Starity

Heo Young Ji

Heo Young Ji Heo Young Ji nemzetisége 4595. 65rajongó 11vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 98%
 • stílus: 97%
 • szimpátia: 98%
 • Születési név
 • Heo Young Ji (허영지)
 • Becenév
 • Younnie, Yingji, Pinkji, JiJi
 • Születési idő
 • 1994. augusztus 30.
 • Születési hely
 • Goyang, Gyeonggi, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekesnő, Rapper, Táncosnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 166 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Szűz
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Goo Ha Ra Park Gyu Ri Han Seung Yeon Amber Liu Kwon So Hyun Jackson Wang Jeon So Min Jeon Ji Woo J.Seph Matthew Kim

Heo Young Ji életrajza

Heo Young Ji életrajza 


 
Korai évek 
Heo Young Ji, 1994. augusztus 30.-án látta meg a napvilágot, Dél-Koreában. Először a Core Contents Media alatt volt gyakornok, a T-ARA-ból ismert Areummal karöltve. Azonban még mielőtt debütálhatott volna otthagyta a vállalatot és csatlakozott a KeyEast Entertainmenthez. Nem sokkal később távozott az ügynökségtől, majd a DSP Médiánál folytatta tovább gyakornoki tevékenységeit. 2014-ben részt vett a KARA Project névre keresztelt vetélkedőben, annak érdekében, hogy megkezdhesse karrierjét a KARA legújabb tagjaként. A műsor végén, végül Young Ji-t hírdették ki győztesként, így ez év augusztus 18.-án a fiatal énekesnő hivatalosan is debütált.

Egyéni tevékenységei
Az újdonsült énekesnő egy hónappal bemutatkozása után, már meg is kapta első televíziós felkérését. Így szeptembertől Ő is szerepet kapott, a Rommate néven ismert showműsor második évadának stábja között. Az új évad kilencedik részében egyik csapattársa, Goo Ha Ra is feltűnt, mint a műsor egyik vendégszereplője.
2014 októberében újabb meghívásta kapott, méghozzá az ismert fiúcsoport, a VIXX Error című kisfilmjében.

2015. januárjában Young Ji is részt vett az MBC Every által leadott, Hitmaker című showműsor második évadának forgatásán. A műsorban olyan más hírességek is szerepeltek, mint Park Soo Young Lizzy, G.NA és Kwon So Hyun.
Nem sokkal később, tagja lett a Chamsonyeo névre keresztelt csapatnak, Park Soo Young Lizzy (After School), G.NA és Kwon So Hyun (4Minute) mellett. A formáció egy valóságshownak köszönhetően jött létre, melynek első adását január 16.-án adták le. A lányok első kisfilmje februárban látott napvilágot, Magic Words néven.

2016. májusában újabb meghívást kapott a TVN egyik drámájában, az 'Another Miss Oh'-ba, melyben Yoon Ahn Na karakterét formálta.

December 8.-án jelentette be a DSP Entertainment, miszerint a KARA egykori énekesnője, hamarosan visszatér az ügynökség álltal létrehozott új vegyes négy fős csapatának, név szerint a K.A.R.D-nak nem hivatalos, ötödik tagjaként. 

Szóló Karrier
Csaknem egy éves kihagyás után 2017.augusztus 25.-én jelent meg az énekesnő első önálló és egyben debütáló digitális kislemeze, melyet Memory Clock névre kereszteltek. Az újdonsült szerzeményhez híven, a lemez névadó dalához természetesen videóklippet is készítettek. A sláger egy közepes tempojú, igen kellemes hangzású ballada, mely gyönyörűen átadja Young Ji csodálatos hangszínét. A dal további érdekessége, hogy a fiatal tehetség mint a dalszöveg, mint a zeneszerzésben is jócskán kivette részét.

Érdekességek:
- Nyelvek: koreai (anyanyelv),japán és angol (alap szint)
- 2013-ban végzett a szöuli előadóművészeti iskolában. (School of Performing Arts Seoul)
- Két évig Új-Zélandon is tanult
- Kedvenc színek: piros és fehér
- Kedvenc hobbi: tánc
- Kedvenc sportágak: Foci, Kosárlabda és Korcsolya
- Ideálja: Kim Soo Hyun
- Legjobb barátja a Got7-ből jól ismert Jackson
- Közeli barátságot ápol So Hyun-nal (4Minute)
- BamBam (Got7) mindig nagy érdeklődést mutat, mikor meglátja a fiatal tehetséget
- Egyik közeli ismerőse Amber (f(x))
- Young Ji bevallotta, hogy nagyon szereti a gyümölcsöket
- Van két Bedlington terriere Leon és Yeol Mae
- Young Ji specialitásai közé tartozik, hogy nagyon szépen játszik zongorán, emellett remekül el tudja sajátítani a férfi csapatok koreográfiáit is
- Rajongói klubbja az OGlligator nevet viseli [Az OG az énekesnő nevére utal, míg a lligator onnan ered, hogy a rajongók szerint Young Ji, úgy mosolyog mint egy alligátor]
- Nagy Batman rajongó
- Egy átlagos koreai lányhoz képest, nagyon erős és nagyon rugalmas
- A KARA legmagasabb tagja volt
- Egy rádióműsorban osztota meg rajongóival, hogy összesen 10 kg-ot fogyott debütálása óta
- Ő volt a harmadik versenyző, akit bemutatak a KARA Project kapcsán
- A KARA Project idején volt egy lábsérülése, ami miatt a műsor első két részében nem tudott részt venni
- Mikor jelentkezett a KARA Project című vetélkedőbe, megofgatta édesanyjának, hogyha nem jár sikerrel többé nem próbálkozik az énekesnői szakmában

Díjak és elismerések
/2014/ SBS Entertainment Awards [SBS Awards Festival]

KARA

2014: KARA Project, Day&Night
2014. -ben Nicole és Ji Young távozását követően, május 13.-án a KARA Youtube oldalára feltöltöttek egy videót, melyben egy új lány mutatkozott be és mutatta be tánctudását. Majd egyre több hasonló videót töltöttek fel, végül kiderült, hogy a KARA elindított egy válogatást KARA Project néven. Összesen 7 lány csapott össze, hogy bekerüljön a csoprotba. A válogatás egy show formájában történt, mely 6 részből állt. A műsor május 27.-én kezdődött. A Project végén végül Heo Young Ji lett a győztes és ezúttal Ő érte el azt a kinevezést is, hogy a KARA új tagja legyen. A DSP  azt is kijelentette a rajongók számára, hogy a KARA visszatérése augusztus 18.-ra várható és ezzel egy új albumuk is meg fog jelenni.

2014. Július 24.-én kiderült, hogy a KARA hamarosan kiadja 6. mini albumát, mely a Day & Night   nevet viseli. Július 27.-én meg is jelentek az első képek Day címmel,  melyek az új tagról Young Ji-ról készültek, majd a következő nap Gyu Ri képeit töltötték fel, másnap pedig Seung Yeon képei láttak napvilágot, végül pedig Ha Ra képei. Augusztus 4.-én pedig a Night részek kerültek sorra. 2014. augusztus. 10 -én megjelent egy rövid teaser Young Ji-ról, majd minden másnap szívárogtak ki a tagok további rövid filmjei (Gyu Ri, Seung Yeon, Ha Ra). A kis filmek végül a klip trailerével bonyolódtak le. 2014.augusztus 18.-án a lányok visszatértek a Day&Night névre keresztelt albumukkal, valamint ezen a napon, 12:00-kor az új klip is napvilágot látott. A dal a Mamma Mia nevet hordozza, mely az új album vezető dala is egyben. Az album 27.-én debütált a Japán boltokban is.

Október 24.-én a csapat elindult  következő Japán turnéjára, melynek első fellépése Fukuoka-ban került megrendezésre. A turné befejezésével a lányok visszatértek dél-korea területére, december 11.-én pedig már újabb kiadásukat híresztelték. Idén a DSP Entertainment egy különleges ünnepi albummal készül, melyben sok elismert előadó, köztük a KARA is feltűnik. A lemezt DSP Special Album White Letter, a közös  formációt DSP Friends névre keresztelték. Az album mellé szokásokhoz híven egy karácsonyi zenés videót is készítettek, melyet az új szerzeménnyel egy napon mutattak be. 

2015: Summergic, In Love és újabb szerződési problémák
2015.március 25.-én a DSP egyik szóvivője jelentette be, hogy hamarosan megjelenik a lányok első tripla A - oldalas japán kislemeze, melyet Summergic / Sunshine Miracle / Sunny Days névre kereszteltek. Április. 3 -án már a hozzá tartozó videoklip is megjelent, mely a kislemez névadó dalához, a Summergichez készült. Az új szerzemény hivatalosan május 5.-én került a koreai boltok polcaira.

Néhány hét elteltével újabb örömhír látott napvilágot, miszerint a KARA májusban tér vissza Dél-Korea területére, hogy kiadják hetedik koreai kislemezüket. A következő hónap közepén bejelentésükhöz híven megjelentek az előzetes képek, majd 18.-án már Young Ji teaser-e is napvilágot látott. Ezt követően minden nap töltődtek fel kisvideók (Gyu Ri, Seung Yeon, Ha Ra). Május 26.-án pedig kiadták In Love névre keresztelt hetedik mini-albumukat, valamint legújabb klipjüket Cupid néven.

2015. Július 17.-én a lányok hivatalosan is bejelentették, hogy hamarosan megkezdik negyedik nagyszabású Japán turnéjukat, mely szeptemberben veszi kezdetét.

Néhány hónappal később, a DSP Entertainment egyik szóvívője osztotta meg a szomorú hírt, miszerint az idei év végén lejár a lányok szerződése az ügynökséggel, Young Ji kivételével pedig még nem biztosak abban, hogy a többi tag továbbra is szeretne együtt dolgozni a vállalattal.

2016: A KARA feloszlása
2016.Január elsejétől több pletyka is útnak indult, a csoport felbomlásával kapcsolatban.Több hétig a DSP Entertainment tagadta a vádakat, azonban január 15.-én már a vállalat is elismerte, a csapat valóban feloszlott. Végezetül a vállalat csak annyit kért a kilenc évig tartó lányformáció rajongóitól, hogy a jövőben is támogassák tovább kedvenceiket.

Az együttes feloszlása után három hónapig nagy volt a csend a lányok háza táján, ám egy áprilisi interjú során a formáció egykori vezetője Gyu Ri hivatalosan is tisztázta a félreértéseket és elárulta a tagok továbbra is szoros kapcsolatot ápolnak egymással. Végezetül egy örömhírt is megosztott a rajongókkal, miszerint terveik között szerepel egy új album kiadása is, viszont jelenlegi álláspontjukban ez csak a távol jövőben lehetséges.

Írta: LightLady

Az adatlap szerkesztés alatt áll 2019.07.22-től!

Kérlek ezt vedd figyelembe! 

Drámák
/2015/ The Alchemist]MBC Every1]
/2016/ Another Miss Oh[TVN]
/2017/ Introverted Boss

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Film
/2015/ Tasty 2: Happy Together

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valóság Showk
/2014/ The Lord Of The Ratings [KBS]
/2014/ Weekly Idol (KARA)
/2014/ Utchasa -with Park Gyu Ri
/2014/ Yoo Jae Suk's I Am A Man (KARA)
/2014-15/ Roommate: Season 2 [SBS]
/2014-15/ Hitmaker Season 2 [MBC Every1] -with G.NA; Park Soo Young "Lizzy" (After School) & Kwon So Hyun (4Minute)
/2015/
A Hard Day [jTBC]
/2015/ Game of Thrones [KBS2]
/2015/ Founding Star [SBS] - Episode 1-6
/2016/ Next Door CEO [MBC] - Episode 1-12
/2016/ Very Private TV [MBC Every1]
/2016/ Vocal War: God's Voice [AHTV]
/2016/ Hitmaker(Season 2) [MBC Every1]
/2016/ Idol Intern King [SK Broadband] - with Lee Ji Hyun "+Qri"(T-ARA); Kwon So Hyun (4Minute); Park Na Rae; Hyo Jung & Han Hye Ri
/2016/ Humanity Busking [EBS]
/2017/ Strong Girls [E Channel] - with Cao Lu; Park Sun Young(II) "Luna" (f(x)); Park Bo Ram & Giant Pink
/2017/ Beauty Academy [CTime]
/2017/ Beauty Summit [jtbc]
/2017/ Suspicious Singer [tvN] - with Kang Ho Dong & JR (NU'EST)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Videóklippekben való megjelenései
/2014/ VIXX - ERROR (korean & japanese version)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KARA Project
/2014/
KARA Project[MBC Music]

KARA Diszkográfia

Koreai megjelenések

Mini albumok
/2014.08.18/ Day&Night
/2015.05.26./ In Love

Együttműködések
/2014/ White Letter [DSP Friends]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Japán megjelenések

Stúdió albumok
/2015.06.17./ Girl's Story

Kislemezek
/2014/ Mamma Mia
/2015/ Summergic / Sunshine Miracle / Sunny Days

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szóló Karrier
/2017.08.25./ Memory Clock

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Közreműködések/Egyéb
/2015/ Chamsonyeo - Magic Words [with Lizzy; G.NA & So Hyun]
/2015/ In Love - Peek-A-Boo [with Park Gyu Ri]
/2015/ Tasty 2: Happy Together OST - You're So Yummy
/2015/ Alohara (Can You Feel It?) - How About Me [with Goo Ha Ra]
/2016/ Creating a Healthy Cyber World (Campaign song) - Fingertips Love [with B1A4; BTOB; A-JAX; Oh My Girl; Kassy & April]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

K.A.R.D
/2016/ Oh Na Na

Utolsó frissítés: 2019.07.21. 19:07 LightLady által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace