Starity

Song Yu Qi

Song Yu Qi Song Yu Qi nemzetisége 6872. 41rajongó 2vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Song Yu Qi /宋宇祺/
 • Becenév
 • Yuqi /우기/
 • Születési idő
 • 1999. szeptember 23.
 • Születési hely
 • Beijing, Kína
 • Foglalkozás
 • énekesnő, rapper, táncos, modell
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 162 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Szűz
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jeon So Yeon Cho Mi Yeon Yeh Shu Hua Seo Soo Jin Minnie Nicha Yontararak

Song Yu Qi életrajza

Születési név: Song Yu Qi ( 宋宇祺 )
Művésznév: Yu Qi ( 우기 )
Születési idő: 1999.09.23.
Születési hely: Beijing, Kína
Magasság: 162 cm
Súly: 48 kg
Csillagjegy: Mérleg
Kínai csillagjegy: Nyúl
Vértípus: 0.

KORAI ÉVEK

Song Yu Qi 1999. szeptember 23-án született Kina Beijing városában. Gimnáziumi éveit a Beijing 101 Middle School növendékeként töltötte.

PRE-DEBÜT

Yuqi 2015-ben vett részt a CUBE Entertainment meghallgatásán Beijing-ben: a CLC "High Heels", valamint G.E.M "Bubble" című számát adta elő. A meghallgatása sikerrel zárult, így ebben az évben Dél-Koreába költözött, hogy megkezdje gyakornoki éveit az ügynökségnél.

2017 júniusában ő is szerepelt a Rising Star Cosmetics egyik reklám videójában.

2018-2020: DEBÜTÁLÁS A (G)I-DLE TAGJAKÉNT ÉS EGYÉNI TEVÉKENYSÉGEK

Yuwqi végül 2018. május 2-án debütált a (G)I-dle nevezetű, hat tagú lánybanda tagjaként.

2019-ben stáb tagként csatlakozott a kínai "Keep Running" című sorozat hetedik évadához.

2019 áprilisában csatlakozott a "The Gashinas" című műsorhoz. Az első epizód május 19-én került adásba. Júniusban ő is bekerült a "Law of the Jungle in Myanmar" című műsorba. Szeptemberben felénekelte a "Please Pay Attention Visitors" című televíziós műsor záró dalát, "Happy Seasoning" címen.

2020 májusában került sor első zeneszerzői munkájára: ő is kivette a részét a csapat új szerzeményének, az "I'm The Trend"-nek zeneszerzői munkálataiban. Május 29-én bejelentették, hogy Exy és Yeoreum (WJSN) mellett ő is csatlakozik a 1theK csatorna "The First Date" című projektjéhez.

A (G)I-dle első kislemezének "Dumdi Dumdi" című számának kínai verziójában ő is kredtitet kapott, mint zeneszerző. Szeptember 17-én megjelent a "Learn Way" című műsor, amiben ő is szerepelt. Októberben bejelentették, hogy ő is szerepet kapott a tvN csatorna "I′m a Survivor" cmű műsorában. November 9-én fény derült rá, hogy ő is szerepelni fog a "G-Star 2020" gamer valóságshowban, Krafton oldalán. November 22-én szerepelt a "Play Seoul" című műsorban, november 30-án pedig a "Seoul Connects U" képkockáin tűnt fel.

2021: DEBÜTÁLÁS EGYÉNI ELŐADÓKÉNT

2021. május 6-án a CUBE Entertainment bejelentette, hogy Yuqi szóló debütálására készül: "A Page" című, első kislemeze május 13-án jelent meg. A lemezen két szám kapott helyet: a "Giant", valamint a "Bonnie & Clyde".

ÉRDEKESSÉGEK

- hobbijai a rappelés és a tánc.
- beszél kínai, koreai és angol nyelven.
- nagyon kedveli a hot pot ételeket.
- példaképe Victoria Song (f(x)).
- gyakornok korában kevés barátja volt - ezt élte meg a legnagyobb nehézségként is.
- gimnáziumi évei alatt a táncklubjuk elnöke volt.
- nagyon szereti a húst, kifejezetten a disznó lábat.
- tud guzheng hangszeren játszani.
- egyik szexepilje a mély hangja.
- saját magát a csapat cukijaként mutatta be.
- Minnie-vel lakik egy szobában.
- óriási Super Junior rajongó - kedvence Ryeowook.
- ő a csapat legerősebb tagja.


Tagok, balról jobbra: Minnie, Miyeon, Soyeon, Yuqi & Shuhua.

(G)I-DLE név jelentése: A "G" betű a girls szóból ered, ezt a betűt elvileg nem kell kiejteni. Az "I" betű az individual szóból származik, mely azt jelenti, hogy egyedi. a "DLE" pedig arra utal, hogy hatan vannak a csapatban. Tehát hat tag egyedi személységgel.
Tagok száma: 5 (2 koreai, 1 kínai, 1 tajvani és 1 thai származású)
Hivatalos debütálásuk: 2018. május 2.
Ügynökség: Cube Entertainment.

TAGOK

Név Pozíció Aktív időszak
Jeon So Yeon leader, főrapper, alvokalista és a csapat arca 2018-
Cho Mi Yeon fővokalista, visual 2018-
Minnie Nicha Yontarak fővokalista 2018-
Song Yu Qi vezető táncos, alvokalista, alrapper, a csapat arca 2018-
Yeh Shu Hua alvokalista, visual és maknae 2018-

VOLT TAG

Név Pozíció Aktív időszak
Seo Soo Jin főtáncos, alvokalista, alrapper 2018-2021

PRE-DEBÜT

Soyeon a CUBE Entertainment képviseletében lépett először színpadra a Produce 101 elnevezésű tehetségkutatóműsorban: habár az ötödik adásban a 10. helyen állt, végül nem került be az első tizenkettőbe, így nem lett tagja az I.O.I elnevezésű projekt lánybandának. Ezt követően az Unpretty Rapstar versenyzőjeként próbált szerencsét: itt tehetségének köszönhetően a második helyig jutott. A tehetségkutatók megpróbáltatásai után egyéni karrierbe kezdett: két digitális single lemezt adott ki, "Jelly" és "Idle Song" címen.

Miyeon 2010 és 2015 között a YG Entertainment gyakornoka volt: 2015-ben a debütálása körül keletkezett tisztázatlan problémák miatt kilépett az ügynökségtől, és egy darabig vokális képzésére fordította figyelmét. Soojin a DN Entertainment debütálni készülő ifjú tehetsége volt 2015-ig: a Vivivida tagjaként debütált volna, N.NA művésznéven. Minnie részt vett a Line Friends néhány angol nyelvű számának feléneklésében.

2017 szeptemberében Shuhua szerepelt a 10cm elnevezésű formáció "Pet" című számához forgatott videoklipjében, Yoo Seon Ho oldalán.

2018. április 5-én a CUBE Entertainment bejelentette, hogy új lánycsapatot debütáltat, (G)I-dle néven. Április 15-én a tagokat is bemutatták, egy leleplező videó keretein belül - érdekesség, hogy a videó három héten belül elérte a 2 millió megtekintést.

2018: DEBÜTÁLÁS ÉS ELSŐ VISSZATÉRÉS, ÚT A VILÁGHÍRNÉV FELÉ - "I AM", "HANN" ÉS A K/DA

A (G)I-dle 2018. május 2-án adta ki debütáló középlemezét "I Am" címen, valamint a "Latata" című számhoz forgatott videoklipet is. A "Latata", valamint a lemez is óriási sikert aratott - május 22-én learatták első zenei műsor-beli győzelmüket a "The Show" színpadán, valamint felkerültek a Billboard Social 50 Chart elnevezésű listájára is.

Júniusban egy hivatalos közvéleménykutatás keretein belül a szavazók a (G)I-dle-t választották meg a "Next Generation of K-Pop" kategória győztesének, összesen 39 ponttal. Augusztus 6-án a lányok egy kis koncertet tartottak a rajongóiknak, illetve két flashmob megmozdulás keretein belül felléptek a Times Square-en és a Washington Square Park-ban is.

Augusztus 14-én kiadták első digitális single-jüket, "Hann (Alone)" címen. A single több helyi lista élére került, valamint második helyen végzett a Billboard World Digital Songs Chart listáján. Szeptemberben ők is felléptek a Thaiföldön megrendezésre került KCON című rendezvényen.

Novemberben óriási megtiszteltetés érte a formációt: két tagjuk, Soyeon és Miyeon hivatalosan is tagja lett a Riot Games vállalat új, virtuális csapatának - a League of Legends játék karaktereiből verbuvált K/DA elnevezésű formáció két tagjának kölcsönözték a hangjukat. Míg Soyeon a félelmet nem ismerő, gyors, zsivány orgyilkos, Akali bőrébe bújt, addig Miyeon a kilenc farkú róka, Ahri hangját adta. Rajtuk kívül a csapat tagja még Madison Beer, mint a gyilkos démon Evelynn, és Jaira Burns, mint Kai'sa, az üresség leánya. Első single lemezük "Pop/Stars" címen jelent meg, november 3-án - ugyanezen a napon felléptek a Leauge of Legends Világbajnokság döntőjén, ami abban az évben a dél-koreai Incheon városában került megrendezésre.

Az év hátralévő részében a lányok számos díjat és elismerést zsebeltek be, tehetségük és sikerük elismeréseként.

2019: VISSZATÉRÉSEK, DEBÜTÁLÁS A JAPÁN PIACON ÉS "QUEENDOM" - "I MADE" ÉS "UH OH"

Második középlemezüket 2019. február 26-án adták ki, "I Made" címen. A lemezen összesen öt szerzemény kapott helyet, köztük a "Senorita" címre keresztelt címadó dal is, amit Soyeon és Big Sancho szereztek. Június 26-án kiadták második digitális kislemezüket, "Uh-Oh" címen.

Júliusban került sor a lányok első fellépésére az Amerikai Egyesült Államokban: a New York városban található Javits Center-ben megrendezésre került KCON című rendezvényen léptek fel. A koncerten több, mint 1500 rajongó vett részt - egyes értesülések szerint az érdeklődők száma a 15.000-re rúgott, a sorbanállás limitált lehetőségei miatt azonban a többség nem jutott be.

Július 31-én a lányok a japán piacon is debütáltak, "Latata" című középlemezük japán változatával. Augusztus 19-én videoklipet is adtak ki a "Latata" japán verziójához, a Kate nevű sminkmárkával együttműködésben.

Az év második felében a (G)I-dle részt vett az Mnet csatorna új túlélő showjában, a "Queendom"-ban. Az egyes adásokon keresztül a helyezésük rendkívül változékony volt: voltak első, és utolsó helyen is - a végső összesítésben a harmadik helyet érték el. Szeptemberben napvilágra került a hír, hogy a CUBE Entertainment a e2PR and Strategic Communications-szal kezdett tárgyalásokba, a lányok nemzetközi tevékenységének egyengetése céljából. Ugyanebben a hónapban a csapat megtartotta első rajongói találkozóját: a rendezvény a "Welcome to the Neverland" címet kapta, és a szöuli Yes24 Live Hall-ban került rá sor. Az eseményre kibocsátott jegyek a megjelenésüket kővető 2 percben elfogytak.

Október 4-én a lányok húzónévként léptek fel a Spotify on Stage Jakarta rendezvényen, hat másik fellépő mellett. Rajtuk kívül színpadra állt még az Ateez nevű fiúbanda is. Október 5-én felléptek az "Immortal Song 2" című túlélőshow-ban - fellépésük a negyedik helyig jutott a megmérettetésben, és nagy népszerűségnek örvendett a nézők és a rajongók körében. Október 25-én kiadták a "Queendom Final Comeback" című album keretein belül "Lion" címre keresztelt számukat.

December 21-én felléptek a tajvani Tainan városában megrendezésre került "Tainan Christmas & New Year Eve Party"-n - az eseményen összesen 80.000 ember követte figyelemmel a lányok szereplését.

2020: ÚJABB VISSZATÉRÉSEK, ONLINE KONCERT - "I TRUST", "I-LAND", "I"M THE TREND", "DUMDI DUMDI" ÉS "OH MY GOD"

Január 28-án a CUBE Entertainment hivatalosan is bejelentette a formáció első világkörüli turnéját, "I-Land: Who Am I" címen. A turné összesen 32 városba látogatott volna el, azonban mielőtt elkezdődött volna, a COVID-19 járvány kitörése miatt elhalasztották azt, a fellépők, a staff, valamint a nézők biztonságának megérőrzése érdekében. Január 31-én felléptek a "Two Yoo Project Sugar Man 3-"ben.

Március 26-án a lányok is felléptek a 2020 Twitch Stream Aid elnevezésű megmozdulás keretein belül: 12 órás, online közvetített koncert célja az volt, hogy a befolyt összegből a koronavírus megfékezését, valamint az érintettek megsegítését támogassák. A (G)I-dle volt az első k-pop lánybanda, akik részt vettek ebben a projektben.

Április 6-án megjelent harmadik középlemezük, "I Trust" címen - a lemezen öt szerzemény kapott helyet, köztük az "Oh My God" címre keresztelt lead single, valamint annak angol nyelvű változata. A lemez megjelenésével párhuzamosan a lányok szerződést kötöttek a Republic Records kiadóval, ami többek között a Twice lánybanda és Taylor Swift megjelenéseit igazgatja.

Május 15-én kiadták debütáló single lemezük, a "Latata" angol nyelvű verzióját. Május 31-én bejelentették, hogy ők is csatlakoznak a "KCON:TACT 2020 Summer" rendezvény 32 fellépőjéhez. Július 5-én megtartották az elmaradt világturné online koncert változatát, "I-Land: Who Am I" címen. Több, még sosem hallott számukat is előadták a több, mint 11.000 élő adásba bekapcsolódott nézőnek. Július 7-én kiadták az online koncerten már felcsendült "I'm The Trend" című single lemezüket, mint a rajongóiknak szánt különleges ajándékot.

Augusztus 3-án került a nyilvánosság elé új single lemezük, "Dumdi Dumdi" címen, ami a lányok egy egészen új, játékos oldalát mutatta meg a rajongóknak. A megjelenés óriási sikert aratott, a számos díj és elismerés mellett pedig a k-pop történelmének legnagyobb eladási számával rendelkező single lemeze lett, amit lány csapat adott ki. Augusztus 26-án megejtették első japán visszatérésüket is: "Oh My God" című középlemezük japán változatával örvendeztették meg a rajongóikat. Augusztus 27-én Soyeon és Miyeon visszatértek, mint Akali és Ahri, és a K/DA tagjaiként kiadták a "The Baddest" című számot. Ezen kívül szintén a K/DA diszkográfiájára került fel a "More" című szám - mindkét szerzemény felkerült a virtuális csapat első középlemezére, az "All Out"-ra, amin az eredeti tagokon kívül szerepelt Lexie Liu, mint Seraphine, a csillogó szemű énekes, valamint több vendégelőadó, így például a Twice nevű lánybanda is.

Novemberben megtartották "GBC in the Neverland" című online rajongói találkozójukat - a GBC annyit tesz, mint "(G)I-dle Broadcast Club".

2021: VISSZATÉRÉSEK, HANGSÚLY A LÁNYOK EGYÉNI KARRIERJÉN, VALAMINT SOOJIN TÁVOZÁSA

Január 11-én került a boltok polcaira negyedik középlemezük, ami az "I Burn" címet kapta. Lead single-nek a "Hwaa" címre keresztelt szerzeményüket választották. Január 27-én kiadták a "Hwaa" angol és kínai nyelvű változatait is, február 5-én pedig nyilvánosságra hozták a szám remix változatát, amit Dimitri Vegas & Like Me közreműködésével vettek fel.

Március 4-én a CUBE Entertainment bejelentette, hogy az online napvilágot látott iskolai zaklatással kapcsolatos vádakat követően Soojin meghatározatlan időre visszavonul a nyilvánosságtól.

Április 29-én a (G)I-dle a Universe-szel együttműködésben kiadta "Last Dance" című single-jét. A Soojin-t érintő botrányok fényében a CUBE Entertainment és a Universe úgy döntöttek, hogy a lány semmilyen formában nem fog szerepelni a dal előkészületeiben, és a neki szánt sorokat is másik tagra ruházzák át a dal felvételekor.

A csapattal közös projektek után az ügynökség egyéni tevékenységet jelentett be: Yuqi a csapatból másodikként készült szóló projekt kiadására. Debütáló kislemeze az "A Page" címet kapta. A lemez mindössze két dalból áll: a "Bonnie and Cylde", valamint a "Giant" kaptak rajta helyet. Május 21-én a CUBE előre bocsátotta, hogy Soyeon az albumát érintő utolsó simításokkal is elkészült, lemeze pedig júniusban érkezik. Első önálló középlemeze "Windy" címen került a boltok polcaira, az ígért június helyett július 5-én.

Augusztus 14-én a CUBE Entertainment hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal, hogy Soojin hosszas tárgyalásokat követően azt a döntést hozta meg, hogy kilép a csapatból. Így a (G)I-dle a jövőben öt tagú formációként fogja folytatni karrierjét.

2022: VISSZATÉR A (G)I-DLE, AVAGY ELSŐ NAGYLEMEZ

Több, mint 5 hónapnyi kiadás után, 2022. január 17-én került sor az immár 5 főre csökkent (G)I-dle első fellépésére: a lányok az "Expo 2020" címre keresztelt, Dubajban megrendezésre került esemény dél-koreai tematikájú napján léptek fel.

Február 24-én, fél év szünet után érkezett a bejelentés, hogy a formáció visszatérésére készül, mégpedig első nagylemezével. A korong az "I Never Die" címet kapta, és a hosszas várakozás végén március 14-én került a boltok polcaira. Címadó dalnak a "Tomboy" című szerzeményt választották - a számhoz forgatott videoklipet 24 óra alatt több, mint 15.000.000 megtekintéssel jutalmazták a rajongók.

A CSAPAT HIVATALOS KÖZÖSSÉGI OLDALAI

Hivatalos weboldal: cubeent.co.kr/gidle
Hivatalos weboldal (japán): gidle.jp
Facebook: @G.I.DLE.CUBE
Twitter: @G_I_DLE
Twitter (japán): @G_I_DLE_JP
Instagram: @official_g_i_dle
YouTube: (G)I-DLE (여자)아이들
YouTube (japán): GIDLEVEVO
Weibo: CUBE_G-I-DLE
V Live: (G)I-DLE
FanCafe: cube-g-i-dle
TikTok: @official_gidle

Song Yu Qi életrajzát, valamint a csapat teljes történetét a Wikipédia, a kprofiles és egyéb portálok írásai alapján fordította, megfogalmazta és megformázta: Dalnim.
A szöveg részben- vagy egészben való másolása a szerző megkérdezése nélkül tilos!

TELEVÍZIÓS MŰSOROK

Év Cím Csatorna
2019 Queendom Mnet
2020 Life Co LTD (인생주식회사) Lifetime

WEBES MŰSOROK

Év Cím Csatorna
2018- (G)I-dle: I-Talk V Live, YouTube
2018 (G)I-dle: Vlog in New York V Live
2019 To Neverland M2, Naver TV Cast
2019 (G)I-dle: Little but Certain Happiness (소확행) V Live, YouTube
2020- #HASHTALK YouTube
2020 (G)I-dle: Secret Folder (유출금지) 1theK Originals
2020 (G)I-DLE LIVE: 아이들라이브 YouTube Live
2020 (G)I-dle X Star Road V Live
2020 Never Ending Neverland (네버엔딩 네버랜드) Cube TV
2020 Idol Workshop (아이돌 워크숍) U+ Idol Live
2021 K-Pop Evolution YouTube Premium

RÁDIÓS MŰSOROK

Év Cím Csatorna Megjegyzés
2021 Gossip Idle Naver Now 2021. január 5., 12. és 19.
2021 Not That Close Universe 5.02 MHz

TELEVÍZIÓS MŰSOROK

Év Cím Csatorna Szerep
2019- Keep Running ZRTG stáb tag
2019 The Gashinas MBC stáb tag
2019 Law of the Jungle in Myanmar SBS stáb tag
2020 I'm a Survivor tvN stáb tag
2020 King of Mask Singer MBC versenyző
2020 Play Seoul KBS idegenvezető
2020 Seoul Connects U MBC idegenvezető

WEBES SOROZATOK

Év Cím Csatorna Szerep Megjegyzés
2020 The First Date 1theK Originals stáb tag  
2020 Learn Way KakaoTV műsorvezető  
2020 G-Star 2020 - Krafton KakaoTV stáb tag  
2020 My Dream Is Ryan KakaoTV különleges hallgató 14-16. epizód

NAGYLEMEZEK

A megjelenés időpontja Cím
2022. március 14. I Never Die

KISLEMEZEK

A megjelenés időpontja Cím
2020. augusztus 3. Dumdi Dumdi

KÖZÉPLEMEZEK

Koreai kiadások

A megjelenés időpontja Cím
2018. május 2. I Am
2019. február 26. I Made
2020. április 6. I Trust
2021. január 11. I Burn

Japán kiadások

A megjelenés időpontja Cím
2019. július 29. Latata
2020. augusztus 26. Oh My God

SINGLE KIADÁSOK

Koreai kiadások

Év Cím Album
2018 "Latata" I Am
2018 "Hann (Alone)" (한(一)) -
2019 "Senorita" I Made
2019 "Uh-Oh" -
2019 "Lion" Queendom Final Comeback Singles & I Trust
2020 "Oh My God" I Trust
2020 "Dumdi Dumdi" (덤디덤디) -
2021 "Hwaa" (화(火花)) I Burn

Angol kiadások

Év Cím Album
2020 "Latata" -

PROMÓCIÓS SINGLE KIADÁSOK

Év Cím Album
2019 "Put It Straight" (싫다고 말해) (Nightmare version) Queendom Box of Pandora Pt. 1 & I Made
2020 "I'm the Trend" Dumdi Dumdi
2021 "Last Dance" (Promotional Single for Universe) -

EGYÉB ISMERT SZÁMOK

Év Cím Album
2019 "Blow Your Mind" I Made
2020 "Luv U" (사랑해) I Trust
2020 "Maybe" I Trust
2020 "Oh My God" (English version) I Trust
2021 "Hann (Alone in winter)" (한(寒)) I Burn
2021 "Moon" I Burn
2021 "Dahlia" I Burn
2021 "Lost" I Burn
2021 "Where Is Love" I Burn

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

Év Cím Album
2018 "Follow Your Dreams" (한걸음) ONE (with United CUBE)
2018 "Upgrade" ONE (with United CUBE)
2018 "Young & One" ONE (with United CUBE)
2018 "Pop/Stars" (with Madison Beer and Jaira Burns as K/DA) -
2020 "The Baddest" (with Bea Miller and Wolftyla as K/DA) All Out
2020 "More" (with Madison Beer, Jaira Burns and Lexie Liu as K/DA) All Out

SOUNDTRACK MEGJELENÉSEK

Év Cím Album
2018 "Run! (Relay)" Running Man: Pululu's Counterattack OST
2019 "Help Me" Her Private Life OST (Part 1)

EGYÉB SZÁMOK

Év Cím Album Megjegyzés
2019 "Sad Dream" (비몽) Immortal Songs: Singing the Legend – Let's Dance Time Koyote eredeti: Koyote
2020 "Show" Two Yoo Project Sugar Man 3 Episode 8 eredeti: Kim Won Jun

KISLEMEZEK

A megjelenés időpontja Cím
2021. május 13. A Page

SINGLE KIADÁSOK

Mint önálló előadó

Év Cím Album
2021 "Giant" A Page
2021 "Bonnie & Clyde" A Page

Együttműködések

Év Cím Album
2019 "造亿万吨光芒" (造億萬噸光芒) (with Angelababy, Li Chen, Zheng Kai, Zhu Yawen, Wang Yanlin, and Lucas Wong) Keep Running OST

SOUNDTRACK MEGJELENÉSEK

Év Cím Album
2019 "Happy seasoning" (开心调味计)(開心調味汁) Please Pay Attention Visitors OST

ZENESZERZŐI KREDITEK

Cím Év Előadó Album Megjegyzés
"Dumdi Dumdi" (Chinese version) 2020 (G)I-dle Dumdi Dumdi fordító, vezető
"I'm the Trend" 2020 (G)I-dle Dumdi Dumdi dalszöveg- és zeneszerző
"Lost" 2021 (G)I-dle I Burn dalszöveg- és zeneszerző
"Hwaa" (Chinese version) 2021 (G)I-dle I Burn dalszövegszerző és rendező
"Giant" 2021 Song Yu Qi A Page dalszöveg- és zeneszerző

Utolsó frissítés: 2022.10.23. 16:04 Dalnim által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace