Starity

Ahn Sol Bin

Ahn Sol Bin Ahn Sol Bin nemzetisége 12724. 15rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 80%
 • szimpátia: 90%
 • Születési név
 • Ahn Sol Bin (안솔빈)
 • Becenév
 • Solbin, Solbinnie, Solbean
 • Születési idő
 • 1997. augusztus 19.
 • Születési hely
 • Seongnam, Gyeonggi-do, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekesnő, rapper
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 169 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • fekete
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim Yoo Jung II Bae Jin Ye Kim Yul Hee Yeom Hae In Jung Ye Rin Jimin Park Jung So Yeon

Ahn Sol Bin életrajza

✿ Alapvető adatok. ✿

Születési név: Ahn Solbin (안솔빈)
Születési idő: 1997. augusztus 19.
Születési hely:  Seongnam, Gyeonggi-do, Dél-Korea
Nemzetiség: koreai
Pozíció: vezetőénekes, rapper, a csapat arca
Magasság: 169 cm
Súly: 52 kg
Vércsoport: A
Testvérek: egy idősebb fiútestvér
Ügynökség: NH Media; Nega Network

✿ Érdekességek. ✿

Sokak szerint külsőre hasonlít Hyeri-re a Girl's Day-ből. ❀ Jó barátságot ápol Yerin-nel a GFriend-ből és Jimin-nel a 15&-ből.  ❀ A Music Bank nevű zenés műsor jelenlegi műsorvezetője. ❀ Az Evisu modellje.  ❀ A debütálása előtt közreműködött a Brown Eyed Girls banda két dalának a klipjében még 2012-ben: ez a The Orginal (Teaser) illetve 한 여름밤의 꿈 (One Summer Night’s Dream).  ❀ 2015-ben szerepelt a Her Secret Weapon című reality show-ban.  ❀

 Tagok balról jobbra: ZN, Yujeong, Solbin, Soyeon, Haein.

✿ LABOUM. 

Rajongók hivatalos neve: Latte

2014 ~ Debütálás a Petit Macaron-nal
A nyár vége felé közeledve, augusztusban jelentette be az NH Media és a Nega Network, miszerint hamarosan egy új lánycsapat fog debütálni a szárnyaik alatt, akik a Laboum nevet kapják majd. A U-KISS és a Brown Eyed Girls kishúgaiként mutatták be őket. Augusztus 28-án került sor a Petit Macaron piacra kerülésére, amivel egyidejűleg feltöltötték a legnagyobb videómegosztó portálra a Pit-A-Pat music videóját. A dalt Seo Jieum írta, akinek híres munkája még az f(x) Eletric Shock-ja vagy éppen a TaeTiSeo Twinkle-ja. A szerzemény pozitív visszajelzést kapott a frissítő, nyárias hangulatának köszönhetően.
November 3-án kibővítve jelent meg a Petit Macaron DATA PACK, melynek főcímdala a What About You?-t választották. Előtte, október 31-én kezdték meg a promotálását a Music Bank-on és kiadták a klippet. A koncepció teljesen eltért a bemutatkozásukkor megismerttől. Egy porcelánhoz hasonlóan törékeny lány szívét mutatták meg, akit a barátja elhagyott.

2015 ~ Sugar Sugar ; Aalow Aalow
Februárban az egyik tag, ZN szerepet kapott U-KISS Kevinjének a webdrámájában, az About Love-ban. Két epizódban szerepelt a lány. A részeket március 2-án adták le a koreai tévék.
Március 27-án tértek vissza legelőször az évben a Sugar Sugar-ral, melynek a témájaként egy ottalvós bulit mutattak be. Annak érdekében, hogy tökéletesen visszaadják az album hangulatát, az élő előadásokban is pizsamát viseltek éneklés közben. 
Míg májusban Yujeong-ot meghívták egy igazán népszerű koreai rádióműsorba, a Super Junior által vezetett Kiss The Radio-ba vendégnek, Solbin neve júniusban felkerült a Her Secret Weapon vetélkedő műsor résztvevői közé. A show a kevésbé ismert lánycsapatokra összpontosított, ahol a versenyzőket az egyes feladatok elvégzésénél szerzett pontok alapján rangsorolták. A cél az volt, hogy rámutassanak a hűséges rajongók támogatásának fontosságára. A tíz rivális közül a Laboum tagja a hatodik helyen végzett a Berry Good vezetőjével, Taeha-val holtversenyben.
November 26-án került fel a hivatalos Youtube oldalukra egy előzetes videó az Aalow Aalow-hoz. A teljes kliphez december 1-jéig kellett várniuk a Latte-knak. Egy elegáns, mégis funky retró stílussal varázsolták el az embereket ezúttal.

2016 - napjainkig ~ Fresh Adventure ; Love Sign ; Winter StoryMiss This Kiss ;  Laboum Summer Special ; Yulhee kilépése ; Between Us
Február 15-én elindítottak egy kampányt, melyben az emberek segítségét kérték az új videóklipjük finanszírozására. Szerencsére sikeresen zárhatták le az eseményt, ugyanis csupán négy óra alatt elérték a célként kitűzött 8'261 dollárt, végül pedig 27'832 dollárt adományoztak nekik a rajongók. Ez a 336.9%-a az eredeti kérésüknek. Április 16-án jelentették meg a Fresh Adventure albumukat. A Journey to Atlantis dalhoz pedig egy kellemes videó is dukált.
Augusztus 23-án dobták piacra az első hosszabb szerzeményüket, a Love Sign-et.
A 2016-os évet egy télies, mesebeli hangulatú művel zárták le, ez volt a Winter Story digitális single. Mintha valamilyen hercegnőket személyesítettek volna meg. Dél-Koreában népszerű az ártatlan koncepció, ezért az ottani nézők tetszését is magukénak tudhatták. 
2017. április 17-én visszatértek a második minialbumukkal, a Miss This Kiss-sel. A Makestar segítségével tudták megvalósítani az elképzelésüket, ezúttal  75'751.58 dollárt kaptak. A zenei műsorokban a Hwi Hwi-vel promotáltak. Április 28-án olyan esemény következett be, ami igazi mérföldkőnek számít a karrierükben: a Music Bank által közzétett rangsoron első helyezést értek el az előadók közül.
2017. július 25-én a rajongóiknak szerettek volna kedveskedni, így született meg a Laboum Summer Special az Only You című főcímdalukkal együtt. 
2017. november 3-án az ügynökségük közzétett egy nyilatkozatot, melyben elnézést kér a rajongoktól, illetve megmagyarázza a rapper, Yulhee távozásának okát. Az előadó nem kívánt tovább dolgozni a szórakoztatóiparban, így aggódott jövőjéért, és inkább a szerződés felbontását kérvényezte. 
2018. első hónapjában olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint a volt tag, Yulhee össze fog házasodni az FT Island dobosával, Minhwan-nal, ráadásul a lány terhes az első gyermekükkel. Igazságszerint a pár együttlétére már múlt év szeptemberében fény derült. Minhwan ügynöksége megerősítette a szóbeszédeket, ezzel mindenkinek hatalmas meglepetést okozva. A Laboum jelenlegi tagjai közül Haein szólalt fel a The Unit keretein belül:
" Míg Yulhee hírességként tevékenykedett, voltak olyan időszakok, amikor nehézségekkel nézett szembe. Azt hiszem, most egy olyan életet talált, amit jobban szeret és amit boldogabban élhet, ezért szeretnék gratulálni neki. Remélem, csak jó dolgok fognak vele történni a jövőben. " 
A csapat természetesen a vesztegés ellenére sem hátrált meg, s az előzetes képeket követően július 27-én jelentették meg a Between Us névre hallgató digitális albumukat, mely egy sokkal érettebb, nőiesebb képet vázol a közönség számára. Az ezt követő napon pedig azt is felfedték, hogy a klip rendezésébe Soyeon is segédkezett, illetve a tagok megkezdték a promotálást. 

Írta: Hana-chanxX

 ✿ Videoklipek - LABOUM
- A képekre kattintva megtekintheted a videóklipet. -

2014

 

2015

 

2016

 

2017

 

HAMAROSAN

✿ LABOUM.

Kislemezek.

Petit Macaron
Kiadás dátuma: 2014. augusztus 28. | kibővítve: 2014.11.03.
Dallista:
♦ Pit a Pat (두근두근)
*főcímdal*
♦ La li:Lalala (주문을 풀어)
♦ What About You (어떡할래) *főcímdal a kibővített verzión*
♦ Winter Party

Sugar Sugar
Kiadás dátuma: 2015. március 27.

Dallista:
♦ Sugar Sugar (슈가슈가) *főcímdal*
♦ Happy Joke (장난햅)
♦ Fantasy

Aalow Aalow
Kiadás dátuma: 2015. december 16.
Dallista:
♦ Intro
♦ Aalow Aalow (아로아로) *főcímdal*
♦ Tasty

Fresh Adventure
Kiadás dátuma: 2016. április 06.
Dallista:
 Intro
 Journey to Atlantis (상상더하기) *főcímdal*
 Strike Out
 Caterpillar

Winter Story
Kiadás dátuma: 2016. december 02.
Dallista:
♦ Winter Story
*főcímdal*


LABOUM Summer Special
Kiadás dátuma: 2017. július 25.
Dallista:

♦ Only You *főcímdal*

Minialbumok.

Love Sign
Kiadás dátuma: 2016. augusztus 23.
Dallista:

♦ Shooting Star
♦ Shooting Love (푱푱) *főcímdal*
♦ Ding Dong (딩동)
♦ Oops (달콤하게)
♦ Like U Love U feat. Yun

Miss This Kiss 
Kiadás dátuma:
2017. április 16.
Dallista:
♦ Intro
♦ Hwi Hwi (휘휘) *főcímdal*
♦ Story Travel
♦ Be The Light (빛이 되어줘)
♦ Heaven And Earth (천지차이)

Utolsó frissítés: 2018.08.18. 16:04 Hana-chanxX által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace