Starity

Xenia Tchoumitcheva

Xenia Tchoumitcheva Xenia Tchoumitcheva nemzetisége 5860. 53rajongó 3vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 75%
  • stílus: 95%
  • szimpátia: 60%

Xenia Tchoumitcheva életrajza

Xenia Tchoumitcheva 1989. augusztus 5.-én született Magnitogorskban , Oroszországban. 6 éves volt mikor szüleivel Svájcba, ​​Luganoba költöztek. 12 évesen kezdett modellkedni 2006-ban "Miss Switzerland"-nek választották. 2009-ben a "Best Bikini Body" címet nyerte el, a Schweizer Illustrierte magazin felmérése alapján.
Diplomáját 2010-ben szerezte közgazdászként. Öt nyelven beszél (olasz, orosz, német, francia és angol) és tanult spanyolul is. Az Elite Model Management képviseli, az egyetem után tanulmányait a New York Film Academyn folytatta. 2011-ben, a JPMorgan Chase-nél volt gyakornok, de ott is hagyta a bankot. 2012-ben szerepelt a spanyol GQ magazinban. 2012 decemberében a Maxim Switzerland magazin olvasói neki ítélték a "Most Beautiful Woman of the Year" címet.

A modellkedés mellett számos reklámban és videóklipekben is szerepelt. 2010-ben szerepelt Paolo Meneguzzi-Imprevedibile című dalához készült videóban. Játszott a Les Enfants de la Honte című francia rövidfilmben,  amelyet a NIFF filmfesztiválon mutattak be. 2011-ben la Without Men című filmben is kapott egy kisebb szerepet Eva Longoria és Christian Slater mellett. A Fashion TV alkalmi műsorvezetője. 2012 márciusában saját TW-show-val jelentkezett, melyben sikeres olasz vállalkozásokat mutatott be, a műsor címe "L'Italia Che funziona". Az amerikai Haute Living magazin riportere. 2013-ban Xenia volt a házigazdája (modellként is részt vett) a minden évben megrendezett Energy Fashion Night-nak, melyen részt vett a szupermodell Irina Shayk is.

Xenia többek között arca a Visilab napszemüvegnek,  a Mercedes Benznek a Burger Kingnek és a Casino Luganonak.
2012-ben ő volt a hivatalos arca a spanyol légitársaságnak az AirEuropanak, a Revlon kozmetikai termékeknek és a Nikon fényképezőgépekhez. Még karrierje kezdetén arca volt a spanyol és a svájci óra márkának a Candino-Festina-nak. 2013-ban szerepelt
Yohann Malory - Est-Ce Que Tu M'Aimes Encore? című videójában. Ugyanebben az évben elindította blogját a Chic Overdoset. London, Lugano és Amerika közt ingázik.

2012-ben volt egy rövid viszonya a kétszeres forma 1-es világbajnokkal Fernando Alonsoval.

Film, televízió

2011 - Without Men - Tatiana
2011 - Lines - Sarah
2012 - On n'est pas couché - önmaga

Videoklip

2010 - Paolo Meneguzzi : Imprevedibile

2013 - Yohann Malory : Est-Ce Que Tu M'Aimes Encore?

Utolsó frissítés: 2016.07.01. 00:12 xBlondie által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace