Starity

Yumia profilja

Yumia white  
 • Csatlakozott
 • 2019. július 09.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • 2000. február 09.
 • Párkapcsolat
 • foglalt vagyok
 • Foglalkozás
 • tanulok

There's nothing but loving you in these streets of gold~

Yumia
Utoljára aktív: 2019.12.29. 20:08Státusz módosítva: 2019.07.31. 16:04

Bemutatkozás

 I'm the one i should love in this world

   

Niki X 19 X Hufflepuff X Aquarius X  INFP-TLGBTQ X Bisexual X Girlfriend X Weirdo X Good listener X Caring X Open-minded X Book lover X Writer X Hugger X Shortie (150 cm TvT) X Glasses X Short hair X Anime fan X Fujoshi X K-Pop trash X Thai drama fan X A smile is the best way to get oneself out of a tight spot even if it's a fake one X It's okay not to be okay X The only time you should ever look back, is to see how far you've come X You gotta know that you're one in a million X And i can't change even if i tried even if i wanted to

♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

Hello, lovely Örülök, hogy idetévedtél! Először is el kell kell mondanom, hogy csodásan nézel ma ki, számítasz, és ha bármi probléma van az életedben, minden jobbra fog fordulni. Minden jót megérdemelsz az életben~ Na, ha ezen túl vagyunk, gondolom rólam is szeretnél hallani egy keveset. Ahogy láthattad, fent címszavakban össze vannak szedve a legfontosabb információk rólam, most pedig azokat szeretném egy picit kifejteni^^ Azt hiszem, először is a nevemet kellene tisztáznom, ugye? Nos, Nikinek hívnak, de internetes körökben Yumia-ként is szoktak nevezni, szóval bármely megszólítás tökéletes! Jelenleg 19 éves vagyok és egy közgazdász suliba járok. Ha magamat kellene jellemeznem, azt mondanám, hogy egy nagyon nyitott, barátságos és segítőkész ember vagyok, aki vágyik a változatosságra, az új ismeretekre. Egyszerűen ki nem állhatom a monotonitást, teljesen ki tud készíteni. Nagyon remélem, hogy a középsuli után elköltözhetek a falumból Pestre, most jelenleg ez a legnagyobb álmom és célom (aztán persze majd külföld is szóba jöhet). LGBTQ+ tag vagyok és van egy csodálatos barátnőm, akit sajna a távolság miatt nagyon ritkán láthatok, de így is ő a fény és a szín a néha nagyon is szürkének tűnő mindennapjaimban, ő az, aki átsegített nagyon sok nehéz helyzeten, és ezt sosem fogom tudni neki eléggé meghálálni. Barártcentrikus vagyok, imádom minden egyes barátomat és tűzbe mennék értük. Sokáig a barátság nem igazán volt jelen az életemben, de ma már vannak igazán közeli barátaim, és tudom, hogy bármi is történne, mellettem állnának jóban, rosszban, és én is melletük. Imádok írni és olvasni, valamint nagy szenvedélyem az éneklés. Egészen kicsi korom óta éneklek, az írás egy pár éve lett az életem része, és egyszerűen imádom. A külsőmet illetően csak röviden annyit szeretnék elmondani, hogy sosem voltam a tipikus "csinos" vagy "szép" lány, de ez igazából sosem zavart. Egészen kicsi korom óta szemüveget hordok, rövid, barna hajam van, és eléggé pici vagyok, mivel minössze 150 cm a magasságom. Nos, igen, a barátaimnak már illettek a "minion" becézéstől kezdve mindennel xD Mottómnak a Naruto egyik idézetét, tartom: "Mosollyal tudod legegyszerűbben kihúzni magad a nehéz helyzetekből. Még akkor is, ha az a mosoly hamis." Valahogy ez gondolata nagyon közel áll a szívemhez, hiszen éveken keresztül én is ezt tettem, és a mai napig is van, hogy ehhez kell folyamodnom, és tapasztalaim szerint tényleg működik.  

 Love myself, Love yourself

  

Kb. 2 éve ismerkedtem meg életem egyik legmeghatározóbb részével, a K-Pop-al. A Bangtan vezetett be ebbe a színes, hihetetlenül csodálatos és szó szerint függőséget okozó világba, és nem is lehetnék hálásabb nekik emiatt. A BTS, mint legelső bandám nagyon különleges helyet foglal el a szívemben, hihetetlenül imádom ezeket a srácokat és büszke vagyok mindarra, amit elértek. 7 névtelen kisfiúból pár év leforgása alatt a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb koreai fiúcsapata lett, és bár a fiúk mindig mondogatják, hogy ez nem jöhetett volna létre nélkülünk, ARMY-k nélkül, az ő kemény munkájuk és odaadásuk volt az, ami ide vezette őket. A dalszövegeikkel képesek megríkatni, a személyiségük képes úgy megnevettetni, hogy egy jó ideig minden problémát magam mögött tudok hagyni, a tehetségük és az alázatosságuk pedig még mai napig ámulatba ejt. Minden tiszteletem ezé a 7 csodáé.

    ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

További kedvencek:
Bangtan (J-Hope) X Exid (Hyerin) X Loona (Vivi, Yeojin, Chuu) X Bigbang (Daesung) X Astro (Mj, Sanha) X Twice (Jeongyeon, Sana) X Blackpink (Jisoo) X Target (Boun) X Noir (Daewon) X Winner (Jinwoo, Seunghoon) X Cherry bullet (Kokoro, Linlin) X Mamamoo (Moonbyul) X NCT (Winwin, Haechan) X (G)i-dle (Soojin) X Saturday (Yuki, Chohee) X Txt (Beomgyu) Itzy (Ryujin, Yuna) X Everglow (Onda, Yiren) X Pristin (Nayoung) X CLC (Sorn) X Holland X Sunmi X Hyuna X Amber

    ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

Jung Hoseok az én napsugaram. Ódákat tudnék zengeni arról, hogy mit is jelent nekem, de úgy érzem, hogy még az a rengeteg óda sem lenne elég összefoglalni, milyen csodálatos, édes, tehetséges és imádnivaló Hoseok valójában. Amikor először megláttam az egyik videóklippjükben, nem igazán figyeltem fel rá, de amikor elkezdtem jobban megismerni a bandát és a tagokat a vidám, mosolygos személyisége rögtön magával ragadott és pillanatk alatt a biasom lett. Folyamatosan videókat néztem róla, butaságnak hangzik, tudom, de úgy éreztem, meg kell jobban ismerni ezt a kis napfénysugarat. Hihetetlen, hogy a nevetése, az egész kisugárzása mennyit segített a nehéz napjaimon. A barátnőm mellett Hoseok az az ember, aki ha nem is személyésen, de a videókon keresztül pozitív energiával tökt fel és mindig meg tud nevetettni, ezzel kihúzva a legdurvább pillanataimból is. Felnézek rá, tisztelem és csodálom a tehetségét, mert uram Isten, ez az ember mind táncosként, mint énekesként, mint rapperként hihetetlen.Hihetetleül különleges vagy számomra, és ha léteznek angyalok, Jung Hoseok, te biztosan egy vagy közülök. Szeretlek!

  ♥ ♥ ♥

Az én édes kicsi őzikém. ViVi őszintén szólva szerelem volt első látásra, ha szabad így fogalmazni. :D Amikor először megláttam a teaser képét, tudtam, hogy bármennyire is csodálatos az ősszes LOONA lány, nekem bizony az az iszonyat cuki, rózsaszín hajú leányzó lesz a biasom a csodaszép mosollyal. Teljes sokként ért, amikor utánanéztem, és rájöttem, hogy ViVi a legidősebb a lányok közül.. A kis ötöskénk egy csodálatos, imádnivaló leányzó, akinek nem kell aegyozni ahhoz, hogy aranyos legyen, hiszen alapból egy nagyon édes kisugárzása van, és emellett gyönyörű is, nem csodálom, hogy a debut előtt modellkedett. A nagyon szerethető személyisége és a szépsége mellet szerintem nagyon kellemes, szép hangja van, a szóló számok közül az övé az egyik kedvencem és remélem, a jövőben jobban megcsillogtathatja énektudását, ami egy 12 tagú bandában elég nehéz lesz, de reménykedni még szabad. (Legalább a 1/3 számokban kapjon több részt, könyörgöm) Nem igazán gondoltam volna, hogy Hyerin-t bárki is letaszíthatná a női UB címről, de ViVi megtette és nagyon hamar a szívemhez nőtt, és csak a legjobbakat kívánom ennek a kis cukiságnak és a bandának is.

 I don't want the world. I want you


Már fent említettem, hiogy oda vagyok a thai drámákért, élek halok értük, de tényleg :D Rengeteg kedvencem van, de ami talán a legközelebb áll a szívemhez, az Love by Chance. Jézus, ez a sorozat az ezredik alkalom után is képes megnevettetni, megríkatni, összeszorítja a szívem és minden egyes újranézett jelenetben lehet találni valami kis apróságot, amit addig nem láttál. A két főszereplő egyszerűen imádnivaló, imádtam a karaktereiket, a színészi játék szerintem nagyon jó volt, és Pete engem képes volt minden jelenetével megölni ( nem nehéz kitalálni, ki a kedvec karakteremxD) Annyira hihetetlenül egy soft karakter, hogy csak ölelgetni akartam végig xD Tudom, sokaknak ez a karaktertípus kicsit unalmas lehet, de nekem kifejezettem az egyik kedvencem. A mellékkarakterek is nagyon jók szerintem, egyetlenegy páros nem tetszett a 4-ből (5 ha beleszámítjuk Pond és Am shipjét is) de igazából aki egy kicsit is érdeklődik a thai drámák iránt és nem zavarja (vagy szereti) a BL(t), annak mindenképpen ajánlom, mert nem fogj megbánni.

   ♥ ♥ ♥

 Most kapott el a Shadowhunters láz kb. 2 hónapja és beleszerettem a sorozatba és az egész cast-ba *-* Eredetileg a Malec páros miatt kezdtem el nézni, mert rengeteg jó és pozitív dolgot hallottam róluk, és nem csalódtam egy picit sem, viszont a sorozat nézése közben hozzám nőtt a többi karakter is. Minden egyes karakterben van valami kis szerethető dolog véleményem szerint, nagyon megkedveltem Isabelle-t, Raphael-t, de egyértelműen Malec vitte végig a pálmát.Véleményem szerint az egyik legjobb LGBTQ+ ship, amit valaha láttam, Harry és Matt kémiája szerintem remek volt. A színészgárda hihetetlenül aranyos, őszintén az egyik legjobb cast, akiket valaha láttam. Persze megvannak a sorozatnak az apró hibái, sokan kritizálják Kat alakítását és mondják, hogy nem volt jó Clary (nem volt tökéletes a színészi játéka de szerintem nem is volt olyan rémes, mint amilyennek beállítják), de a sorozat évadról évadra fejlődik, egyre jobb lesz, szóval érdemes kibírni a gyengébb 1. évadot, hogy eljussunk a jobb részekig.

 Itt a vége, fuss el véle :3 Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásom. Remélem, élvezted a nálam töltött időt, és ha ez így van, és szimpatikusnak találtál, akkor ne félj üzenetet küldeni. Nem harapok ám (nagyot xD) Ha szavazol, az természetesen minden esetben visszamegy, csak tudasd velem valamilyen formában. Barátnak is jelölhetsz, de azt inkább csak akkor szoktam elfogadni, ha már beszéltünk egy pár szót, vagy nagyon-nagyon szimpatikus az illet. Na jó, befejeztem, ígérem, de a végén még itt hagyok neked egy pár klassz zenét, ami talán neked is tetszhet :3 Minden jót. Bye~