Starity

Trish Stratus

Trish Stratus Trish Stratus nemzetisége 2545. 133rajongó 23vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 99%
 • stílus: 99%
 • szimpátia: 99%
 • Születési név
 • Patricia Anne Stratigeas
 • Becenév
 • Trish
 • Születési idő
 • 1975. december 18.
 • Születési hely
 • Richmond Hill, Ontario, Kanada
 • Foglalkozás
 • ex-WWE díva, fitneszmodell
 • Családi állapot
 • férjezett, 2 gyermek
 • Partner
 • Ron Fisico
 • Magasság
 • 163 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Candice Michelle Melina Perez Torrie Wilson Maria Kanellis-Bennett Ashley Massaro Jillian Hall Randy Orton Maryse Mizanin Layla Young John Cena Michelle Calaway Mickie James Chris Jericho Stephanie McMahon William Jason Reso Vince McMahon

Trish Stratus életrajza

Magánélet

Görög és lengyel felmenői is vannak. Szülei John és Alice Stratigeas, két húga van, Christie és Melissa. A kanadai Richmond Hill-ben nőtt fel, mely Ontario államban található, a Bayview Középiskolában tanult. Kiskora óta orvos szeretett volna lenni. Beiratkozott a York Egyetemre, ahol biológiát és kineziológiát tanult, focizott és gyeplabdázott. A kar sztrájkja miatt 1997-ben kénytelen volt megváltoztatni terveit.

Recepciósként dolgozott egy helyi edzőteremben, mikor a MuscleMagInternational magazin megkereste egy fotózás ajánlatával. Az 1998-as májusi szám címplapján szerepelt, s aláírt egy kétéves szerződést. A következő 6 hónapban edzett és számos magazin címlapján megjelent. Gyerekkora óta hatalmas pankráció rajongó volt és modell munkái felkeltették a World Wrestling Federation (WWF) figyelmét. 1999 novemberében egy egyéves szerződést kötött a céggel, amely elküldte Őt a Sully Gym-be, ahol Ron Hutchinson edzette.

2006. szeptember 30-án, 14 együtt töltött év után házasodott össze középiskolai szerelmével, Ron Fisico-val. 2013-ban a WWE Hall of Fame ünnepségen jelentette be, hogy gyermeket vár, kisfia 2013. szeptember 30-án született meg, s a Maximus nevet kapta. Max keresztanyja a szintén WWE Hall of Famer, Lita. Férjével 2017. január 14-én köszönthették lányukat, Madison Patricia-t.

 

World Wrestling Federation / Entertainment

 

Menedzser

(2000-2001)

2000. március 19-én, heel karakterként debütált a Sunday Night Heat aznapi adásában, Trish Stratus néven. A másnapi Raw-on megkapta első szerepét a cégnél, Test és Prince Albert vagyis T & A menedzsereként jelent meg. Júniusban elkezdte menedzselni Val Venis-t, aki esélyes volt az Intercontinentális Bajnoki címre, ám abbahagyta, miután Venis elvesztette a címet a SummerSlam-en. Ringbeli debütálására június 22-én került sor, mikor a T & A csapattal társulva megverte a Hardy Boyz-t és Lita-t. A két hölgy között egy feud kezdett kibontakozni, miután a kanadai többször megtámadta Lita-t. A viszály egy Indian Strap meccshez vezetett a július 24-én Raw-on, melyet Starus nyert, Setphanie McMahon segítségével. Az évet mondhatni sikertelenül zárta, mert többször is alulmaradt a WWF Women's Bajnoki Címért folytatott harcok során és Test-et és Albert-et is otthagyta, mikor a csapat feloszlott.

2001. elején Stratus mondhatni összejött a WWF elnökével Vince McMahon-nel, mikor a férfi és felesége szünetet tartottak. Ez a kapcsolat feldühítette a főnök lányát, Stephanie-t, akivel február 25-én, a No Way Out-on összecsapott. A meccset Miss. McMahon nyerte William Regal beavatkozásával. A következő estén Vince és Trish résztvevői voltak egy tag team meccsnek Stephanie és Regal ellen. A kanadai áldozatául esett a másik három résztvevőnek, William bevetette befejező mozdulatát, a Regal Cutter-t, utána pedig Stephanie szennyvízet borított Trish testére. Vince ezután lenézett a nőre és azt mondta neki, hogy csak egy játék volt, amit megunt, így vége van. A következő héten az elnök kényszerítette a nőt, hogy alsóneműben úgy ugasson, mint egy kutya. A történet a 27. WrestleMania-n ért véget, mikor Stratus pofonvágta a férfit, mikor annak meccse volt a fiával, Shane-nel.
 

Women's Champion

(2001-2003)

A face karakterré válása után egyre több időt töltött a ringben. Összeállt Lita-val Stacy Keibler és Torrie Wilson ellen az InVasion-ön. Egy bokasérülés után azonban három hónapra eltiltották a pankrációtól. Ez nem csak a ringbeli karrierjét szakította félbe, hanem egy románcot Jeff Hardy-val és egy sztorit a Team Xtreme-mel. A rehabilitáció után a TNN-ben vállalt műsorvezetői szerepet. Miután ősszel visszatért, részt vett a Survivor Series-en, ahol megnyerte első Women's bajnoki övét. A következő viszálya Jazz-zel volt, a bajnoki címért, amelyet Stratus megvédett a Royal Rumble eseményen, ám elvesztette két héttel később, a február negyedikei Raw-on. Több hónapon keresztül próbálta visszaszerezni az övet, beleértve ebbe a 18. WrestleMania-t, amelyet szülővárosában, Toronto-ban tartottak. Május hatodikán elnyerte a WWE Hardcore bajnoki címet Crash Holly-tól. Nem sokkal később azonban el is vesztette azt Steven Richards ellen. Egy héttel később visszaszerezte a Women's bajnoki övet. Második bajnoki uralkodásának június 23-án lett vége, mikor Molly Holly legyőzte Őt a King of the Ring eseményen. Ez egy három hónapos rivalizáláshoz vezetett, és bár júliusban nem tudta, az Unforgiven PPV-n visszanyerte az címet.

 A Holly-val való viszály alatt egy másik dívával is viszálykodásba kezdett. Az új díva, Victoria azt állította, hogy Trish elárulta Őt, míg fitness modellként dolgoztak. A feud sok címmecshez vezetett, Stratus a Survivor Series-ig tudta megtartani az övet, ahol az új díva legyőzte Őt egy Hardcore mérkőzésen. 2003. március 17-én Victoria és Steven Richards legyőzte Jazz-t és Trish-t egy tag team meccsen, mikor is a Jazz faképnél hagyta társát. A mérkőzés után Jeff Hardy megmentette a nőt ellenfelei támadásától, majd megcsókolta. Stratus újra Hardy on-screen barátnője lett, egészen áprilisig, mikor is a WWE elbocsátotta a férfit. A Victoria-val való viszálya a 19. WrestleMania-n ért véget, mikor Trish legyőzte a nőt és újra bajnok lett, immáron negyedik alkalommal. Az övet a Backlash PPV-n vesztette el, Jazz ellen. A következő hónapoban szövetségre lépett Gail Kim-mel, ez azonban rövidéletűnek bizonyult, mert Kim összeállt Molly Holly-val, viszályt kezdve a kanadaival. A duó rengeteg alkalommal legyőzte Stratus-t és tag team partnereit, míg Trish össze nem állt a visszatérő Lita-val, s le nem győzte ellenfeleit. 


 Csapatmunka és viszálykodás Lita-val

(2003-2005)

A képernyőn Stratus elkezdett randizni Chris Jericho-val. A december elsejei közös meccsük után a nő hallotta, ahogy a férfi fogadást kötött Christian-nel, aki Lita-val találkozgatott, hogy ki tud először lefeküdni a baránőjével. Egy héttel később a két díva szembesítette a két szupersztárt tetteikkel, amely egy Nemek harca meccshez vezetett az Armageddon PPV-n, melyen az erősebbik nem győzedelmeskedett. A másnapi visszavágó eredmény nélkül ért véget. Ám Trish Jericho-val való kapcsolata a következő egy évben is folytatódott, miközben Chris elkezdett gyengéd érzelmeket táplálni partnere iránt. Úgy tűnt Christian újra face karakter lesz, de mikor a férfi legyőzte Trish-t egy Eric Bischoff által kiírt meccsen, kiderült, hogy ez csak átverés volt. Ez egy viszályt indított a Trish-t védő Y2J és Karizma Kapitány között. A 20. WM való meccsük azonban váratlan fordulatot hozott. Stratus heel karakter lett, előszőr debütálása óta és elárulva Jericho-t, Christian mellé állt. A nő azt állította, hogy új választottja egy igazi férfi, míg Chris csak egy szeretetéhes kiskutya. A duónak több hónapon át tartó viszálya volt.

Stratus június 13-án a Bad Blood eseményen ötödször is elnyerte a Women's bajnoki övet, a címet a júliusban elszenvedett kéztöréséig védte, majd miután visszatért, minden címmeccsén megtartotta azt. December 6-án vesztette el Lita ellen, mikor a két nő a Raw főmeccsén nézett szembe egymással. Egy hónappal később visszaszerezte a címet, miután Lita térdsérülést szenvedett. Eredetileg el kellett volna vesztenie az övet a 21. WrestleMania-n, ám ellenfele még nem épült fel az elszenvedett térdsérülésből. Egy új feud kezdett kibontakozni a kanadai és 2004-es Raw Diva Search nyertes Christy Hemme között. Hemme, akit mint később kiderült Lita készített fel a bajnoki meccsre, kihívta a bajnokot a WM 21-re, ahol Trish győzedelmeskedni tudott. A következő héten, miután elvesztette a tag team mecsét, Trish alig tudott megszökni Lita történet szerinti férjétől, Kane-től. Egy hét múlva a hölgy majdnem kapott egy chokeslam-et az ördög kedvenc démonjától, de Viscera megmentette. Ezután egy rövidéletű szövetséget kötött a férfival, akit Trish megvédéséhez fogadtak fel.
 

Mickie James és visszavonulás

(2005-2006)

2005. májusában porckorongsérve miatt háttérbe szorult. 2005. szeptember 12-én tért vissza, mikor Ashley Massaro segítségére sietett Candice Michelle, Victoria és Torrie Wilson ellen. A viszályban az akkor debütáló Mickie James is részt vett, aki Stratus legnagyobb rajongójának vallotta magát. Nem sokkal később az MNM - Joey Mercury és Johnny Nitro - Melina kérésére elrabolták a bajnokot, akit a nő kihívott egy címmecsre. Stratus a Survivor Series-en legyőzte ellenfelét. Mickie és Trish továbbra is együtt dolgoztak, miközben James egyre jobban megszállotjává vált a kanadainak.

December 26-án Mickie megcsókolta Trish-t a fagyöngy alatt, amely után a meglepett "bálvány" kimenekült az öltözőből. A különös kapcsolat 2006-ban is folytatódott, mikor a két díva a bajnoki címért küzdött meg, melyen nem született új bajnok. Veresége ellenére James továbbra is megszállotja volt Trish-nek, aki kezdte kényelmetlenül érezni magát, s ezt március 6-án közölte is vele. Március 18-án legyőzték Candice Michelle-t és Victoria-t, ám a meccs után Mickie megtámadta imádottját. Mickie James a 22. WrestleMania-n legyőzte Trish Stratus-t, ezzel végetvetve 448 napos bajnoki uralkodásának. A visszavágó során a kanadai kificamította a vállát, a hat hetes rehabilitációja közben is megjent a képernyőn.

Június 26-án tért vissza a ringbe, első meccse a bajnoki címért volt, amelyet elvesztett, ezzel pontot téve a kilenc hónapon át tartó történet végére. Ugyanazon este romantikus kapcsolatba kezdett Carlito-val, aki megmentette a Melina, Johnny Nitro páros támadásától. Trish utolsó Raw-on történő meccsére 2006. szeptember 11-én került sor, amelyen legyőzte ellenfelét, Mickie James-t. Augusztus végén Lita kijelentette, hogy Stratus az Unforgiven pay-per-view után fog visszavonulni, ezt később a kanadai is megerősítette. Az Unforgiven-t szeptember 17-én tartották, Toronto-ban, Trish szülővárosában. Stratus megverte a bajnok Lita-t, ezzel hétszeres WWE Women"s bajnok lett, a legtöbb a cég történetében. Trish Stratus bajnokként vonult vissza.
 

A visszavonulás után, Hall of Fame, Women's Evolution

(2007-jelen)

2007. december 17-én Lita-val megtámadták Jillian Hall-t a Raw 15. évfordulóján. A következő év májusának elején megjelent a Toronto-ban tartott Raw backstage-ben. A ringbe 2008. december 22-én tért vissza, John Cena párjaként. A meccset Trish-ék nyerték meg. 2009. szeptember 14-én Ő volt a Raw háziasszonya, és részt vett egy hatemberes tag team meccsen, MontelVontavious Porter-re és Mark Henry-vel legyőzték Beth Phoenix-et, Chris Jericho-t és a Big Show-t. Startus meglepetésként megjelent a 2011-es Elimination Chamber PPV-n, ahol bejelentette, hogy Ő lesz az egyik tréner a megújult WWE Tough Enough-ban, majd megállította a Kelly Kelly-t támadó LayCool-t. Március 14-ln vereséget szenvedett Vicki Guerrero-tól, a LayCool és Dolph Ziggler közbelépése miatt. A meccs után John Morrison és a Raw sztárvendége, Nicole "Snooki" Polizzi jött a segítségére. A 27. WM-n Stratus, Snooki és Morrison legyőzte Ziggler-t és a LayCool-t, másnap pedig a Trish és Jim páros legyőzte Dolph-ot és Vicki-t. 2012. július 23-án megjelent a Raw 1000. epizódjában. A 2013. január 28-i Raw-on derült ki, hogy Trish-t beválogatták az azévi WWE Hall of Fame-be avatásba, ezáltál Ő lett a legfiatalabb beiktatott a WWE törénelmében. Stephanie McMahon avatta be áprilisban, Stratus a köszönőbeszédében hozta nyilvánosságra terhességét. Egy évvel később Trish avatta be Lita-t a WWE Hall of Fame-be.

2016-ban szerepelt a WWE 24: Women's Evolution-ben, ahol arról beszélt, hogy milyen volt női szupersztárnak lenni az Attitude, illetve a Golden Era-ban, s Lita-val való viszályára is visszaemlékezett. 2018. január 22-én megjelent a 25. éves Raw adásán, mint az egyik legjobb női pankrátor. Hat nappal később harmincadikként lépett be az első női Royal Rumble ringjébe, ahol három embert eliminált.Benne volt a legjobb ötben, azonban Sasha Banks kiejtette. Augusztus 18-án jelentették be, hogy az Evolution PPV-n visszatért és ringbe száll Alexa Bliss ellen. Október 8-án Bliss és Mickie James félbeszakította a promóját, majd kihívták egy tag team mérkőzésre az Evolution-re. Nem sok gondolkodás után Trish közölte, hogy partnere nem más lesz, mint a szintén Hall of Famer Lita - akinek eredetileg Mickie James ellen lett volna mérkőzése.  Trish és Lita legyőzték Micki James-t és a sérüléssel bajlódó Bliss-t pótoló Alicia Fox párosát. 2019 júliusában vendég volt Jerry Lawler 'The King's Court'-jében, amely alatt Charlotte Flair kihívást intézett felé. A SummerSlam-en a fiatalabb pankrátor legyőzte Trish-t, akinek mint később kiderült, ez volt az utolsó mérkőzése. 2019. december 1-jén került fel a WWE Network-re az a WWE 24 epizód, ami Trish-ről szól.

 

Jóga stúdió


Trish 2008-ban nyitotta meg saját jóga stúdióját, a Stratusphere-t, mely Toronto külvárosában található. A stúdió Kanada legnagyobb környezetbarát jóga létesítménye. 2009-ben a Stratusphere elnyerte a Top Choice Awards' Best New Business díjat, majd egy évre rá Trish elnyerte a Business Woman of the Year elismerést. 2013-ban a stúdió megnyerte a Top Choice Awards' Best Yoga Studio díjat. 

 

Írta és fordította: Lil98

 

 

 

 

2003-2004. MADtv 2 epizód - különböző szerepek

2004 . Royal Canadian Air Farce 1 epizód - különböző szerepek

2009. Da Kink in My Hair 1 epizód - Trish

2011. Bail Enforcers - Jules

2015. Gridlocked - Gina

2016. WWE 24: Women's Evolution -önmaga

2019. Ride Along 

2020. Heroes Manufactured: Creators Unleashed 

20??. Christmas in the RockiesMarie Brown 

Utolsó frissítés: 2020.11.03. 19:07 Lil98 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace