Starity

Kim Nam Joon "Rap Monster"

Kim Nam Joon Kim Nam Joon nemzetisége 435. 1011rajongó 45vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 98%
 • stílus: 97%
 • szimpátia: 96%
 • Születési név
 • Kim Nam Joon (김남준)
 • Becenév
 • Rap Monster (랩몬스터), RapMon, Ranch Randa, Leader Mon, "God of Destruction"
 • Születési idő
 • 1994. szeptember 12.
 • Születési hely
 • Ilsan, Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Rapper, Táncos, Dalszövegíró, Producer
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 181 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Szűz
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Mandy Ventrice Woo Ji Ho Shin Ji Min Park Ji Min Jung Ho Seok Min Yoon Gi Jeon Jeong Guk Kim Seok Jin Kim Tae Hyung Jackson Wang

Kim Nam Joon életrajza

Kim Nam Joon "Rap Monster"

PROFIL:

Név: Kim Nam Joon
Színpadi neve: Rap Monster
Születési idő: 1994.09.12.
Születési hely: Ilsan, Dél-Korea
Vércsoport: A
Magasság: 181 cm
Súly: 64 kg
Család: anya, apa és egy fiatalabb testvér
Ügynökség: Big Hit Entertainment

Rap Monster 1994. szeptember 12-én született Ilsan-ban. Szülein kívül van még egy húga.
A Block B-ből ismert Zico-val kezdett el dalokat írni, ennek köszönhetően mai is jó barátok. Jó visztonyt ápol a Got7-ből ismert Jacksonnal is. 
Rap Monster végül 2010-ben csatlakozott a Big Hit Entertainmenthez. Nem ő a legidősebb, de ő volt az első hivatalos tagja a debütálni készülő csapatnak, így ő lett a leader.

Pre-Debüt:

A csapat eredetileg 2010-ben debütált volna "Hit It" néven, de végül négy tag is elhagyta a csapatot :Iron, i11evn, Kidoh, és Supreme Boi. Ennek következtében a debütálás elmaradt. A jelenlegi tagok: Jungkook, Jin, Jimin, V, Rap Monster, J-Hope és Suga. A debütálás előtt J-Hope a Neuron nevű utcai tánc csapat tagja volt, amellyel számos díjat nyert a Gwangjuban rendezett táncfesztiválokon. Jimin modern tánc szakra járt a Busan Gimnáziumban, Jin filmművészeti iskolába járt, Rap Monster pedig már ekkor is számos dalt készített többek között a Block B csapatból ismert Zicoval is. Jungkookot pedig már 7. osztályos korában felfedezték. A médiában először J-Hope neve tűnt fel, ugyanis a 2AM együttesből is ismert

Jo Kwon "Animal" című dalában működött közre. A debütálás előtt a srácokat csapatokra osztva mutatták be a rajongóknak. Először RapMon, Jin és Suga dolgozott fel egy számot, amely a School Of Tears címet kapta, majd következett Jungkook, J-Hope és Jimin, akiknek a Graduation Song címre keresztelt daluk jelent meg. A dalokhoz videóklipp is készült. Az utolsóként csatlakozott tag V volt, akit nem ismerhettek meg a rajongók csak a debütálás előtti képeken, ehhez képest elég nagy rajongótáborra tett szert rövid idő alatt.

BTS / Debütálás / "School Trilogy" / O!RUL8,2? / 2013

A BTS a Bangtan Sonyeondan (koreai nyelven) rövidítése, angol nyelven pedig Bangtan Boys-ként ismerte meg őket a világ. A srácok 2013. június 12-én debütáltak az úgynevezett "School Trilogy" első részével, amely a 2 Cool 4 Skool nevet kapta. Az albumon található "No More Dream" számukhoz MV is készült, amely már július 11-én megjelent. A fiúk június 9-én bejelentették, hogy a hivatalos rajongói klubjuk neve ARMY lett (a BTS rajongóit is így nevezik). Július 16-án megjelent a We Are Bulletproof című videójuk is.
A srácok ismét csapatokra bontva dolgoztak fel dalokat. Jungkook, J-Hope, Jimin és V Mariah Carey Beautiful című számát dolgozták fel, a másik csapat Jin, Suga és Rap Monster az "Adult Child" című dalt dolgozták fel.

A debütálás után három hónappal az ügynökség bejelentette, hogy már készülnek a visszatérésre. Szeptember 11-én megjelent első mini albumuk O! RUL8,2 ? néven, amelyhez még egy concept videót is forgattak a rajongók legnagyobb örömére. A lemezen lévő N.O című számukhoz MV készült, amely szeptember 10-én jelent meg.

"Skool Luv Affair" / Japán debüt / DARK & WILD / 2014

A "School Trilogy" utolsó részeként adták ki második mini albumukat "Skool Luv Affair" címmel 2014. február 12-én. Az albumon szereplő "Boy In Luv" című dalukhoz klipp is készült, amely február 11-én jelent meg. Nem sokkal később április 6-án a szintén az albumon található
"Just One Day" számukhoz is készítettek egy videoklippet. A dalban a fiúk megmutatták szerelmes és aranyos oldalukat is, hiszen ez a szám lágyabb volt az eddig kiadott dalaikhoz képest, viszont a stílusuk nem változott.

Később április 15-én megjelent a Skool Luv Affair repack albuma, amelyen már szerepelt egy új dal is mégpedig a "Miss Right". 2014-ben japánban is debütáltak a srácok. Elkészítették a "No More Dream", a "Boy In Luv" és a "Danger" japán verzióját is.

Elérkezett a srácok első évfordulója is, amelyen So For More dalt adták elő az ARMYK-nak. A fiúk Los Angelesbe utaztak, ahol az American Hustle Life showt forgatták. Itt készült el a Boy In Luv amerikai változata is :D

Első stúdióalbumuk augusztus 20-án jelent meg DARK & WILD címmel. Az albumon található "Danger" számhoz MV is készült, amely augusztus 19-én látott napvilágot. Az album több mint 109.098 példányban kelt el. Október 21-én pedig újabb videoklippet forgattak a "War Of Hormone" dalukhoz. Nem sokkal később december 24-én jelent meg első japán albumuk is Wake UP címmel.

A srácok felléptek a 2014-es Mnet Asian Music Awardson, ahol a Block-B-vel közösen léptek színpadra. 2014-ben elindult a RED BULLET EPISODE II. turnéjuk is. Felléptek többek között Koreában, a Fülöp-Szigeteken, Szingapúrban, Japánban, Thaiföldön és Malajziában is.

2015 The Most Beautiful Moment In Life Part 1 / I NEED U / Dope

A fiúk 2015 áprilisában kiadták harmadik mini abumukat The Mood Of Love címmel. Az albumról az I Need U dalukhoz videoklipp is készült, amelyet majdnem 4 millióan néztek meg a youtubeon két hét leforgása alatt. Ezzel rekordot is döntöttek a srácok. 

RapMon-t felkérték, hogy készítsen egy dalt a Fantasztikus Négyes című mozifilmhez. Mady Ventrice amerikai énekesnő együttműködésével született meg a "Fantastic" című dal, amely a film betétdala lett.

Az I Need U című dalukkal öt alkalommal nyertek első helyet:

- 2015.05.05 SBS MTV The Show
- 2015.05.07 Mnet M!Countdown
- 2015.05.08 KBS Music Bank
- 2015.05.12 SBS MTV The Show
- 2015.05.13 MBC Show Champion

Júniusban megjelent a 4. Japán Albumuk is amelyet, For You címmel adtak ki. A srácok japánban is igen népszerűek. Az album azonnal az Oricon listák élére került.


Később június elején megjelentek az első teaser képek a legújabb albumokon (3rd mini album) található Sick/Dope című dalukohoz. A rajongók tűkön ülve várták a videóklipp megjelenését.  A várva várt klipp június 23-án jelent meg. 1 hónap elteltével csaknem 9 milliós nézettséget ért el a videó.

The Most Beautiful Moment In Life Part 2. / RUN

A fiúk még szeptemberben kiadtak egy 12 perces comeback trailer videót, amelyben már hallható volt három dal részlet is az új albumról. November 22-én és 23-án pedig megjelentek az album concept képei is. Hivatalosan 2015 november 30-án jelent meg a srácok The Most Beautiful Moment In Life című albumuknak a második része. A 'RUN' című dalukhoz MV is készült, amelyet kevesebb mint egy nap alatt 1 200 000-ren néztek meg.

 A RUN című dalukkal ismét nagy sikert arattak, hiszen ismét öt alkalommal első helyen végzett a dal. 2015 decemberében a Mnet Asian Music Awardson is felléptek a Got7 bandával együttműködve. A rajongók élőben hallhatták a nemrégen megjelent "Run" című dalukat. Az eseményen két kategóriában is jelöltek voltak, de végül elnyerték a WORLD BEST PERFORMERC AWARD díjat, amely igazán nagy megtiszteltetés.

2016 Sixth Japanese Single "Run" / Billboard rekord

2016 januárjában a Nexon bejelentette, hogy a tagokról mintázza a karaktereket az Elsword játékhoz. Nem sokkal később egy reklámot forgattak a Puma Blaze arcaiként, majd februárban az SK Telekom új modelljei lettek.
Március 15-én jelenik meg hatodik japán kislemezük "Run" címmel, amelyhez már a concept képek is megjelentek.
A Most Beautiful Moment In Life albumukkal 2016-ban is taroltak a díjkiosztókon valamint uralták a slágerlistákat is. Ismét rekordot döntöttek, hiszen a Most Beautiful Moment in Life Pt2 albumuk a megjelenése óta uralja a Billboard Album Chart listát. Tavaly november óta a top 10-ben foglal helyet. 11 héten át meg sem mozdult. Február 27-én még mindig 7. a rangsorban.
Összesítve a BTS az első k-pop csapat a világon, amely ilyen sok időt töltött az első helyen a rangsorban. Ezzel rekordot is döntöttek. 

The Most Beautiful Moment in Life Pt3 / Young Forever (Special Album) 2016
Május másodikán megjelent a srácok új albuma The Most Beautiful Moment in Life című album széria harmadik és egyben befejező részeként. Az albumhoz készítettek 2 kisfilmet is. Az első április 19-én jelent meg Young Forever címmel, majd másodikán kiadták második klipjüket is amely a Fire címet kapta. A teljes album május másodikán jelent meg.

Második stúdióalbum WINGS 2016

2016 októberében megjelent második stúdióalbumuk WINGS címmel. Az album 15 dalt tartalmaz, amelyek közül a Blood Sweet Tears számhoz MV is készült. A lemez továbbá tartalmazza mind a hét tag szóló dalát is, amely elég különlegessé varázsolta az albumot. Az lemez megjelenése előtt egy trailerben videót adtak ki, amelyben hallható volt a lemezről is ismert Boy Meets Evil című daluk.

Az album vezető dala elég sikeresnek bizonyult, így folytatták nyerő szériájukat, a díjátadókon ismét taroltak.

2017 You Never Walk Alone / Not Today / Turné

Februárban útjára indult a 2017 BTS LIVE TRILOGY EPISODE III: The Wings Tour nevezetű turnéjuk. Február 13-án megjelent új albumuk, amely a WINGS újracsomagolt változata. Az album a You Never Walk Alone címet kapta, amelyhez MV-t is forgattak méghozzá a Spring Day című dalhoz. Az új album összesen 18 dalt tartamaz, melyek közül 4 teljesen új. Február 20-án egy újabb videoklipet adtak ki a srácok, amelyet a Not Today című szerzeményükhöz készítettek.

Érdekességek RapMonról:

- Az igazi neve Kim Nam Joon
- Kedvenc száma az 1-es
- A szülinapja 1994. szeptember 12-én van
- Család : Szülök, és van egy fiatalabb húga
- Kedvenc színe a fekete
- Kedvenc étele a hús és a koreai kés tészta
- 5.-es korában arról álmodott, hogy biztosági őr lesz 
- Nagyon jó a tanulásban. A középiskolában is kitünő tanuló volt.
- Nagyon sokat olvas annak érdekében, hogy növelje szókincsét
- RapMon másik beceneve "Dance Prodigy" volt. Annyira rosszul táncolt, hogy a tánctanár és a cég munkatársai is így hívták.
- Vércsoportja A
- Példaképei Kanye West és ASAP Rocky
- RapMon tönkretett dolgait mindig Suga javítja meg XD
- RM: "Én vagyok a tűz és J-Hope a víz."Kikapcsolja a rossz szokásokat. :) Azt mondta, hogy J-Hope egy társaságkedvelő ember.
- A tagok szerint RapMon olyan mintha a nagyapjuk lenne XD
- RapMon írta a No More Dream dalszövegét
- Új Zélandon tanult
- Szereti a tiszta időjárást
- Az iskolában kezdett el dalszövegeket írni a tankönyvébe :)
- Olyan lány az ideálja akinek, jó a hangja, magas, sápadt a bőre, nőies és olyan, aki jól néz ki fehér pólóban farmerben és piros converse cipőben.
- Jimin szerint könnyen sérülős típus
- Naplót vezet. :)
- Szeret kávézókban ihletet keresni
- Megkérdezték a tagokat, ha RapMon nem ember lenne akkor mihez hasonlítana leginkább? :) Így válaszoltak:
  Jungkook: "Tibeti Róka"
  Jimin: "Oroszlán"
  V: "Focista"
  J-Hope: "Egy szikla"
- Van egy kutyája a neve RapMon :)XD
- Nem szereti a szűk nadrágot
- Több mint 100 dalt készített
- A Btob-s Ilhonnal egy iskolába járt így közel állnak egymáshoz
- A Csapaton belül Suga és J-Hope áll hozzá a legközelebb
- Imád szemüvegeket hordani
- V szerint RapMon rendetlen

- 15 éves  korában szív átültetésen esett át. Az orvosok szerint 30% esély volt a túlélésre. Szerencsére minden jól alakult és és egészséges. :)

Díjak:

2013.11.14 - MelOn Music Awards : New Artist of the Year
2013.11.30 - So-Loved Awards : Best Debut Male és Best Single Album (2 Cool 4 Skool)
2014.01.16 - 28th Golden Disk Awards : Newcomer Award/New Rising Star
2014.01.23 - 23rd Seoul Music Awards : Best Rookie Award
2014.02.12 - 3rd Gaon Chart K-Pop Awards: New Artist of the Year (Male Group)
2014.02.18 - 9th Soompi Awards : Rookie of the Year
2014.04.15 - 2nd Yin Yue Tai V Chart Awards: Rookie Artist of The Year
2014.10.01 - So-Loved Awards : Choreography Male (Boy in Luv), Best Song (Boy in Luv), Best EP (Skool Luv Affair) and Hip Hop/R'n'B Artist
2015.01.15 - 29th Golden Disk Awards: Album Award (Dark&Wild)
2015.01.22 - 24th Seoul Music Awards: Bosang Award
2015.01.28 - 4th Gaon Chart K-Pop Awards: World Rookie Award
2015.03.03 - Japan Golden Disc Awards: New Artist Of The Year (Asia) és Best 3 New Artist
2015.03.13 - Cable TV Broadcast Awards: Star Award

2015.05.05 - SBS MTV The Show (I need U)
2015.05.07 - Mnet M!Countdown (I need U)
2015.05.08 - KBS Music Bank (I need U)
2015.05.12 - SBS MTV The Show (I need U)
2015.05.13 - MBC Show Champion (I need U)

2015 - MAMA Best World Performer
2015 - Japan Gold Disc Awards - Best New Artist (Asia)
2015 - Japan Gold Disc Awards - Best 3 New Artists Award (Asia)
2015 - MTV Europe Music Awards - Best KOrean Act
2015 - Melon Music Awards - Best Male Dance
2015.12.08. - The Show (Run)
2015.12.09. - Show Champion (Run)
2015.12.11. - Music Bank (Run)
2015.12.16. - Show Champion (Run)
2016.01.08. - Music Bank (Run)
2016 - 30th Golden Disc Awards - Bonsang Award (The Most Beautiful Moment In Life, Part 1)
2016 - 25th Seoul Music Awards - Bonsang Award
 

Írta:Niki0718

Show műsorok
2014
~ GO! BTS
~ A Song for You (ep. 12)
~ 4 Things Show (ep. 4)
~ After School Club (ep.46, 56, 68, 70, 95)
~ BTS American Hustle Life
~ Jjang interview
~ BS SPTV
~ Nico Nico Live Program
~ Idol Star Athletics Championship
~ BTS YinYueTai Chine Job
~ Weekly Idol
~ Beatles Code (with Park Ji Yoon)
2013
~ Mnet Wide Open Studio
~ MTV Bangtan Rookie King
~ Pops in Soul
~ Afer School Club (ep. 24)
~ Han Love
~ Kan Pak
~ 7color Concert

[2013.06.12.] BTS - 2 Cool 4 Skool (kislemez)

[2013.09.06.] BTS - O!RUL8,2? (minialbum)

[2014.02.12.] BTS - Skool Luv Affair (minialbum)

[2014.04.23.] BTS - 2 Cool 4 Skool / O!RUL8,2? (japán válogatásalbum)

[2014.05.14.] BTS - Skool Luv Affair Special Edition (minialbum)

[2014.06.04.] BTS - No More Dream (japán kislemez)

[2014.07.16.] BTS - Boy In Luv (japán kislemez)

[2014.08.20.] BTS - Dark & Wild (album)

[2014.11.19.] BTS - Danger (japán kislemez)

[2014.11.21.] BTS - Danger (Mo-Blue-Mix) (kislemez)

[2014.12.24.] BTS - Wake Up (japán album)

[2015.04.29.] BTS - The Mood Of Love Part1 (minialbum)

[2015.06.17.] BTS - For You (japán kislemez)

{2015. 11. 30.} BTS - The Mood Of Love Part2 (mini album)

(2016.05.02.) BTS - The Mood Of Love Part3 /Young Forever Special Album/

(2016.10.10.) BTS - WINGS 

(2017.02.13.) BTS - You Never Walk Alone 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyéni megjelenései

Együtt működései
~ Perfect Christmas (Big Hit Christmas Project) /2013/

- Rap Monster ft. Mandy Ventrice - " Fantastic" (A Fantasztikus Négyes című filmhez készített dal) /2015/

Utolsó frissítés: 2017.06.26. 07:07 Niki0718 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace