Starity

Han Seung Woo

Han Seung Woo Han Seung Woo nemzetisége 11881. 14rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Han Seung Woo (한승우)
 • Becenév
 • Seungwoo (승우), Six Packs
 • Születési idő
 • 1994. december 24.
 • Születési hely
 • Busan, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes, rapper, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 184 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim Woo Seok Cho Seung Youn "WOODZ" Lim Se Jun Do Han Se Heo Chan Jung Su Bin Kang Seung Sik Choi Byung Chan

Han Seung Woo életrajza

HAN SEUNG WOO

Születési név: Han Seung Woo
Születési hely: Busan, Dél-Korea
Születési idő: 1994.12.24
Súly: 63 kg
Kínai csillagjegy: Kutya
Vércsoport: B

Érdekességek:
~ Van két nővére
~ Ő a csapat papája
~ 17 évesen, debütálása előtt, feltűnt az "Invincible Youth" műsorban, ahol nővérét, Sunhwa-t látogatta meg nagymamájával
~ Szeret olvasni és egyedül lenni
~ Régen egy csapatban is focizott
~ A csapattagok szerint nagyon ért a dalszerzéshez
~ A srácok szerint nagyon élethűen tudja imitálni a kecske hangját

 

 VICTON

(tagok balról jobbra: Seungwoo, Subin, Seungsik, Sejun, Hanse, Chan, Byungchan)

Általánosságban:
A VICTON egy hét tagból álló dél-koreai fiúcsapat, akik 2016 novemberében debütáltak a Plan A Entertainment alatt. A nevük egy mozaikszó, ami a VoICe TO The New World-ből tevődik öszze. Fanclubjuk az Alice nevet viseli.

Tagok
Seungwoo (leader, vokalista)
Seungsik (fővokalista)
Heochan (vokalista, főtáncos)
Sejun (fővokalista)
Hanse (főrapper)
Byungchan (vokalista)
Subin (maknae, rapper, vokalista)

A debütálásuk előtt:
2016. augusztus 24-én az ügynökség bejelentette, hogy új fiúcsapat várható az idén. Augusztus 29-én a Plan A közzétette a csapat első dalát és videóklipjét Begin Again címmel, de ez még nem a hivatalos debütálásuk volt, ugyanis ekkor még annak dátuma ismeretlen volt. A videóban mind a hét tag szerepel, de ennek ellenére csak hárman énekelnek benne, Huh Gak mellett. Augusztus 30-án elindult a Me&7Men valóságshowjuk, amely által közelebbről megismerhetjük a tagok személyiségét és mindennapi életét.

2016: Voice To New World
2016. október 31-én a Plan A Entertainment ismertette az első fiú formációja debütálásának dátumát egy fotón keresztül, ami mint megtudhattuk 2016. november 9-ére lett kitűzve. A fiúkat ekkor még csak Plan A Boys-ként emlegettük, de november 1-jén a cég nyílvánosságra hozta a csapat hivatalos nevét, mely végül VICTON lett.
November 4-én kitettek a YouTubera egy teaser videót a What Time Is It Now című dalukhoz. A videoklip igazán karizmatikusra, a dal pedig pörgősre és fülbemászóra sikeredett. Bár nem ezzel a dallal debütáltak, és a mai napig nem láthattuk a dalhoz készült klip teljes változatát sem, szerencsére a november 9-én megjelent Voice New to World mini albumukra felkerült a szám teljes változata.
A mini albumuk mellett 9-én a debütáló daluk, illetve a hozzátartozó videoklipjük is megjelent I'm Fine címmel. A klipben az ügynükség alatt lévő lánycsapat, az Apink Naeunja is látható.

2017:
Ready
Február 9-én a Plan A bejelentette, hogy a VICTON teljes erővel dolgozik az új albumán, amivel hamarosan vissza fognak térni. Február 21-én a cég felfedte a tagokról készült teaser fotókat, valamint visszatérésük hivatalos dátumát is megtudhattuk, ami március 2-ára esett. Február 22-én újabb teaser fotókat tekinthettünk meg, a képek feltárták, hogy a album öt dalt fog tartalmazni, valamint, hogy a második mini albumuk címe Ready lesz. 23-án és 25-én újabb és újabb karizmatikus képek jelentek meg a tagokról, illetve mindenkiről közzétett a cég teaser videót is. Az információkból kiderült, hogy a címadó daluk az Eyez Eyez lesz, amihez videoklip is készült. A szám és a videó annyira fantasztikus lett, hogy lassan már meg van a srácoknak az egy milliós nézettsége.

Oasis
Júliusban a Plan A Entertainment bejelentette, hogy az ügynökség alatt lévő idolok egy különleges, közös nyári projekten dolgoznak. A kiadott teaser képekből kiderült, hogy a Plan A 3rd Episode keretein belűl fog kiadni az Apink, HuhGak és a Victon egy együttes számot, melynek címe Oasis lesz. A videó teserje augusztus 1-én, míg a teljes verzió szintén e hónap 3-án látott napvilágot. A klip hihetetlenül édes lett, mind kitettek magukért, egy igazán kellemes nyári slágert hoztak össze a rajongók örömére.
Bár a srácok már hónapok óta nem adtak ki saját dalt, ennek ellenére nem tűntek el. A rajongók hetente kapnak videó naplókat a srácoktól, amit Youtube-on lehet megtekinteni.

Identity
Augusztus 13-án jelentette be a Plan A Entertainment a srácok új albumával való visszatérésének pontos dátumát, mely Augusztus 23-ára esett. A harmadik album dalainak címeit már két nap múlva közé is tették, melyből megtudhattuk, hogy öt teljes számot fog tartalmazni. A tagokról készült teaser képekből és a csoportos verzióból is szintén 2-2 kép került ki 16-a és 18-a között. Az ügynökségnek köszönhetően 17-én azt is megtudhattuk, hogy a mostani comeback az előzőkhöz hasonlóan szintén két koncpcióból fog állni. A fehér ing és farmer összepárosítása egy lágyabb, visszafogottabb koncepciót sejtet, míg a sportos öltözet egy vidám, frissítő koncepció megmutatkozása. Az MV-hez két teasert is készítettek, az elsőt 20-án, a másodikat pedig 22-én tették közé, amelyből már érezni lehetett, hogy egy nagyon aranyos, nyárias dalt fogunk kapni. A klip két teaserje között 21-én megajándékoztak minket az album előzetesével is, melynek köszönhetően belehallgathattunk a rajta helyet kapott számokba. Az igértekhez híven nálunk augusztus 23-án hajnali öt órakkor került ki a srácok vezetődala, az Unbelievable a hozzátartozó kisfilmmel és az albummal együtt. Az album lényege az, hogy a fiúk hogyan is találják meg a saját "identity"-jüket, avagy személyiségüket. Erről egyébként egy sorozat is indult, ami a Born Identity nevet kapta, melyből eddig 16 rész látott napvilágot.
Érdekesség, hogy 24-én a fiúk hivatalos csatornájára ismét feltöltötték az MV-t. Hivatalosan nem tudni az okát, de a fanok észrevenni véltek néhány változást a klipben, elméletileg Hanse részénél is, míg mások azt állítják, hogy azért történt, mivel Seungwoo részét elfelejtették az elején összekeverni, összekötni. Bár nem tudni, hogy ebből mi igaz, ennek ellenére 1theK csatornáján még mindig az eredeti verzió van kint.

From. VICTON & Első évforduló
Okóber 23-án érkezett a hír, hogy a Victon újabb viszatérésre készül, immár a negyedik mini albumukkal. A comeback előzetese 27-én, míg az albumon szereplő dalok listája 29-én került fel a fiúk hivatalos közösségi oldalaira. Október 30-a és november 7-e között kerültek ki az egyéni és a közös teaser fotók és teaser videók is. A Rolling Music Teaser 8-án jelent meg, melyből megtudhattuk az album címét, mely From. VICTON lett, és a rajta helyet kapott számokba is belehallgathattunk. A teljes album a fiúk évfordulója napján, 11-én jelent meg a vezetődal, a Remember Me MV-jével együtt. Az albumon lévő számok létrehozásában Yong Yunhyung is részt vett, mely hatalmas megtiszteltetés volt a tagok számára, ugyanis nagy Beast/Highlight rajongók, ezúttal nagyon tisztelik a munkásságukat.
A Victon első évfordulójának alkalmából Seungwoo megajándékozta a rajongóikat egy általa, teljesen egyedül készített számmal, mely az Alice nevet kapta.

2018:
Time of Sorrow
Majdnem fél év után, május 10-én a srácok ügynöksége, a Plan A Entertainment végre beharangozta a banda visszatérését. Május 14-e és 22-e között folyamatosan kerültek ki a fiúk első single albumával kapcsolatos tudnivalók és teaserek. A dalt hivatalosan 23-án adták ki, Time of Sorrow címen a hozzátartozó kisfilmmel együtt. A tagok egy számunkra új, eddig nem igen megmutatott oldalukkal tértek vissza, ami a szomorú érzelmekkel és eleganciával teli előadásukban is megmutatkozik. A videóklipet leginkább a drámai, romantikus iskolai jelenetek jellemzik, míg a fókusz ezúttal a szám érzékletes koreográfiáján van. A címadódalon NANO (ex History Jaeho) és HSND dolgozott, mint producer.

2019:
Produce X 101
Már a műsor kezdete előtt több forrásból is sejthettük, miszerint egyes ügynökségek már debütált csapataiból is számíthatunk majd versenyzőkre a műsorral kapcsolatban. Később, március 15-én ez be is bizonyosodott, több csapat tagjainak a részvételét is nyílvánosságra hozták, amik között a Victon két tagja is megtalálható volt, névszerint Seungwoo és Byungchan. Byungchan még a vége előtt kiszállt a versenyből egészségügyi problémái miatt. Seungwoo a harmadik helyezést érte el 1 079 200 szavazattal, így bekerült a végső csapatba, az X1-ba.


X1

(tagok balról jobbra: Eunsang, Seungwoo, Seunyoun, Hangyul, Wooseok, Yohan, Hyeongjun, Dongpyo, Junho, Minhee, Dohyon)

Általánosságban
Az X1 (엑스원) egy dél-koreai fiúbanda, akik az Mnet versenyműsorában, a Produce X 101-ban alakultak. A csapat 11 tagból áll: Kim Yo Han, Kim Woo Seok, Han Seung Woo, Song Hyeong Jun, Cho Seung Youn, Son Dong Pyo, Lee Han Gyul, Nam Do Hyon, Cha Jun Ho, Kang Min Hee and Lee Eun Sang. A fiúk 2019. augusztus 27-én tették meg a debütálásukat a Swing Entertainment szárnyai alatt. A szerződésük 5 év elteltével fog lejárni. Akik már debütáltak ezelőtt egy másik bandában, két és fél évig csak az X1-nal, utána pedig megint ennyi ideig velük és eredeti csapataikkal is promotálhatnak egyszerre.

• Rajongók neve: One It
Hivatalos színük: Butterfly, Ethereal Blue, Sunshine és Galaxy Blue
Nevük jelentése: A Produce X 101 nézői ajánlották az X1 nevet, a műsor hivatalos oldalán, amit a CJ E&M ki is választott. A név utal a show fő dalára, az X1-MA-ra. R
ómai számokkal 11-et is jelenthet és reprezentálja a 10+1-et is.

2019:
Debütálás
A program után a 11 nyertes fiú aláírt egy szerződést a Stone Music alügynökségével, a Swing Entertainmenttel. A debütálásuk előtt elindult a fiúk első közös valóság showja, az X1 Flash, amit augusztus 22-től tekinthettünk meg az Mnet jóvoltából. A műsor megmutatja, hogyan készülnek fel a tagok a debütálásukra és betekintést ad a mindennapi életükbe.

Augusztus 1-én jelentették be, hogy debütáló albumuk neve Emergency: Quantum Leap és az album vezető dala a Flash lesz. A dalt Score, Megatone és Onestar (Monotree) komponálta. A banda végül augusztus 27-én debütált a Gocheok Sky Dome-nál. Szeptember 3-án megnyerték első zenei műsoros díjukat az SBS MTV The Show-jában.

írta:
2019.10.02 || Natsu-chan
2019.05.19 || Blissful

 Tv műsorok
- Me&7Men (2016)

 Mv-k
- Plan a Boys - Begin Again
- Victon - What time is it now (2016)
- Victon - I'm Fine (2016)
- Victon - Eyez Eyez (2017)
- Huhgak, Apink, Victon - Oasis (2017)
- Victon - Unbelievable

Mini albumok

Voice To New World
2016.11.09

1.What time is it now
2. 아무렇지 않은 척
3. Beautiful
4. 날 보며 웃어준다
5. The Chemistry
6. #떨려 (VICTON Ver.)

 

Ready
2017. 03. 02.

1. Eyez Eyez
2. In The Air
3. 얼타
4. 이 나쁜..
5. Sunrise

 

Identity
2017. 08. 23.

1. 말도 안돼 (Unbelievable)
2. 뺏길까봐
3. 느린 이별
4. Flower
5. Light 

 

From.VICTON
2017. 11. 09.

01. 나를 기억해 (Remember Me) *Title
02. 사랑하기 때문에
03. HAVE A GOOD NIGHT (Stage Ver.)
04. 뒤돌지마
05. TIMELINE
06. 나를 기억해 (Acoustic Ver.)

Utolsó frissítés: 2020.08.04. 16:04 Romolia által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace