Starity

Song Jae Rim

Song Jae Rim Song Jae Rim nemzetisége 6749. 39rajongó 2vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Song Jae Rim (송재림)
 • Születési idő
 • 1985. február 18.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Színész, Modell
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 180 cm
 • Eredeti hajszín
 • Sötétbarna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim So Eun

Song Jae Rim életrajza

 

Születési név: Song Jae Rim (송재림)
Születési idő: 1985. február 18.
Születési hely: Dél-Korea
Magasság: 180 cm
Testsúly: 70kg
Csillagjegy: Vízöntő
Kínai csillagjegy: Bivaly
Ügynökség: S.M. C&C
Oktatás: Chung-Ang Egyetem
Család: szülei, 1 nővér

Jae Rim szülei elváltak így ő édesanyjával nőtt fel. Jae Rim édesanyja miatt aki mindenben a fia helyet akart dönteni és a jövőjét is irányítani akarta végül úgy döntött nem szeretne tőle függeni. Így egy borkereskedőnél kezdett el dolgozni, majd barátai többszöri unszolására végül szerencsét próbált, mint modell.
Barátainak köszönhetően, akik bátorították, hogy kipróbálja a modellkedést több kifutón és magazinban is megjelent. Koreai modellként pedig ő volt az első aki egy japán magazinba is bekerült. Sikeres modell karrierje mellett pedig 2009. december 10-én a mozikba került a The Actresses című film ahol immáron, mint színész mutatkozhatott be. Egy évvel később a Grand Prix című filmben viszont már főbb szereposztásba került és olyan hírességgel játszhatott együtt, mint Kim Tae Hee és Yang Dong Geun.

2011-ben a kisképernyőn is debütált, ugyanis egy kisebb támogató szerepet kapott a Flower Boy, Ramen Shop című tvN gyártású sorozatban. Ezt 2012-ben a The Moon Embracing The Sun követett, ami karrierjének egyik sarokkövének is nevezhető, hisz ebben a sorozatban kapta meg az első vezető szerepét. A sorozatban többek között együtt játszott Han Ga in-al, Kim Soo Hyun-al, Kim Min Seo-val és Jung Il Woo-val is (akivel a Flover Boy, Ramen Shop kapcsán már egyszer kapcsolatba került).

Karrierjének egyik legforgalmasabb éve viszont 2013 volt, ugyanis 3 sorozatban és egy filmben is helyet kapott változó szereposztásban.
Az évet május 3-án a 10 részes MBC QueeN forgalmazásában kiadott Nail Shop Paris-al nyitotta, ahol vezető szereposztásba került többek között Park Gyu Ri-val, Cheon Deong-al és Jun Ji Hoo-val is. Ezt követően tvN műsorra tűzte legújabb sorozatát a Fantasy Tower-t, ahol csak egy támogató szerep erejéig kapott helyet.
Augusztus 7-én a Two Weeks-el került újra tévéképernyőre, de itt is inkább csak mint mellékszereplő volt jelen. Az évet pedig a december 24-én mozikba került The Suspect-el zárta, ahol ismét támogató szereposztásba került.

2014-es első megjelenése az Inspiring Generation-ban volt, ahol vezető szereplőként volt látható január április között a KBS2 műsorán. Ezt követte az áprilisban megjelent Big Man-ben volt, ahol egy kisebb vendég szerep erejéig tűnt csak fel, majd augusztus 7-én a Surplus Princess-ben láthatták rajongói vezető szerepben Jo Bo Ah és Oh Joo Wan mellett. A 10 részes sorozat október 9-ig volt a tvN műsorán.
Nem sokkal Surplus Princess vetítése megkezdésével augusztus 13-án a mozikba került Jae Rim új horror filmje a The Tunnel amit a bátrabbak 3D-ben is megtekinthettek. A filmben Jung Yoo mi, Yeon Woo Jin, Jung Si Yeon és Lee Jae Hee mellett alakít.

Jae Rim 2014 szeptemberében a We Got Married reality showhoz is csatlakozott, ahol Kim So Eun színésznővel alkotott egy párt. A páros viszont 2015. május 28-án bejelentette, hogy kiszálltak a showból, de a leforgatott részeknek köszönhetően június közepéig még képernyőn voltak. A show sokat lendített Jae Rim ismertségén és két díjat is kapott.

2015. február 25-én útnak indul a KBS2 legújabb sorozata az Unkind Women amiben Jae Rim vezető szereposztásba került. 
Közel egy évvel később 2016 februárjában adásba került a Dugeun Dugeun Spike című web dráma, ahol Hwang Seung Un színésznővel került fő szereposztásba. A dráma összesen 300 perces volt és 20 részre bontották szét. Majd március 16-án az MBC-n útnak indult újabb sorozata a Goodbye Mr. Black, amiben támogató szerepet tölt be Lee Jin Wook és Moon Chae Won mellett.
Augusztus 27-én pedig az SBS tűzte műsorra új 50 részes sorozatát a Our Gab Soon-t, melyben Kim So Eun-el került fő szereposztásba.  

Emellett még tavaly július 1-én kezdődött el a Salmon filmjének forgatása is amiben fő szereplőként van feltűntetve, ám még nem tudni mikor tervezik a megjelenését.


ÉRDEKESSÉGEK

- Édesanyja mély hívő így Jae Rim nevének is igen különleges a jelentése. A Song Jae Rim jelentése: "Az Úr második eljövetele"
- Jae Rim jobb vállán van egy tetoválás amin egy imádkozó kéz van, alatt pedig egy Bibliai idézet van (Filippibeliekhez írt levél 4:13): "Mindenre van erőm a Krisztusban, aki engem megerősít."
- Fél a magasságtól és nem szereti az extrém sportokat.
- Sokan úgy jellemezték Jae Rim-et, hogy egy nagyon romantikus és egyben nagyon féltékeny srác.
- Elmondása szerint Kim So Eun az ideális típusa, mindig azt mondja, hogy ő egy angyal.
- Édesanyja és nővére soha semmilyen megjegyzést nem tett a We Got Married-es szerepléséről, ugyanis otthon Jae Rim nem szeret a munkáról beszélni.
- Korábban édesanyja próbálta rábeszélni, hogy műttesse meg a duplaszemhéját, de Jae Rim örül, hogy anno nem engedett édesanyja szeszéjének.
- Az MBC-n 2014. december 6-án került adásba a Human Documentary azon része melyben Jae Rim-el készítettek interjút. Ebben a műsorban beszélt először arról, hogy annyira szegények voltak, hogy mikor ’97-98 között az ázsiai tőzsde összeomlott rájuk ez nem volt semmilyen hatással. Hiszen semmi megtakarításuk nem volt amit érinthetett volna a válság. Mivel pedig gyerekként nagyon korlátozott költségvetésből éltek, Jae Rim a mai napig havonta egy nap leül a számláival, egy tollal és a notebookjával, hogy összeszámolja mennyit költött és mennyi pénze van még.
- Mivel Jae Rim szerény körülmények között nőtt fel, mindig arról álmodott, hogy majd egy jól fizetett ember lesz.


DÍJAK, ELISMERÉSEK

2014: MBC Entertainment Awards - Best Male newcomer [We Got Married]
2014: MBC Entertainment Awards - Best Couple (with Kim So Eun) [We Got Married] 

Írta: BeJoyful

Sorozatok
2016 – 2017: Our Gab Soon
2016: Goodbye Mr. Black
2015: Unkind Women 
2014: Surplus Princess 
2014: Secret Love
2014: Big Man
2014: Inspiring Generation 
2013: Two Weeks 
2013: Fantasy Tower
2013: Nail Shop Paris
2012: Moon Embracing The Sun
2011: Flower Boy Ramyun Shop – Hee Gon
2010: Daemul

Filmek
2014: The Tunnel 
2013: The Suspect
2012: Give Me Back My Cat 
2010: Grand Prix
2009: The Actresses 

Show műsorok
2014-15: We Got Married Season 4 (with Kim So Eun)
2014: Running Man (ep. 220)
2014: SNL Korea
2010: Oh My School (ep. 3-4)

Műsorvezetői munkái
2014: Saturday Night Live (ep. 32)

Videó klipekben való megjelenései
2014: Zhang Liyin - Not Alone 
2014: Zhang Liyin - Agape 
2013: BoA - Meesage
2013: Kara - Runway 
2012: Nell - The Day Before
2010: 2NE1 - Go Away
2009: After School - Because of You 
2009: Yeo Hoonmin - Bus 
2009: May Domi - Molla-ing 

Utolsó frissítés: 2017.07.13. 13:01 BeJoyful által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace