Starity

Jung Mi Mi

Jung Mi Mi Jung Mi Mi nemzetisége 15269. 9rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Jung Mi Mi (정미미)
 • Becenév
 • Ulissal, Yal Mimi, Mimi-jjang
 • Születési idő
 • 1993. január 01.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Színésznő, Énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 163 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim Se Jeong Kang Mi Na Shin Bo Ra Kim Na Young Cho Hye Yeon Jang So Jin Liu Xie Ning Han Hae Bin

Jung Mi Mi életrajza

JELENGLEG INAKTÍV

Születési név: Jung Mi Mi (정미미)
Születési idő: 1993. január 01.
Születési hely: Szöul, Dél-Korea 
Magasság: 163 cm
Vércsoport: B
Horoszkóp: Bak
Kínai csillagjegy: Kakas
Ügynökség: Jellyfish Entertainment (2016-2021)
Csapat: gugudan
Pozíció: énekes, táncos
Család: szülők, egy idősebb lánytestvér
Oktatás: Hyundai High School, Daeyoung High School

 

KORAI ÉVEK, KARRIER

Mi Mi karrierjét még az FNC Entertainment gyakornokaként kezdte, ahol az F.T. Island egyik klipjében, a Madly-ben, illetve az ügynökség reality műsorában, a Cheongdam-dong 111-ben is feltűnt. A műsort 2013. november 21. és 2014. január 9. között vetítették a tvN-en. Az epizódok során lényegében bepillantást nyertünk az ügynökség és az ott dolgozók mindennapjaiba, a titkároktól egészen a vezérigazgatóságig.

Később a 2014 decemberében a Line TV műsorára kerülő One Sunny Day című 10 részes sorozatban színésznőként is debütálását tette egy kisebb szerepnek köszönhetően. 2015. május 15-én a KBS2 elindította új sorozatát a The Producers-t, ahol Mi Mi ismét feltűnt Ha Neul szerepében, aki a Pinky4 tagja volt. 2018-ban az I Picked Up a Star on the Road című sorozatban láthattuk egy kisebb szerepben.

Mi Mi a szerepek ellenére otthagyta az akkori ügynökségét és a Jellyfish Entertainment-nél lett gyakornok. Itt ő is helyet kapott a cég első lány csapatában. Az eredetileg 9 tagú Gu9udan 2016. június 28-án debütált, Wonderland címet viselő kislemezével. A csapat 2020-ban feloszlott, később MiMi elhagyta a Jellyfish-t is.

 

Tagok balról-jobbra: kocsi tetején: Mina, Hana; lent: Sally, Mimi, Sejeong, Nayoung, Haebin, Soyee

GUGUDAN – 구구단 (2016-2020)

A Gugudan egy nyolctagú dél-koreai lánycsapat a Jellyfish Entertainment alatt. A lányok 2016. június 28-án debütáltak – eredetileg kilenc taggal – az Act. 1 The Little Mermaid című középlemezükkel, melyen a Wonderland kapott promóciós klipet. 2018 októberében Hyeyeon elhagyta a csapatot. 2020 decemberében a csapat feloszlott. 


TAGOK
JELENLEGI TAGOK

Mimi – énekes
Hana – Leader, főtáncos, énekes
Haebin – Fő énekes
Nayoung – Vezető énekes, visual
Sejeong – Főénekes
Sally – rapper , táncos, énekes
Soyee – Vezető énekes
Mina – Főrapper, főtáncos, énekes

KORÁBBI TAGOK
Hyeyeon – Vezető táncos, énekes, rapper

 

TURNÉK
Gugudan 1st Showcase & Fanmeeting "Dear Friend" (2018)
Gugudan 1st Japan Tour "PLAY" (2018)
Gugudan “1st Asia Tour” (2018)

 

 

PÁLYAFUTÁS

2016: PRODUCE 101, DEBÜTÁLÁS
A kilenctagú lány csapatot a Jellyfish Entertainment rakta össze, hogy így végre első lány csapatát is debütáltathassa. A kilenc lány közül hárman is részt vettek az Mnet gyakornok versenyén a Produce 101-ben amit február és április között rendeztek meg. Név szerint Kim Na Young, Kim Se Jeong és Kang Mi Na, ám utóbbi kettő bekerült a verseny top11-ébe, így helyet kaptak a műsor projekt csapatában, az I.O.I-ban. Júniusban viszont az ügynökség bejelentette, hogy debütáltatja első lány csapatát Gu9udan/Gugudan névvel.

A lányok a cég első lánybandájaként június 28-án debütáltak is, első mini albumuk Act.1 The Little Mermaid címmel jelent meg, vezető dalnak pedig a Wonderlandet választották. A vezérdalhoz készült videoklipet viszont az ügynökség először csak a NaverTvcast és a V Live oldalán tette elérhetővé, a csapat YouTube csatornájára csak másnap került fel.

 

2017: "ACT. 2 NARCISSUS" ÉS "ACT. 3 CHOCOCO FACTORY"
Február 3-án jelentette be a Jelly Fish, hogy lánycsapata a hónap utolsó napján visszatérését teszi. A hónap eleji bejelentést, a hónap közepén már konkrétabb dolgok is kiderültek. Megjelent az első teaser kép, mellyel lerántották a leplet a lányok második mini albumának címéről, mely az Act.2 Narcissus címet kapta, az album vezér dalaként pedig az A Girl Like Me-t választották. A banda legújabb visszatérése a Narcissus (hiúság, önimádat) nevezetű görög mitológiai témára és a nárcisz virágokra épült fel. 28-án végül napvilágot látott a vezér dalhoz forgatott videó is, mely hűen tükrözte a választott témát.

Október 19-én szomorú hír látott napvilágot a lányok háza tájáról, ugyanis hivatalos közleményben tudatta rajongóikkal a cég, hogy a csapat egyik tagja So Jin egy korábban szerzett vállsérülés miatt nem vesz részt a lányok közelgő visszatérésében. Október 25-én viszont hivatalosan elindultak a lányok első digitális kislemezének, a Chococo Factory-nak a promóciós tevékenységei. Az album és a dal november 8-án került végül kiadásra.


2018-2020: "ACT. 4 CAIT SITH", "ACT. 5 NEW ACTION", HYEYEON TÁVOZÁSA ÉS FELOSZLÁS
Január 18-án a lányok ügynöksége jelentette be, hogy a csapat hamarosan visszatér immáron teljes felállásban. A csapat kocencepciós képei ezúttal nappali és éjszakai verzióban is megjelentek, február 1-jén pedig "Act.4: Cait Sith" címmel a boltok polcaira került maga a korong. Az album vezérdalaként a "The Boots"-hoz forgattak klipet.

Május 17-én szomorú hírt közölt a Jelly Fish, miszerint a csapat legfiatalabb tagja, Hyeyeon szünetelteti a csapattal való tevékenységeit, melyre egészségügyi problémája miatt volt szükség. Hat hónapos csendet követően október 25-én meglepő hírként került napvilágra, hogy Hyeyeon kilép a csapatból. Döntését ügynöksége továbbra is fenn álló egészségügyi problémájával magyarázza, illetve, hogy zenei karrierje helyett most tanulmányai fontosabbak. A szomorú hír mellett viszont a rajongók örülhetnek is, hiszen november 6-án kiadta a csapat harmadik mini-albumát, ami ezúttal az Act. 5: New Action címet kapta.

Több, mint két évnyi inaktívitás után, 2020. december 31-én a Jellyfish Entertainment bejelentette a gugudan hivatalos feloszlását.

Írta: BeJoyful, BlackTae

GUGUDAN

VIDEOKLIPEK
2016: Wonderland
2017: A Girl Like Me
2017: Chococo
2017: The Boots
2018: Not That Type

 

EGYÉNI

TV MŰSOROK
2014: One Sunny Day (cameo)
2015: Producers (cameo)
2018: I Picked Up A Celebrity On The Street

VIDEOKLIPEK
2013: FTISLAND "Madly" 

GUGUDAN

KÖZÉPLEMEZEK
2016: Act 1: The Little Mermaid
2017: Act 2: Narcissus
2017: Act 3: Chococo Factory
2018: Act 4: Cait Sith
2018: Act 5: New Action

CÍMADÓ DALOK
2016: Wonderland
2017: A Girl Like Me
2017: Chococo
2018: The Boots
2018: Not That Type 

Utolsó frissítés: 2021.10.23. 18:06 aerichan által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace