Starity

Bade İscil

Bade İscil Bade İscil nemzetisége 2207. 184rajongó 18vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 99%
 • szimpátia: 95%
 • Születési név
 • Bade İşçil
 • Becenév
 • Blondie
 • Születési idő
 • 1983. augusztus 08.
 • Születési hely
 • Törökország
 • Foglalkozás
 • Színésznő, Modell
 • Családi állapot
 • férjezett, 1 gyermek
 • Partner
 • Malkoc Sualp
 • Magasság
 • 166 cm
 • Eredeti hajszín
 • Szőke
 • Szemszín
 • Zöldeskék
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Cansu Dere Sedef Avci Kenan Imirzalioglu Baris Falay Yigit Özsener

Bade İscil életrajza

Életrajz

Bade Iscil születet 1983 augusztus 8-án,Isztambul városába. A Yedepin egyetem tanult Fashion és Design szakon.Az első alkalommal a Cine5 Tv sugározta a 2007-ben megjelenő Metropol Cafe sorozatot amiben Bade is szerepelt.De 2009-2011 között az Ezel sorozat hoszta meg még inkább a hírnevét,Sebnem Sertura-ként.Jelenleg Törökország harmadik legnagyobb és sikerű sorozatában játszik,a Küzey Güney.

Találtam egy érdekes interjút vele,amiben a megszokott életét meséli el:

Bade, mond csak, mi késztet téged erre a rengeteg sétálásra? Valami stresszel és így próbálod levezetni?

Hát igen, van bennem egy hatalmas energia, amit le kell vezetnem néha valahogy. Emellett élvezem is. Olyan vagyok, mint a macskák, ha egyszer valamit egyszer elfogadok, ahhoz hozzá is szokom, és életem végéig ragaszkodom. Ilyen a sétálás is, egyszerűen szeretem és az életem részévé vált, ha nem mehetek, hiányérzetem támad. Amikor vége a forgatásnak, haza sétálok, ha ezt nem tehetem meg, akkor otthon még egy kicsit teszek-veszek, csak hogy mozgásban lehessek. Nem gondolom, hogy ez bármiféle stresszből adódna.

Nem félsz, hogy megtámadnak, letámadnak az utcán?

Szerintem az a normális, amit én teszek, pedig sokan nem értik a dolgot, mégpedig azt, hogy emberek közé vegyülök. Ez például olyan, mintha egy bankban dolgozó ember, felvenné a fizetését, de nem járna be dolgozni. Én kiért, miért színészkedem? És hogy lehetek kedvelt és elismert a szakmámban? Nyilván az emberek által! Kitől és milyen okból kellene menekülnöm? Én nem zárkózom el, és azokat a kollégákat sem értem meg, akik távolságot tartanak. Minden nap felveszem a tréningruhámat, és zenét hallgatva sétálok az emberek között. Nagyon élvezem.

Talán azért érzékeled így, mert útközben be van dugva füled és nem hallod, hogy mit beszélnek rólad az emberek.

Elképzelhető, de akkor is úgy gondolom, hogy épp azért tudok annyira nyugodtan és biztonságban elmenni bárhová, mert nem ódzkodom az emberek közelségétől. Komolyan még soha, semmiféle atrocitás nem ért! Pozitív és boldog vagyok és így viszonyulok embertársaimhoz is. Csak ha metróra szállok, csodálkoznak el sokan: Nahát, ez nem ő? Áh biztos nem lehet, mit keresne ő a metróban?- hallom néha.

Hova valósi vagy? Ki ennyire világos bőrű és szőke a családban?

3 generáció óta Isztambuli a család. Ott lakom a mai napig, ahol születtem édesanyámmal és bátyámmal. A 3 generáció előtti leszármazottak pedig Bulgáriából és Romániából telepedtek le Törökországba. Mind anyám és apám feléről. Mellesleg én anyukámra hasonlítok külsőre.

Miért vágattad le a hajadat? Tudod, szokták mondani, hogy ha egy nő egyik napról a másikra teljesen más frizurára vált, annak az a magyarázata, hogy az életében is vágyik valami újra, másra. Lelki okok.Ez nálad is így volt?

A rövid haj vágatására akkor került sor, amikor a nagynéném épp kemoterápiás kezeléseken ment át. Kihullott a haja. Belegondoltam, hogy mi lenne, ha esetleg egyszer nekem is át kellene élnem ezt, ebből az átérzésből döntöttem úgy, hogy levágatom rövidre. Tulajdonképpen empátiából tettem. Amikor próbálom megérteni az élet nagy dolgait, képes vagyok egész extrém dolgokra is.

Jelenleg nincs kedvesed. Boldoggá tesz téged az egyedüllét vagy esetleg már vágysz arra, hogy valakivel szeressétek egymást?

Nem vagyok az a típus, aki azt szajkózza egyfolytában, hogy muszáj, hogy legyen egy pasim, aztán mindenképp össze kell házasodnunk. Jelenleg jobb is, ha nincs, mert rengeteget dolgozom. Már csak az hiányzik az életemből, hogy a forgatások után valakivel találkozgassak. Jelenleg nem vágyom erre. Persze nem zárkózom be, és ha esetleg lesz olyan, aki felkelti az érdeklődésemet, akkor nyitni fogok a dolog felé és megadom magamnak az esélyt.

A család mit szól ehhez?

Nem igen szoktunk erről beszélni, bár néha látom a szemeken, hogy azt gondolják magukban, hogy haezt így folytatom, akkor vénlány leszek.

Ha belenézel a tükörbe, mit látsz? Mit gondolsz magadról?

Nem szoktam azt gondolni, hogy eszméletlen szép és hibátlan vagyok, mert nem vagyok az. Mielőtt az Ezel-ben elkezdtem játszani, nekem is felvételizni kellett, és megmutatni a tudásom. Senki nem mondta, hogy: Jól van, szép vagy, tessék, játszd el! Tudom, hogy sokan vannak, akik a mai napig azt állítják, hogy azért játszik csak a sorozatban, mert szép és így sikerült bekerülnie. Nagyon sok nőtől kaptam már hasonló kijelentéseket, de nem foglalkozom vele, egyszerűen továbbállok.

Édesanyáddal élsz?

Igen, anyukámmal és a bátyámmal. Ja és van egy kutyám és egy macskám.

28 éves vagy, nem szeretnél egyedül élni?

Volt egy idő, amikor szerettem volna. Az egyetemi évek alatt sok barátnőm volt, aki saját magának bérelt lakást, önálló, szabad volt, de legalábbis annyira tartott rendet maga körül, amennyire akart, senki nem szólt bele a dolgaiba. Én a mai napig, ha leteszem valahova a pólómat, édesanyám oda jön és rám szól, hogy ha koszos, akkor tegyem be a szennyesbe, ha nem akkor pedig a szekrénybe. Mások is szokták mondani, hogy én már csak akkor fogok otthonról elköltözni, ha végre férjhez megyek, másképp nem.

Mik azok a dolgaid, amikhez szigorúan tartod magad?

Például, éjszaka nem nagyon járok el sehova, nem iszom alkoholt, nem balhézom senkivel, és nem lépek át bizonyos határokat.

Mi az legkésőbbi időpont, amire haza mész?

Legkésőbb 01:00, de persze, amikor forgatás van, akkor ez néha elhúzódhat.

Mi az, amit a legkevésbé szeretsz magadban?

Mindig a háttérben szerettem volna maradni. Mindig azt mondtam magamnak, hogy jó lenne olyannak lenni, mint amilyenek a barátaim, sokszor másra szerettem volna hasonlítani. Ma már csakis magam akarok lenni!

Milyen a kapcsolatod a barátaiddal?

Az emberek csak azért szoktak felhívni, hogy legyen mellettük valaki, elmenjen velük valahová. Én ehhez nem tudok alkalmazkodni.

Sport?

A tengerparton szoktam sétálni nagyon sokat. Néha futok is. Forgatok, futok, eszem, alszom. Jelenleg ebből áll az életem.

Szeretnél megházasodni?

Egyszer majd igen, dejelenleg nincs senkim. Soha nem tudhatod, hogy ki milyen szándékkal közeledik feléd valaki. Megértem a férfiak oldalát is, ők is nagy dilemmában vannak, hogy milyen lányt vegyenek el. A mai lányok éjszakai életet élnek, klubokba járnak, loholnak a karrierjük után. Azt gondolják, hogy karriert is és gyereket is csinálnak egyszerre. Én olyan vagyok, mint az édesanyám: ha anya leszek, akkor teljes mértékben arra szeretnék majd fókuszálni.

Ha a férjed egyszer úgy kívánja még a munkádról is lemondasz a családért?

Ha erre kerül a sok, akkor igen. Ugyanis a színészkedés gátolja a családalapítást számomra. Nem egy rendezett állapot. Olykor reggel 7 kor elkezdjük a forgatást, és előfordul, hogy másnap reggel 7 kor fejezzük csak be. Ilyen munkatempó mellett, hogy vagy képes még gyereket is nevelni? Én szeretném tovább vinni azt a példát, amit a szüleimtől tanultam.

írta:Viviiiii

2011-2012 Kuzey Güney (Tv series)...Banu Sinaner

2009-2011 Ezel - Bosszú mindhalálig (TV series)...Sebnem Sertura
Sebnem Sertuna

2007 Metropol Cafe (TV series)...Sebnem


 

Utolsó frissítés: 2015.11.12. 23:11 Viviiiii által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace