Starity

Kim Han Bin "B.I"

Kim Han Bin Kim Han Bin nemzetisége 3032. 150rajongó 6vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 90%
 • stílus: 90%
 • szimpátia: 90%
 • Születési név
 • Kim Han Bin (김한빈)
 • Becenév
 • B.I (비아이), Charisma Leader, Mambin, Binnie, Bin, Hamben, Godbin, Cherry Pig
 • Születési idő
 • 1996. október 22.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • rapper, énekes, zeneszerző, producer, táncos, koreográfus
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 177 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Mérleg
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Chae-Rin Lee Park Bom Sandara Park Gong Min Ji G-Dragon Kang Seung Yoon Tablo Lee Hi Nam Tae Hyun Lee Seung Hoon Song Min Ho Kim Jin Woo Kim Ji Won (II) Kim Jin Hwan Koo Jun Hoe Jung Chan Woo Kim Dong Hyuk Song Yun Hyeong Jung Hun Chul

Kim Han Bin életrajza

KIM HAN BIN "B.I"

ALAPADATOK

Születési neve: Kim Han Bin (김한빈)
Művészneve: B.I (비아이)
Becenevei:
 Charisma Leader, Mambin, Binnie, Bin, Hamben, Godbin, Cherry Pig.
Születési ideje: 1996. október 22.
Születési helye: Szöul, Dél-Korea
Csillagjegye: Mérleg 
Magassága: 177 cm
Testtömege: 60 kg.
Vércsoportja: 0
Ügynöksége: YG Entertainment
Hivatalos Instagram profilja: @shxxbi131
Hivatalos Twitter profilja: @ikon_shxxbi

Kim Han Bin, ismertebb nevén B.I 1996. október 22-én született Dél-Korea fővárosában, Szöulban. Édesapja vagyonos üzletember volt, rajta kívül pedig édesanyjával, sok évvel később pedig 15 évvel fiatalabb húgával élt együtt. Már 13 éves korában bekerült a zenei ipar vérkeringésébe: szerepelt MC Mong 'Indian Boy' című számához készült videóklipben, illetve részt vett a promóciós folyamatokban is, illetve szerepelt ugyanennek az előadónak a 'Horror Show' című számához készült videóklipjében is. 2011-ben, Bobbyval és Jinhwannal egyszerre lett gyakornok a YG Entertainment szárnyai alatt, velük alakította ki a legszorosabb kapcsolatot közös karrierjük alatt. Épp ezért talán érthető is, hogy kétkedve fogadta a hírt, amikor a WIN és a Mix&Match ideje alatt három másik taggal bővítették az eredetileg mindössze három fős B csoportot. Bár kezdetben sokat ágált a döntés ellen, végül mégis elfogadta a megváltoztathatatlant, és idővel teljesjogú tagként fogadta el a három új "jövevényt", Junhoet, Yunhyeongot és Donghyukot. Chan, mint az egyetlen A csoport-beli tag, később csatlakozott be, mint a 2015. októberében debütált, iKON névre hallgató banda hetedik tagja és egyben maknaeja.

Hanbin debütálását komoly nehézségek előzték meg: édesapja, Kim Jung Joo 2013 februárjában sikkasztási ügybe keveredett. Mint kiderült, egy tőzsde blöffjével 2.1 millió dollárt tett zsebre, ezzel koreai családok sokaságát tette tönkre teljesen. A Seunghwa Pretech nevű vállalkozás (most már csak volt) igazgatóját felelősségre vonták tettéért.  Ennek ellenére a nyilvánosság zsebében már kinyílt az a bizonyos bicska, és petícióban követelték, hogy a YG Entertainment ne engedje B.I-t debütálni. Szerencsére ez a vihar aztán lecsendesedett, és Hanbin is megkezdhette a csapattevékenységeket az iKON-nal, azonban az eset így is súlyosan beárnyékolta munkásságát. 

Az iKON tagjaként komoly részt vállalt a csapat dalainak előkészítésében: dalszövegíróként és zeneszerzőként is tevékenykedett a színfalak mögött. A saját csapatán kívül más, YG Entertainmentnél tevékenykedő előadók számára is írt dalokat, így példuál hozzá köthető a Blackpink 'Whistle' című nótája, vagy a Winner 'Empty' című dala. Szám szerint három dalt szerzett a k-pop egyik koronázatlan királyának, PSY-nak is. A rajongók véleménye szerint Hanbin nem csak kiváló vezetői attitűdjeivel, hanem elképesztő tehetségével, sokoldalúságával és kellemes személyiségével is kiérdemelte, hogy végül édesapja hibája ellenére is a csapat leadere lehessen. 

Azonban 2019. június 12-én végzetes viharfelhők kezdtek tornyosulni a feje felett: a Dispatch megszellőztetett egy KakaoTalk (szerk.: chat alkalmazás, Dél-Koreában igen népszerű) beszélgetést, amelyból világosan kiderült, hogy Hanbin évekkel ezelőtt marihuánát és LSD-t próbált venni egy női dealertől. A részlet a beszélgetés azon részét tartalmazta, amikor B.I egyeztetni akarta a részleteket a szervásárlással kapcsolatban, a dealer pedig figyelmezteti őt a tudatmódosítószerek negatív következményeire. A hír futótűzként terjedt először koreai, majd nemzetközi szinteken is, nem lehetett eltusolni az ügyet. B.I nem sokkal ezt követően egy kézzel írt levelet posztolt a hivatalos Instagram profilján, amelyben beismeri, hogy a hírben foglalt állítások mind igazak: ahogy ő fogalmazott, "akkoriban nagyon nehéz szakaszában volt az életének", és szüksége volt valamire, amire támaszkodhatott, ahova menekülhetett. Azonban tagadta, hogy használta volna a szereket: mint állította, bár megpróbálta beszerezni őket, végül meghiúsult az üzlet, és ő soha nem használt semmilyen drogot. Még ugyanazon a napon, a YG Entertainment törölte B.I szerződését és eltávolította őt az ügynökség hivatalos honlapjáról is, ezzel hivatalosan is eltávolították a csapatból. Habár egyéb televíziós megjelenései is le voltak már egyeztetve (mint például a 'Law Of The Jungle' című műsorban való szereplései), a televíziós társaságok felfüggesztették a szerepléseit, és az őt érintő részeket, illetve jeleneteit kivágták a műsorból. Így hivatalosan is le akarták húzni a rolót B.I karrierje előtt. Két nappal később, 2019. június 14-én napvilágot látott a hír, miszerint a dealer nő le is szállította a kért anyagot B.I-nak, és együtt használták. A hír szerint minderről Yang Hyun Suk, a YG Entertainment vezérigazgatója is tudott, de eltusolta az dolgot, hogy ne legyen belőle rendőrségi ügy. A vádat követően Yang Hyun Suk azonnal lemondott minden, az ügynökségen belül betöltött pozíciójáról. 2020. februárjára nyilvánosak lettek a drogtesztek, amiket Hanbinon is elvégeztek: az eredmény alapján egyértelmű volt, hogy Hanbin soha nem élt drogokkal, mivel minden tesztje negatív lett. Bár a botrány után rajta elvégzett drogtesztek mind negatívak lettek, azaz hivatalosan is igazolást nyert azon állítása, hogy soha nem használt semmilyen illegális tudatmódosító szert, a hírnevén esett csorbát már nem lehetett helyrehozni, ő pedig fél évre eltűnt a nyilvánosság elől.

Habár ez alatt a fél év alatt nem tudni, mit csinált és merre járt, 2020. januárjában ismét hallatott magáról: egy SoundCloud profilra töltött fel egy solo számot, afféle acapella stílusban. Ezt három hónap múlva újabb dal követte, majd újabb két hónap múlva kiadta a "DEMO.3" címre hallgató töredéket is. A profilhoz nem rendelt fényképet, és egyelőre nem biztos, hogy ez a lépés a közelgő solo debütjének az előszele, vagy egyfajta életjel adás. A feltöltött számok dalszövegei alapján azonban tudatni akarta a rajongóival, hogy jól van, és nem kell aggódni az egészsége és a jólléte miatt.

Hosszú hallgatását, és időnként a médiában is megjelenő karitatív munkáját követően B.I újra hallatott magáról: szeptember 28-án napvilágot látott a hír, miszerint az IOK Company ügyvezető igazgatójává nevezték ki.

ÉRDEKESSÉGEK

- édesanyjával és nála 15 évvel fiatalabb húgával, Hanbyullal él együtt.
- szerepelt a 'Show Me The Money' harmadik évadában, mint versenyző.
- utál aegyozni, állítása szerint akkor sem lenne rá hajlandó, ha maga a YG vezérigazgatója kérné rá, de a rajongók kedvéért megcsinálja.
- az általa írt dalszövegekhez filmekből és könyvekből meríti az inspirációt, mert állítása szerint nem tapasztalt meg még elég dolgot.
- soha nem volt még barátnője, úgyhogy a dalaihoz a képzeletét hívja segítségül.
- nagyon szereti Mickey egeret és a Pringles chipset.
- a WIN ideje alatt a B csapat tagja volt.
- a Mix and Match ideje alatt egyszer annyira besokallt, hogy elmenekült a műsor elől. Hosszas keresgélés után a Han folyó partján találták meg, ahol egyedül ücsörgött és dalszöveget írt. Akkor ezt mondta: "El akartam menekülni. Ki akartam szakadni ebből a világból."
- nagyon kedves és törődő az állatokkal. 
- a tagok szerint Hanbin kedvenc edzsésformája a box.
- minden dalukat ő szerzi és ő írja a dalszövegeket, valamint ő szerezte a Winner 'Empty', az Epik High 'Born Hater', a Blackpink 'Whistle' című számát, és írt három dalt PSY-nak is: az ő nevéhez kötődik a "Bomb", a "Last Scene" és az "Auto Reverse".
- YG azt mondta, hogy ő a következő G-Dragon.
- szabadidejében szeret bowlingozni járni vagy videójátékozni a többiekkel.
- mostanában egyre szorosabb kapcsolatot ápol egy YG-beli rapper kollégájával, One-nal (Jung Jae Won).
- őt a legnehezebb felébreszteni reggelente. Chan egyszer 20-szor hívta fel telefonon, és még arra sem ébredt fel.
- Chan szerint általában B.I javasolja, hogy gyakoroljanak kora reggel, azonban végül mindig ő alszik el.
- a Jay-Bobby-ő trióból ő tanult meg először táncolni, és ő tanította a többieket.
- 2011-ben csatlakozott a YG Entertainment-hez.
- Ju-ne szerint azért jó, hogy ő a csapat vezetője, mert ő az egyetlen közülük, aki rendelkezik vezetői képességekkel, viszont azt is mondta, hogy nem kellene annyit ráncolnia a szemöldökét, mert nagyon ijesztő lesz tőle az arca.
- nagyon kedveli a dél-amerikai kultúrát.
- Jay és ő is szerepeltek a 'Mari and I' című műsorban.
- nagy rajongója Seulginek (Red Velvet) és Dahyunnak (Twice).
- női ideálja: egy tiszta és ártatlan lány, akinek karcsú alakja van. Nagyon szereti azokat a lányokat, akiknek jól áll a túlméretezett kardigán, kék farmer és a boka alá érő tornacipő. Ezen kívül megerősítette, hogy a "Fight For My Way"-ből ismert Kim Ji Won tesetíti meg leginkább az ideálját.

TETOVÁLÁSAI
B.I jelenleg három tetoválással rendelkezik.
1. Álmok & remények szimbólum tetoválás a bal vállán.
2. "Nihilism" felirat a mellkasa bal oldalán, végig a válláig.
3. "Like Father like son, Like Master like man, For my Freedom." felirat a jobb hasfalán, medencéjén.

IKON / 아이콘

 tagok balról jobra: Chan, DK, B.I, Bobby, Jay, Ju-ne.
középen elől: Song.

ALAPADATOK

Ügynökségek:
- Dél-Korea: YG Entertainment.
- Japán: Avex INC.
Debütálás:
- Dél-Korea: 2015. szeptember 15.
- Japán: 2016. január 16.
Hivatalos rajongói klubjuk neve: iKONIC.
A csapat hivatalos színe(i): narancssárga-piros.
A csapat mottója: "Get ready? Show time!"

TAGOK
Jelenlegi tagok:
- Kim Jin Hwan "Jay": fővokalista és vezértáncos.
- Song Yung Hyeong "Song": vezérvokalista és visual.
- Kim Ji Won "Bobby": fő rapper, vokál, a csapat arca.
- Kim Dong Hyuk "DK": fő táncos, vokál.
- Koo Jun Hoe "Ju-ne": fővokál, vezértáncos.
- Jung Chan Woo "Chan": maknae, vokál.
Volt tag(ok):
- Kim Han Bin "B.I": leader, vezér rapper, vezér táncos, vokál és center.

2009 – 2014: DEBÜTÁLÁS ELŐTT

Az együttes debütálása előtt, 2009-ben B.I szerepelt MC Mong „Indian Boy” című dalában. Részt vett MC Mong 2009-es Dream Concertjén és Yoo Hee-yeol's Sketchbook című zenei talk showban is láthattuk.
Jinhwan 2011. január 3-án, Bobby pedig egy héttel később rá csatlakozott a YG Entertainmenthez, mint gyakornok. Három évig képezték őket, amíg a Team B-be nem kerültek. 2012. április 18-án Junhoe és Yunhyeong is csatlakozott a Team B-be, majd Donghyuk követte őket utolsó tagként 2012. november 5-én.

2013-ban a hat tagú Team B (melynek végül tagjai: B.I, Bobby, Jinhwan, Junhoe, Donghyuk és Yunhyeong) részt vett az Mnet által közvetített túlélő műsorban, a WIN: Who Is Next-ben. A műsorban a Team A és a Team B tagjai versenyeztek egymás ellen azért, hogy végül melyikük debütálhasson WINNER néven. A műsor programja három fordulóból állt, ahol az előadásokat és a nyilvános szavazást vették figyelembe. A Team B végül veszített és a Team A debütálhatott. A programok során a Team B tagok kiadtak két kislemezt melyek a ’Just Another Boy’ és a ’Climax’ nevet kapták.

2014-ben Bobby és B.I részt vett a Show The Money rap verseny tévéműsor harmadik évadában és a Mix & Match túlélő showban is. B.I kiesett úgy, hogy benne volt a legjobb nyolcban, míg Bobby lett a szezon bajnoka. A műsor alatt mindketten adtak ki önálló dalokat amelyek hazai sikereket aratott.
Április 12-13-án a Team B elmehetett egy Japán Turnéra Oszakába ahol a Kyocera Dome stadionban léptek fel.

Júniusban a Team B megjelent a Mix & Match túlélő műsorában. A program lényege az volt, hogy meghatározza a végső felállást az iKON nevű csapatba. Jinhwan, Bobby és B.I már biztos tagja volt, végül a Team B többi tagja, illetve Chanwoo is tagja lett az iKON-nak. A végső felállás döntését követően szeptemberben több mint 40.000 japán és 50.000 kínai rajongó ment el a rajongói találkozójukra.

2014. december 15-én az iKON előzenekara volt a BIGBANG japán turnéján.

2015: DEBÜTÁLÁS & WELCOME BACK

Többszöri elhalasztást követően a YG Entertainment végül kihirdette a hivatalos honlapján az iKON hivatalos debütálását, melyet 2015. szeptember 15-re tűztek ki. Kiderült,hogy a csapat debütáló albuma, a ’Welcome Back’ két részből áll. A második részt október 1-én adták ki, majd az egész albumot pedig november 2-án. B.I és Bobby részt vett az albumon lévő dalok szövegeinek írásában, illetve Junhoe a „Rhythm Ta”-ban. A csapat első hivatalos élő megjelenésére szeptember 26-án került sor a MBC Music Core-on. Szeptember 30-án már a YouTube-ra is felkerült a „Rhythm Ta” és az „Airplane” videoklipje. Első koncertjük október 3-án volt a Seoul Olympic Gymnastics arénában. Több mint 13.000 jegy fogyott el, illetve a Naver V appon keresztül is nézhették a rajongók. Október végén bezsebelték az első díjukat; a MelOn All-Kill népszerűségi díjat. November 16-án két digitális kislemez és videoklip jelent meg, ’Apology’ és az ’Anthem’ néven. Az utóbbi B.I és Bobby duója. December 24-én újabb három kislemezt adtak ki, melyeknek neve ’Dumb & Dumber’, ’What's Wrong?’ és ’I Miss You So Bad’ volt.

2016: JAPÁN DEBÜTÁLÁS, ELSŐ TURNÉ & MOBB

Január 16-án az együttes hivatalosan is debütált Japánban ’Welcome Back’ albumuk japán verziójával. Az eladást megkezdését követő héten az album közel 70.000 példányszámban kelt el.
Március 17-én a YG meghirdette az iKON első ázsiai turnéját, melynek hét állomása lesz; Tajvan, Kína, Hong Kong, Thaiföld, Szingapúr, Malajzia és Indonézia. Május végén a csapat kiadott egy digitális kislemezt, a ’#WYD’-t. Július 1-én az ügynökség bejelentette, hogy japán turnéra indul az együttes. Öt városba látogattak el és 14 koncertet tartottak a turné alatt, többek között Tokióban nagy népszerűségnek örvendhettek, hiszen nagy igényt tartottak a jegyekre. Augusztus 10-én a csapat kiadta az első eredeti japán kislemezét, a ’DUMB&DUMBER’-t. A kislemezt szeptember 28-án kiadták CD+DVD és CD változatban is. Augusztus 29-én a YG hivatalosan is bemutatta az első teasert Bobby egyéni debütálásáról. Debütáló dala a „Holup!”, amely szeptember 7-én jelent meg. Szeptember 5-én a YG kiadta a Bobby és Mino (WINNER) által alakult duó dalát, a „Hit Me”-t. A duó neve MOBB. Egy napra rá a második daluk is megjelent „Full House” néven. A két videóklip szeptember 9-én jelent meg pontban éjfélkor.

2017 – 2018: ÚJABB TURNÉ, NEW KIDS & RETURN

2017 február 11-én az együttes ismét japán turnéra indult, amelyet többek között a Kyocera és a Seibu Prince stadionban tartottak meg több, mint 90.000 nézőközönséggel. Június 18-án huszonkét koncertet tartottak nyolc különböző japán városban, amelyekre közel 300.000 fő vásárolt jegyeket.
Május 16-án a YG Entertainment felfedett egy képet a csapat visszatérésére utalva, amely május 22-re volt megtervezve. 17-én megtudtuk, hogy az új albumuk neve a ’New Kids: Begin’ nevet kapta, ami arra utal, hogy az iKON új stílussal, koncepcióval fog előállni. Másnap közölték az album vezető dalát, a „Bling Bling”-et. A dal írásába segédkezett Bobby és B.I, valamint a cég újonc gyakornoka, Millenium is. Aznap egy újabb képet posztoltak, amin szerepelt az album második vezető dala, melynek címe „B-DAY”. 21-én a YG Entertainment közzé tette a tagok új művészneveit; Bobby és B.I neve maradt, ám Junhoe a Ju-ne elnevezést kapta, illetve Jinhwan pedig a Jay-t. Chanwoo egyszerűen csak maradt Chan, Donghyuk neve DK lett végül Yunhyeong-e pedig vezetékneve a Song. Az ígért időpontban, május 22-én megjelent 7 inaktív hónap után a formáció kislemeze. Augusztus 16-án megjelent a „B-DAY” és a „Bling Bling” daluk japán változata is, valamint két új dal, a „Perfect” és a „Worldwide”.

2018. január 6-án bejelentették visszatérésüket, 13-án már a címadó dal nevét is megtudhattuk, mely a „Love Scenario” lett. Emellett arról is értesítették rajongóikat, hogy a lemezük január 25-én jelenik meg. A „Love Scenario” dalukat B.I és Bobby írta, illetve B.I és Millenium komponálta. 22-én már meg is jelent a dal előzetese a csapat hivatalos YouTube csatornáján. Végül kilenc hónappal az előző visszatérésük után a boltok polcaira került a ’Return’ címre keresztelt stúdió albumuk. A címadó dallal óriási sikereket értek el, eddig ez lett a legnépszerűbb szerzeményük pályafutásuk alatt.
Pár hónapra az áttörő népszerűséget hozó visszatérésük után a YG Entertainment bejelentette, hogy most egy középlemezzel szeretnének kedveskedni a rajongóknak, melynek címe ’New Kids: Countinue'. A középlemez megjelenésének és a címadó dal, azaz a „Killing Me” klipjének megjelenésének dátumát augusztus 2-ára tűzték ki, addig is feltöltöttek egy kis ízelítőt a videóból, illetve a koreográfiából. A tagok megint csak kitettek magukért, hiszen a „Kiling Me”-t maga B.I komponálta, valamint szerezte annak szövegét.
Október 1-én az együttes ismét visszatért „Goodbye Road” dalukkal, ezzel egyidőben megjelent ’New Kids: The Final’ középlemezük, amely a New Kids szériájuk harmadik és egyben utolsó része. A címadó dal ismét B.I és Bobby kezei által íródott és B.I komponálta.

2019: NEW KIDS REPACKAGE: THE NEW KIDS, B.I TÁVOZÁSA

Január elején az együttes rövid hiátus után ismét visszatért ’New Kids Repackage: THE NEW KIDS’ albumukkal, amely magában foglalja a New Kids szériájuk alatt megjelenő dalaikat, újdonságként pedig ezzel egy időben megjelent „I'M OK” daluk is.
Február 27-én megjelent első japán stúdió albumuk, a ’New Kids’.
Június 12-én B.I egy saját maga által Instagram fiókján közétett levélben elnézést kérve rajongóitól egy három évvel ezelőtti rendőrségi ügye miatt jelentette be távozását az együttesből. Futózűzként terjedt a hír, miszerint a fiatal rapper állítólag tudatmódosító szereket próbált vásárolni, ami végül mint kiderült nem valósult meg és a drogtesztjei is negatívak lettek.  

 

 A CSAPAT KÖZÖSSÉGI OLDALAI
Koreai oldaluk: yg-ikon.co.kr
Japán oldaluk: ygex.jp/ikon
Facebook: @OfficialYGiKON
YouTube: @OfficialiKON
VLive: iKON
Instagram: @withikonic
Twitter: @YGIKONIC

 A csapat történetét írták 2019-ig: sori és sunmi.
Kim Han Bin életrajzát és az érdekességeket a kprofiles és egyéb portálok bejegyzései alapján fordította, megfogalmazta és megformázta: Harlow.
A csapat történt nagyrészt a Wikipédia és egyéb portálok bejegyzései alapján frissen tartja 2020-tól: Harlow.
A szöveg részben vagy egészben való másolása a szerző(k) megkérdezése nélkül tilos!
Utoljára frissítve: 2021. január 14.

iKON

TV MŰSOROK
2016: Yoo Hee Yeol's Sketchbook
2016: Pops in Seoul
2016: Super Idol
2016: Heroes Of The Remix
2017: Weekly Idol (Ep. 306)
2017: Fantastic Duo 2 (Ep. 2)
2018: Weekly Idol
2018: Two Yoo Project - Sugar Man
2018: 300

VALÓSÁGSHOW-K
2013: WIN: WHO IS NEXT?
2014: Mix & Match
2016: KONY'S ISLAND SEASON'S GREETINGS
2016: KONY'S SUMMERTIME in Saipan
2017: KONY'S WINTERTIME
2017: KONY'S SUMMERTIME in Bali
2017: Idol School Trip
2018: IKON TV

 

B.I

Videoklipekben való megjelenések
Indian Boy (MC Mong) /2009/
Ringa Lina (Taeyang) /2013/
Born Hater (Beenzino, Verbal Jint, Mino, B.I & Bobby)

Reality show
Show Me The Money /2014/

iKON 

 KOREAI

DEBÜTÁLÁS ELŐTTI KISLEMEZEK
2013: Just Another Boy
2013: Climax
2014: Wait for me
2014: Long Time No See
2014: Sinosijak

STÚDIÓ ALBUMOK
2015.12.24: Welcome Back
2018.01.25: Return

MINIALBUMOK
2015.10.01: Welcome Back
2018.08.02: New Kids: Continue

DIGITÁLIS KISLEMEZEK
2015.09.15: My Type
2015.11.16: Welcome Back
2016.05.30: #WYD
2017.05.22: New Kids: Begin
2018.03.05: Rubber Band

ÉLŐ ALBUMOK
2016.05.04: IKONCERT SHOWTIME TOUR IN SEOUL

DVD-K
2016.06.21: iKONCERT SHOWTIME IN SEOUL


JAPÁN

STÚDIÓ ALBUMOK
2016.01.13: WELCOME BACK
2016.03.30: WELCOME BACK COMPLETE EDITION
2017.08.16: NEW KIDS: BEGIN JAPAN ALBUM

KISLEMEZEK
2016.09.28: Dumb&Dumber

DIGITÁLIS KISLEMEZEK
2018.06.21: Love Scenario

DVD-K
2016.05.22: iKONCERT 2016 SHOWTIME TOUR IN JAPAN
2017.02.01: iKON Japan Tour
2017.09.27: iKON Japan Dome Tour


KÍNAI

KISLEMEZEK
2015.12.31: My Type

 


B.I

KISLEMEZEK
Indian Boy (MC Mong, feat. 장근이) /2009/
Be I /2014/
Born Hater (feat. Beenzino, Verbal Jint, Mino & Bobby)

Utolsó frissítés: 2021.01.14. 00:12 Harlow által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace