Starity

Lee Sang Hyuk "Dawon"

Lee Sang Hyuk Lee Sang Hyuk nemzetisége 8792. 25rajongó 2vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Lee Sang Hyuk (이상혁)
 • Becenév
 • Dawon (다원), #EntertainmentSprout
 • Születési idő
 • 1995. július 24.
 • Születési hely
 • Ilsan, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 179 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kwon Min Ah Baek Ju Ho Kang Chan Hee Kim Young Kyun Yoo Tae Yang Kim Seok Woo Kim Young Bin Kim In Seong Lee Jae Yoon

Lee Sang Hyuk életrajza

Név: Lee Sang Hyuk
Magasság: 179cm
Súly: 64kg
Vércsoport: A

ÉRDEKESSÉGEK
- Hobbijai közé tartozik az evés és az öltözködés
- Kedvenc étele a sertésborda és a sushi
- "Allergiás" a nyers ételre
- Azt állítja,hogy ő a legszebb tagja a csapatnak
- Szereti szórakoztatni az embereket
- Mindenki szerint nagyon komolytalan,de vicces

 

 SF9 (Sensational Feeling 9) / 에스에프나인 /

tagok balról jobbra: Youngbin, Taeyang, Hwiyoung, Rowoon, Jaeyoon, Zuho, Dawon, Inseong és Chani

SF9 jelentése: Két jelentéssel is bír az SF9. Egyrészt azt jelenti,hogy "Sensational First 9" (Szenzációs első 9) utalva arra, hogy az első fiúcsapat akik korábban tánccsoport tagjai voltak. Másrészt pedig "Sensational Feeling 9” ami annyit jelent, hogy a fiúk úgymond meg fogja lepni a világot a tehetségükkel.
Hivatalos debütálás: 2016.10.05
Fanclubjuk neve: Fantasy (판타지)
Fanclubjuk nevének jelentése: Azt jelenti, hogy a kívánság valóra válik az ember képzeletében. Eközben azt is jelenti, hogy a rajongók valóra fogják váltani az SF9 kívánságait és hogy minden pillanatban az SF9 és a Fantasy együtt lesznek a fantáziában.
A csapat mottója: "To be Seansation!"
Műfaj: Hip-Hop, K-Pop, Dance
Ügynökség: FNC Entertainment

TAGOK
Inseong (fővokalista)
Youngbin (leader,vezérrapper)
Jaeyoon (vezérvokalista )
Dawon (vezérvokalista)
Zuho (főrapper)
Ro Woon (fővokalista, visual)
Tae Yang (főtáncos,fővokalista)
Hwi Young (rapper, al-vokalista)
Cha Ni (maknae,rapper,vokalista, főtáncos)

*leader = a csapat vezére*
*visual = a csapat leghelyesebb tagja*
*maknae = a csapat legfiatalabb tagja*

 

DEBÜTÁLÁS ELŐTT

2015.devember 11.én láthattuk először a tagokat,mikor még 11 tagból állt a csapat és épp fellépni indultak Japánba.Egy napra rá megjelentek az első teaser fotók a Neoz Achool gyakornoki rendszere alatt álló tagokról,de ekkorra már csak 9 tagot mutattak be.
2016 májusában részt vettek az FNC által rendezett túlélő showban,ahol Neoz Dance Teamként mutatkoztak be. Végül a showt megnyerték a saját dalukkal,a "K.O"-val,így elérték,hogy még az évben debütálhassanak.
Augusztus 21-én az FNC bejelentette,hogy a Neoz Dance Team SF9-ként fog debütálni. Egy hétre rá megtartották az első fantalálkozójukat Surprise Festival 9 néven,ahol 99 rajongó volt jelen. Később,szeptember 25-én újabb fantalálkozót szerveztek már 333 rajongóval. Ugyan ezen a napon a SF9 bejelentette debütálásuk dátumát,amely október 5-én volt.


 2016: DEBÜTÁLÁS A FEELING SENSATION KISLEMEZZEL, SO BEAUTIFUL

2016 szeptember 25-én az FNC Entertainment kezdte feltárni a csapat debütálásához kötődő képeket, melyekről kiderült, hogy október 5-én fog zajlani, valamint, hogy a csapat bemutatkozó kislemezének címe „Feeling Sensation". Az SF9 eddig az első táncos fiú csapata a cégnek. A kislemezükön található „Fanfare" dal egy hip-hop, elektronikus stílusú szám, melyhez forgattak videoklipet is. A kínai rajongók örömére október 27-én a dal megjelent mandarin nyelvű változatban is. A csoport november 15-én kezdett el promóciózni a „K.O" pre-debüt dalukkal a The Show zenei programban. November 18-án a „Feeling Sensation" megjelent Tajvanban is négy dallal, köztük a „Fanfare" kínai változata. Debütáló albumuk megjelent hetvennyolcadikként a Gaon Chart Top100 eladási listáján köszönhetően annak, hogy 32.000 példányban adtak el belőle három hónapon belül.

"Feeling Sensation" debütáló kislemezük koncepció képe

December 16-án a vállalat kiadott egy teaser képet egy "karácsonyi meglepetésről" az SF9-tól. A tagok eközben közölték, hogy az ajándékuk egy kislemez lesz „So Beautiful" címmel, mely betétdala volt a „Click Your Heart" webes drámájuknak, csak ez egy új változata annak. December 19-én több teasert is közzétett az FNC, 22-én pedig már elérhetővé is vált számunkra a dal és a hozzá készült videoklip is.

 

 2017: „BURNING SENSATION" ÉS „BREAKING SENSATION" MINI ALBUM

2017 január 23-án az SF9 épp élő adásban volt V Live-on és mikor éjfélt ütött az óra, a tagok bejelentették, hogy most először visszatérnek a debütálásuk óta. Ugyan ekkor Twitteren már ki is tettek egy fotót „Burning Sensation" címmel. Két napra rá a csapat közölte is rajongóival a várható terveket, ebből kiderült tehát, hogy február 6-án már mindenki számára elérhető lesz a minialbum. Még aznap megjelent minden tagról egy teaser fotó, akiken egyfajta virtuális gomb található volt. Ezt követően még megtekinthettünk egy másik fotósorozatot is visszatérésükkel kapcsolatosan, illetve a videoklipbe, illetve a minialbum címadójába, a „Roar" -ba is betekintést nyújtottak. Február 2-án a dallistát is megtekinthettük, amiből megtudhattuk, hogy hat dalra lelhetünk az albumon. Zuho, Youngbin és Hwiyoung segédkeztek a dalszöveg rap részében. Február 6-án délben kiadták a „Burning Sensation"-t, valamint a „Roar" videoklipje is megjelent egyúttal. Több koreai,japán, tajvani és kínai zenei listán is előkelő helyezést értek el visszatérésükkel.

Február 23-án a csapat hivatalos YouTube csatornáján közzétették a „Still My Lady" kínai változatát, és még aznap 18-ik helyen landolt a tajvani KKBOX Chart-on. Március 10-én a formáció megjelentette a „Burning Sensation" tajvani verzióját, amely dallistájába belekerült a „Still My Lady" is.

Már február 7-én bejelentette a cég, hogy április 7-én megteszi első fellépését a csapat Japánban a „Fanfare"-vel. Március 31-én eladásra is kerültek a jegyek a fellépésre, melyek perceken belül el is fogytak. 1300 szerencsés rajongó volt jelen az eseményen a több tízezerből, a koncerten elhangzott természetesen a „Fanfare", „Roar" , a „K.O" és további megjelent daluk koreai verziója is.

Az FNC Entertainment nem sokkal ezután közölte, hogy Japánban is hamarosan debütálni fog a kilenc tagú formáció a Warner Music Japan keze alatt. A Japán cég március 30-án tudatta is velünk, hogy a „Fanfare" kislemezük június 7-én fog debütálni, melynek lesz egy „First Press Edition A" és egy „First Press Edition B" változata is.

"Breaking Sensation" teasere

Április 4-én az a hír érkezett, hogy a japán koncert befejezése után a csapat visszatér egy újabb mini albummal. Pár nappal később kiderült, hogy április 18-án délben fogják kiadni újabb szerzeményüket, valamint, hogy a címadó dal az „Easy Love". 13-án megtekinthettük a dallistát is, a „Breaking Sensation" címre keresztelt albumon hat új dal szerepel, ugyanúgy, mint az első mini albumukon is. 18-án ki adták végül az „Easy Love"-hoz készített klipet és természetesen a mini album is elérhetővé vált számunkra.

 

 A CSAPAT KÖZÖSSÉGI OLDALAI
Hivatalos oldal: fncent.com/SF9
Hivatalos japán oldal: sf9-official.jp
Facebook: SF9
Facebook (japán): SF9 Japan
YouTube: SF9
Instagram: @sf9official
Instagram (japán): @sf9_official_jp
Twitter: @SF9official
Twitter (japán): @SF9_official_jp
V Live: SF9
Weibo (kínai): SF9official

írta:blindie.

DRÁMÁK
2016: Click Your Heart

VALÓSÁG SHOWK
2016: Special Food 9
2016: Spectacle Fantasy 9
2016: D.O.B

TV MŰSOROK
2016: Simply K-Pop
2016: Pops in Seoul (2016)

ZENEI VIDEÓK
2016: SF9 - Fanfare
2016: SF9 - So Beautiful
2017: Roar
2017: Easy LoveKOREA

KISLEMEZEK
2016.10.05: Feeling Sensation

DIGITÁLIS KISLEMEZEK
2016.12.22: So Beautiful


MINI ALBUMOK
2017.02.06: Burning Sensation
2017.04.18: Breaking Sensation


TAJVAN

MINI ALBUMOK
2017.03.11: Burning Sensation

KISLEMEZEK
2016.11.18: Feeling Sensation


JAPÁN

KISLEMEZEK
2017.06.07: Fanfare

Utolsó frissítés: 2017.10.14. 18:06 blindie. által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace