Starity

Lorena Rojas

Lorena Rojas Lorena Rojas nemzetisége 1774. 256rajongó 26vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 96%
 • stílus: 92%
 • szimpátia: 95%
 • Születési név
 • Seydi Lorena Rojas González
 • Becenév
 • Lore
 • Élt
 • 1971.02.10 – 2015.02.16.
 • Születési hely
 • Mexikóváros, Mexikó
 • Foglalkozás
 • színésznő, énekesnő
 • Családi állapot
 • elvált
 • Partner
 • nem publikus
 • Magasság
 • 167 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Ninel Conde Vanessa Villela Aracely Arámbula Marlene Favela Catherine Siachoque Mario Cimarro Jencarlos Canela Martín Karpan Maritza Rodríguez Sonya Smith Erick Elías Mariana Torres Ariel López Padilla Mauricio Islas Lupita Ferrer Daniela Romo Andrés García Pablo Azar

Lorena Rojas életrajza

Seydi Lorena Rojas González

Lorenának sokrokana van és egy nagy családja. Édesapja Walter Rojas, gyógyszerész volt, 58 éves korában váratlanul elhunyt. Édesanyja Hilda González, aki azték származású. Lorenanak még van két testvére Mayra és Walter.

A család Costa Ricában lakott, de később a szülők elváltak a 12 évig tartó házzasságuk után, a gyermekek édesanyjukkal Mexikóba költöztek. Édesapja újra házasodott, a házasságból két gyermeke született: Diana, aki most az Egyesült Államokban él, valamint Carlos.

Lorena 16 évesen kezdte el művészi pályáját. A motivációtját a színészkedés iránt nővére, Mayra Rojas adta, aki maga is színésznő. Több sorozatban is szerepeltek együtt testvérével, ilyen például a Vivir así.

Filozófiát és pszichológiát is tanult viszont nagyon szeretett voln állatorvos lenni és annak is készült. Mindig is érezte hogy a színpad a számára az igazi elhivatás és a színészet. Színésznői karrierje nagyon sok nehézséggel indult: először azzal kezdte, hogy ruhákat adott el, hogy tovább folytatni mindazt, amit megálmodott – a siker végül hozzászegődött. Rita Macedo és Segio Jiménez művészetházában készült fel az előadásokra. Első sorozata 1990-ben a Televisa készítőitől az Alcanzar una estrella volt, melyben Sara szerepét játszotta. A sorozat olyan nagy sikert hozott, hogy a második szériát is elkészítették.

Szépségkirálynő-választáson kétszer is indult, mindkettőről koronával a fején tért vissza. Visszatérve a sorozatokhoz egyre több és több szerepre választották ki. Első főszerepe 1996-ban a Canción de amorban volt, de jelentős szerepeket kapott 2001-től 2005-ig a Como el en cine, a Ladrón de corazones valamint az El cuerpo del deseo (Második élet) című sorozatokban is.

2001-ben feleségül ment Patrick Schnaas újságíróhoz, az esküvőt tengerparton tartották meg.

Ugyanebben az évben a Tv Azteca támogatásával kiadta első szólólemezét „Como yo no hay ninguna” címen. A tehetséges színésznő nemcsak sorozatokban szerepel, hanem filmekbe, színházba, karneválra, rendezvényekre is meghívást kap. A 2005-ös sikeres sorozat, az El cuerpo del deseo leforgatása után lett végképp híres, számára ez volt az áttörés. Magánéletében azonban nem várt fordulat történt: 2005 tavaszán férje elvált tőle. 2006-ban újabb albuma jelent meg, a „Deseo” (ez is egy sorozat, az ECDD révén), a Telemundo támogatásával. A lemezen egy duett is található Álvaro Torres-szel. A La cuento a la noche című dalt Mónica Correával közösen írták meg, aki egyben a menedzsere és a barátnője is.

A lemezbemutatót Miamiban a Macarena étteremben tartották 2006. április 13-án, sok meghívottal. Ezután Lorenát sorra hívták meg különböző televíziós műsorokba, interjúkra, premierekre, fotózásokra, például a 50 más bellos magazin gyönyörű képeket készített róla. A Carolina Carnevalon is fellépett (a fesztivál nemzetközi elismerést kapott) és részt vett Alejandro Fernández – La mitad que mi faltaba című videoklipjében is. Augusztus végén koncertturnéra indult: fellépett Málagán augusztus 26-án, augusztus 27-én Domingóban, és szeptember 2-án Barcelonában.

Lorenát szeptember 29-én megműtötték amiatt a nyaki sérülése miatt, amely még egy gyermekkorában történt eset következménye volt. A Telemundo premiérjén viszont jól érezte magát, látható a képen is. Megnyugtató, hogy már teljesen jól van. December 6-án az állatmentő segélynapon ő volt a szervező és a decemberben tartott Puerto Ricó-i Teletonon is jelen volt. Emellett látható volt a Telemundo csatornán egy karácsonyi reklámban is. A rajongók különböző ajándékokat küldtek neki és arra kérték Lorenát és Mónicát, hadd videózzák le azt, ahogy megnézik ajándékaikat.

2007. január 8-án az Absolut Pears kiadott egy új ízt, melynek bemutatóján Lorena is megjelent és belekortyolt az új ízű alkoholos italba. Február 22-én a Telemundo leadta a Bloque de hielo című egyrészes kisfilmet, melyben három új száma is benne volt.

Lorena nem csak énekel és színészkedik, hanem modellkedett is. Első bemutatója, melyet Mexikóvárosban tartottak, 2002-ben volt, az Iron (Vas) palota részére az Anibal ünneplésen adták át neki és testvérének, Mayrának a kifutót. A második 2007. március 15-én volt Miamiban az Ocean Drive Espanol 5th Annual Fashion Xtravaganza modellbemutatóján, ahol több híres színésznő is modellkedett, mint például Natalia Streignard.

Lorena 2013-ban örökbe fogadott egy kislányt. A baba 2013. október 6-án született Miamiban, és Lucianának hívják.

2015 februárjában hunyt el rákban. A betegséggel már 7 éve küzdött amit kis időre legyőzött de később újra megjelentek atestében a rákos sejtek. 

Karrier:

Lorena 16 évesen kezdte a művészi pályáját. Mindig is tudta, hogy a szinpadra termett. Színésznői karrierje sok nehézséggel indult, azzal kezdte hogy ruhákat adott el, hogy képes legyen tovább folytatni mindazt, mit megálmodott - a siker végül hozzászegődött. Segio Jimenez és Rita Macedo művészetházában készült fel az előadásokra. Első sorozata 1990-ben a Televisa készítőitől az Alcanzar una estrella, Sara szerepében. A sorozat olyan nagy sikert hozott, hogy 1991-ben a második szériát is elkészítették.

1992-ben szerepet kapott a Baila conmigo című telenovellában. Lorena szintén 1992-ben szerepet kapott a Más que alcanzar una estrella című filmben, amelyben Paulina szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. Ezt követték 1994-ben a Buscando el paraíso és a La Quebradita című filmek. 1995-ben szerepet kapott a Bajo un mismo rostro című telenovellában, amelyben Carolina szerepét játszotta el.

Szintén 1995-ben még két filmben is szerepet kapott, az egyik a Me tengo que casar/Papá soltero, a másik pedig a Morena. Ezeket követte 1996-ban a Canción de amor című telenovella, amelyben Ana szerepében láthatták őt a TV nézők. Lorena 1998-ban két telenovellában is szerepelt, mégpedig az Azul tequila-ban és a Tentaciones-ben.

1999-ben Beatriz Manrique szerepében tűnt fel a TV képernyőkön, mégpedig az El Candidato című telenovellában. 2001-ben a Tv Azteca támogatásával kiadta első szólólemezét "Como yo no hay ninguna" címen. Lorena 2001-ben szerepet kapott a Como en el Cine (Mint a filmekben) című TV sorozatban, amelyben Isabel Montero szerepét kapta meg. Szintén 2001-ben szerepet kapott a Lo que callamos las mujeres című filmben, amiben Diana szerepét játszotta el.

2003-ban szerepelt a Ladrón de corazones című telenovellában, amelyben Verónica Vega szerepét kapta meg. 2005-ben szerepet kapott a nagysikerű El Cuerpo del Deseo című telenovellában, amelyben a főhősnő Isabel Arroyo de Donoso szerepében tűnt fel. Ebben olyan színészekkel játszott együtt, mint Vanessa Villela, Mario Cimarro, Pablo Azar és Diana Osorio. 2006-ban megjelent a második albuma a "Deseo", ez is egy sorozat révén (ECDD) a Telemundo támogatásával.

Ezután következett 2007-2008-ban a Pecados Ajenos című telenovella, amelyben Natalia Ruiz Mercenario szerepét kapta meg. 2010-ben szerepet kapott a Mujeres című sorozatban, amelyben Silvia Ortiz szerepében láthatták őt a nézők. Szintén 2010-ben szerepelt még az Entre el Amor y el Deseo című telenovellában is, melyben Claudia karakterét formálta meg. Legújabb szerepét 2012-2013-ban kapta a Rosario című telenovellában.

Szereplései:

2014 Demente Criminal
2012-2013
Rosario
2010 Entre el Amor y el Deseo - Claudia
2010 Mujeres - Silvia Ortiz
2007-2008 Pecados Ajenos - Natalia Ruiz Mercenario
2005 El Cuerpo del Deseo - Isabel Arroyo de Donoso
2004 Zapata - Rosa Escandón
2003 Ladrón de corazones - Verónica Vega
2001 Lo que callamos las mujeres - Diana
2001 Como En El Cine - Isabel Montero
2001 Corazones rotos - Teresa
1999 El Candidato - Beatriz Manrique
1998 Tentaciones - Julia Muñóz
1998 Azul tequila - Catalina
1997 El alma no tiene color - Ana Luisa Roldán de Del Alamo
1996 Canción de amor - Ana
1995 Morena - Daniela
1995 Me tengo que casar/Papá soltero
1995 Bajo un mismo rostro - Carolina
1994 La Quebradita - Rita
1994 Buscando el paraíso - Lolita
1993 El Triste juego del amor - Teresa
1992 Más que alcanzar una estrella - Paulina
1992 Baila conmigo
1991 Alcanzar una estrella II - Sara
1990 Alcanzar una estrella - Sarita

Albumok:

2001 Como yo no hay ninguna

1. Como yo no hay ninguna
2. Luz de Luna
3. El ritmo de mi corazón
4. Ámame o déjame
5. Noche de amantes
6.
7. Si buscas una amante
8. Creer en ti
9. Directo al corazón
10. Ciao mio amore

2006 Deseo

1. La loba
2. El cuerpo del deseo
3. Miento
4. Que lluevan Besos
5. Sola
6. El cuerpo del deseo (REMIX)
7. Tú eres (EL CUERPO DEL DESEO)
8. Nada se compara contigo
9. Le cuento a la noche
10. Le cuento a la noche (REMIX)

Utolsó frissítés: 2017.11.12. 21:09 Sarah Martin által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace