Starity

Park Hyung Sik

Park Hyung Sik Park Hyung Sik nemzetisége 2345. 272rajongó 4vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Park Hyung Sik
 • Becenév
 • Hyungsik, Prince, Hyung Shink, Shinky
 • Születési idő
 • 1991. november 16.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, Táncos, Modell, Műsorvezető, Színész
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 184 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Skorpió
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Hwang Kwang Hee Moon Jun Young Kim Tae Heon Ha Min Woo Im Si Wan Kim Ji Yeop Son Ji-Hyun Jung Hee Chul Kim Dong Jun Pyo Hye Mi Park Kyung Ri Ryu Sae Ra Park Min Ha Moon Hyun Ah Lee Hyun Joo Park Eun Ji Lee Hye Min Son Sung Ah Kim Tae Hyung Kim Woo Bin Kang Ha Neul Park Bo Young

Park Hyung Sik életrajza

PARK HYUNG SIK / 박형식

Név: Park Hyung Sik (박형식).
Születési idő: 1991. november 16.
Születési hely: Yongin, Gyeonggi tartomány, Dél-Korea.
Csillagjegy: Skorpió
Vértípus: AB 
Testtömeg: 65 kg 
Magasság: 184 cm.
Ügynökség (ZE.A): Star Empire Entertainment
Jelenlegi ügynökség: United Artists Agency
Személyes Instagram profilja: @phs116

KORAI ÉVEK

Park Hyung Sik 1991. november 16-án született a Dél-Koreában található Yonginban, Gyeonggi tartományban. Tanulmányait a Digital Seoul Culture Arts University diákjaként végezte. Egy idősebb fiú testvére van, ketten vannak testvérek. Mivel édesanyja és nagymamája is mélyen vallásos, hívő buddhisták, HyungSiket egy buddhista szerzetes nevezte el.

Ő és bátyja egy felsőbb középosztálybeli családba tartoztak, édesapjuk a BMW koreai kirendeltségének vezetője, aki nem mellesleg jártas volt a Gumdo elnevezésű harművészetben. Ő is és bátyja is kicsi koruk óta gyakorolták ezt a sportágat, HyungSik még bizonyítványt is szerzett a tehetségével.

Az ifjú HyungSik mély érdeklődést mutatott a zene és az éneklés irányában. Tinédzser kora óta olyan fiókat keresett, akikkel együtt énekelhetett és gyakorolhatta a zenét. A Shinghal Gimnáziumban rendkívül népszerűvé vált, mivel ő volt az iskola együttesének vezető vokálja, akikkel együtt sok koncertet tartottak országszerte.

(A későbbiekben egy interjúban elmesélte, hogy azért az ő gimnáziumi évei sem voltak felhőtlenek: tinédzser éveiben hosszú ideig zaklatták az iskolatársai. A továbblépésben a családja és a barátai támogatása és segítsége mozdította őt előre.)

Azonban otthonról nem igen kapott támogatást zenei karrierjét illetően, családja azt szerette volna, hogy az apja nyomodokaiba lépve csináljon karriert az üzleti életben. Ennek érdekében iratták be a Digital Seoul Culture Arts University programjába, ahol üzleti adminisztrációt tanult. Azonban nem adta fel az álmát, hogy egyszer hivatásszerűen foglalkozhat majd a zenével, és továbbra is szorgalmasan gyakorolt, fejlesztette magát.

Zenei karrierje végül 2010-ben indult el, amikor hosszú évek munkája után a ZE:A kilenc tagú fiú bandájának egyik énekese és táncosaként debütálhatott.

SZÍNÉSZI KARRIER

HyungSik zenei karrierje mellett 2012-ben már mint színész is debütált, a Dummy Mommy című sorozatban. Később kapott még egy kisebb szerepet a Christmas Gift című műben, de első vezető szerepét a 2013. januárjában képernyőre kerülő Sirius című négy részes mini sorozatban kapta. Később rajongói felfedezhették a Nine: Nine Time Travels című fantázia-dráma sorozatban, ahol a főszereplőt alakító Lee Jin Wook fiatalkori énjét játszhatta el.

Újabb nagy áttörést jelentett számára a 2013-as The Heirs című sorozat, ahol olyan nagy színészekkel játszott együtt, mint Lee MinHo, Park ShinHye, vagy épp Kim Woo Bin és Kang Ha Neul. A sorozat október 9. és december 12. között futott az SBS-en.

2014-ben a What's With This Family  drámában kapott szerepet. 2015-ben a Persevere, Goo Hae-ra-ban játszotta az egyik tanulót, valamint a True Romance drámában és a She Was Pretty-ben is feltűnik.

2016 és '17 között egy történelmi drámában, a Hwarang : The Beginning-ben kapott főszerepet, az igazságra szomjazó, ifjú király, Sam MaekJong bőrébe bújt, a teljesség igénye nélkül Choi Minho, Kim TaeHyung [BTS], Park SeoJoon és Go Ara mellett.

2017-ben szintén főszerepet játszott a JTBC siker sorozatában, a Strong Woman Do Bong Soon-ban. Élete egyik legmeghatározóbb sorozat szerepe volt ez, ugyanis Park Bo Yeong (a színésznő, akinek az oldalán játszott ebben a drámában) volt élete első komoly szerelme. Habár a pár sose erősítette meg, hogy lenne köztük több, mint barátság, a képernyőn fantasztikusan működött köztük a kémia, ami találgatásokra és pletykákra ad okot a rajongók körében.

2018-ban a Suits című dráma főszereplője. A sorozat a KBS2 csatornán fut majd, az első epizód április 25-én fog adásba kerülni.

2019-re egy filmes főszerepét is bejelentették: a Juror 8 című filmben kap szerepet, név szerint Kwon Nam Woo karaktert testesíti meg. A film 2019. május 15-én került a képernyőkre.

Leszerelését követően tárgyalásokba kezdett: az ő és Han Hyo Joo színésznő főszereplésével forgatott, "Happiness" című posztapokaliptikus dráma 2021 végén került a tvN csatornán keresztül a televíziók képernyőire.

MUSICALEK

HyungSik 2013-ban főszerepet kapott a Bonnie&Clyde musicalben, mely szeptember 4-től október 27-ig volt megtekinthető. A musicalben olyan hírességek mellett szerepelt, mint Key [SHINee], Ji Han Sang, Ahn Yoo Jin vagy Kim Min Jong.

A Három testőr musicaljében rá osztották D'Artagnan szerepét. Ez a musical 2012. december 13. és 2014. február 2. között volt látható a Seongnam-i operaházban.

TOVÁBBI MUNKÁK

2013-ban állandó tagja lett az MBC által áprilisban indított Real Men show műsornak, ahol öt másik hírességgel együtt a katonai életet tapasztalják meg és mutatják be a nézőknek. A készítők az elején aggódtak, hogy a shownak nem lesz túl nagy a nézettsége, ám végül nem várt, pozitív érdeklődést produkált. 2015-ben a Law of the Jungle: Indochinában bukkan fel vendégként, ami szintén egy valóságshow.

SORKATONAI SZOLGÁLAT

Hyung Sik 2019. június 10-én kezdte meg a kötelező katonai szolgálatát. Az alapképzést a Nonsan Army Recruit Training Center-ben kezdte meg Chungcheong tartomány déli részén, az alapok elsajátítása után pedig a katonai szolgálatot a katonaság rendőri egységében fogja letölteni, mint aktív tiszt.

Korábban ő maga erősítette meg, hogy olyan területen akarja végezni a szolgálatot, ahol kamatoztatni tudja lövő képességeit. Erre a Real Man forgatása alatt jött rá. Azt mondja, adottságait jó célokra akarja fordítani, így nem is volt kérdés számára, hogy ilyen területen akarja hazáját szolgálni.

Leszerelésére 2021. janár 4-én került sor.

ÉRDEKESSÉGEK

- Hobbijai a síelés, videó játékok, a vívás és az éneklés.
- Hyung Sik édesapja a MBW koreai kirendeltségének vezérigazgatója.
- Egyik csapattársa, KwangHee elmesélte a Strong Heart-ban, hogy Hyung Sik jó anyagi helyzetéből adódóan nem a hírnév miatt csinálja ezt az egészet, hanem pusztán azért mert szereti.
- Ugyan ebben a műsorban KwangHee azt is elárulta, hogy barátjának van egy bankszámlája, amin nem kis összeg van. később HyungSik KwangHee ezen kijelentéséhez annyit tett, hozzá, hogy a kártya vész esetére szolgál, amit még édesanyja nyitott neki és jó párszor már kihúzta a bajból.
- A 184 cm-vel ő a legmagasabb a csapatban.
- Nagyon jó barátságot ápol a Teen Top-os L.Joe-val és SuJu-s Ryeowook-al.
- Főbb hobbijai a síelés, a számítógépes játékok és az éneklés.
- A Real Men forgatásán kiugrott egy helikopterből.
- Az Incarnation showban bevallotta, hogy korábban mind az SM mind a YG gyakornoki ajánlatát is visszautasította: „Abban az időben nem akartam énekes lenni, csak tetszett a zene, de semmi többet nem gondoltam evvel kapcsolatban”
- Kedvenc A Pink tagja Eun Ji, aki szerinte nagyon tehetséges és bájos.
- A Romantic & Idol forgatásán a 4minute-es JiHyun volt a partnere.
- Csapaton belüli megnevezése: "The Pretty Boy"
- A 2013-as Idol Star Athletics Championship-en DongJun-al és Kevin-el elhozták a férfi íjászat aranyérmét.
- A Real Men egyik forgatásán miközben egy tankra akart felmászni megcsúszott a létrán és hátra esett. A viszonylag könnyű esése ellenére nem bírt felkelni, hát fájásra panaszkodott így a stáb rohant vele a korházba. Ott az MRI vizsgálat kimutatta, hogy Hyung Sik-nek kezdődő porckorong sérve van, ami az orvosok szerint enyhe így könnyen kezelni lehet. Az ügynökség elmondta, hogy Hyung Sik nagyon meglepődött, de optimista volt az állapotát illetően, később maga Hyung Sik is elmondta, hogy fogalma sem volt a „betegségéről”, de örült, hogy időben kiderült.
- Élete első komoly szerelme a Strong Woman Do Bong Soon-os párja, Park Bo Yeong volt.
- A Hwarang című dráma forgatásán ismerkedett össze a BTS-es Kim TaeHyunggal [V] és a szintén színész Park SeoJoonnal. Ők hárman azóta is jó barátok, időnként töltenek fel közös képeket a közösségi oldalaikra. 2017-ben például hárman együtt ünnepelték TaeHyung születésnapját.
- A "The Romantic&Idol" című showban való szereplésekor a 4Minute tag Jihyun volt a párja. 
- Lányideálja: "Olyan valakit szeretnék, akit meg tudok védeni, illetve nagyon vonzónak tartom, ha valaki szenvedélyesen végzi a munkáját, és ha céltudatos."


DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
- 32nd KBS Drama Awards - Netizen Award [Suit]
2017
- The Seoul Awards - Best Popular Actor [Strong Woman Do Bong Soon]
2015
- 23rd SBS Drama Awards – New Star Award [High Society]
- 23rd SBS Drama Awards – Excellent Actor (mini series) [High Society]
- 10th A-Awards (Arena Home+ - Mont Blanc Korea) – Contemporarí Award
2014
- 28th KBS Drama Awards – Best New Actor [What Happens to My Family?]
- 28th KBS Drama Awards – Best Couple Awards (with Nam Ji Hyun) [What Happens to My Family?]
2013
- 13th MBC Entertainment Awards – Best Male Newcomer [Real Men]

 

ZE:A
 -children of empire-

• banda neve: ZE:A [hangul: 제국의 아이들; Children of Empire]
• alakulás éve: 2010
• kiadó: Star Empire Entertainment
• rajongóik neve: ZE:A STYLE [magukat sokszor ZE:A’S-ként emlegetik]
• a csapat hivatalos színe: pearl gold
[twitter]

A ZE:A [hivatalos nevén Children of Empire] egy Dél-koreai, kilenc tagú fiú banda, akik 2010-ben debütáltak a Star Empire Entertainment szárnyai alatt. A kilenc tag név szerint: Lee Hoo, Kevin, Kwanghee, Siwan, Taeheon, Heechul, Minwoo, Hyungsik, Dongjun. A csoport 2010. január 7-én mutatta be bemutatkozó albumot, ami a Nativity címet kapta. Videó klipet a 'Mazeltov' című számukhoz forgattak. Öt nappal később hivatalosan is debütáltak a színpadon. 2010. január 15-én debütáltak a KBS's Music Bank-on.

2010: Pre-Debüt és ami utána jött: Nativity, Leap for Detonation, Level Up, turné és japán debüt

A csapat neve a Child of Empire kifejezés koreai megfelelőjének a rövidítéséből [제국의 아이들 ⇒ 제아 ⇒ ZEA] alakult ki. A bandába tartozó kilenc tagot még 2009-ben mutatták be a Star Empire nevet viselő show keretein belül. A későbbiekben már saját showjukkal térhettek vissza, ami az Empire Kids Returns címet viselte. Itt a rajongók bepillantást nyertek a csapat gyakornoki időszakába és az első fellépéseikbe is.
Nem sokkal később, még ebben az évben decemberben egy kis problémával kellett szembe nézniük: a ZE:A-nak hasonló kiejtése volt, mint Jea-nek, a Brown Eyed Girls elnevezésű lánybanda egyik énekesének. Hogy elkerüljék a felesleges konfliktust, a csapat megváltoztatta a nevük kiejtését.

A show műsorokat és a név körüli hezitálásokat követően a csapat 2010. január 7-én debütált első, Navity címet viselő mini albumukkal és annak vezető dalával, a Mazeltov-val. Ezt követően még ebben az évben, március 25-én meg is jelentették második mini albumuk, ami a Leap for Detonation címet kapta. Ennek producere Brave Brothers volt. Az album vezető számaként az All Day Long jelent meg. A dal klipje egy kisebb történetet tár a néző szeme elé; az egyik főszerepet Dongjun kapta, de szerepelhetett benne a Nine Muse egyik tagja, Park Min Ah is. Ami a stílust illeti, ez egy már sokkal lágyabb vonalat képviselt.

Június 10-én a csapat újabb mérföldkőhöz érkezett: ki kellett választani a megfelelő nevet a fanklubjuknak. Sok hezitálás után a banda oldalán tettek közzé tíz lehetséges verziót, ezek közül szavaztatták meg a véglegeset a rajongókkal. Az eredmény egyértelmű volt, a fanoknak pedig már neve is lett: ZE:A Style, azaz gyakran rövidítve ZE:A'S.

Harmadik kislemezük július 8-án jelent meg, Level Up címmel.

Az év végén a csapat elindult egy ázsiai promóciós turnéra. A kezdő állomás Thaiföld volt, után szép sorban felléptek Tajvanon, Szingapúrban és Malajziában is.

2010. szeptember 22-én hivatalosan is debütáltak Japánban, ZE:A! [ゼア!] című, japán nyelvű válogatás lemezükkel. A lemez harmadik helyen végzett az Oricon napi listáján. Ezt követően, 2010. december 21-én kiadták első japán lemezüket, Love Letter/My Only Wish címmel. Az album második helyen végzett az Oricon listáján.

2011: Lovability, Exciting!, Watch Out és Heart For 2

2011. január 26-án hivatalosan is bejelentették, hogy a fiúk szerepet kaptak a japán-koreai koprodukcióként készülő, RONIN POP című filmben.

Hosszabb kihagyás és felkészülési idő után, 2011-ben a hazai médiában is visszatértek. 2011. március 17-én kiadták első stúdió albumukat, Lovability címmel, melynek vezető száma a Here I Am lett. Az album megjelenése előtt egy nappal a Star Empire egyik képviselője bejelentette, hogy az album promócióiból befolyó összeg egy részét az év elején történt japán földrengés és szökőár károsultjainak megsegítésére fogják fordítani. Azonban sajnálatos módon a promóció végül rövidebbre sikerült, mint ahogy eredetileg tervezték, mert időközben az albumon szereplő Be My Girl című számukat betiltották, annak nem megfelelő tartalma miatt.

Júniusban a kiadó bejelentette, hogy nyári albummal készülnek. Míg az Exciting! című albumukhoz forgattak, HyungSik és DongJun egy yachtról beleesett a vízbe. HyungSiket Dongjun és a csapat egyik managere mentette ki a vízből, de még így is bokasérülést szenvedett a baleset miatt.

Július 8-án kiadták a speciális nyári albumot Exciting! címmel, vezető dalnak a Watch Out-ot választották, és még ugyan ezen a napon a csapat fellépett a KBS's Music Bank-on. Még aznap, első alkalommal, első helyen végeztek a Hanteo eladási listáján. Július 29-én újabb single-t adtak ki, Heart For 2 címen. Két héttel a Watch Out promóciójának befejezése után máris megkezdték a Heart For 2 népszerűsítését.

Október első felében a kiadó megerősítette, hogy november 22-én új japán albumot terveznek kiadni. Az album 4 számot tartalmazott, ezek közül egy új, ballada szerű szám Daily Daily címen, az All Day Long japán verziója, illetve mindkét szám instrumental verziója. Az album néhány órával a megjelenés után harmadik helyen végzett az Oricon Chart-on.

2012: késleltetett comeback, alegység debüt projekt, Spectacular, Phoenix és Beautiful Lady

A rövid szünetben a ZE:A tagok elmerültek a filmes és drámákban esedékes megjelenésekben. Nevezetesen Siwan nemzeti hírnevet szerzett a The Moon That Embraces The Sun című történelmi dráma egyik szereplőjeként. Ő játszotta a herceg tudósának fiatalkori énjét, Heo Yeom-ot. A drámát 2012. január 4-től március 15-éig sugározták.

A kiadó nyilatkozatában 2012. június 21.-re rakta a fiúk visszatérését, de májusban bejelentették, hogy a banda elhalasztja ezt kicsit későbbre, amíg Jun Young fel nem épül a jobb bokáját ért sérülésből. A ésőbbiekben bejelentették, hogy Ha Min Woo egységcsapatot fog alkotni két, japán művésszel, név szerint Nikaido Hayato-val, az Alpha egyik tagjával, és a színész Sasake Yoshihide-vel. A különleges unit neve 3Peace Lovers lett, és az első single-jük, a Virtual Love 2012. június 26-én került kiadásra.

Az elhalasztott visszatérésre is hamarosan sor került: július 4-án landolt a nyilvánosság előtt a srácok második stúdió albuma, Spectacular címen. A vezető dal az Aftermath címet kapta. Az album 11 új számot tartalmazott. Az albumokat egy műsor keretein belül promotálták, elő is adva azokat.

Augusztusban megerősítették, hogy az egyik tag, Kwanghee részt vesz az MBC We Got Married című műsorában. Női partnere a SECRET-ből ismert Sunhwa lett.

Nem kellett sokat várni a banda következő visszatérésére: augusztus 26-án kiadták Phoenix címre keresztelt negyedik mini albumukat, és az albummal megegyező címen egy videót is kibocsátottak. Egy speciális ajándékként a rajongóknak, december 7-én új, Beautiful Lady címre keresztelt munkájuk került elő. Ez ugyan azon a napon jelent meg, mint a Park Hyung Sik és a 4Minute-ból ismert Nam Ji Hyun szereplésével leforgatott The Romantic and Idol rész.

2013: A csapat kettészakadása és újraegyesülése, Illusion

Sok k-pop csapathoz hasonlóan, márciusban a ZE:A is előrukkolt egy alegységgel, amit Kevin, Minwo, Siwan, Dongjun és Hyungsik alkottak, és ami a ZE:A-Five nevet kapta. Március 24-én jelent meg a csapat debütáló száma, Tha Day We Broke Up címen, majd egy nappal később kiadták a debütáló albumukat, Voulez-vous címmel.

Azonban a csapat másik, ebből az egységből kimaradt fele sem tétlenkedett: májusban megjelentek a teaser képek a második ZE:A alegység, a ZE:A-4U debütjéhez. Ezt a csapatot Kwanghee, Heechul, Junyoung és Taehoon alkotta. A négy fiú első minialbuma, az Oops! június 17-én jelent meg, ám ők a többiekkel ellentétben nem Dél-Koreára, hanem Japánra koncentráltak a debütálásukkor.

Több hónapnyi külön promotálás után a csapat újra összeállt, és augusztus 8-án újabb visszatéréssel örvendeztették meg rajongóikat. A szám a Ghost Of Wind, míg a mini albumuk az Illusion címet kapta.

A rajongók ezután majdnem három hónap várakozás után örülhettek újabb MV-nek: a fiúk a Step By Step című dalukhoz forgattak, aminek a hatása nem maradt el. November 23-án megtarthatták első nagy koncertjüket is Szöulban, Illusionist címmel. Ennek az albumnak a japán változatát november 27-én dobták piacra.

2014: First Homme, Junyoung művészneve, Sub-Unit projekt

2014. június 2-án, csaknem 10 hónapnyi szünet után visszatért a ZE:A: második albumuk a First Homme címet kapta, a címadó szám címe pedig Breathe volt. Az ehhez az albumhoz tartozó promóciót június 5-én kezdték meg, amikor felléptek az M! Countdown-on. Ezzel egyidejűleg a Breathe és az St: Dagger című számaikat két hétig promotálták folyamatosan. Mindkét művet Brave Brother producálta.

2014. augusztus 22-én, egy fanmeeting keretein belül a csapat leader [vezető] megerősítette, hogy színpadi nevét Lee Hoo-ra szeretné megváltoztatni. Ez az ötlete elég heves ellenérzést váltott ki sokakból. Ő a csapat második tagja, aki színpadi nevet vett fel [az első Kevin, Kim Ji Yeop].

Szintén augusztus 22-én a kiadó megerősítette, hogy két Nine Muses taggal új sub-unit csapatot akarnak létrehozni, Nasty Nasty néven. Ennek a projektnek a résztvevői a ZE:A oldalról Kevin, a Nine Muses-től pedig Kyungri és Sojin voltak. Szeptember 3-án debütáltak, Knock-nak elnevezett anyagukkal.

2015-napjainkig: ZE:A-J, ZE:A Best Album és kihagyás

Ebben az évben is egy új ZE:A alegység jött létre, ZE:A-J néven, akik Japánban debütáltak. Ennek tagjai Minwoo, Dongjun, Kevin, Taehun és Heechul voltak. Ez az unit január 21-én debütált, első mini albumuk címe a Roulette lett. Ez az album öt dalt tartalmaz és két változatban is kapható. Az egyik egy speciális kiadás, amegy tartalmas egy "Hogyan készült? DVD-t is, a másik pedig a normál változat.

Második japán albumuk megjelenését szeptember 2-ára tették, a címadó dal a Love to You.

A ZE:A-J alegység kínai projektet is indított promóciót, MV is jelent meg, Marry Me címen. Ez az első albuma az öt tagú egységnek, ami teljes egészében kínai nyelven van. A cég nyilatkozata szerint: "Mivel ez az első alkalom, hogy a ZE:A kiadott egy albumot kínaiul a debütálás óta ez egy nagy lehetőség." Ezzel ki akarták fejezni a vágyat, hogy a ZE:A üdvözölhesse rajongóit Kínában.

Miwoo augusztus 26-án bejelentette a beiratkozását a hadsereghez, és szeptember 15-én a hadsereg teljeskörű listázott tagjaként kezdte meg a kötelező, 21 hónapos katonai szolgálatát. December 7-én Taeheon-t aktivista katonaként jegyezték fel.

2015. szeptember 18-án a csapat kiadta első nagy albumát, aminek a címadó dala a Continue lett. Az album 28 számot tartalmazott.

2016. április 18-án megerősítették, hogy Kwanghee hivatalosan is bekerült az Infinite Challange nevű műsorba, ami Korea egyik legnépszerűbb műsora volt.

2017. február 9-én felröppent a hír, hogy a ZE:A valószínűleg feloszlik. Később a tagok maguk erősítették meg, hogy nem erről van szó, egyszerűen az idő hátralévő részében a tagok a solo tevékenységeikre fognak koncentrálni, míg mások más cégekhez csatlakoznak. Április 12-én a kiadó hivatalos nyilatkozatot adott ki, amiben kimondták: a ZE:A nem oszlik fel, és egységes csapatként fog visszatértni, ha itt lesz az ideje.

Park Hyung Sik életrajzát és a csapat történetét fordította, megfogalmazta és megformázta: Harlow.
A szöveg részben vagy egészben való másolása a szerző megkérdezése nélkül tilos!
Utolsó szerkesztés: 2021. április 18.

Sorozatok

év cím szerep
2010 Prosecutor Princess club man
2010 All About Marriage gyakornok
2010 Gloria gyakornok
2012 I Remember You Tae-Sung
2012 Dummy Mommy Oh Soo Hyun
2012 My Husband Got a Family híres idol csapat tagja
2013 Sirius fiatal Do Eun Chang / Do Shin Woo
2013 Nine fiatal Park Sun Woo
2013 The Heirs Jo Myung Soo
2014 What's With This Family Cha Dal Bong
2015 Persevere, Goo Hae-ra diák Cha Dal Bong
2015 High Society Yoo Chang Soo
2015 She Was Pretty saját maga
2016 Hwarang Kim Ji Dwi / Sam Maek Jong / Jinheung király
2017 Strong Woman Do Bong Soon Ahn Min Hyuk
2018 Suits Go Yeon Woo

Filmek

év cím szerep
2011 Ronin Pop Kin
2013 Justin and the Knights of Valour Justin (hang)
2013 Trolls Branch (hang)
2017 Two Lights: Relúmĭno In Soo
2019 The Jurors Kwon Nam Woo

Musicalek

év cím szerep
2011 Temptation of Wolves Ban Hae Won
2013 Gwanghwamun Love Song Ji Yong
2013 Bonnie & Clyde Clyde
2013-'14, 2016 The Three Musketeers D'Artagnan
2018 Elisabeth A Halál

Szinkron munkái

a filmes munkáinál (hang)-gal jelölve

Show Műsorok

év cím
2010 Idol United
2012 Olimpic Samsung Galaxy SIII
2012 Star King
2012 Miss & Mister Idol Korea
2012 Strong Heart
2012 The Romantic & Idol
2013 Star King
2013 Let's Go, Dream Team! 2
2013 Happy Together
2013 Immortal Song 2
2013 Incarnation
2013 Quiz to Change the World
2013 The Story Show
2013 Idol Star Athletics Championship (ISAC)
2013-'14 Real Men
2015 Law of the Jungle: Indochina (Lim Ji Yeon-nal)
2015 Running Man (ep. 236.)

Műsorvezetői munkái

év cím
2013 M! Countdown

Videó klipekben való megjelenései

év előadó - cím
2009 Jewerly S - Date
2011 Star Empire - Shooting Star
2012 Team SIII - Win The Day
2013 Jewerly - Hot & Cold
2015 V.O.S - Someday

DVD-k

kiadás éve, hónap, nap cím
2010. 06. 02. Seoul Train with ZE:A
2010. 08. 30. First Event & Live DVD in Yokohama & Osaka
2011. 05. 25. ZE:A Special Live -Love Letter for you- in Tokyo DVD
2011. 10. 28. Happy ZE:A'S Day 2011: ZE:A 1st Fan Meeting
2012. 02. 29. ZE:A's World and Super Live
2012. 07. 26. Yokohama Concert
2013. 01. 23. Spectacular: Album Showcase, Fighting Project in Korea
2013. 07. 18. ZE:A History Empire of ZE:A 2012-2013 in Japan

ZE:A MV-k

megjelenés éve cím hossz
2010 Mazeltov 3:34
2010 All Day Long 3:48
2010 Level Up (Bad-Talk-Sad) 1:10
2010 Love Letter 4:51
2010 My Only Wish 3:45
2011 Here I Am 3:53
2011 Watch Out 3:37
2011 Heart For 2 1:30
2011 Wait Yo! 3:12
2011 Daily Daily 3:45
2012 Aftermath 3:42
2012 Phoenix 3:23
2012 Beautiful Lady 3:46
2013 The Ghost of Wind 3:52
2014 Breathe 3:45
2015 Continue 4:14

ZE:A FIVE MV-k

megjelenés éve cím
2013 She's Gone
2013 The Day We Broke Up

ZE:A Diszkográfia

Koreai megjelenések

Stúdió Albumok

megjelenés dátuma cím
2011. 03. 17. Lovability
2012. 07. 04. Spectacular

Mini albumok 

megjelenés dátuma cím
2012. 08. 27. Phoenix
2013. 08. 09. Illusion
2014. 06. 02. First Home

Válogatás albumok

megjelenés dátuma cím
2015. 09. 18. Continue (2010-2015)

Egységes kislemezek

megjelenés dátuma cím
2010. 01. 07. Nativity
2010. 03. 25. Leap for Detonation
2011. 07. 08. Exciting

Kislemezek

megjelenés éve cím
2010 Mazeltov
2010 All Day Long
2010 R2 + All Day Long
2010 Level Up
2010 My Only Wish
2011 Here I Am
2011 Watch Out
2011 Heart For 2
2012 Aftermath
2012 Beautiful Lady
2012 Phoenix
2012 Beautiful Lady
2013 Ghost of the Wind
2013 Step By Step
2014 Breathe

Együttműködése

megjelenés éve cím
2010 Win the Victory (ft. Big Brothers)
2011 Shooting Star (Star Empire)

Sorozat / film dalok

megjelenés éve cím
2010 Run To the World (The Kick OST)
2010 왜 몰랐 을까 (ft. Choi Hyun Joon –VOS- (Chosun Police OST)
2011 Invincible (Ronin Pop OST)

Kampány dalok

megjelenés éve cím
2012 Win The Day (Team SIII)

 

Japán megjelenések

Stúdió albumok

megjelenés dátuma cím
2010. 09. 22. ZE:A!
2012. 08. 24. Phoenix

Mini albumok

megjelenés dátuma cím
2013. 11. 27. Illusion

Kislemezek

megjelenés éve cím
2010 Love Letter
2011 Here I Am
2011 Watch Out (Metsuai Chuuihou)
2011 Daily Daily

 

Taiwan megjelenések

Válogatás album

megjelenés éve cím
2010 Empire Hits - Do Guo Jing Xuan -

Speciális mini album

megjelenés éve cím
2011 My Only Wish

 

Thai megjelenések

Mini album

megjelenés éve cím
2011 Thailand Thank You

 

 ZE:A – Five diszkográfia

Koreai megjelenések

Mini albumok

megjelenés dátuma cím
2013. 03. 24. Voulez-vous

Kislemezek

megjelenés éve cím
2013 The Day We Broke Up

 

Japán megjelenések

Kislemezek

megjelenés éve cím
2013 The Classic


Egyéni diszkográfia

Film, sorozat dalok

év cím album
2014 Tomorrow Will Come Bonnie & Clyde The Musical OST
2015 You're My Love High Society OST
2017 I'll Be Here Hwarang OST
2017 Because Of You Strong Woman Do Bong Soon OST
2017 Two Lights Two Lights: Relúmĭno OST

Utolsó frissítés: 2021.12.01. 22:10 Dalnim által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace