Starity

Go Min Soo "Kogyeol"

Go Min Soo Go Min Soo nemzetisége 8163. 26rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Go Min Soo
 • Becenév
 • Kogyeol, Bomdeukie
 • Születési idő
 • 1996. május 19.
 • Születési hely
 • Bucheon, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 183 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Bika
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lee Chang Hyun Lee Hwanhee Kim Woo Seok Lee Dong Yeol Lee Sungjoon No Soo Il Kim Jin Wook Han Gyu Jin Seon Ye In

Go Min Soo életrajza

Go Min Soo

Születési név: Go Min Soo
Művésznév: Kogyeol
Születési idő: 1996. május 19.
Születési hely: Bucheon, Dél-Korea
Magasság: 183 cm
Súly: 65 kg
Vércsoport: A
Csillagjegye: bika
Pozíció: vokalista
Gyakornoki idő: 3,5 év

Élete, kezdetek

Go Minsoo 1996. május 19-én született Bucheonban, Dél-Koreában. Tanulmányait a Jungwon nevű középiskolában végezte. Ezek után a T.O.P Média gyakornoka lett, ahol 3,5 évig képezte magát, majd az UP10TION nevezetű fiúbandában kapott helyett, akikkel 2015-ben végül sikeresen debütáltak. A bandában mint vokalista van jelen.

 

Érdekességek

- Van egy nővére.
- Középiskolás korában kosarazott.
- Három dolgot vinne magával egy lakatlan szigetre: röplabda, szigony és Kuhn.
- Jelenlegi kedvenc dala az UP10TION-től az Attention.
- Kuhn a szobatársa, állítása szerint legalább 30 percet tölt azzal, hogy felébressze, de Kuhn mindig figyelmen kívül hagyja őt, ezért Kogyeol is visszafekszik aludni.
- Kuhnnal a legszorosabb a kapcsolata a csapatban.
- Amikor először meglátta Jinhoot, azt hitte, hogy ő a menedzser.
- Ha lány lenne, akkor Kuhnnal randevúzna.
- Mottója: „Mindig légy alázatos és imádkozz!”
- Ideális típusa egy olyan lány, akinek jó érzéke van a divathoz.

 

UP10TION / 업텐션

Tagok
Jinhoo (vezető, vezetővokalista)
Kuhn (másodlagos vezető, vokalista, rapper)
Kogyeol (vokalista)
Wei (főrapper - high, vokalista)
Bit-to (főrapper - low, főtáncos)
Wooshin (fővokalista, visual)
Sunyoul (fővokalista)
Gyujin (vezetővokalista)
Hwanhee (fővokalista, maknae)
Xiao (vokalista, maknae)

Pre-Debut

Az UP10TION egy 10 tagot számláló fiú csapat, amely a T.O.P Media vezetése alatt tevékenykedik. Vezetője a Shinhwából ismert Andy. A kiadó jelenleg 3 csapatot tudhat magáénak: Teen Top, 100%, UP10TION. Egyes feltevések szerint a csapat már 2012/2013 környékén is debütálására készült, viszont ez az információ nincs megerősítve. Nevük a következőkből tevődik össze: Unbelievable Perfect 10 members Teenagers Idol Open Now.

2015 júliusában az UP10TION tagjai egyenként megtették debütálásukat és bemutatkozásukat saját műsoruk által, melynek neve Masked Rookie King, vagy más néven King of Masked Rookie UP10TION, amely egy paródiája az MBC által futó King of Mask Singer sikeres műsorának. A tagoknak egymással kellett versenyezniük, valamint megmutathatták tehetségüket, erősségeiket, miközben maszkot viseltek, hogy eltakarják személyazonosságukat az előttük álló zsűritagok elől. Amely tagokat a zsűri kimagaslónak talált, jutalomként levehették díszes maszkjaikat és felfedhették arcukat. A zsűritagok a következő hírességekből tevődtek össze: a Shinhwából ismert Andy, Chunji a Teen Topból és a 100%-ból ismert Rokhyun és Chanyong. A tagok a következő sorrend alapján lettek kiválasztva: Wooshin, Jinhoo, Hwanhee, Bit-to, Kogyeol, Kuhn, Sunyoul, Wei, Gyujin és Xiao. Ez mellett egy TV show-t is kapott a csapat 'RISING ! UP10TION' névvel, amely követte a fiúk felkészülését a közelgő kínai debütálásra is.

 

2015: Debütálás - Top Secret, és a csapat első visszatérése - Bravo!

Végül szeptember 11-én megtörtént a csapat hivatalos debütálása. A dal a So, Dangerous címet kapta, amelyhez M/V is készült. Valamint az újdonsült csapat egy bemutatkozó showcaset is tartott a potenciális rajongóknak. A rendezvény az AX Concert Hallban került megtartásra. Top Secretre keresztelt albumuk pedig egészen a 7. helyezést érte el a Gaon Album listáján. Szeptember 22-én már Pekingben is túlestek kínai debütálásukon, amely szerencsére zökkenőmentesen történt meg, albumukat pedig már kínai verzióban is kiadták. So, Dangerous mvj-uk olyannyira elnyerte az amerikai kpop rajongók szívét, hogy a klip a 9. helyezést érte el a Billboard 2015. szeptemberében /Amerikában/ a legtöbbet nézett k-pop videó kategóriában.

2015. 11. 19-én került fel a csapat hivatalos Youtube csatornájára első teaser videójuk, amely egy közelgő visszatérésre engedett következtetni. A dal a Catch Me! címet viseli, amely november 26-án került bemutatásra. A dal Bravo! albumukon foglal helyet. A korong meleg fogadtatásban részesült, hiszen egészen az 5. helyezést érte el a Gaon Album listán.

 

2016: Spotlight, Summer Go, Burst

A 2015-ös sikerek után a tagok a következő évet egy kisebb szünettel kezdték meg, majd rövidesen nekiálltak következő mini albumuk munkálatainak. A rajongók legnagyobb örömére nem kellett sokáig hiányolni a 10 fős csapatot, hiszen április 18-án megjelentették ezúttal már a 3. mini albumukat, amely a Spotlight címen vált elérhetővé. Attention névre keresztelt dalukhoz pedig klipet is forgattak. Májusban a T.O.P Media hivatalossá tette azt a hírt, hogy a csapat újabb országban való debütálásra készül, ezúttal Japánban. A debütáló showcase Tokióban lett megtartva június 4-én, Oszakában pedig a rákövetkező napon.

A tavaszi visszatérésüket követően a tizes fogat gőzerővel nekikezdett a következő korongjuk munkálatainak. Július 25-én bejelentették visszatérésüket, majd sorra kerültek fel a közösségi oldalaikra előzetes képek a tagokról. A képek alapján pedig nyilvánvalóvá vált, hogy ezúttal egy igazán nyárias dallal és klippel örvendeztetik meg a rájuk kiváncsi közönséget. Augusztus 5-én hivatalosan is visszatértek 4. albumukkal, amely a Summer Go címen elérhető. Tonight dalukhoz egy színes és nyárias koncepcióban gazdag mv készült.

A csapat pár hónapnyi szünet után visszatért 5. mini albumukkal, amely a BURST címet viseli. Az albummal karöltve White Night dalukhoz is megjelent a hivatalos klip. Még a korong megjelenése előtt sejteni lehetett az előzetes képek témájából kifolyólag, hogy az aranyos koncepciót a csapat eztúttal inkább férfiasabbra cseréli le. November 21-én, 30 perces késéssel jelentették meg végül a mini albumot.

 

2017: Japán debütálás - ID, Stardom, Variety Show - Up10tion Please, Going Crazy

Február 28-án megtörtént a csapat várva várt japán debütálása. Ugyanis ekkor jelent meg első japán single daluk, cím szerint az ID, amelyhez egy energikus MV-t is forgattak. A single album azonban csak március 8-án startolt hivatalosan. Japán kiadójuknak a Kiss Entertainmentet választották. A szerzemény igencsak sikeresnek tudható be, ugyanis 167,000 kópiát adtak el belőle, ezzel pedig ez lett minden idők legjobban fogyó debütáló japán lemeze a kpop előadók körében. Az újdonság egészen a 3. helyezést érte el az Oricon listán, megjelenésének napján. Ezzel a rekordjukkal olyan elismert csapatot is sikerült megelőzniük, mint az EXO, akik 2015-ben döntöttek rekordot Love me Right debütáló japán korongjukkal. Az album továbbá felkerült a Tower Records listájára is, ahol rögtön az első helyezést zsebelhették be. Debütáló show rendezvényüket Tokióban kezdték meg március 8-án, majd Oszakába is ellátogattak 10-én.

Június 12-én érkezett a hír a csapat ügynöksége, a T.O.P Media által, hogy a srácok visszatérésüket tervezik egy újabb koreai mini albummal, ami immár a hatodik.
Kogyeol 11-én egy Vappos liveban beszélt a csapat következő koncepciójáról, mely állítása szerint nagyon szexi, majd az is kiderült, hogy Sunyoulnak végre több része lesz az MV-ben. A teaser képek folyamatosan kerültek ki június 13-a és 15-e között, majd 23-án az első, 27-én pedig az MV második teaserjével is megajándékoztak minket. Végül 29-én került nyílvánosságra a dal Runner címen, és az album is a hozzátartozó számokkal, mely a Stardom nevet kapta.
A rajongók legnagyobb sajnálatára azonban csak kilencen tudtak részt venni a nyári visszatérésben. Wooshint mentális egészségügyi problémák és a soványsága miatt már a comeback előkészületei előtt ideiglenes "szabadságra" küldte az ügynökség, hogy kipihenhesse magát lelkileg és testileg is. Wooshin egy Honey10-eknek szánt levélben fejezte ki sajnálatát és köszönte meg az eddigi támogatást és szeretetet, amit a rajongóktól kapott. Ezzel együtt elnézést kért a fiúktól is és megígérte, hogy bár nem lehet ott velük, támogatni fogja őket és szentül hiszi, hogy a többiek ki fogják tölteni az üres helyét anélkül, hogy mi azt érzékelnénk. Majd arra kért minket, hogy adjunk a srácoknak sok szeretetett és szeressük az Up10tion új albumát. A többiek ezek után megígérték, hogy még keményebben fognak dolgozni Wooshinért, sőt az MV-ben még utaltak is rá, hiszen Hwanhee az ő születési dátumával ellátott szekrényben helyezi el a trófeát. ❤

Az albummal karöltve az ügynökség újabb remek hírrel lepte meg a rajongókat. Az Up10tion készíteni fog egy saját valóság showt Up10tion, Please címen, amit majd a viki.com-on fognak közvetíteni.

Szeptember 28-án jelentették be a fiúk az ügynökségükkel, a T.O.P Mediával együtt, hogy a következő hónapban szándékoznak újra visszatérni egy Single Albummal. Még aznap az album borítóját is nyílvánosságra hozták, ami véglegesen is megerősítette a hírt. Október 2-án került ki a Cover Teaser, 5-én pedig a Cover Shoot Film, melyek felvételéről megtudhattuk, hogy ismét csak 9 tag fog promotálni Wooshin hiányában. A fotóalbumhoz kapcsolódó képeket, Ausztráliában, azon belül is Sydneyben készítették el, mely készítéséről később több videót is megosztottak A srácokat alkalmi ráhakba öltöztették, amiből már következtettni lehetett az új koncepcióra, mely igen elegánsnak ígérkezett. Ezek után sem kímélték a rajongkat, 6-án az MV hivatalos teaserével, 9-én a Behind the Scenes in Sydney fotósorozattal, 11-én pedig már a tagok önálló teaserével is megajándékoztak minket. Az albumot 12-én hozták nyílvánossra Special Photo Edition néven, mely összesen három számot tartalmaz, az instrumentált, a Come Back To Me-t és a vezetőszámot, a Going Crazy-t. Az utóbbihoz kisfilm is készült, melynek tánc verziója 17-én került fel a 1theK youtube csatornájára.
Bár mint tudjuk, Wooshin nem vett részt a mostani comebackben sem, nem rég életjelet adott magáról és küldött egy rövid videót a fanoknak, melynek köszönhetően ennyi idő után végre megtudhattuk, hogy jól van. Október 27-én, a születésnapja alkalmából pedig fel is köszöntötték őt az Up10tion hivatalos közösségi oldalain, pár tag még személyesen is üzent neki.

 

2018: Japán visszatérés - Wild Love, első teljes album - Invitation, Laberinto

Január 24-én a csapat kiadta második japán nyelvű single-jét, ami a Wild Love címet viseli, és öt dal lesz hallható rajta, beleértve a címadó Wild Love-ot, amihez már 20-án kiadták a videoklipet is.

A banda február 15-én közzétett egy videót, amiben az egyik tag levelet ír, azzal a címmel, hogy márcusban meghívják a rajongókat valamire. Február 22-től twitter oldalukra posztoltak naponta 10 és 10:10-kor képeket, melyekhez csupán egy-egy számjelet kapcsoltak. A kódot a Honey10-eknek kellett megfejteni. A számok az angol ábécében lévő betűk sorszámai voltak, így kaptuk meg a szót: Invitation. A rejtélyeknek azonban még mindig nem lett vége, hiszen nem tudhattuk, hogy pontosan mire is készül az Up10tion. 24-én egy x-kód elnevezésű rejtvényt tettek közzé, amiből már többet is ki lehetett olvasni. Többek között, hogy ki fogják adni az első teljes albumukat, valamint rengetegszer megjelent benne a tizes szám különböző nyelveken. A sok tizesből következtethettünk arra is, hogy ez lesz a csapat tizedik visszatérése, azonban mindenki abban reménykedett, hogy ezzel arra utalnak, hogy újra teljes létszámmal állnak nyilvánosság elé. Ez azonban egészen március 8-ig nem bizonyosodott be, amikor is közzétettek egy képet a csapatról, amin Wooshin is szerepel, valamint az ezen a napon megjelent előzetes videóban is megjelent. Újabb kódokból kiderült, hogy a címadó dal a Candy Land lesz, aminek a videoklipje március 15-én jelent meg, a teljes albummal együtt.

December 6-án megjelent a csapat hatodik mini albuma Laberinto címen, melyről a Blue Rose című dalhoz készítettek videoklipet. A lemez hét dalt tartalmaz, ebből hat szám szövegének megírásában az Up10tion rapperei, Wei és Bitto, ötben pedig Kuhn is kivette a részét. Bitto ezen kívül a With You komponálásában is közreműködött.

 

2019: Produce X 101, The Moment of Illusion

Március 15-én a TOP Media bejelentette, hogy Wei és Wooshin részt fognak venni a Produce X 101 című műsorban. Wei végül a 14. helyezést érte el, Wooshin pedig második lett, így ő bekerült a végleges csapatba, aminek a neve X1 lett.

Augusztus 8-án a fiúk Twitter oldalára felkerült a menetrend a visszatérésükhöz, az új mini albumukkal, a The Moment of Illusionnal. Augusztus 12-től 16-ig a tagok teaser fotóit tették közzé, 20-án pedig megtudhattuk az albumon található hat szám címét. 21-én egy kis betekentést kaptunk az albumhoz, rövid részleteket mutattak a zenékből. A vezetődal, a Your Gravity klipje és a teljes mini album 22-én jelent meg. Jinhyuk nem vesz részt ebben a comebackben szólós tevékenységei végett.

írta: exoverdose, Yoona05, Natsu-chan

Videóklipek

2015

- So, Dangerous
- Come as you are
- Catch me!

2016

- Attention
- Stay
- Tonight
- White Night

2017

- ID
- Runner
- Going Crazy

2018

- Wild Love
- Candyland
- Blue Rose

2019

- Your Gravity

Valóság Show

2015

- Masked Rookie Competition/
- RISING! UP10TION
- Running Man
- After School Club

2016

- King of Mask Singer (Sunyoul) /01.10.-17./
- Star King
- Weekly Idol
- Safety First
- National Idol Singing Contest
- Idol Star Athletics Championships
- Fan Heart Attack Idol TV
- What Are You Doing Today?
- Delicious Ma

2017

- Idol Star Athletics Championships
- Up10tion, Please

2018

- Idol Star Athletics Championships
- HeyoTV

Albumok

2018

- Invitation

1. Invitation
2. Candyland
3. Target On
4. Finally
5. Habit
6. Mixed Signals
7. Always
8. Superstar
9. Love Sick
10. Still With You
11. I Need You

 

Mini albumok

2015

- Top Secret

1. Tension Up!
2. So, Dangerous (위험해)
3. Come As You Are (그대로)
4. Never Ending
5. Phoenix
6. Come With Me

- BRAVO!

1. BRAVO!
2. Catch me!
3. 나두 (dito)
4. Call Me
5. Holic
6. Party2nite

 

2016

- Spotlight

1. SPOTLIGHT
2. Attention
3. Stay
4. Like nothing happened
5. Yes or No
6. I wish a miracle
7. Cherish

- Summer Go

1. Tonight (오늘이 딱이야)
2. Beautiful (예뻐)
3. OASIS (오아시스)
4. MAGIC
5. Be My Luck (행운이 되어줘)
6. Tonight (오늘이 딱이야 - Instrumental)

- BURST

1. White Night (하얗게 불태웠어)
2. Stuck On You
3. JUST LIKE THAT
4. Because
5. GO!
6. Ignition

 

2017

- STAR;DOM

1. Runner (시작해)
2. Everything
3. True Love (너다운)
4. Hot Blood
5. Everyday (매일)
6. Dream You

 

2018

- Laberinto

1. Laberinto
2. Blue Rose
3. Burning
4. Turn Up The Night
5. Midnight
6. Happy Birthday
7. With You

 

2019

- The Moment of Illusion

1. Your Gravity
2. Sky Surfer
3. Look At Me
4. Skyway
5. Restore
6. Lover

Single albumok

• Japán

2017

- ID

1. ID
2. Once Again
3. Stand Up
4. The World Is Waiting


2018

- Wild Love

1. Wild Love
2. Feel So Right
3. Sign Me Up
4. In The Dream

 

• Koreai

2017

- Special Photo Edition

1. 미치게 해 (Going Crazy)
2. 그대 내게 다시 (Come Back To Me)
3. 미치게 해 (Going Crazy) (Inst.)

Utolsó frissítés: 2020.09.15. 17:05 Natsu-chan által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace