Starity

Kim Petras

Kim Petras Kim Petras nemzetisége 6337. 34rajongó 10vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 35%
  • stílus: 55%
  • szimpátia: 55%

Kim Petras életrajza

Kezdetek:

Kim Petras 1992. augusztus 27-én született Németország egyik városában, Cologneban - Tim Petras néven, fiúként. Van egy nővére, Sina. Szülei Konni és Lutz Petras. Legjobb barátja Mike Vacancy, akivel sokat látható a videóiban, sőt, vele Londonban is volt.

Műtét:


Ő mindigis lányként látta a világot, erre több kiskori kép is tanúskodik. Édesapja ezt nehezebben tudta elfogadni, mint édesanyja, bár az egész családnak nagy megdöbbenést okozott. De Kim makacs lány, és tudja mit akar. A transzszexualitást nem lehet gyógyszerekkel kezelni, ezért az orvosok hivatalosan is Kim állapotát betegségnek nyilvánították, majd 12 éves korában elkezdték a fájdalmas nemátalakító műtéteket. Mikor mindennel már készen voltak, Kim igazán élt és virult, hisz abban a testben élhet, amiben akart. A teljes átalakítás a következőket tartalmazta Kim esetében:
-pénisz és a herék eltávolítása
-hüvelyképzés
-mellek felépítése
-testfelület tartós szőrtelenítése
-gége és a hangszalagok szűkítése

Zenei karrier:


13 évesen szerepelt számos TV showban, mint például a német Stern TV-ben és jópár magazinban.

Az, hogy ő a világ legfiatalabb transzszexuális a karrierjét is fellendítette, bár ezen dobott az is, hogy 2007-ben tett a Youtube-ra néhány videót - igaz, a móka kedvéért -, de egy német producer, Fabian Görg felfigyelt rá csupán 15 évesen, és érdeklődni kezdett iránta.

Első dala a "Fade Away" volt, ami 2008-ban készült, amelyet azért írt, hogy kifejezze az érzéseit, és teljesen búcsút mondjon régi életének. Aztán a többi dala is készülőben volt a Joyce Record kiadásával, majd 2009. április 16-án debütált a "Last Forever" dala. Aztán a "Die For You" szám óriási lökést hozott neki, ami a karrierjét illeti.

2010. december 17-én KeeMoo-val közösen megjelent a Magnetic című számuk. Szintén 2010-ben megjelentek a saját maga által tervezett pólói a honlapján.
2011. március 11-én megjelent az EP lemeze, a One Piece of Tape, amelyhez 4 dal készült: One Piece of Tape, Feel It, Supersonic, Money Got Her Hot. Jelenleg a Bionic Ballroom csapatával dolgozik az új albumán.

Rajongóival napi szinten tartja a kapcsolatot a Twitteren, akiket nagyra tisztel azért, hogy támogatják őt, valamint rendszeresen tölt fel magáról képeket, és oszt meg az életőről eseményeket, amelyek fontosak számára. Ma már nem csak vlogokat, hanem híres számok feldolgozásait is feltölti a Youtube-csatornára, amelyeket természetesen ő énekel.

Jelenleg Németországban él, és az ottani klubbokban, rendezvényeken, eseményeken lép fel. Azt nyilatkozta, hogy ha meg lenne a lehetősége, akkor szívesen menne turnézni is. A jövőre néző terve sem más: szeretne a zenével foglalkozni, és még híresebb énekesnő lenni világszerte, hiszen enélkül nem tudná elképzelni az életét - a zene a mindene.

Napjainkban pedig leginkább feldolgozásokat tölt fel a Youtube csatornájára, mint a "Stronger" (Kanye West), "Girls Just Wanna Have Fun" (Cyndi Lauper), "Swimming Pools" (Kendrick Lamar), "Try" (Pink), "I Know You Were A Trouble" (Taylor Swift), "Girl On Fire (Alicia Keys), "We Found Love" (Rihanna), "Give Your Heart A Break" (Demi Lovato), "I Follow Rivers" (Lykke Li), "Don't Wake Me Up" (Chris Brown), "Primadonna" (Marina and the Diamonds).

Dalszerző:

Kim dalszerzőként is dolgozik, szívesen ír frappáns dalokat másoknak. Bár bevallása szerint még nem megy profin neki, de próbálja tökéletesre fejleszteni ezt a tudását is. Sok demot, dalt ír minden héten, amelyek közül mindig kiválasztja a legjobbat, amelyekbe szereti beletenni a legjobbat, az érzéseit, és ezt átadni nekünk, a hallgatóknak.

Dokumentumfilm:

2011-ben szerepelt a Boys will be girls című dokumentumfilmbe, amely magyarul annyit jelent, hogy "A fiúk lányok lesznek". Itt elmondta az ő sztoriját, és megosztotta a nézőkkel azt is, hogy mik történtentek vele, miken ment keresztül, mikor még fiú volt.

Érdekességek:


– Imádja a zebra mintát.
– Azért lett Kim, mert az anyukája hívta így, mivel a Tim-et nem szerette.
– Német származású, de angolul is nagyon jól beszél.
– Szeret énekelni a fürdőszobájában úszni, de csak az otthoni medencéjükben, ezenkívül szereti a Starbucks kávét, szeret a barátaival lenni, vlogokat feltenni a Youtube-ra, illetve szereti a békejelet mutogatni és hülyéskedni.
– Nem rágja a körmét.
– Kerüli a sportos ruházatot.
– Van egy kutyája, Millie.
– Van egy fekete iPhone-ja.
– Neki és egyik barátjának, Mike Vacancy-nek van egy béke nyaklánca.
– Hivatalos oldalain a designokat az Eikoe Design készíti.
– Szerinte a stílusa kiegyensúlyozott.
– Hobbija az éneklés, táncolás (abból kiadódóan, hogy az anyukája tánctanár), vásárlás, dalírás és evés.
– Tud a Starity oldaláról.
– 2012-ben Egyiptomban nyaralt.
– Nagyon barátságos a rajongóihoz: tartja a kapcsolatot a rajongói oldalainak a vezetőivel.

Kedvencei:


Kedvenc étel: Cézársaláta
Kedvenc énekesnő: Gwen Stefani, Beyonce, Lady Gaga
Kedvenc sorozat: A pletykafészkek (Gossip Girl)
Kedvenc filmei: Clueless, Breakfast at Tiffany’s, The Devil Wears Prada, Confessions of a Shopaholic
Kedvenc dala: Lady Gaga Paparazzi című slágere
Kedvenc virága: százszorszép

Kislemezek
2008: Fade Away
2009: Last Forever
2009: Die For You
2009: Boomerang
2011: One Piece Of Tape

EP lemezek
2011: One Piece Of Tape 

Utolsó frissítés: 2019.07.29. 22:10 Kata159 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace