nem igazán figyeltem fel rá, de amikor elkezdtem jobban megismerni a bandát és a tagokat a vidám, mosolygos személyisége rögtön magával ragadott és pillanatk alatt a biasom lett. Folyamatosan videókat néztem róla, butaságnak hangzik, tudom, de úgy éreztem, meg kell jobban ismerni ezt a kis napfénysugarat. Hihetetlen, hogy a nevetése, az egész kisugárzása mennyit segített a nehéz napjaimon. A barátnőm mellett Hoseok az az ember, aki ha nem is személyésen, de a videókon keresztül pozitív energiával tökt fel és mindig meg tud nevetettni, ezzel kihúzva a legdurvább pillanataimból is. Felnézek rá, tisztelem és csodálom a tehetségét, mert uram Isten, ez az ember mind táncosként, mint énekesként, mint rapperként hihetetlen.Hihetetleül különleges vagy számomra, és ha léteznek angyalok, Jung Hoseok, te biztosan egy vagy közülök. Szeretlek!

"Sweep your hair aside and open your eyes
Let everyone see you
Ignore their stares, just look ahead
That's your way, that's the answer
Now I treat myself like a queen
I'm gonna give myself everything
There's just one thing left to say
So many ways that I wish I loved you better
"

- Holland - Loved you better

Itt a vége, fuss el véle :3 Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásom. Remélem, élvezted a nálam töltött időt, és ha ez így van, és szimpatikusnak találtál, akkor ne félj üzenetet küldeni. Nem harapok ám (nagyot xD) Ha szavazol, az természetesen minden esetben visszamegy, csak tudasd velem valamilyen formában. Barátnak is jelölhetsz, de azt inkább csak akkor szoktam elfogadni, ha már beszéltünk egy pár szót, vagy nagyon-nagyon szimpatikus az illet. Na jó, befejeztem, ígérem, de a végén még itt hagyok neked egy pár klassz zenét, ami talán neked is tetszhet :3 Minden jót. Byeee (Ez a két jóképű fiatalember is szeretne elköszönni tőletek~)