Starity

Jessica White

Jessica White Jessica White nemzetisége 11054. 25rajongó 0vélemény

Jessica White életrajza

Jessica White (született 1984.június 21-én) amerikai topmodell.

Kezdetek

Jessica Angel White 1984.június 21-én született Buffalo-ban,New York egyik kerületében.13 éves korában fedezték fel, ám csupán 16 éves korában szánta rá magát a modellkedésre,s beiratkozott egy modelltanfolyamra,ahol hamarosan találkozott Anna Wintour-ral,a Vogue híres főszerkesztőjével.

Anna látott lehetőséget a lányban: Jessica első munkája egy divatanyag volt a Vogue amerikai kiadásába. Ezek után hamarosans zerződést kötött az IMG modellügynökséggel Párizsban,s oylan márkák arca lett a következő évben,mint a Chloé,a CoverGirl,a Gap és a Jean Paul Gaultier.

Modellkarrier

2007-ben fellépet a new york-i divathéten Ralph Lauren, Oscar de la Renta, Marc Jacobs és Tommy Hilfiger kifutóján. A topmodellek királynője,Tyra Banksis elismerően nyilatkozott róla,miután meglátta a lányt a kifutókon: a jövő modellgenerációjának oszlopos tagját látta Jessica-ban.

2008-ban a Maybelline kozmetikai márka arca lett,majd fellépett a Victoria's Secret kifutóján is. 

2011-ben Jessica immár hetedjére szerepel a világhírű Sports Illustrated kiadványában: mind tengerparti fotókat ,mind - a különlegesnek minősülő - testfestett képeket is közölték a magazinban.

Színészkarrier

Bár Jessica-t nem nevezhetjük színésznőnek,rengeteg reklámban és videoklipben tűnt már fel statisztaként. Ezek közül a legfőbb szerepe a Gagyi Mami 2-ben volt,ahol egy gimnazista lányt alakított.

Jessica töbek között szerepelt Big& Rich,John Legend videójában,de feltűnt már Jay-Z "Change Clothes", Robin Thicke "The sweetest love" és  Trey Songz  "Neighbors know my name" c. klipjében is.

Érdekességek

• a lány leginkább lábaira büszke,ugyanis úgy véli azokkal vált híressé

 

Életrajzot készítette: LaTasha (2012.08.22)

2006: Big Momma's House 2
2003: Little Erin Merryweather
1996: The Making of a Hollywood Madam (TV).

Utolsó frissítés: 2015.06.12. 21:09 patko-petra által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace