Starity

Pyo Ji Hoon "P.O."

Pyo Ji Hoon Pyo Ji Hoon nemzetisége 1511. 388rajongó 13vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 96%
 • stílus: 90%
 • szimpátia: 94%
 • Születési név
 • Pyo Ji Hoon (표지훈)
 • Becenév
 • P.O., Popo, PBJ, L.I.D.
 • Születési idő
 • 1993. február 02.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Rapper, Dalszerző
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 181 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Sötétbarna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Choi Seung Hyun Woo Ji Ho Park Kyung Kim Yoo Kwon Ahn Jae Hyo Lee Min Hyuk (III) Lee Taeil Cha Sun Woo Bang Yong Guk Verbal Jint Park Chan Yeol Shin Yoon Jo Kim Hye Lim Kim Nam Joon Song Min Ho

Pyo Ji Hoon életrajza

Pyo Ji Hoon "P.O."

 

Név: Pyo Ji Hoon
Színpadi neve: P.O.
Születési idő: 1993.02.02
Születési hely: Szöul, Dél-Korea
Vércsoport: B
Család: egyke
Magasság: 181cm
Súly: 65kg
Iskola: Dongah Médiai és Művészeti Egyetem

Érdekességek:
▫ Ő és Mino (WINNER) középiskolában legjobb barátok voltak. Együtt mentek el a meghallgatásra, ahol Mino sikeresen bejutott, P.O viszont nem. Második próbálkozásra, végül bejutott a Lotte World-ben tartott nyílt meghallgatáson. Mino nem debütált a bandával és személyes okokra hivatkozva elhagyta a "Block Buster" projektet. P.O viselte ezt a legrosszabbul, bűntudata volt, hogy ő Block B taggá vált, Mino pedig nem. Úgy érezte, hogy ellopta Mino helyét, és Mino jobban be tudta volna tölteni a pozícióját. Mikor Minot viszont látta a színpadon szinte elsírta magát, hiszen tettek egy esküt, hogy egyszer találkozni fognak még egy színpadon, ez pedig megtörtént, 2014-ben debütált a WINNER, a Block B pedig "H.E.R" albumával tért vissza egy időben. Ellátogatott a WINNER koncertjére is, ahová rajongói bannert és lightsticket is beszerzett. :)
▫ A 2012-es botrány (ld. Zico) következtében az emberek petíciót indítottak, hogy a Block B-nek öngyilkosságot kellene elkövetnie. P.O nem bírta ezt feldolgozni és a sokk miatt kórházba kellett őt szállítani. :(
▫ Vezetéknevéből fakad művészneve.
▫ Tudja utánozni Jo Kwont (2AM).
▫ Óriási Dara-rajongó.
▫ Egy párnával alszik, aminek neve "Toto".
▫ Zavarba jön a lányok körül.
▫ Imádja a nachost.
▫ Aegyojáról ismert.
▫ Kedvelt előadói közé tartoznak Jay-Z és Lil Wayne is.
▫ A tagok szerint P.O a legnagyobb csínytevő a csapatban.
▫ A Hanlim Arts High School-ban színészkedni tanult.
▫ A 2017-es budapesti "Blockbuster" koncerten sajnos egészségügyi okok miatt nem vett részt.
▫ Saját véleménye szerint szemüvegben úgy néz ki, mint T.O.P.
▫ Nagyon csikis.
▫ Szerepelt a "Lipstick Prince" műsorban.
▫ Több mixtape albumot is kiadott.
▫ 2017 januárjában elvesztette édesanyját.
▫ Babaarcához párosuló mély hangja a védjegye.
▫ Choi Yeseul színésznő elmondása szerint P.O és Mino védték őt meg az őt piszkáló lányoktól a középiskolában, amikor cserediák volt.
▫ Elmondta, hogy szívesen kollaborálna Mino-val.
▫ Túlsúlyos volt, akárcsak csapattársa U-Kwon de mindet leadta, hogy bekerülhessen a bandába.
▫ Saját elmondása szerint jó szakács.
▫ Fiatalon focizott.
▫ A 4Minute őt választotta legaranyosabb, míg a Dal★Shabet a leghelyesebb tagnak.
▫ P.O, Zico és Kyung is jelen volt Rhymer esküvőjén, ami 2017. szeptember 30-án volt.
 

Block B

P.O 2011-ben debütált a dél-koreai fiúcsapat, a Block B tagjaként, amely 7 tagból áll (P.O., Zico, B-Bomb, JaeHyo, Taeil, Kyung, U-Kwon). A csapatban a vezető táncos és vezető rapper helyet foglalja el. A csapatban ő a legfiatalabb, így ő a maknae.
2011-től a Stardom Entertainment volt az ügynökségük, ekkor a "Freeze" és a „Do You Wanna Be?” című dalukkal robbantak be a köztudatba. A csapat viszont ügynökséget váltott, így a Seven Seasons lemezkiadóhoz kerültek. A Block B alformációja a Bastarz, ahol P.O. is tag.

Az első meghallgatásán elutasították, mivel az ügynökség úgy vélte, hogy nem megfelelő a kinézete ahhoz, hogy idol legyen, de egy év elteltével újra próbálkozott, mert sikerült 20kg-ot fogynia. A második meghallgatását már sikerült felvételt nyernie a Stardom Entertainmenthez. Később a Block B csapatba osztották be, ekkor vette fel a P.O. színpadi nevét.

2011. június 23-án adták ki első mini albumukat New Kids on the Block címmel A "Freeze" videóklipüket csak este tíz után játszották a csatornák, mivel úgy vélték, hogy szexuális utalásokat tartalmazott, így 19+ korhatáros besorolást kapott. 

2012: "Welcome To The Block" / Botrány

2012 januárjában bejelentették, hogy készül a második mini albumuk. Az album vezető dala a "Nalina" címet viselte. Az album több lista elejére került, de Családjogi és Esélyegyenlőségi Minisztérium két dalt is betiltatott ("LOL" & Did You or Did You Not")
Nem sokkal ezután Zico egy interjúban felháborította a tahiföldieket egy megjegyzésével. Az incidens oda vezetett, hogy már a feloszlásukat követelték, de az ügy szerencsére elrendeződött egy youtubera felkerült bocsánatkérés videóval. Zicot azonban egy időre eltiltották a szerepléstől.

P.O. szeptember 25-én kiadta a "Dear My Wife" című dalát, amelyben a WINNER bandából ismert Mino is közreműködött. Ezt a dalt a rajongóinak szánta hálája jeléül, mert banda nehéz időszakai ellenére is kitartottak mellettük.

 

2013: Harmadik mini album / Per

A csapat kiadta első ballada jellegű dalát, amely szeptember 22-én jelent meg, később október 2-án megjelent harmadik mini albumuk, amely a "Very Good" címet kapta. Szintén ezzel a címmel mv is készült.
P.O. ebben az évben több szóló dalt is kiadott többek között a „Amino Acid” című dalát. 
A banda beperelte a lemezkiadójukat, mert a cég több alkalommal nem fizette ki őket, illetve azért mert nem kezelte megfelelően az anyagaikat. Az ügy elég sokáig elhúzódott, hiszen fél évig tartottak a tárgyalások. Közben arról is beszámoltak, hogy a Stardom vezérigazgatója öngyilkosságot követett el. A bíróság végül a Stardom Entertainment javára hozta meg a döntést, így a csapat felbontotta az ügynökséggel való szerződésüket. 


2014: Blockbuster, H.E.R és a Blockbuster Remastering

2014. január 06.-án P.O. a V.O.S egyik tagjának, Kim Kyung Rok-nak szóló dalában működött közre, az „It's Not Big Deal”-ben. Még ebben az évben forgattak egy valóságshow-t "Five Minutes Before Chao" címmel.
Kiadták a "Jackpot" videóklipükett, de az album megjelenése eltolódott. Nem sokkal később az USA-ban léptek színpadra háromhelyszínen is. Július 11-én megjelent a "H.E.R" című albumuk, amelyhez MV is készült, de a hamarabb kiadott "Jackpot" is ezen az albumon kapott helyet. 

2015: Japán tevékenységeik / Külföldi koncertek / Bastarz

2015 január 21-én megjelent a "Very Good" japán verziója. Februártól Európa több országában adtak koncertet: Finnországban, Lengyelországban, Franciaországban és Olaszországban.
Április 5-én és 6-án megjelentek az első teaser képek a Block B alformációjáról a Bastarz 3 tagjáról (P.O., U-Kwon, B-Bomb). 13-án első mini albumuk is megjelent, amelyhez Mv is készült („Conduct Zero”). P.O jócskán kivette a részét az előkészületekből, hiszen 3 dal szövetét is ő írta.

 

2016: Blooming Peroid, európai turnék, első japán album

2016. februárt írtunk, mikor a csapat cége, a Seven Seasons hírül adta, hogy a teljes csapat újabb comebackre készül, méghozzá egy újabb mini albummal áprilisban, de az azt megelőző hónapban egy single fog napvilágot látni.

Március 26-án, mielőtt megjelent volna az a bizonyos single, a srácok feltűntek vendégekként a Saturday Night Live Korea című showban, ahol egy pikáns fanfictionről beszéltek. Két nappal a műsor után megjelent a csapat single-je, mely az A Few Years Later címet kapta, április másodikán pedig a Toyhoz készült kisfilm látott napvilágot, amely legújabb mini albumuk, a Blooming Peroid vezetődala lett.
Június elsején pedig megjelent a Toy japán változata, ami egyben a csapat harmadik kislemeze is.

2016. július 27-én startolt a Hit The Stage nevezetű tévéprogram, ahol 8 idol profi csapatokként összeáll, hogy megmutassák tehetségüket a táncban. A túlélős showban olyan idolok versengtek, mint U-Kwon, Hoya (Infinite), Ten (NCT), Shownu (Monsta X), Taemin (SHINee), FeelDog (Big Star), Rocky (ASTRO), Hyoyeon (SNSD), Momo (Twice), Bora (Sistar), Chungha (I.O.I) és Stephanie énekesnő, valamint a BEAST volt tagja, Hyunseung is feltűnt. Két csapat volt, Devil Theme és This Love Theme néven, U-Kwon az előbbiben volt, ahol a harmadik helyen tarolt a fordulón.

Augusztus elején a Block B hírül adta, hogy októberben turnézni fognak, méghozzá Európában, első állomásuk Londonban zajlik, majd ezt követően ellátogatnak hazánk fővárosába, Budapestre, legvégül Amszterdamba, Lisszabonba és Helsinkibe.

Szeptembert írtak a naptárak, amikor nagyszerű hír érkezett a hétfős fiúcsapat háza tájáról, ugyanis a srácok kiadják első japán albumukat október 26-án, Japánban. A korong és a vezetődal a My Zone nevet kapta, a hivatalos videoklip október 15-én került fel a világhálóra. Az album érdekessége, hogy ez a csapat első olyan japán szerzeménye, melyhez korábban nem készült koreai változat.

Ám a srácok nemcsak ezzel lepték meg rajongóikat, hanem a BASTARZ visszatérése is lázba hozta őket. Az alegységet alkotó U-Kwon, B-Bomb és P.O október 24-én, a Block B japán albuma megjelenése előtt comebackel Koreában egy single-vel, melyet P.O komponált.

Végül a Bastarz október 24-én megjelenítette visszatérőt dalát, a Selfish & Beautiful Girl-t, melyhez kisfilmet is forgattak. Következő single-jükig nem sokat kellett várni, 31-én megjelent a Make It Rain hivatalos videoklipje, aznap pedig a Welcome 2 Bastarz egységes albumuk is napvilágot látott.

2017: Yesterday és második európai turné + MONTAGE

2017. február 6-án tizenharmadik kislemezük, Yesterday címmel. A dalt Kyung komponálta és egészen a Gaon zenei lista éléig menetelt. Február és március között megtartották második európai turnéjukat Block B 2017 LIVE BLOCKBUSTER IN EUROPE! néven. Maga a turné öt várost érintetett (London, Amszterdam, Budapest, Lisszabon és Helsinki). Azonban sajnos P.O nem tudott részt venni a londoni és a budapesti koncerteken egészségügyi állapota miatt. 2017. november 7-én kiadták a Montage nevű albumukat, amelyikből a Shall We Dance-hez mv is készült. A srácok azóta nem adtak ki új dalokat.


 

Írta:Niki0718

kibővítette: Gureka10

TV műsorok
2016: Weekly Idol
2016: Problematic Men
2014: 5 Minutes Before Chaos
2013: Signal B
2013: Weekly Idol
2013: After School Club
2012: MTV Match Up: Block B Returns
2012: Weekly Idol
2011: MTV Match Up
2011: MTV Match Up Special: Block B in Japan

Zenei videók - koreai
2017.: Shall We Dance
2017: Yesterday
2016: A Few Years Later
2016: Toy
2014: Jackpot
2014: H.E.R
2013: Very Good
2013: Be The Light
2012: NalinA
2012: Close My Eyes
2012: Action (RMX)
2012: Nillili Mambo
2011: Freeze
2011: Tell Them

Zenei videók - japán
2017: Yesterday
2016: Jackpot
2016: Toy
2016: My Zone
2015: Very Good
2015: H.E.R  

Block B:

Albumok
2017.: MONTAGE
2016: My Zone - japán
2012: Blockbuster - koreai

Középlemezek - koreai
2016: Blooming Period
2014: H.E.R
2013: Very Good
2012: Welcome To The Block
2011: New Kids On The Block

Újracsomagolt albumok - koreai
2014: H.E.R (special Edition)
2012: Welcome The The Block

Egységes lemezek - koreai
2016: A Few Years Later
2014: Jackpot
2011: Do You Wanna Be?

Egyésges lemezek - japán
2017: Yesterday
2016: Toy
2016: Jackpot
2015: H.E.R
2015: Very Good

Kislemezek - koreai
2017: Yesterday
2016: A Few Years Later
2016: Toy
2014 Jackpot
2014: H.E.R
2013: Be the Light
2013: Very Good
2012: NalinA
2012: I’ll Close My Eyes
2012: Nillili Mambo
2011: Freeze!
2011: Wanna B
2011: Tell Them

Kislemezek - japán
2017: Yesterday
2016: Jackpot
2016: Toy
2015: Verry Good
2015: H.E.R

Betétdalok
2014: Secret Door (Secret Door OST-)
2012: Burn Out (Phantom OST)
2012: Your Umbrella (The Thousandth Man OST)
2011: 빠빠빠빠 (All My Love OST)

P.O.:

Singlek:
2014: ▸ Dear My Wife – feat. Minho of WINNER

Közreműködések:
2012: ▸ One More Day – feat. ChoColat
          ▸ I'm A Bad Boy – feat. Tritops
2013: ▸ Mega Yak – feat. Delight
2014: ▸ It's Not Big Deal – feat. Kim Kyung Rok
2015: ▸ Give It 2 U – feat. Kye Bum Zu & Niihwa

Utolsó frissítés: 2020.08.10. 20:08 Gureka10 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace