Starity

Kim You Jin

Kim You Jin Kim You Jin nemzetisége 10052. 28rajongó 0vélemény

Kim You Jin életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

KIM YOU JIN

Teljes név: Kim Youjin (김유진)
Művésznév: Youjin (유진)
Születési idő: 1993. február 10.
Csillagjegy: Vízöntő
Kínai horoszkóp: Kakas
Magasság: 187 cm
Súly: 78 kg
Vércsoport: AB
Pozíció a csapatban: vezető vokál
Család: van három öccse
Ügynökség: YNB Entertainment


Kezdetek

Youjin 1993. február 10-én látta meg a napvilágot. Elsőként a TS Entertainment alatt volt gyakornok, ahol a B.A.P tagjaival együtt gyakorolhatott.

 

Érdekességek

- Makacs természete van.
- Régebben a TS Entertainmentnél volt, ahol a B.A.P-vel gyakornokoskodott.
- Megjelent a bestie Zzang Christmas című klipjében.
- Szokása a lábait rázni.
- Kedvenc étele a pizza, a hamburger és a rostélyos.
- Allergiás a tojásra és a lótuszra.
- Kedvenc itala a kóla és az árpa tea.
- Hobbija a zenehallgatás és a videójátékozás.
- Kedvenc zenei műfaja az R&B és a hiphop.
- Kedvenc filmje az Avatár.
- Kedvenc sportja a foci.
- Lábmérete 43 és feles.
- Részt vett a YG Entertainment túlélő show-jában, a MIXNINE-ban.
- Ideális típusa egy olyan lány, aki apró és aranyos. Például Han Jimin.

 

KNK (크나큰)

tagok balról jobbra: Youjin, Inseong, Seungjun, Heejun, Jihun

A KNK egy 5 tagú dél-koreai fiúbanda, akik 2016. március 3-án debütáltak. A csapat tagja Youjin, Seungjun, Inseong, Jihun és Heejun. A csapat elsőként debütált a YNB Entertainment szárnyai alatt a Knock című albumukkal. A csapat neve a K-pop kNocK szavakból tevődik össze, amely tágabb értelemben a 'bekopogtatni a tehetségükkel a K-pop ipar ajtaján' fogalmat jelzi.


Debütálás előtt

A csapat mindegyik tagja különböző ügynökségek gyakornoki csapatában kezdték, mielőtt a YNB Entertainment szárnyai alá kerültek volna. Átlagosan több, mint 5 év képzésben vettek részt, amely alatt elég tapasztalatot szereztek, hogy a legtehetségesebb, és legmegfelelőbb idlok lehessenek. Ezidő alatt a Bestie lánycsapat háttértáncosaként tevékenykedtek a legtöbbet. 2015. december 15-én kikerült egy teaser videó a fiúk bemutatkozó videójáról, amelyet a hivatalos youtube oldalukon tettek közzé. A következő napon a 2015 SBS Awards Festival-on vettek részt, majd december 26-án két dalt is eljátszottak a bemutatkozó albumukról a nagyközönség előtt. December 30-án megtartották első reality showjukat, a My Keunakeun Television-t, amelyet a Naver TV Caston lehetett nyomon követni. A YNB Entertainment január 8-án megnyitotta hivatalos Naver V app csatornáját a cég minden előadójának, beleértve a debütálásra várakozó KNK-t. Február első napjától kezdve, a KNK valós időben futó műsorral jelentkezett, majdnem minden nap. A fiúk megmutatták többek között a napi előkészületeiket, azt, hogy hogyan zajlott le az albumhoz tartozó fotósorozatuk, valamint azt is megtudhatták a rajongók, hogyan készült el első klipjük. 2016. február 22-én bejelentették, hogy a csapat immáron készen állva, március 3-án hivatalosan debütál az első single-jükkel.


2016: Knock & Back Again & U

Február 26-án a Knock című dalukhoz ki is adták az első teaser videót, amely a kislemezük címadó dala lett. A dalt a ButterFly komponálta, egyedül a raprészt írta Youjin, a dalhoz tartozó koreográfiában Ha Woo-shin segített. 2016. március 1-jén debütált a The Show-ban, majd a dal és a klip március 3-án jelent meg. Április 15-én a csapat megkezdte első Dél-Koreán kívülre eső tevékenységeit, és felléptek debütáló dalukkal a 20. megrendezésre került China Music Awards-on, Makaóban. 2016. május 16-án megjelent az első digitális single-jük, amely az I Remember nevet viseli.

Május 22-én a YNB Entertainment bejelentette a csapat visszatérését, egy újabb mini albummal, amely az Awake címet kapta. Az első teaser képek május 23-24-én kerültek ki. A Back Again egy MV-t is kapott, amely pontban délben június 2-án jelent meg.

Ezután nem kellett sokat várnunk ugyanis a csapat 2016. novemberében kiadta első teaser képeit a következő, a sorban második mini albumukhoz a Remain-hez. Az album 2016. november 17-én került kiadásra.


2017: Sun, Moon, Star & Rain & japán debütálás

Május 12-én, éjfélkor a KNK bejelentette, hogy május 25-én kiadják a második kislemezüket "Gravity" címmel. Május 15 és 17 között néhány teaser fotót töltöttek fel a tagokról, majd megtudtuk, hogy a kislemezükön 3 új dalra lelhetünk, köztük a "Sun.Moon.Star" vezető dalhoz készítettek klipet is. Végül az ígért időpontban a csapat visszatért a lemezzel, de előtte egy nappal már felléptek a The Show zenei programban.

Július 7-én a KNK bejelentette, hogy a Gravity albumnak megjelenik egy kiegészített verziója, a Gravity, Completed. 12-én és 13-án kijöttek a tagokról egyéni videós előzetesek, míg a kliphez 14-én jelent meg, a dal pedig Rain névre lett keresztelve. Az album, a videóval együtt 20-án jelent meg, ugyanezen a napon felléptek az új szerzeménnyel az M Countdown színpadán.

Augusztusban bejelentették, hogy debütálni fognak majd októberben Japánban, a U-val és a Back Againnel. A CD három verzióban jelent meg: Standard, Limited A és Limited B verzióban. Október 3-án adták ki a U performace verzióját japánul. A single album hivatalosan október 11-én látott napvilágot.


2018: Youjin betegsége

Április 19-én a YNB feltett egy nyilatkozatot, miszerint Youjint diagnosztizálták egy pánikbetegséggel, ennek eredményében a KNK négy taggal fog promotálni, amíg Youjin fel nem gyógyul.

Április 28-án a YNB bejelentette fancafén keresztül, hogy a tagok megjelentetnek egy digitális single-t, 한 끗 차이 címen, még aznap 6 órakor.

írta: Angel, blindie., mucika01

Music Videók:

2016 - "Knock"
           "Back Again"

Reality/Variety showk:

Cheongdam-dong 111
My Keunakeun Television 
Let's Go! Dream Team
Star King 
Pops in Seoul 
After School Club 
The God of Music 2 
Weekly Idol
Duet Song Festival 
SNL Korea
The Show 
Hello Counselor

Vendégszereplések:

2013 - "Zzang Christmas" (Bestie)

 KNK  (크나큰)

Ep-k

Awake (2016)

Single album

KNK 1st Single Album Knock (2016)
Gravity (2017)

Single-k

Knock (2016)
I Remember (요즘 넌 어때) (2016)
Back Again (2016)
Remain (2016)
Sun.Moon.Star (2017)

Utolsó frissítés: 2018.06.16. 11:11 mucika01 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace