Starity

Kim Min Soo "Minsu"

Kim Min Soo Kim Min Soo nemzetisége 5341. 67rajongó 3vélemény
 • Születési név
 • Kim Min Soo (김민수)
 • Becenév
 • Minsu (민수)
 • Születési idő
 • 1993. április 15.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Rapper, Táncos, Énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Kos
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lee Min Hyuk (III) Park Sung Jun One Junn Choi Da Bin Lee Su Woong

Kim Min Soo életrajza

 

Születési név: Kim Min Soo (김민수)
Művésznév: Min Su (민수)
Születési idő: 1993. április 15.
Születési hely: Dél-Korea
Vércsoport: 0
Kínai csillagjegy: Kakas
Ügynökség: Universal Music Korea (2013-tól jelenleg)
Csapat: Boys Republic
Pozíció: fő rapper, vezető táncos

Min Su 2013-ban került a köztudatba, mikor is debütált a Boys Republic öt tagú fiú csapat tagjaként. A banda június 5-én adta ki debütáló kislemezüket Party Rock címmel. A csapatban Min Su, mint fő rapper és vezető táncos van jelen.

 

 

BOYS REPUBLIC

Bevezetés
A cég elsődleges céljául tűzte ki, hogy egy olyan csapatot alkosson akik nem csak Ázsiában, hanem azon is túl sikeresen hódítsanak. Ennek érdekében pedig neves koreai zeneszerzők mellett több európai zeneszerzővel is társult a cég.
Maguk a tagok pedig nem csak gyakornoki idejük alatt, hanem most is intenzív zene, tánc és színjátszás órákat kapnak, valamint a nyelvtudásra is igen nagy hangsúlyt fektetnek, hogy így hozzanak létra egy „globális idol” csapatot.

Debütálás előtt és után: Party Rock & You Are Special
A fiúkról már hónapokkal a hivatalos debütálásuk előtt elkezdek megjelenni képek, információk valamint egy elő promóciós rajongói találkozót is szerveztek, amire rengeteg „rajongó” vagy legalábbis érdeklődő volt kíváncsi. Májusban aztán megjelent első videójuk az Orange Sky, mely egy kampányfilm volt, ami a Jeju Airlines népszerűsítésére szolgált.

Végül a csapat az Universal Music Korea ügynökség alatt debütált öt taggal. Debütáló daluk a Party Rock június 5-én került nyilvánosságra aminek később egy dance verziója is megjelent.

A fiúk végül október 8-án kiadták első mini albumukat Identity címmel, melyet 10-én az album You Are Special címre keresztelt dal videója követte. A klip és maga a srácok is hatalmas stílus váltáson mentek keresztül.

2014: Fantasy Trilogy, Japán tevékenységek és jótékonykodás
Február 5-én jelentette be a csapat idei visszatérését, majd az első teaser képek Fantasy Trilogy címmel és egy szlogennel jelent meg: "A rajongók álmai, fantáziái valóra válnak". Valamint a srácok beszéltek róla, hogy ezen belül három comeback-el fogják megmutatni a csapat különböző arcait.
A sorozat első részeként február 20-án megjelent legújabb daluk a Video Game táncos verziója, ugyanis a klip ún. sztori verziója kicsivel később a csapat fennállásának 300. napján került ki.

A trilógia bejelentését követően a rajongóknak 5 hónapot kellett várniuk a "2. részig". Július 25-én Dress Up címmel jelent meg következő kislemezük, melynél Duble Sidekick volt a producer. A dal hasonlóan dinamikus volt mint az eddigi kiadásaik, de koncepcióban elég nagy váltás történt.
Augusztus 16-án pedig hatalmas megtiszteltetésben részesültek ugyanis a BtoB, Yuna és a Thaitanium mellett ők is felléptek a 6. MTV World Stage Live rendezvényen Malajziában. A 15 ezres tömeg előtt öt dalt énekeltek, köztük One Junn előállt saját szerzeményével is mely a "몽유" (Somnambulance) címet viseli. Valamint a koncertet követően tartottak interjút és rajongói találkozót is tartottak amin közel ezer rajongó vett részt.

A következő hónapokban is sok fesztiválon, koncerten és egyéb rendezvényen vettek részt, majd november elején fényderült melyik dallal zárul a Fantasy Trilogy. A csapat legújabb kislemezét The Real One-ként kezdték el hirdetni, ami egyben a 2. mini albumuk a Real Talk vezető kislemeze is. A kislemezhez tartozó videó klip november 11-én 11:11 kor jelent meg (koreai idő szerint), a fiúk itt is újabb stílus váltáson estek át hisz egy sokkal elegánsabb koncepcióval álltak elő, a klip pedig a modern és a klasszikus öltözködést állítja ellentétbe.
Maga a mini album pedig 12-én lett elérhető. Az albumon a korábban megjelent és a Fantasy Trilogyhoz tartozó kislemezek is szerepeltek valamint egy még nem hallott ballada dal és One Junn szerzeménye is helyet kapott.

Emellett november 27-én megtartották első rajongói találkozójukat Japánba amire közel ezer fős rajongó tábor gyűlt össze, a japán előmenetelt pedig a Tower Records segíti a csapatnak.

Ebben az igen sűrű évükbe pedig a jótékonykodás is belefért. Sun Woo pl. újszülött gyerekeknek kötött sapkákat és egy képet posztolt is twitter oldalán ezzel is buzdítva rajongóit, hogy ők is csatlakozzanak a "Save the Children" projekthez, melynek keretein belül etióp, ugandai és pakisztáni babáknak készítenek ruhákat. Emellett december 20-án pedig a csapat teljes legénysége csatlakozott a Gwanghwamunban tartott Jótékonysági rendezvényhez, ahol a srácok ingyen ölelésekkel jutalmazták az oda látogatókat. A rendezvény teljes bevételét szöuli szegénynegyedeknek gyűjtötték. 

2015: Hello & The Royal Tour
A csapat közel fél éves kihagyás után június 5-én kiadják sorban 4. digitális kislemezüket, mely a Hello címet kapta.
Valamint The Royal Tour címmel július 3-án Párizsban elindítják első európai turnéjukat. A koncertsorozat keretein belül ellátogatnak Angliába, Németországba, Lengyelországba emellett 3. k-pop csapatként hazánkba is ellátogatna, a turnét végül pedig Bécsben zárják.

2016: R:evolution & Japán debütálás
Közel 10 hónapos várakozás után a srácok március 30-án (koreai idő szerint pontban délben) kiadták 3. mini albumukat Revolution címmel. Az album vezető kislemezeként pedig a Get Down jelent meg. 

Három évvel debütálásukat követően a srácok szeptember 29-én kiadták első digitális kislemezüket Only Girl címmel.

2017: Újabb japán kiadások
Alig, hogy tavaly szeptemberben a srácok debütálásukat tették a szigetországban, 2017 elején mindjárt egy hármas kislemezzel tértek vissza. Így január 25-én, egy napon került kiadásra, Closer – Daiuki Dayo – Hello Sunshine című kislemezeik. 
Négy hónappal később pedig továbbra is a szigetországban munkálkodva május 24-én kiadták sorban 5. japán kislemezüket, mely Nagareru Hoshi Ni Hanataba Wo címmel jelent meg és amelyhez egy klip is készült. 
A nyár utolsó napjaiban viszont a srácok kiadták első japán mini albumukat is, ami Beginning címmel augusztus 30-án került a boltok polcaira. 

2018: Ending Credit & a csapat tevékenységeinek szüneteltetése
Több, mint egy éves szünetet követően szeptember elején a srácok hivatalos rajongói oldalukon jelentették be, hogy a hónap végén új dallal jelentkeznek. Ám az öröm hírbe némi üröm is vegyült, ugyanis bár a fiúk megköszönték rajongóik szüntelen támogatását, és hogy bár az elmúlt egy évben nem voltak aktívak még is továbbra is támogatták őket. Ám a csapat és az ügynökség hosszas tárgyalás után arra jutottak, hogy bizonytalan időre a csapat hivatalosan is szünetre megy.

A szünet előtti utolsó digitális kislemezüket az Ending Creditet szeptember 28-án fogják megjelentetni. 

2019: Sun Woo bevonulása
A csapatból elsőként Sun Woo vállalta a katonai szolgálat teljesítését. Ennek megfelelően 2019. január 21-én be is vonult. Várható leszerelése 2020 őszére várható.

Írta: BeJoyful

Boys Republic megjelenések

Koreai kiadások

Mini albumok
2013: Identity
2014: Real Talk
2016: R:evolution 

Egységes kislemezek
2013: Party Rock
2014: Video Game 
2014: Dress Up 
2015: Hello 
2018: Ending Credit 


Japán kiadások

Mini albumok
2017: Beginning

Válogatás albumok
2016: Shōnen Kyōwakoku 2013-2015 Best 

Egységes kislemezek
2016: Only Girl
2017: Kiss Made Dorekurai? (Closer)
2017: Daisuki Dayo
2017: Hello Sunyhine
2017: Nagareru Hoshi Ni Hanataba Wo 

Utolsó frissítés: 2021.01.05. 21:09 BeJoyful által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace