Starity

Park Jin Woo "JinJin"

Park Jin Woo Park Jin Woo nemzetisége 5415. 65rajongó 3vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Park Jin Woo (박진우)
 • Becenév
 • JinJin (진진), Angelic Smile
 • Születési idő
 • 1996. március 15.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • rapper, énekes, táncos, színész
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 174 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Yoon San Ha Kim Myung Jun Cha Eun Woo Park Min Hyuk Moon Bin Gwak Hee Oh Jung Hye Ji Baek Hye Jin Heo Yoon Kim Ji Hun Park Seung Jun Kim You Jin Jeong In Seong Oh Hee Jun

Park Jin Woo életrajza

/ 박진우 ; JINJIN /

ALAPADATOK

Születési név: Park Jin Woo (박진우)
Művésznév: JinJin (진진)
Születési idő: 1996. március 15.
Születési hely: Dél-Korea
Csillagjegy: Halak.
Magasság: 174 cm.
Súly: 63 kg.
Vércsoport: A.

KORAI ÉVEK

Park Jin Woo, ismertebb nevén JinJin 1996. március 15-én született a dél-koreai Gyeonggi-do-ban található Ilsan városában. A Hanlim Multi Art School növendékeként szerzett érettségit, emellett pedig a NY Dance Academy tanulójaként szerzett tánctapasztalokat - az intézményt képviselve számos versenyen is részt vett.

2015: A DEBÜTÁLÁST MEGELŐZŐ IDŐSZAK

JinJin a debütálását megelőzően két évig volt a Fantagio Entertianment gyakornoka. Ő volt az ötödik hivatalosan bemutatott tag, akit megismert a nyilvánosság. Mielőtt debütált volna az Astro tagjaként, ő és a többi tag szerepeltek a "To Be Continued" című websorozatban.

2016-NAPJAINKIG: DEBÜTÁLÁS AZ ASTRO TAGJAKÉNT, VALAMINT EGYÉNI PROJEKTEK

JinJin a hat tagú Astro vezetőjeként, rappereként és táncosaként debütált 2016. február 23-án.

2016 júliusában fellépett Eric Nam oldalán: az énekes "Can't Help Myself" című számának színpadi verziójában szerepelt.

2018 novemberében szerepelt a tvN Asia csatornán futó "Wok The World" című műsorban - ő a műsor Hong Kong-i adásában csatlakozott a stábhoz.

Az Astro második önálló koncertturnéjának, az "Astroad to Starlight"-nak keretein belül adta elő első szóló számát, ami a "Mad Max" címet kapta. A single később felkerült a koncertről készült DVD-re is, ami 2019 júniusában jelent meg. Ezt követően MJ-vel közösen vették ki a részüket a "Bloom" című számuk zeneszerzői munkálataiból, ami az "All Light" című, első nagylemezükre került fel. Az album 2019. január 16-án került a boltok polcaira.

2019 márciusában MJ és ő szerepeltek a "Go Together, Travel Alone" című műsorban. A sorozatot Saipan szigetén forgatták, rajtuk kívül pedig szerepelt még benne Tony Ahn, Han Seung Yeon és Kim So Hye is. A műsr később DVD kiadásban is megjelent.

2019 júliusában MJ és ő is részt vettek a "Game Dolympics" elnevezésű megmérettetésen.

2020 májusában újabb szerzeménye került fel a csapat új lemezére: "Lights On" című dala a "Gateway" című lemezen kapott helyet.

2021 márciusában a DIVE Studios új podcastjében, az "Unboxing"-ban kapott műsorvezetői szerepet, Kino (Pentagon) oldalán.

ÉRDEKESSÉGEK

- beceneve: Angelic Smile (=angyali mosoly).
- személyisége: rendkívül melegszívű ember.
- van egy bátyja.
- gyakran hívják lassú rappernek is, mivel a beszédtempója is rendkívül lassú.
- Eunwoo szerint mindig ő kel a legkésőbb reggelente.
- JinJin saját bevallása szerint ő és Eunwoo beszélnek a legjobban angolul a csapatból.
- beszél dél-koreai és angol nyelven, valamint a kínai alapjait is elsajátította.
- kedvenc színe a zöld.
- tud dobolni és beat boxolni.
- mindenhova magával viszi a telefonját, még a fürdőszobába is.
- kedvenc drámái: "Emperor of the Sea" és "Jang Bogo".
- példaképe G-Dragon (BigBang).
- kedvenc rappere San E.
- ő és Ong Seong Woo (ex-Wanna One tag) egy iskolába jártak.
- gimnazista korában sokáig táncolt utcai fellépéseken, több díjat is nyert.
- nagyon szeret fényképezni - őt tartják a csapat fotográfusának is.
- fényképei gyakran köszönnek vissza a rajongóknál is: műveit hivatalos fotókártyaként, promóciós képekként is használják.
- ha lány lenne, Eunwoo-val randizna szívesen, mert szerinte felfoghatatlanul jóképű.
- az új lakhelyükön ő és MoonBin osztoznak egy szobán.
- női ideálja: "egy olyan lány, akinek saját véleménye és megnyilvánlásai vannak"

JINJIN HIVATALOS KÖZÖSSÉGI OLDALAI

Instagram: @ast_jinjin
Weibo: ASTRO_JINJIN

 

/ 아스트로 ; 2016-NAPJAINKIG /


Tagok, balról jobbra: JinJin, Cha Eun Woo, MJ, MoonBin, Rocky & Sanha.

ALAPADATOK

A csapat neve: Astro (아스트로)
Tagok száma: hat.
Fandomnév: Aroha.
A csapat hivatalos színei: vivid plum & space violet.
A csapat mottója: "Wanna be your star."
Hivatalos debütálásuk időpontja Dél-Koreában: 2016. február 23.
Hivatalos debütálásuk időpontja Japánban: 2019. április 3.
Ügynökség: Fantagio Entertainment.

TAGOK

Név Pozíció Aktív időszak
Park Jin Woo "JinJin" leader, fő rapper, vezető táncos 2016-
Kim Myung Jun "MJ" fő vokalista 2016-
Cha Eun Woo vokalista, visual, a csapat arca 2016-
Moon Bin fő táncos, vezető vokalista, center 2016-
Park Min Hyuk "Rocky" fő táncos, vezető rapper, vokalista 2016-
Yoon San Ha vokalista, maknae 2016-

A DEBÜTÁLÁST MEGELŐZŐ IDŐSZAK

Az Astro tagjai debütálásuk előtt eredetileg iTeen Boys név alatt dolgoztak, a Fantagio Entertainment iTeen elnevezésű, rookie nevelő projektjének keretein belül. A csapat hivatalos nevét és a végső tagokat végül 2015. augusztusában jelentette be az ügynökség. Még ugyanebben a hónapban a fiúk már Astro név alatt szerepeltek a "To Be Continued" című web-drámában. A műsorban a tagok saját magukat alakították, rajtuk kívül pedig szerepelt benne Kim Sae Ron, Seo Kang Joon és a Hello Venus elnevezésű lánybanda tagjai.

2016. januárjában az Astro szerepelt a saját valóságshowjában is, ami "Astro Ok! Ready" cím alatt futott az MBC Every1 csatornán, koreai idő szerint minden este hét órakor.

2016: DEBÜTÁLÁS A "SPRING UP" MINI ALBUMMAL; "SUMMER VIBES" ÉS "AUTUMN STORY"

A csapat végül Astro név alatt debütált a "Spring Up című középlemezükkel, 2016. február 23-án. A lemez címadó dala a "Hide & Seek" című szerzemény lett, ehhez készült el a videoklip is, amit feltöltöttek a csapat hivatalos Youtube csatornájára. Hivatalos bemutatkozásuk alkalmával jelentették be rajongótáboruk nevét, ami az Aroha ("Astro hearts all fans") lett. A megjelenést követő első egy héten belül a "Spring Up" az amerikai Billboard World Albums Chart-ján elérte a 6. helyet, valamint a Gaon Music Chart 4. helyét. Február 25-én újabb videoklipet töltöttek fel Youtube csatornájukra: ezúttal a "Cat's Eye" című számukhoz forogtak a kamerák. Máricus 6-án óriási megtiszteltetés érte a fiatal formációt: ők voltak a kínai LeTV Entertainment Awards egyetlen meghívott koreai csapata.

Július 1-én jelent meg második középlemezük, "Summer Vibes" címen: a korongon található dalok közül a "Breathless" című szerzeményt választották címadó dalnak. Az előbb említett számhoz készült videoklipben szerepelt kiadó-beli kolléganőjük, Choi Yoo Jung (korábbi I.O.I, jelenleg Weki Meki tag) is. A lemez 6. helyen végzett a Billboard World Albums Chart-on, 21. helyen a Billboard World Digital Songs Chart-on.

Július 31-én a teljes csapat Los Angelesbe utazott, hogy fellépjenek a Staples Center-ben megrendezésre került KCON 2016 nevű rendezvényen. Első solo fellépésükre Szöulban került sor augusztus 27 és 28-án, a KEPCO Art Center nevű helyszínen. Ezen kívül októberben és novemberben bemutatkozó fellépéseket tartottak Japánban, Indonéziában és Thaiföldön is.

Harmadik középlemezük "Autumn Story" címen november 10-én jelent meg. Az ehhez készült videoklipben szerepet kapott egy újabb kolléganőjük, a szintén Weki Meki-ből ismert Sei is.

2017: "WINTER DREAM", "DREAM PART.01", ELSŐ TURNÉ ÉS "DREAM PART.02"

2017. február 22-én jelent meg "Winter Dream" című lemezük, a címadó dal szerepét pedig a "Should Have Held On To You (Again)" című daluk kapta. Annak ellenére, hogy ez a lemez volt az évszakokra alapozott koncepciójuk záró darabja, egyáltalán nem kapott promóciót a különböző zenei műsorokban.

Május 29-én adták ki negyedik középlemezük, "Dream Part.01" címen. A lemez dalai közül a "Baby" című szerzemény lett a címadó dal. Nyáron sor került első önálló turnéjukra is: a "The 1st ASTROAD" elnevezésű koncertsorozat július 15 és augusztus 29. között járt Szöulban, Osakában és Tokióban is, rajongók ezreinek okozva ezzel örömöt.

Ötödik középlemezüket "Dream Part.02" címen adták ki, november 10-én. Ugyanezen a napon jelent meg a "Crazy Sexy Cool" című számukhoz készült videoklip is. 2018. január 10-én limitált, 10.000 példányszámos kiadásban megjelentették a "Dream Part.02 'Wish'" verziót az új lemezükből, ami már az előrendelés során elfogyott. Ez a verzió olyan extra tartalmakat tartalmazott, mint Eunwoo egyik saját költeménye, speciális köszönő levelek a tagoktól, valamint olyan különleges polaroid fényképek, amiket a srácok saját maguk készítettek egymásról.

2018: GLOBÁLIS FANMEETING TURNÉ, "RISE UP" ÉS HIÁTUS

2018 februárjában és márciusában az Astro egy, több kontinensen átívelő koncert- és fanmeeting turné keretein belül utazta be a világot: a turné megfordult az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Koreában, Japánban és Thaiföldön is.

2018. július 24-én új lemezt dobtak piacra, "Rise Up" címmel: a címadó dal az "Always You" című szerzemény lett. A visszatérés ellenére a csapatnak nem volt lehetősége zenei műsorokban promotálni új munkájukat, a kiadójuk, a Fantagio Entertainment belső konfliktusai és problémái miatt. A hazai promóciók kiesésének ellenére a srácok olyan városokban fordultak meg friss lemezükkel, mint Nagoya, Osaka és Tokió. A koncertsorozat az "ASTROAD II in Japan" címet viselte, és 2018 augusztusában járta végig Japán nagyobb városait.

2019: "ALL LIGHT", "VENUS", "BLUE FAME" ÉS MOON BIN HIÁTUSA

2019. január 16-án jelent meg az első studió albumuk, "All Light" címen. Visszatérésük a nyolc hónapos hiátusuk végét jelentette. A lemezen kívül bejelentették második turnéjukat "The 2nd ASTROAD Tour" címen, ami Ázsia és Észak-Amerika több nagyvárosát is érintette. 2019. január 21-én a Fantagio Entertainment négy amerikai állomást jelentett be a második Taipei turnét követően, valamint több új ázsiai időpontot is.

2019. január 29-én az Astro megszerezte első győzelmét az SBS MTV csatornán futó "The Show" című zenei műsorban, az "All Night"-nak köszönhetően.

Április 3-án a fiúk kiadták első japán középlemezüket, "Venus" címen. A lemezen három teljesen új japán szám, valamint három koreai daluk ("Baby", "Always You", "All Night") koreai változata kapott helyet. Az album lelkes fogadtatásban részesült: a legnépszerűbb és legnagyobb japán zenei lista, az Oricon második helyén végzett.

2019. november 12-én a Fantagio Entertainment hivatalos közleményben jelentette be, hogy Moon Bin egészségügyi problémái miatt ideiglenesen hiátusra megy, hogy teljes mértékben a gyógyulásra tudjon fókuszálni. November 20-án az Astro visszatért hatodik középlemezükkel, ami a "Blue Flame" címet kapta. Moon Bin ez alatt az idő alatt a fizikai felépülésére és terápiájára koncentrált, és habár a promotálásban nem vette ki a részét, az album feléneklésén és a videoklipen együtt dolgozott a többiekkel.

2020: "ONE&ONLY", "GATEWAY" ÉS "NO, I DON'T"

2020. március 13-án az Astro negyedik évfordulójuk tiszteletére egy különleges single lemezt adott ki, "One&Only" címen.

2020. május 4-én jelent meg hetedik középlemezük, ami a "Gateway" címet kapta. A korong vezető dala a "Knock" című szerzemény lett. Május 13-án szerezték meg második zenei műsor-béli győzelmüket: a "Show Champion" trófeáját vihették haza a "Knock"-ért.

2020. június 28-án az Astro is fellépett az "Ontact" elnevezésű online koncertsorozat keretében, "2020 ASTRO Live on WWW." cím alatt. Az esemény lehetőséget teremtett a csapatnak és a rajongóknak is egyaránt, hogy a COVID-19 okozta elzártságban egy teljesen új módon tudjanak kommunikálni egymással. Ugyanezen a napon jelent meg "No, I Don't" című digitális singlejük, az imént említett esemény keretein belül pedig elő is adták a fellépés nézőinek.

2021: VISSZATÉRÉSEK - "ALL YOURS" & "SWITCH ON"

2021 elején találgatások indultak egy közelgő visszatérés kapcsán: a rajongók tűkön ülve várták a megerősítő híreket. Ez nem is váratott sokat magára: márciusban bejelentették, hogy április 5-én kiadják második stúdió albumukat, "All Yours" címen. Címadó dalnak a "ONE" című szerzeményt választották.

Augusztus 2-án jelent meg az Astro nyolcadik középlemeze, "Switch On" címen. Címadó dalnak az "After Midnight" című szerzeményt jelölték ki, az ehhez forgatott videoklip ugyanezen a napon került fel a csapat YouTube csatornájára.

A CSAPAT HIVATALOS KÖZÖSSÉGI OLDALAI

Facebook: offclASTRO
Twitter: @offclASTRO
Twitter (japán): @jp_offclastro
Instagram: @officialastro
Fan Café: fantagio-boys
Youtube: ASTRO channel
V Live: Astro channel
TikTok: @astro_official


Park Jin Woo "JinJin" életrajzát, valamint az Astro teljes történetét a Wikipédia, a kprofiles és egyéb portálok írásai alapján fordította, megfogalmazta és megformázta: Harlow.
A szöveg részben avgy egészben való másolása a szerző megkérdezése nélkül tilos!

WEB SOROZATOK

Év Cím Csatorna Szerep
2015 To Be Continued Naver TV Cast önmaguk
2017 Sweet Revenge Oksusu önmaguk
2019 Soul Plate Naver TV Cast önmaguk
2021 Astro Zone YouTube önmaguk

VALÓSÁGSHOW-K

Év Cím Csatorna
2016 Astro OK! Ready MBC Every 1
2016 ASTRO Project MBC Music
2020 Thousand Days of ASTRO Seezn

VIDEOKLIPEK

Dél-Koreai megjelenések

Év Cím Album Rendező
2016 "Hide & Seek" (숨바꼭질) Spring Up Hwang Soo Ah
2016 "Cat's Eye" (장화 신은 고양이) Spring Up ?
2016 "Breathless" (숨가빠) Summer Vibes Hwang Soo Ah
2016 "Confession" (고백) Autumn Story Hwang Soo Ah
2017 "Baby" Dream Part.01  
2017 "Crazy Sexy Cool" (니가 불어와) Dream Part.02 Hwang Soo Ah
2018 "Always You" (너잖아) Rise Up SUNNYVISUAL
2019 "All Night" (전화해) All Light DAWITTGOLD
2019 "Blue Flame" Blue Flame DAWITTGOLD
2020 "Knock" (널 찾아가) Gateway Yua Suh (Flipevil)
2021 "One" All Yours Wooje Kim (ETUI)
2021 "After Midnight" Switch On ?

Japán megjelenések

Év Cím Album Rendező
2019 "Hanasakemirai" (花咲ケミライ) Venus ?

WEB SOROZATOK

Év Cím Csatorna Szerep
2015 To be Continued MBC Every 1 önmaga
2016 My Romantic Some Recipe Naver TV Cast vendégszereplő (6. epizód)
2017 Sweet Revenge Oksusu önmaga
2019 Soul Plate Naver TV Cast ; YouTube Ariel angyal

VARIETY MŰSOROK

Év Cím Csatorna Szerep
2019 Go Together Travel Alone TV Chosun fő stáb

STÚDIÓ ALBUMOK

A megjelenés időpontja Cím
2019. január 16. All Light
2021. április 5. All Yours

KÖZÉPLEMEZEK

A megjelenés időpontja Cím
2016. február 23. Spring Up
2016. július 1. Summer Vibes
2016. november 10. Autumun Story
2017. május 29. Dream Part.01
2017. november 1. Dream Part.02
2018. július 24. Rise Up
2019. április 3. Venus
2019. november 20. Blue Flame
2020. május 4. Gateway
2021. augusztus 2. Switch On

SINGLE LEMEZEK

A megjelenés időpontja Cím
2017. február 22. Winter Dream
2020. március 13. One & Only

EGYÉB ISMERT SZÁMOK

Év Cím Album
2016 "Hide & Seek" (숨바꼭질) Spring Up
2016 "Breathless" (숨가빠) Summer Vibes
2016 "Confession" (고백) Autumn Story
2017 "Again" (붙잡았어야 해) Winter Dream
2017 "Baby" Dream Part.01
2017 "Crazy Sexy Cool" (니가 불어와) Dream Part.02
2018 "Always You" (너잖아) Rise Up
2019 "All Night" (전화해) All Light
2019 "Hanasakemirai" (花咲ケミライ) Venus
2019 "Blue Flame" Blue Flame
2020 "One & Only" -
2020 "Knock" (널 찾아가) Gateway
2020 "No, I Don't" (아니 그래) -
2020 "We Still (Be With U)" -
2021 "One" All Yours
2021 "After Midnight" Switch On

PROMÓCIÓS SZÁMOK

Év Cím Album
2016 "Cat's Eye" (장화 신은 고양이) Spring Up

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

Év Cím Album
2018 "All I Want" (with Hello Venus, Weki Meki) FM2018_12Hz

SINGLE LEMEZEK

Mint önálló előadó

Év Cím Album
2018 "Like a King" (feat. Superbee, MyunDo) (prod. Dok2) FM2018_12Hz
2018 "Mad Max" The 2nd ASTROAD to SEOUL DVD

ZENESZERZŐI KREDITEK

Cím Év Előadó Album Szöveg Zene Hangszerelés
"Fireworks" 2016 Astro Summer Vibes - -
"Breathless" 2016 Astro Summer Vibes - -
"Growing Pains" 2016 Astro Summer Vibes - -
"Polaris" 2016 Astro Summer Vibes - -
"My Style" 2016 Astro Summer Vibes - -
"Lonely" 2016 Astro Autumn Story - -
"Confession" (고백) 2016 Astro Autumn Story - -
"Your Love" (사랑이) 2016 Astro Autumn Story - -
"Colored" (물들어) 2016 Astro Autumn Story - -
"Star" (별) 2016 Astro Autumn Story - -
"Dreams Come True" 2017 Astro Dream Part.01 - -
"Baby" 2017 Astro Dream Part.01 - -
"You Smile" (니가 웃잖아) 2017 Astro Dream Part.01 - -
"Because It's You (너라서) 2017 Astro Dream Part.01 - -
"Dream Night" 2017 Astro Dream Part.01 - -
"I'll Be There" 2017 Astro Dream Part.01 - -
"Lie" (다 거짓말) 2017 Astro Dream Part.01 - -
"Every Minute" 2017 Astro Dream Part.01 - -
"Crazy Sexy Cool" (니가 불어와) 2017 Astro Dream Part.02 - -
"Butterfly" 2017 Astro Dream Part.02 - -
"Better With You" (어느새 우린) 2017 Astro Dream Part.02 - -
"Like A King" 2018 JinJin FM201.8-11HZ - -
"Always You" 2018 Astro Rise Up - -
"By Your Side" 2018 Astro Rise Up - -
"Call Out" 2018 Astro Rise Up - -
"Stay With Me" 2018 Astro Rise Up - -
"Real Love" 2018 Astro Rise Up - -
"Merry Go Round" 2018 Astro Merry-Go-Round* - -
"1 In A Million" 2019 Astro All Light - -
"All Night" (전화해) 2019 Astro All Light - -
"Heart Brew Love" 2019 Astro All Light - -
"Love Wheel" 2019 Astro All Light - -
"Merry Go Round" 2019 Astro All Light - -
"Moonwalk" 2019 Astro All Light - -
"Starry Sky" 2019 Astro All Light - -
"Treasure" 2019 Astro All Light - -
"Bloom" (피어나) 2019 Astro All Light -
"Mad Max" 2019 JinJin DVD** -
"Blue Flame" 2019 Astro Blue Flame - -
"Go and Stop" 2019 Astro Blue Flame - -
"You're My World" 2019 Astro Blue Flame - -
"All About You" {다야} 2019 Astro Blue Flame - -
"When The Wind Blows" (찬바람 불 때면) 2019 Astro Blue Flame - -
"12 Hours" (12시간) 2020 Astro Gateway - -
"Knock" (널 찾아가) 2020 Astro Gateway - -
"Somebody Like" 2020 Astro Gateway - -
"We Still" 2020 Astro Gateway - -
"When You Call My Name" (내 이름을 부를 때) 2020 Astro Gateway - -
"Lights On" (빛이 돼줄게) 2020 Astro Gateway
"All Good" 2021 Astro All Yours - -
"All Stars" 2021 Astro All Yours - -
"Butterfly Effect" 2021 Astro All Yours - -
"Dear My Universe" 2021 Astro All Yours - -
"One" 2021 Astro All Yours - -
"Stardust" 2021 Astro All Yours - -
"Gemini" (별비) 2021 Astro All Yours - -
"Our Spring" (우리의 계절) 2021 Astro All Yours - -
"After Midnight" 2021 Astro Switch On - -
"Waterfall" 2021 Astro Switch On - -
"Sunset Sky" 2021 Astro Switch On - -
"My Zone" 2021 Astro Switch On -
"Don't Worry" 2021 Astro Switch On - -

* Merry-Go-Round (Christmas Edition)
** DVD = THE 2ND ASTROAD TO SEOUL [STAR LIGHT]  

Utolsó frissítés: 2021.11.23. 00:12 Dalnim által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace