Starity

Jeon Ji Woo

Jeon Ji Woo Jeon Ji Woo nemzetisége 5464. 63rajongó 2vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Jeon Ji Woo (전지우)
 • Születési idő
 • 1996. október 04.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekesnő, Rapper
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 165 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Mérleg
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Heo Young Ji Jeon So Min J.Seph Matthew Kim

Jeon Ji Woo életrajza

Jeon Ji Woo 1996. október 4-én született Szöulban.
Egészen korán kiderült zenei tehetsége, ugyanis harmadikor korától egészen a középiskola végig tanult klarinétozni. Illetve klasszikus zenei szakra járt a Gangnamban található DEF Music Academyre.
Időközben több ügynökségnél is részt vett meghallgatásokon, így járt a Cube-nál, a LOEN-nél, illetve a YG meghallgatásán fel is vették gyakornoknak, de hogy pontosan mennyi időt töltött ott nem tudni. 2014-ben az FNC is felvette gyakornoknak, de végül Ji Woo a DSP Mediánál találta meg a számítását.

2020. május 14-én az Mnet elindította legújabb reality showját Good Girl címmel, melynek Ji Woo is állandó tagja lett. Több más tehetséges kolléganőjével együtt. Ahol csapatokban, illetve egyénileg is összemérhették tudásukat. 


ÉRDEKESSÉGEK
♠ Kedvenc színei a fekete, szürke és a lila.
♠ Van egy kutyája akit Taninak hívnak.
♠ Kedvenc előadói Taemin, Dean, Honne, Beyoncé és Rihanna.
♠ December 1-jén lett bemutatva, mint leendő K.A.R.D tag.
♠ Ugyan azon a napon let felvéve a K.A.R.D "Oh Nana" című dala, amelyiken Jiwoo-t meghallgatták. Úgy gondolta a DSP Media Entertianment, hogy a lány készségei megfelelőek ahhoz, hogy azzonnal csatlakozzon a csapathoz.
♠ Az "Oh Nana" című dalt ő írta J.Seph és BM segítségével.  

 

K.A.R.D. (K♠RD) /2017-

2016: Debütálásuk – Project Vol.1 : Oh NaNa
A DSP Media december 1-jén bejelentette, hogy új csoportot készül debütáltatni, majd egy titokzatos képpel felfedte a csapat nevét, mely a K.A.R.D lett.
December 2-án meg is érkezett az első két tagról a képek, így fény derült BM és Ji Woo kilétére. Ezzel pedig a DSP Media azt is elárulta, hogy formabontó debütálásra készülnek első koedukált csapatával. Másnap pedig J.Seph és So Min kilétéről is lehullt a lepel.
December 8-án pedig kiderült, hogy a csapat első projektjében Heo Young Ji lesz az úgy nevezett rejtett kártya, aki közreműködik a csapattal.
Ezen felül a csapatban minden tagnak mg van a maga kártyája. J.Seph – The Ace / BM – The King / Somin – Black Jocker / Jiwoo – Color Jocker

Végül december 12-én megérkezett a csapat első kislemeze Project Vol.1 : Oh NaNa címmel. A csapat hamar felkerült a koreai zenei listákra, de a Bugs és a MelOn mellett az iTunes K-Pop top 20-ba is bekerültek, több mint húsz országban. Annak ellenére pedig, hogy debütálásuk egybe esett a BigBang visszatérésével, hét országban egészen az élig küzdötték fel magukat.

2017: Project Vol.2: Don’t Recall, Project Vol.3: Rumor, 1st Mini Album: Hola Hola & 2nd Mini Album: You & Me
Február 2-án a DSP Media megerősítette, hogy a hónap közepén visszatér a csapat. Február 6-án az első teaser kép is felkerült, mellyel elárulták soron következő kislemezük címét is, mely a Project Vol.2 : Don’t Recall lett. A dal végül február 16-án jelent meg, mellyel ismételten nagy sikereket értek el nem csak hazai hanem nemzetközi viszonylatban is. Így pedig nagy elvárásokat állított fel a csapat további megjelenéseikkel kapcsolatban.
Később március 2-án megjelent a dalnak egy Hidden verziója is, mely lényegében a dal táncos verziója.

Április 17-én a csapat hivatalos twitter fiókjában közzé tettek egy foót, emlyből kiderült, hogy hamarosan érkezik a következő projekt daluk a Project Vol.3 : Rumor címet kapta.
A dal megjelenése előtt a csapat interjút adott az OSEN-nek ahol elárulták, hogy soron következő visszatérésük nem csak hangzásban követi a korábbi megjelenéseket, hanem témájában is tovább viszi a korábbi szövegeket. Az Oh Na Na egy szerelmes dal, a Don’t Recall egy fájdalmas szerelmes dal, míg a Rumor a szakítás utáni állapotról szól.
Április 24-én végül kiadták a Rumort is, ami másnap reggelre 13 országban került fel az iTunes K-pop listájára. Valamint április 30-án ennek a dalnak is készült egy Hidden verziója is.

Június 30-án új visszatérésről jelentek meg hírek, majd július 7-én megjelent első mini albumuk dallistájának teaser képe. Az album a Hola Hola címet kapta és összesen hat dalt tartalmaz.
Végül július 19-én a mini albummal egy időben megjelent azonos címmel legújabb videó klipjük is. A dal koreográfiájában keveri korábbi kiadásaikat, ennek a daluknak viszont elég volt 8 óra, hogy túl lépje az 1 milliós megtekintést a YouTube-on. Így az se volt meglepetés, hogy ismételten felkerültek minden fontosabb zenei lejátszási listára.

Nyári megjelenésüket követően a csapat továbbra is gyors tempóban haladt előre és november 7-én már legújabb visszatérésükről adtak hírt, melyet november 21-re állítottak be.
Másnap megjelent az első sejtelmes teaser kép is a You & Me és You In Me feliratokkal. November 9-én pedig végre kiderült, hogy You & Me címmel érkezik 2. mini albumjuk, melynek dallistáját is felfedték. Az album vezető kislemeze pedig a You In Me címet kapta. Illetve elárulták, hogy a lemez digitális változatán hat dal lesz, a fizikális kiadást viszont még megfejelték ezen daluk instrumental verzióival is.
Az ígéretekhez hűen november 21-én megjelent You & Me albumuk és a címadó daluk a You In Me is felkerült YouTube csatornájukra. A trópusi hangzású EDM dal szövege ezúttal egy viharos érzelmű kapcsolatot vonultat fel.

2018 – 2019: Ride On The Wind, Bomb Bomb & Dumb Litty
A csapattól szokatlan módon közel tíz hónapos csendet követően július 25-én kiadták immáron 3. mini albumukat, mely a Ride On The Wind címet kapta. Új lemezükön volt egy különleges dal is, a Dimelo mely a megszokottól eltérően a koreai-angol vegyes szöveg helyett koreai-spanyol kombinációban készült el és a csapattól eltérően latinos ritmust kapott.

Nyolc hónap után 2019. március 18-án bejelentették legújabb visszatérésüket, mely március 27-re volt várható. Március 20-án megjelent az első teaser ép is mellyel lehullt a lepel legújabb kislemezük címéről is, ami a Bomb Bomb lett.
A bejelentéshez hűen március 27-én megjelent Bomb Bomb videó klipjük. Ezzel hozva egy sokkal másabb ritmust és koreográfiát. Ezzel a dallal egy igazi bulizós számot vittek színpadra.
A dalnak április 15-én és 16-án megjelent a J.Seph X Somin, illetve a BM X Jiwoo duó verziója is.

A tavaszi buli hangulatot a kvartett ősszel tovább vitte és szeptember 22-én megjelent Dumb Litty címmel legújabb kislemezük.

2020: Red Moon, Way With Words & J.Seph bevonulása
Február 12-én a csapat visszatért Red Moon című 4. mini albumával. A korábbi színes koncepció helyett viszont most egy sokkal visszafogottabb és sötétebb koncepcióval jelentkeztek.

Év eleji visszatérésüket nyáron tovább folytatták és augusztus 26-án megjelent legújabb kislemezük a Way With Words. A lemez három dalt tartalmaz, azok közül is Gunshot című dalukhoz készült videóklip.
Illetve szeptember 21-én J.Seph instagram oldalán tett közzé egy saját kezüleg írt levelet, melyben elárulja rajongóinak, hogy október 5-én bevonul, hogy teljesítse a kötelező katonai szolgálatot. Később ezt ügynöksége is megerősítette, valamint elárulták, hogy J.Seph csendes bevonulásra készül családja körében. Így nem került nyilvánosságra, hogy pontosan mikor és hol vonul be. 

Írta: BeJoyful

Show műsorok
2020
~ Good Girl
– állandó tag

KARD megjelenések

Mini albumok
~ Hola Hola /2017.07.19./
~ You & Me /2017.11.21./
~ Ride On The Wind /2018.07.25./
~ Red Moon /2020.02.12./

Egységes digitális kislemezek
~ Project Vol.1 : Oh NaNa /2016.12.13./
~ Project Vol.2 : Don’t Recall /2017.02.16./
~ Project Vol.3 : Rumor /2017.04.24./
~ Bomb Bomb /2019.03.27./
~ Dumb Litty /2019.09.22./
~ Way With Words /2020.08.26./

Együtt működéseik
~ Lo Siento (feat. Super Junior) /2018/


EGYÉNI megjelenései

~ GG (with. Ailee, Hyoyeon -Good Girl ep.4.-) /2020/
~ Witch (with. Jang Ye Eun, Jamie, Cheetah & Hyoyeon -Good Girl ep.3.-) /2020/

~ Wet (Good Girl -Final-) /2020/

Utolsó frissítés: 2020.10.18. 16:04 BeJoyful által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace

#Teszt! Melyik görög isten vagy?

#Teszt! Melyik görög isten vagy?

Ki mondta, hogy a történelem nem szórakoztató?