Starity

Lee Jae Hwan "Ken"

Lee Jae Hwan Lee Jae Hwan nemzetisége 1957. 297rajongó 10vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Lee Jae Hwan (이재환)
 • Becenév
 • Ken (켄), Power Soul Vocalist, Kenchopper, Kenjjuma, 4D Ken, Kenyonce, Dennis, Wink Fairy, Gap God, Cute Main Vocal
 • Születési idő
 • 1992. április 06.
 • Születési hely
 • Jayang-dong, Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, Színész, Műsorvezető
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 182 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Kos
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim Won Shik Cha Hak Yeon Jung Taek Woon Lee Hong Bin Han Sang Hyuk

Lee Jae Hwan életrajza

Születési név: Lee Jaehwan (이재환)
Becenevek: Denis, Gwiyomdungi, Kenjumma, Kendi
Születési dátum: 1992.04.06
Szárm. hely: Szöul, Dél-Korea
Pozíció: fővokál
Magasság: 181 cm
Vértípus: AB
Iskola: Woosuk University
Család: két báty

A Jellyfish Entertainment jóvoltából ő is azon 10 szerencsés gyakornok fiatal közé tartozott, akik közül aztán a 'MyDOL' műsor keretein belül kiválasztották azt a 6-ot, akik aztán egységes csapatként debütálhattak. Ken benne volt ebben a 6-ban, így mára már ő a VIXX fiúcsapat egyik vezető énekese és táncosa másik 5 fiatal fiú; N, Leo, Ravi, Hongbin és Hyuk mellett.

⊱ Ken többször is nyert dalversenyeket.
⊱ Örül, ha a fanoktól olyanokat hall, mint, „Ken can do anything”, „How can you be that cute?”.
⊱ Nincs saját telefonja, de van két iPadje.
⊱ Utálja a mazsolát és a mogyorót.
⊱ One Piece-es pizsamában alszik.
⊱ Ha választania kéne, hogy milyen állat szeretne lenni, akkor az a majom lenne.
⊱ Szeretné majd kipróbálni a zöld hajszínt.
⊱ Olyan lány az ideálja, aki aranyos és megfontoltan viselkedik.
⊱ Sok sajátos tulajdonsága van, amik mások szerint furcsák is lehetnek.
⊱ Egy plüss One Piece figura a kabalája, amit mindig magánál hord.
⊱ A 'Ken' művésznevét az ügynöksége adta neki, mivel szerintük Ken emlékeztet egy japán színészre, Hirai Ken-re, másrészt pedig hasonlít a személyisége a "Street Fighter" sorozat karakterére, akit szintén Ken-nek hívnak.
⊱ Hyuk-on kívül Ken se szerepelt debütálása előtt nyilvánosan.
⊱ Különleges tehetsége van a szúnyog utánzáshoz, beatbox-hoz, rajzoláshoz és, mint humorista is megállná a helyét. Sokszor aegyo-zik és szeret flörtölni.
⊱ Debütálása előtt volt barátnője, de szakított a lánnyal, hogy csak is az éneklésre koncentráljon.
⊱ Nem tud úszni.
⊱ Hongbin imádja Ken-t, mert remekül tud énekelni és jó érzéke van az emberek megnevettetéséhez.
⊱ Ken maga mondott le a „Rock Ur Body”-s szövegrészénél egy kisebb részről, amit ezután Hyuk-nak adott.
⊱ Több All The K-Pop részben is a 9Muse-os Kyungree-vel került egy párba, így egy időben a rajongók részéről elkezdődtek a pletykák, hogy talán a két híresség többet is érez egymás iránt, ám végül ez megmaradt a rajongók agyszüleménye.
⊱ Tud finger tutting-olni, ami az ujjak táncoltatását jelenti.
⊱ A VIXX tagok közül ő az, aki a legbiztonságosabban tud vezetni, de N-nek, Ravi-nak és Hongbin-nek is van jogsija.
⊱ Az In The Name Of Love drámának betétdalát Ken angolul énekelte fel, míg Leo koreaiul. Végül felénekeltették Ken-el koreaiul is, és azt használták fel.
⊱ Jóban van az EXID-es Hani-vel és az EXO-s D.O-val.
⊱ A szúnyog mellett kutyafajták és egy dinoszaurusz hangját is jól tudja utánozni.
⊱ Debütálása előtt taekwondozni is tanult.
⊱ Ravi egyszer azt mondta, ha kívülállóként lenne VIXX rajongó, Ken lenne a kedvenc tagja.
⊱ Ha látja, hogy valaki álmában beszél, általában megpróbál vele beszélgetésbe elegyedni.
⊱ Kedveli Hongbin egyik nővérét, aki stewardessként dolgozik.
⊱ Legtöbb alsónadrágja leopárdmintás.
⊱ Hongbin mindig meglepődik, hogy Ken milyen jól énekel, mert ezt mindig elfeledteti vele Ken vicces személyisége.
⊱ Ken mindig mondja Ravi-nak, hogy majd az ő húgát fogja egyszer feleségül venni, mire Ravi mindig csak ennyit válaszol „Azt nem hagyom.”.
⊱ Ravi elárulta, hogy Ken-el megesik, hogy ruha nélkül mászkál a lakásban.
⊱ A többi tag egyöntetűen Ken-re szavazott, hogy ő változott legtöbbet megismerkedésük óta.
⊱ Imádja a csokitortát.

 VIXX 

(tagok balról jobbra: Ken, N, Leo, Hongbin, Ravi, Hyuk)

2012: MyDoll & Super Hero

A Jelly Fish Entertainment az Mnet-el közösen elindította MyDoll címmel reality műsorát, amiben a nézők 10 gyakornok egymással való versenyzését nézhette. A tét ugyanis nem volt kisebb, mint a debütálás joga, ugyanis akik a műsor folyamán meggyőzik ügynökségüket, azok helyet kapnak a cég készülő fiú csapatában. A műsor végére a 10-ből 6-an kaptak végül lehetőséget a cégtől, a bukottak között ott volt ByungJoo és Nakta (Topp Dogg), Nakhun (ex Demion tag) és Lee Dae Won.
A hivatalos debütálás előtt a srácok a műsor végén tartottak egy koncertet is, ezzel is bizonyítva, hogy már most sok rajongót tudhatnak magukénak.
Május elején végül az ügynökség bejelentette, hogy fiú csapata május 24-én VIXX névvel fogja debütálását tenni. 10-én megjelentek az első koncepció képek, illetve fény derült a debüt kislemezre is, ami a Super Hero címet kapta. Több teaser videót követően pedig végül az ígérethez hűen május 24-én megjelent a srácok debütáló videó klipje. A klippel egy napon a srácok az M! Coutdown-ban is debütálásukat tették, ami kritikusok szerint tökéletes volt.
Annak fényében, hogy hazai rajongóik mellett külföldi rajongóikat se hagyják ki, a srácok youtube csatornáján útnak indított VIWW TV-t angol felirattal tették közérthetőbbé.
Újonc csapatként pedig rengeteg pozitív elismerést kaptak nem csak a közvéleménytől, de rengeteg szakértőtől is.
A csapat viszont nem sokat váratta rajongóit, ugyanis júliusban a cég bejelentette a csapat visszatérését. Majd augusztus 14-én a srácok immáron második kislemezüket is kiadták, mely a Rock Ur Body címet viselte. Illetve 16-án ismételten az M! Countdown-ban adták elő élőben megjelent dalukat.
Év végén pedig az ügynökség ’Jelly Christmas 2012 Heart Project’ keretén belül a cég többi hírességével együtt adták ki a Because It’s Christmas karácsonyi kislemezt, mely december 5-én jelent meg.

2013: On and On, Hyde & Voodoo

Az évet január 6-án a srácok Don’t Want to Be an Idol című dalukkal nyitották meg, ami lényegében előfutára volt közelgő visszatérésüknek. Január 17-én végül megérkezett 3. kislemezükhöz az On and On-hoz forgatott videó is. Az év eleji kiadásukat követően május elején az ügynökségük jó hírrel szolgált, miszerint a fiúk nemsokára első mini albumukkal fognak visszatérni. A bejelentéshez hűen május 19-én megérkezett a srácok legújabb klipje, melyet Hyde című dalukhoz forgattak. Másnap pedig szintén Hyde címmel, a boltok polcaira került első mini albumuk is. Az új visszatérésükkel pedig tovább mélyítették az On and Onnal elindított koncepciót.
Pár hónappal később július elején ügynökségük viszont újabb közleményt tett közzé, melyből kiderült, hogy a srácok Hyde című albumukat újra csomagolva Jeckyl címmel újra piacra dobják.
Július 31-én pedig ki is adták az új albumot, illetve az albummal egy napon legújabb videó klipjük is napvilágot látott, melyet GR8.U dalukhoz forgattak. A klip különlegessége, hogy visszafele mennek az események. Illetve a Hyde-al ellentétben a Jeckyl egy igazán világos és vidám koncepciót kapott. Augusztus 1-jén pedig az M! Countdownnal a dal promóciói is elkezdődtek.
A nyarat követően a csapat továbbra se pihent, hiszen november 8-án Only You címmel új videót adtak ki. Pár nappal később pedig kiderült, hogy a dal a srácok első stúdió albumának előszeleként került kiadásra. Elkezdődött a srácok újabb visszatérésének szellőztetése, a teaser képekből pedig hamar kiderült, hogy a srácok a Hyde-al behozott sötét koncepciót viszik tovább.
November 20-án meg is jelent Voodoo Doll címre keresztelt dalukhoz forgatott videó klip, majd 25-én Voodoo címmel a srácok első stúdió albuma is elérhetővé vált. November 24-én viszont felkerült a klip úgynevezett tisztított verziója is, ugyanis az eredeti videót 19+-ra értékelte a koreai média.
 December 6-án pedig a Music Bankban karrierjük első zenei shows díját is átvehették.

2014: Eternity, japán debütálás & Error

Március 5-én a srácokat kezelő cég jó híreket osztott meg a fanokkal, miszerint április közepe vagy május elején új kislemezzel tér vissza a csapat. A bejelentéssel szemben végül némi csúszással május 18-án jelent meg az első teaser kép a csapat új visszatéréséről. Május 27-én pedig végül megérkezett a srácok 4. kislemeze, mely az Eternity címet kapta.
Május 29-én az M! Countdownnal kezdetét vették a promóciók is, valamint a dallal az inkigayoból és a Show Champion-ből is díjjal távoztak. Valamint június 4-én Eternity videójuknak megjelent az ún. ’dance’ verziója is.
Hazai visszatérésük mellett a fiúk elkezdték bevenni a Szigetországot is, ugyanis a Jellyfish és a japán CJ Victor ügynökség május 19-én jelentette be, hogy a tervek szerint Darkest Angels című albumukkal július 2-án Japánban is debütálásukat teszik a srácok. A bejelentéshez hűen pedig július 2-án meg is jelent a srácok válogatás albuma
Pár nappal később 5-én és 6-án Tokióban tartottak rajongói találkozót is. Az album pedig nagy sikert aratott, ugyanis öt hétig tartotta a 10. helyet az Oricon charton és több, mint 12 ezer példányban értékesítették az albumot.
A japán tevékenységeik mellett június 22-én hivatalos oldalukon tették közzé, hogy a srácok megtartják első önálló koncertjüket ’VIXX Live Fantasia – Hex Sign’ címmel. A koncertre három egymást követő napokon került sor, az első napra pedig kevesebb,m int tíz perc alatt minden jegy elkelt. A koncerteket július 18-20. között a szöuli Olimpiai Parkban tartották meg.
Szeptember 25-én a cég bejelentette, hogy október 14-én a srácok visszatérnek második mini albumukkal. Október elején el is kezdődött a fiúk visszatérésének részleteinek szellőztetése, a teaser képekből pedig nyilvánvalóvá vált, hogy ez a srácok eddigi legérettebb képet mutató koncepciójuk.
A bejelentéshez hűen pedig 14-én peg is érkezett legújabb klipjük, melyet Error című dalukhoz forgattak. Maga a dal egy elektronikus hangzású,nagyon intenzív szám lett, ezzel is ráerősítve, hogy ez az eddigi legerősebb visszatérésük. Ezt végül a díjak is tükrözték, ugyanis a dallal ötször nyerték el a zenei showkból az első díjat.

2015: Boys’ Rekord, első alegység & Chained Up

Január 16-án a Jellyfish bejelentette, hogy februárra tervezik a csoport legújabb visszatérését. Végül február 24-én meg is jelent legújabb és egyben speciális kislemezük a Boys’ Rekord, videó klipet pedig Love Equation című dalukhoz forgattak. Február 27-én a Music Bankkal elkezdődtek a dal promóciói is, amely időszak alatt a srácok összesen nyolcszor távoztak díjjal a zenei showkból.
Az év eleji megjelenést követően augusztusban debütálását tette a csapat első alegysége is a VIXX – LR, amelyet Leo és Ravi alkotnak.
Az alegység után ősszel újra egyesült a csapat október közepén pedig kikerült egy titokzatos teaser kép. November elsején aztán már konkrét teaser képek kerültek ki, ami egy letisztult még is egyedi koncepciót sejtettek. November 10-én végül megjelent a srácok második mini albuma, ami a Chained Up címet kapta, illetve ugyan ezzel címmel jelent meg legújabb videó klipjük. A srácok november 13-án a Music Bankkal a promóciókat is megkezdte, a Chained Up pedig ezúttal három díjat hozott a csapatnak.

2016: Depend on Me, VIXX 2016 CONCEPTION & Hana-Kaze

Január 15-én kiderült, hogy a csoport készül kiadni első japán stúdió albumát, amin 12 szám kap majd helyet. Egy héttel később 23-án megjelent a lemez címadó dalának a Depend On Me videója, majd 27-én a teljes album is napvilágot látott.
Az albumuk népszerűsítésének érdekében pedig január 13 – 31. között tartottak a szigetországban egy kis mini turnét ’Mini Live & Hogh Touch’ címmel, mellyel többek között ellátogattak Sapporoba, Kobeba, Tokióba, Oszakába és Fukuokába is.
A japán tevékenységeiket követően márciusban ügynökségük bejelentette, hogy április 19-én érkezik a srácok új kislemeze. Végül április 20-án érkezett meg a srácok legújabb Dynamite-ra keresztelt videójuk, mely 5. kislemezüknek a Zelos-nak volt a vezér dala. Legújabb kislemezükkel pedig ötször kaparintották meg a zenei showk díjait.
Tavaszi hazai visszatérésüket június 29-én 3. japán kislemezükkel folytatták a sort, ugyanis ekkor adták ki Hana-Kaze címre keresztelt videójukat.
Július végén viszont újabb örömhírt kaptak a rajongók, ugyanis készülőben volt a srácok 6. koreai kislemeze, mely a Hades címet kapta és amit végül augusztus 12-én ki is adtak. A kislemezhez tartozó videó klip Fantasy címmel 15-én került fel a YouTube-ra, majd 18-án az M! Countdown-al az élő promóciókat is elkezdték. Ezzel a visszatérésükkel ezúttal viszont csak két díjat gyűjtöttek be a zenei showkból.
Ám a srácok a nyarat követően sem álltak meg, így október 9-én jött az újabb örömhír, hogy érkezik a ’Conception’ trilógia utolsó része a Kratos, ami egyben a fiúk 3. mini albuma is lesz.
Október 31-én meg is érkezett a ’VIXX 2016 Conception’ trilógia utolsó része, az album vezető dalaként pedig a The Closer-hez forgattak klipet. A korábbi gyors tempójú megjelenéseikkel ellentétben ez a dal inkább egy érzékibb R&B inspirálta dal lett.
A trilógián belül a Kratos mellett a cég november 21-én kiadott egy speciális albumot is, ami a ’VIXX 2016 CONCEPTION – Ker Special Pakcage’ címet kapta.

2017: Peach Blossom Spring

Az idei évet a srácok tavasszal nyitották meg, ugyanis május 15-én vált elérhetővé 4. mini albumuk a Do WOn Kyung (Peach Blossom Spring). Ezzel egy időben pedig megjelent legújabb klipjük is, mely a Shangri-La címet kapta. A srácok koncepciója a régi idők hagyományos ruházatára épült, illetve egy kínai mesére, mely az örök paradicsomról szól. A hagyományos ruhájukhoz pedig egy hasonlóan elegáns koreográfiát kaptak. 

2018: Eau de VIXX

A fiúk egy kis szünet után ismételten hallattak magukról, minden starlight legnagyobb örömére. Április 1-jén került fel egy kép a hivatalos oldalukra, ami az idei ütemtervük volt. Így már biztossá vált, hogy hamarosan visszatérnek. 2 nappal később szépen fokozatosan kezdtek megjelenni a srácokról készült teaser képek, csapatképek, az album borítója és a külön visual teaser is, ami rengeteg kérdést vetett fel a kíváncsi rajongókban, így hamar teóriák százai jelentek meg róla. Később újabb adag képek jelentek meg, amik szintén okot adtak a kíváncsiságnak, ugyanis ezek a képek már fekete-fehérek voltak és az előzőhöz kissé eltérőek. De végül minden titokra fény derült, ugyanis április 17-én a srácok kiadták 3. teljes albumokat, ami az Eau de Vixx nevet kapta, ezzel együtt pedig a Scentist (az album főcímzenéje) mv-je is napvilágot látott. 

2019: Walking, Parella

Február 1-jén a srácok kiadták Walking címmel legújabb kislemezüket, melyhez klip anyagként a pár nappal ezelőtt január 27-én megtartott 5. rajongói találkozójuk szolgált. A dallal a srácok a rajongóik évek óta tartó töretlen támogatását szerették volna e kép meghálálni. Maga a dal nagyrész a csapat vezérének N-nek a munkáját dicséri aki elárulta, hogy igazából amikor írta a dalt a csapattársaira gondolt és arra mennyit utaztak együtt.

Május 24-én őket is utolérte a szerződés lejárat, de míg Leo, Ken, Hong Bin s Hyuk újabb éveket írtak alá a Jelly Fish Entertainmenttel, addig Ravi nem kötött szerződést a céggel. Ugyanis a fiatal rapper saját kezelő cége alatt szeretné folytatni egyéni karrierjét. Ám abban megállapodás született, hogy továbbra is a csapat része marad. Jelenleg egyedül N jövője a kérdéses, ugyanis ő időközben bevonult, így az ügynökség vele kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy ha leszerel akkor vele is megtárgyalják a jövőt.
De a csapat ezután sem torpant meg, hiszen szeptember 19-én megjelent legújabb digitális kislemezük, mely a Parallel címet kapta.

Írta: lA-dONNA
Kibővítette és átformálta: Saki, Gureka10

VIXX (빅스)

Valóságshowk

2012: ▹ MyDOL
          ▹ MTV Diary
2013: ▹ Plan V Diary
          ▹ VIXX File
2015: ▹ VIXX's One Fine Day
2016: ▹ Project VIXX ~Invaders from Space~
          ▹ Project VIXX 2 ~Invaders from Space Return~
2017: ▹ Project VIXX 2 ~Invaders from Space Return~
          ▹ Project VIXX 3 ~Invaders from Space~ 

DVD-k

2014.03.01.: VIXX The First Special DVD "VOODOO"
2015.10.01.: VIXX LIVE FANTASIA UTOPIA in SEOUL DVD
2017.03.07.: VIXX LIVE FANTASIA ELYSIUM DVD

 

KEN (켄)

Sorozatok

2014: ▹ Boarding House No. 24 – önmaga
2016: ▹ Entertainers – cameo szerep

Musicalek

2015: ▹ Joint Opening Ceremony & Gala Concert
          ▹ Cinderella – Prince Christopher szerepe
          ▹ Chess - The Musical – Anatoly Sergievsky szerepe

Tévéműsorok

2013: ▹ Top 10 Beautiful Uniforms!
          ▹ Idol Drawing Competition
          ▹ All The K-Pop
          ▹ Three Idiots
          ▹ Music Picnic Live
          ▹ Perfect Singer
          ▹ Star King
          ▹ Quiz To Change The World
2014: ▹ Star King
2015: ▹ King Of Masked Singer
          ▹ Duet Song Festival
2016: ▹ 'Oh My God!' Tips

VIXX (빅스)

Koreai kiadások:

Albumok:

Voodoo
2013.11.25.
01. VOODOO ( Intro)
02. VOODOO DOLL
03. Beautiful Killer
04. Someday
05. Only U
06. B.O.D.Y
07. Secret Night
08. Say U Say Me
09. My Girl Today
10. Thank You For My Love
11. Super Hero
12. Rock Ur Body
13. ON & ON
14. Hyde
15. VOODOO DOLL ( Instrumental )


Chained Up
2015.11.10.
01. Mistress (Intro)
02. Chained Up
03. Maze
04. Stop It Girl
05. Hot Enough
06. Spider
07. That You
08. Heaven
09. Now We
10. Eternity
11. Error
12. Can't Say
13. Chained Up (Inst.)

Eau de VIXX
2018. 04. 17.

1. 향(Scentist)
2. Odd Sense
3. Silence
4. My Valentine
5. Circle
6. Good Day
7. Escape
8. Trigger
9. 닮아 (Resemble)
10. Navy & Shining Gold
11. 도원경(桃源境) (Shangri-La)  

 

 

Mini albumok:

Hyde
2013.05.20.
01. 어둠 속을 밝혀줘
02. Hyde
03. 그만 버티고 (feat. 민아 Of 걸스데이)
04. Chaos
05. Love Letter
06. Hyde [Inst.]


Error
2014.10.14.
01. Steel Heart
02. Error
03. After Dark
04. 청춘이 아파 (Youth Is Painful)
05. Time Machine
06. What U Waiting For
07. Error (Inst.)

Kratos
2016.10.31.
01. The Closer
02. Desperate
03. Shooting Star
04. Good Night & Good Morning
05. 로맨스는 끝났다 (The Romance Is Over)
06. The Closer (Inst.)


Peach Blossom Spring
2017.05.15.
01. 桃源境 (도원경) (Shangri-La)
02. INTO THE VOID
03. Black Out
04. 다가오네
05. 우리에게
06. 도원경 (桃源境) (Inst.)

 

Special Albumok:

VIXX 2016 CONCEPTION – KER Special Pakcage
2016.11.21.
 

 

 

Újracsomagolt albumok:

Jekyll
2013.07.31.
01. Jekyll
02. 대.다.나.다.너 (Dae.Da.Na.Da.Neo / G.R.8.U)
03. 어떡하지
04. 어둠 속을 밝혀줘
05. hyde
06. 그만 버티고 (Feat. 민아 Of 걸스데이)
07. CHAOS
08. Love Letter
09. 대.다.나.다.너 (Instrumental)

Egységes digitális kislemezek:

Super Hero
2012.05.23.
01. Super Hero
02. Starlight
03. Super Hero [Inst.]

 

 

Rock Ur Body
2012.08.14.
01. Rock Ur Body
02. 아픈데 좋아 (Apeunde Joha) [It Hurts But I Like You] (UUUUU)
03. Rock Ur Body [Inst.]


 

 

I'm Ready To Get Hurt (On And On)
2013.01.17.
01. 다칠 준비가 돼 있어 (Dachil Junbiga Dwae Isseo) [On And On]
02. 아이돌 하기 싫어 (Aidol Hagi Sirheo) [I Don't Want To Be An Idol]
03. 다칠 준비가 돼 있어 (Dachil Junbiga Dwae Isseo) [On And On] (Inst.)

 

 

 

Eternity
2014.05.27.
01. Eternity
02. Sad Ending
03. Love, LaLaLa
04. Eternity (Instrumental)
 

 

Zelos
2016.04.19.
01. 다이너마이트 (Dynamite) *Title
02. 늪 (Six Feet Under)
03. 손의 이별
04. 다이너마이트 (Inst.)
 

 

Hades
2016.08.12.
01. Fantasy
02. Love Me Do
03. 나비 효과
04. Fantasy (Inst.)

 

 

Special Single:

Boys’ Rekord
2015.02.24.
01. Love Equation
02. On A Cold Night
03. Memory
04. Love Equation (Inst.)

 

 

Walking
2019. 02. 01.

01. Walking 

 

 

 

Parallel
2019. 09. 19.

01. Parallel 

 

 

 

 

Japán kiadások:

Stúdió albumok:

Depend On Me
2016.01.27.
01. Depend On Me
02. ECHO
03. Goodbye Your Love
04. Chained Up (Jap)
05. Error (Jap)
06. Love Letter (Jap)
07. Can't Say
08. Spider (Kor)
09. Hot Enough (Kor)
10. Stop It Girl (Kor)
11. Heaven (Kor)

Válogatás albumok:

Darkest Angels
2014.07.02.
1. Eternity (기적)
2. Sad Ending:
3. Love, LaLaLa:


 

 

Egységes digitális kislemezek:

Error
2014.12.10.
01. Error (Japanese Ver)
02. 青春だって (Seishun datte)
03. Error (Inst.)
04. 青春だって (Inst.)
 

 

Can’t Say
2015.09.09.
01. Can't say
02. 迎えに行こう
03. Can't say (Inst.)
04. 迎えに行こう (Inst.)

 

 

Hana Kaze (花風)
2016.06.29.
01. 花風
02. Moonlight
03. 花風 (Inst.)
04. Moonlight (Inst.)


 

Kínai kiadások:

Egységes digitális kislemezek:

Destiny Love (命中注定)
2015.03.18.
01. 命中注定 (Destiny Love)

 

 

 

Error
2015.07.07.
01. Error (Chinese Ver.)


 

 

 

Chained Up
2015.12.01.
01. Chained Up (Chinese Ver.) 

 

Közreműködések:
2011: ▸ That Person Is Stupid – feat. Brian Joo
2012: ▸ Good Boy – feat. Baek Ji Young
2013: ▸ Breakable Heart – feat. Lyn
▸ Love Me – feat. Seo In Young
2014: ▸ Rock The World – feat. Chad Future
2015: ▸ When It Rains – feat. Melody Day
2016: ▸ I'm Serious – feat. Kiggen, Eluphant & Esbee
▸ Wave – feat. Microdot & Lil Boi

Együttműködések:
~ Girls, Why? (feat. Okdal) /2013/

Sorozat, film dalok:
~ Alive (Moorim School OST) /2016/
~ The King (Moorim School OST) /2016/

 

KEN (켄)

Singlek

2013: ▸ Ponytail – feat. J'kyun
2015: ▸ Gap – feat. Hani

Betétdalok

2013: ▸ In The Name Of Love – The Heirs OST
          ▸ Call My Name (English Ver.) – The Heirs OST
2014: ▸ My Girl – Fated To Love You OST
          ▸ 하숙집 24번지 – Boarding House No. 24 OST
2016: ▸ When I See You (Male Ver.) – Moorim School OST

Utolsó frissítés: 2020.08.18. 12:12 Gureka10 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace