Starity

Yang Yo Seob

Yang Yo Seob Yang Yo Seob nemzetisége 296. 1324rajongó 127vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Yang Yo Seob (양요섭)
 • Becenév
 • Yoseob (요섭)
 • Születési idő
 • 1990. január 05.
 • Születési hely
 • Szöul, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, Táncos, Dalszerző, Szövegíró, Musical énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 174 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Yoon Doo Joon Jang Hyun Seung Yong Jun Hyung Son Dong Woon Lee Gi Kwang

Yang Yo Seob életrajza

Yo Seob Brian McKnight zenéjének meghallgatása után kezdett el érdeklődni a zene iránt és kezdett el énekelni gyakorolni. Egy ideig próbált csak McKnight zenéihez hasonló stílusú dalokat és előadókat hallgatni, de rájött, hogy nem szabad elfogultan csak egy műfajhoz ragaszkodni, így a tánczenétől egészen a rockig mindenféle zenei stílust meghallgatott.
Középiskolás korában csatlakozott egy iskolai zenekarhoz, melynek zenei műfaja főleg rock és a metál között mozgott. Yo Seob a modern zene felé is próbált elmenni, de a környezete hamar lebeszélte erről.
Gyakornoki „pályáját” a JYP-nél kezdte, ám nem sokkal azután, hogy rossz gyakorlati minősítést kapott ott hagyta a céget és átszerződött az M Boat Entertainment-hez, amelyet végül öt évnyi gyakornoki képzés után hagyott ott. Ezek után pedig a Cube Entertainment-hez ment gyakornoknak ahol gyakornoksága alatt szerepelt középiskolai jó barátja és későbbi csapattársának Lee Gi Kwang-nak a Wiping the Tears és Dancing Shoes című videójában is, mint táncos valamint az élő show műsorokban is részt vett.
Yo Seob-ot végül betették a cég készülő új fiú csapatába a B2ST-be, ahol az elején csak, mint táncosra gondoltak rá, de miután észrevették kivételes hangi adottságait 2009-ben a csapat debütálásakor már, mint fő énekes volt fel tüntetve.  


SORKATONAI SZOLGÁLAT

2018. augusztus 21-én jelentették be, hogy Yo Seob megírta a rendőrség központi tesztjét, amelyen alkalmasnak találták, hogy a rendőrség kötelékében töltse majd le katonai szolgálatát.
2019. január 24-én végül megtörtént a besorozása, így a kötelező szolgálatot a rendőrség kötelékében tölti el.
2020. augusztus 31-én pedig sikeresen leszerelt.


EGYÉNI ZENEI TEVÉKENYSÉGEI

Yo Seob másik csapattársával Jun Hyung-al, valamint három másik hírességgel Lee Hyuk Jae-val (műsorvezető), Moon Hee Jun-al (énekes) és Kim Sook-al együtt részt vett a 2010-es Visit Seoul kampányban, ahol koreai hírességek mutatták be a japán turistáknak a látni valókat. Ezzel a kampánnyal kívánták növelni a koreai nevezetességek és konyha iránti érdeklődést. A kampányról az MBC egy showt is sugárzott Star Guide Doshiraku címmel.
2010. júliusában részt vett a More Charming By The Day sorozat promócióján, ahol a sorozat egyik dalát a Happy Birthday-t énekelte.
Pár hónappal később november 29-én a Dalmatian egyik tagjával Daniellel közösen megjelent First Snow and First Kiss címet viselő kislemezük, melyhez egy egyszerűbb klip is készült.
2011. február 7-én újabb sorozat dallal jelentkezett, ezúttal a My Princess című sorozathoz énekelte fel a Cherish That Person című dalt.

2011. május elsején a KBS bejelentette, hogy hamarosan elkezdődik az Immortal Song 2. szériája, ahol Yang Yo Seob is helyet kapott. A műsorban egészen június 8-ig rendszeresen részt vett, ám utána sajnos ott kellett hagynia a show mivel a B2ST akkor indult el a külföldi promóciókra. Yo Seob a show otthagyásáról így nyilatkozott: „Amikor a kilépés mellett döntöttünk, éreztem némi enyhülést, túl idegtépő és nehéz volt. Ugyanakkor nagyon sajnáltam is, mivel nem sikerült mindent megmutatnom. Ha újabb lehetőséget kapok és újra a műsor része leszek, meg szeretném mutatni a többi oldalam is.”
2011. nyarán újabb duettet énekelt ezúttal a B.A. P egyik tagjával Bang Yong Guk-al. A dal I Remember címmel jelent meg és megjelenése után hamar az érdeklődés középpontjába került. A dalhoz készült klipben viszont Yo Seob nem tűnik fel, ahogy a dal élő promócióiban sem tudott részt venni (a korábban már említett B2ST promóciók miatt).
Szeptember 27-én újabb sorozat dalt kapott, méghozzá a Poseidon betét dalát a No-t énekelte fel.

Yo Seob 2012. november 26-án kiadta első szóló mini albumát The First Collage címmel. Az albumon öt dal szerepel, melynek nagy részét Yo Seob csapattársával, Jun Hyung-al együtt írta, aki egyben az album producere is volt. Vezető kislemezként a Caffeine jelent meg, a dalhoz tartozó klip pedig 28-án vált elérhetővé.

2013. február 14-én újabb dal lett megfilmesítve az albumról, méghozzá az Even then, I, melyet Yo Seob egyfajta Valentin napi ajándéknak szánta rajongóinak.
2013. május 15-én megjelent a Caffeine dalának japán változata ezzel egy napon pedig The First Collage mini albumának japán változata is kikerült a boltok polcaira. 

Közel öt éves kihagyás után Yo Seob 2018-ban újra szóló anyaggal örvendeztette meg rajongóit. Február 12-én előzetesként megjelent a Star című dalához forgatott videó. Eg héttel később 19-én pedig megérkezett az énekes várva várt 2. mini albuma, mely 白 White/Pure címmel került a boltok polcaira. Az album vezér dalaként pedig a Where I Am Gone is megjelent.

2019. január 24-én jelent meg 20 Full Moons dala, mellyel rajongóitól köszönt el az énekes, ugyanis a kislemezt azon a napon adták ki, mikor bevonult.

2021. szeptember 20-án megjelent YoSeob első stúdió albuma, mely a Chocolate Boksz címet kapta. A lemezen összesen 12 dal kapott helyet, vezető dalként pedig a Brainhez forgattak videó klipet.


MUSICAL MUNKÁI

2011. március 20-án, első alkalommal, mint musical énekes is megcsillogtatta tehetségét a Kwang Hwa Hold Love Song-ban, a show április 10-ig tartott.
Két évvel később 2013. decemberében megkapta 2. musical címszerepét a Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat-ban.

2014. márciusában jelentették be, hogy YoSeob is részt vesz abban a musical feldolgozásban, ami a 2004-es romantikus-komédiát a Full House-t viszi musical színpadra. YoSeob a történet főszereplőjét Lee Young Jae karakterét kapta, de YoSeob mellet olyan koreai idolok tűnnek fel a darabban, mint Jung Eun Ji -A Pink- és Leo -VIXX-. A musical nyitó előadását április 11-én tartották meg.
2014-es legújabb musicalének a Zorronak pedig augusztus 27-én volt a premierje, amit az arra kíváncsiak október 26-ig nézhetnek meg. Yo Seob mellett fő szerepet kapott még Park Cho Ah (AOA) és Key (SHINee) is.

2015-ben először a Robin Hood című musicalben tűnt fel, ahol megkapta a főszerepet, hasonlóan a Super Junioros KyuHyunhoz. A musical nyitó előadását 2015. január 23-án tartották, az előadás pedig március 29-ig volt műsoron a D-Cube Arts Centerben.
Az év második felében pedig újabb musical szerepet vállalt el. Augusztus 11-től lehetett jegyeket váltani a Cinderella musicelre, ahol a herceg Christopher-t (és természetesen hamupipőkét) négyes szereposztásban láthatták a nézők. YoSeob is Christopher szerepében kapott helyet a műben, az ő hamupipőkéje pedig Baek Ah Yeon lett. A musicelt szeptember 12. és november 8. között tekinthették meg a nézők.


EGYÉB TEVÉKENYSÉGEI

2012. év végén Gi Kwang-hoz hasonlóan YoSeob is részt vett az SBs The Color of K-Pop projectjében és a gayo Daejun színpadára, mint Dramatic Blue tag állt fel, hogy így énekelje el a külön a csapat részére írt Tearfully Beautiful című dalt. A csapatnak még része volt JoKwon -2AM-, WooHyun -Infinite-, G.O -MBLAQ- és Ahn Daniel -TeenTop-.

2013. január 4-én elindult az Mnet-en a koreai Voice gyerek változata, ahol 6-tól 14 éves korig jelentkezhettek a tehetséges fiatalok. Yo Seob pedig, mint az egyik mentor kapott szerepet ebben a showban, Seo In Young és Yoon Sang mellett.

2013-ban ő is csatlakozott az I Love Alone revű csapatához ahol a nézők egyedül élő férfiak hétköznapjaiba leshettek be. A shownak hat hónapig volt tagja, ám sajnos a Beast 2014-es japán turnéja és a közelgő visszatérése miatt fájó szívvel, de elhagyta a műsort.


DÍJAK, ELISMERÉSEK

2013: SBS MTV Best of the Best - Best Male Artist [Caffeine]
2012: 2011 Golden Ticket Awards - Musical Rising Star Award 

  


HIGHLIGHT (2017 - )

2017: Újra debütálás, 1st Mini album & 2nd Mini Album
A srácok ügynökségükön keresztül február 24-én hivatalosan jelentették be, hogy elengedik az elmúlt hét évben használt csapat nevüket a BEAST-et és új nevükkel a HIGHLIGHT-al menetelnek tovább. Annak érdekében, hogy újra munkához lássanak és a leghamarabb visszatérhessenek rajongóikhoz.
A névváltás mellett március 2-án megérkezett az örömhír is, ugyanis a fiúk bejelentették, hogy március 20-án megérkezik új nevük alatt első mini albumuk, amely a ’Can You Feel It?’ címet kapta. Az album előtt elő kiadásként március 13-án megjelent It’s Still Beautiful dalukhoz forgatott videó klip. A dal maga egy lassú ballada, amely egy volt szerelem szép emlékeit idézi fel.
Majd 20-án az albummal egy időben megjelent a vezér dalnak megválasztott Plz Don’t Be Sad-nak a videója is. Az elő kiadáshoz képest viszont ez már egy vidám, dinamikus szerzemény.
Nem sokkal később április folyamán pedig kiderült, hogy a csapat fanclub neve a LIGHT lett.

Május 15-én éjfélkor felkerült egy teaser kép, mely a srácok visszatérését hirdette meg. A csapat végül május 29-én dobta piacra újra csomagolt CD-jét, mely ezúttal a Calling You címet viselte. Az album vezér dalaként pedig a címadó dal jelent meg. 

Ősszel a srácok debütálásuk 8. évfordulóján október 16-án dobták piacra immáron 2. mini albumukat, mely a Celebrate címet kapta. 

2018: Special Album ’Outro’
A csapat egy éves szünetet követően november 20-án adta ki legújabb special albumát, mely az Outro címet kapta. Az albumon öt dal kapott helyet, a visszatérés különlegessége, hogy csak négyen álltak színpadra. Ugyanis a csapat vezére Yoon Doo Joon a nyáron bevonult, hogy teljesítse a kötelező 21 hónapos katonai szolgálatot. 

2019: Jun Hyung távozása & YoSeob és GiKwang bevonulása
Március 13-án az Around US Entertainment közleményben erősítette meg, hogy a csapat fő rappere kilép a bandából, ezzel négy tagra csökkentve a bandát. Kilépésének oka, hogy szeretné védeni a csapat jó hírét, ugyanis ő is belekeveredett Seung Ri (Big Bang) és Jung Joon Young botrányába. 

2021 - 2022: The Blowing & Daydream
Miután a csapat minden tagja leszerelt május 3-án megérkezett a csapat legújabb albuma, mely a The Blowing címet kapta. Vezető kislemezként pedig a Not The End jelent meg. 

Közel egy éves kihagyás után, a fiúk 2022. március 21-én kiadták első stúdió albumukat, mely a Daydream címet kapta.

 

 

B2ST/BEAST (2009 - 2016)

Kezdetek
A Cube még a fiúk debütálása előtt meghirdette, hogy B2ST (Boys to Search for Top) néven fog debütáltatni egy csapatot, ám a nevet végül Beast-re (Boys of the East Standing Tall) változtatták, de az eredetit is megtartották főleg a promóciók miatt. A csapat hivatalos fanklubja a B2uty (Beauty) nevet viseli, mely a szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast) meséből jött.
A csapat jelenleg öt tagból áll, Yong Jun Hyung (fő rapper), Yoon Doo Joon (csapat vezetője), Lee Gi Kwang (ének, vezető táncos), Yang Yo Seob (fő énekes) és Son Dong Woon (maknae, ének).
A csapatot az elején sokan csak egy újrahasznosított bandának hitték, mivel a csapat majdnem minden tagját korábban már más cég „kiszuperálta”, így nem jósoltak nagy sikert a srácoknak. Ám az első sikerek után már nem a kudarcokat látták a csapatban, hanem a lehetőségeket.

Debütálás és első sikerek
2009. októberében a csapat hivatalosan is debütált a KBS Music Bank showban ahol Bad Girl című debütáló számukat adták elő. Első mini albumuk is ekkor jelent meg Beast is the B2ST címmel, melyen öt szám szerepel, ám a Yet című számukat betiltották Junhyung rap része miatt.
2010. januárjában a Beast és a Cube másik csapata a 4minute aláírtak egy szerződést az Universal Music Group-al, majd a promóciós terveket Tajvanra is kiterjesztették. Márciusban a csapat kiadta második mini albumát Shock a New Era címmel, viszont egy nappal korábban adták ki a tervezetnél, mert a csapat teljes albuma valahogy felkerült a Youtube-ra. Az albumnak ugyan hatalmas sikere volt, de a fiúk nem pihentek, majd március 17-én első stúdió albumukat is kiadták Fiction and Fact címmel.

Közel fél éves hallgatás után, pedig szeptemberben harmadik mini albumukat is kiadták Mastermind címmel. A címadó dal (Breath) hatalmas sikert aratott köszönhetően az egyedi koreográfiájának. A csapat ezzel a mini albummal is jó pár díjat bezsebelt köztük 2010. október 23-án azt a díjat is melyet az Asia Influential Artist Award-on osztottak ki nekik. A díj különlegessége, hogy csak azok az előadók kapják meg akik az év folyamán hatalmas figyelemre és népszerűségre tettek szert Ázsia szerte. Kicsivel később novemberben megjelent negyedik mini albumuk is Lights Go On Again címmel, melynek, mind az öt száma lista vezető volt. Az első videó a Beautiful című számból készült, mely rendelkezett egy folytatással, ám ezt csak hónapokkal később mutatták be. Ezzel a „félbe hagyott történettel” hatalmas figyelemre tettek szert, de nem csak hazájukban, hanem a tengerentúlon is. Végül a szám „másik fele” is megérkezett I Like the Best címmel.

December 12-én pedig első önálló koncertjükre is sor került melyet a szöuli Jamsil Indoor Stadionban tartottak. Koncertjük a Welcom to the Beast Airline címet viselte.
Kicsivel később december 21-én megjelent következő mini albumuk My Story címmel. A CD különlegessége, hogy a tagok kettesével összeállva egy-egy saját szerzeményt énekeltek fel az albumra.
Japán tér hódítás, terjeszkedés és világkörüli turné
November 24-én kiadták első japán albumukat Beast – Japan Premium Edition címmel. A CD-t reklámozó kirakatokban, mindben a következő felirat szerepelt: The Legend of Beast Vol. 1. A srácok az első promócióra helikopterrel érkeztek, ám a gépből kinézve nem várt látvány fogadta őket, ugyanis az ott „szobrozó” rajongók a csapat nevét megformálva álltak, mint egy üdvözlő felirat gyanánt. Ezen a sajtótájékoztatón jelentették be a csapat jövő februári Japánban való debütálását is.

Első japán kislemezük hivatalosan végül március 16-án jelent meg, ami az Oricon heti listáján a második helyen nyitott. Ám az erős kezdés hamar meghanyatlott ugyanis egy sajnálatos földrengés miatt az egész 2011-es japán promóciós munkák törölve lettek, de június közepén ettől függetlenül megjelentették második japán kislemezüket Bad Girl címmel.
Július folyamán pedig egyetlen koreai csoportként felléptek Malajziában az MTV World Stage koncerten.

2012: Világkörüli turné "Beautiful Show" & Midnight Sun
2012-ben a csapat megkezdte első nagy szabású turnéját, mely összesen 12 országot valamint azon belül 17 várost érintett. A turné a Beautiful Show címet kapta és koncerteztek Ázsiában, Európában valamint Dél-, és Észak-Amerikában is felléptek.
Július 11-én éjfélkor a tagok tartottak egy kisebb fajta „sajtótájékoztatót amit a google+-on végig lehetett követni. A „virrasztás” oka tulajdonképpen a Beast 1000 napos évfordulója miatt volt, ahol rengeteg kérdésre válaszoltak. Az időeltolódás ellenére is összesen 50 országból képviseltették magukat rajongók így is mutatva szeretetüket a banda iránt.

A csapat jó fél éves szünet után 2012. július 12-re ígérték visszatérésüket és egy új mini albumot, végül kissé megcsúszva, de július 21-én megjelent az album valamint a vezető kislemez Beautiful Night címmel. Az album a Midnight Sun címet kapta és szinte az összes dal igen rangos helyeket ért el a különböző zenei listákon.
Közben július 26-án tartottak egy random koncertet a Gwanghwamun plázánál ahol közel 4 ezer ember gyűlt össze, magát a koncertet pedig az Inkigayo zenei show is közvetítette.
Augusztus 16-án pedig elnyerték az M! Coutdown show úgynevezett "Triple Crown" címét, ugyanis a csapat Beautiful Night című dala három egymás követő héten volt listavezető a műsorban.

2013: ’Will You Be Alright?’, B2UTY More project & Hard To Love, How To Love
Május 27-én a Cube kiadott egy közleményt melyben megerősítette, hogy a csapat júliusban visszatér, hisz már kész van az új album. A bejelentést nem sokkal pedig a ’Will You Be Alright?’ dal követte, mely a csapat B2UTY More névre elkeresztelt projektjének első dala, melyet kisebb koncert sorozat követ júniusban. Ennek keretein belül adták ki következő dalukat I’m Sorry címmel, melyhez a koncertekből kivágott részletekből egy klip is készült, valamint a videóban a fiúk rajongóiknak is üzentek.

A bejelentéshez hűen végül a csapat július 16-án megjelentették visszatérő albumuk vezér dalának a Shadow-nak a teaser videóját, majd 19-én a teljes klip mellett a csapat 2. stúdió albuma is napvilágot látott, mely a Hard To Love, How To Love címet kapta.

2014: Adrenaline, Good Luck & Time
Április 10-én hosszú évek után újra show műsorban tekinthetünk be a csapat mindennapjaiba, ugyanis Showtime Burning The Beast címen elindult legújabb műsoruk, amit rajongóik az MBC every1 csatornáján láthattak.

Május 6-án pedig idei első visszatérésük előzetese is napvilágot látott, ugyanis legújabb japán kislemezüknek az Adrenaline-nak ezen a napon került fel a teaser-je az Universal Music Japan hivatalos youtube csatornájára. Ugyan pedig a kislemezt május 28-án adták ki,de a videó klipet végül már 20-án feltöltötték.

Közben megkezdődtek a hazai visszatérésük előkészületei is. Június elején már fény derült a csapat új logójára is melynek megrajzolásában/megtervezésében mindannyian részt vettek. A sorban 6. mini albumuk megjelenési dátumát pedig június 16-ra tűzték ki, ám előtte június 10-én már örülhettek a rajongók, ugyanis ezen a napon adták ki a No More című dalukhoz készült videó klipet. Ezután naponta jelent meg minden tagról egy-egy rövid teaser 16-án pedig a teljes klip megjelent Good Luck címmel. Az album szintén a Good Luck címet viseli melyen összesen 7 szám kapott helyet, köztük a Sad Movie koreai verziója.

A nyári promóciókat követően viszont a srácok továbbra sem pihentek, ugyanis október 20-án megjelent Time címmel 7. ún. speciális mini albumuk. A mini album vezér dalaként a 12:30 jelent meg, mely hangulatba továbbra is a Good Luck koncepcióját erősítette.
Valamint október 29-én japán rajongóikat is megörvendeztették egy újabb kislemezzel ami a Kimi wa Do? (キミはどう?) címet kapta. 

2015: BEAST MUSIC & Ordinary
2015 márciusában a srácok bejelentették, hogy BEAST MUSIC néven létre hozták saját lemez cégüket Japánban. A céget a srácok főként azért hozták létre, hogy a japán zenei piacon is aktívabban részt vegyenek. A lemez cég megalakulásának megünneplésére pedig a csapat 10 hónapon keresztül minden hónapban kiad egy kislemezt egészen decemberig.

Július 27-én a csapat kiadta sorban 8. koreai mini albumukat, Ordinary címmel. Az album megjelenése előtt egy héttel megjelent a Gotta Go To Work című klipjük, majd az album megjelenésével egy napon a vezető kislemeznek választott YeY dal klipje is napvilágot látott.

2016: Guess Who?, Hyun Seung távozása, Highlight, Day&Night & Around US Entertainment
Miután a csapat 2015-ben 10 hónapon keresztül havonta kiadott egy-egy japán kislemezt, most ezeket a megjelent dalokat, plusz a Guess Who? című számukat egy albumra gyűjtve március 9-én három különböző kiadásban is piacra dobták. Így új japán stúdió albumuk - Regular Edition (CD) - Limited Edition (CD + DVD) - Members’ Solo Jacket Editions (CD) - formában is boltok polcaira került.

Április 19-én több hónapos pletyka és találgatás után a Cube nem tagadta tovább és hivatalos közleményben erősítette meg a hírt, miszerint Jang Hyun Seung kilépett a csapatból. 

Közel egy éves várakozás után a csapat június közepén jelentette be, hogy hamarosan visszatér. Az öt tagra redukálódott csapat július 4-én adta ki 3. stúdió albumát Highlight címmel. Az album vezető kislemezeként pedig a Ribbont választották. 

Koreai visszatérésüket követően július 20-án a srácok egyszerre két új japán digitális kislemezzel térnek vissza a szigetországba. A kislemezek a Day és Night címet kapták

Októberben szinte bombaként robbant a hír miszerint a srácoknak lejárt szerződésüket eszük ágában sincs megújítani a CUBE-al, ehelyett saját független ügynökséget hoznának létre. A cég persze folyamatosan tagadta ezt, majd új hírek kerültek napvilágra miszerint, ha a srácok kilépnek a cégtől a BEAST nevet is elvesztik.
December 15-én viszont hivatalosan is bejelentették új ügynökségük az Around US Entertainment létrejöttét. Arról viszont még nincs hír, hogy a nevükkel kapcsolatban sikerült-e megállapodni ex ügynökségükkel.

Írta: BeJoyful

Sorozatok
2015: Let's Eat 2 -
Cameo (ep.16)
2012-2013: Seo-Young, My Daughter
- Cameo

 

Musicalek
2015: Cinderella
- Christopher
2015: Robin Hood
2014: Zorro
2014: Full House
- Lee Young Jae
2013: Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
2011: Kwang Hwa Moon Love Song


DVD-k
2012: The Beautiful Show In Seoul Live DVD
2012: BEAST – MIDNGIHT SUN SPECIAL EDITION DVD
2012: BEAST – The 1st BEAST fan Meeting Asia Tour
2012: BEAST Complete History Box
2012: BEAST for U/ BEAST MERRY CHRISTMAS
2012: The Special Selection of BEAST Premium Edition
2012: BEAST The 1st Concert: Welcom to Beast Airlane
2011: Genesis of BEAST


Könyvek
2012: THE BEAUTIFUL SHOW IN SEOUL MAKING BOOK
2011: BEAST The 1st Concert Making Book: Welcom to Beast Airline
2011: FICTION.WRITTEN BY BEAST

HIGHLIGHT megjelenések

Stúdió albumok
2022:
Daydream

Mini albumok
2017:
Can You Feel It?
2017: Celebrate
2021:
The Blowing

Újra csomagolt albumok
2017:
Calling You

Special Album
2018:
Outro

 

Egyéni megjelenések

Koreai kiadások

Stúdió albumok
2021:
Chocolate Box

Mini album
2012:
The First Collage 
2018: 白 White/Pure

Egységes digitális kislemezek
2018:
Star
2019:
20 Full Moons

Együtt működések 
2018: Adorable (feat Ravi of VIXX) 
2015:
If You Come Into My Heart (feat. Jo Sumi)
2014:
From Where and Until Where (with HyunA)
2013:
Perfume (feat. Cube Girls)
2013:
When I Get Paid (feat. Prepix)
2012:
Love Day (feat. EunJi –A Pink-)
2012:
Tearfully Beautiful (Dramatic Blue)
2011:
What I Want To Do Once I Have A Lover (feat. GaYoon –4minute-)
2011:
I Remember (feat. YongGuk –B.A.P-)
2010:
First Snow & First Kiss (feat. Daniel -Dalmatian-)
2010:
Thanks to (feat. JunHyung)

Sorozat/film dalok  
2018: I Thought (Let’s Eat 3 OST)
2018:
Ont he Road (RE:PLAYLIST OST)
2018:
Cries Without Sound (Come and Hug Me OST)
2017: The Tree (Ruler: Master of the Mask OST)
2017:
The Man Couldn’t Cry (Ruler: Master of the Mask OST)
2017:
The Divine Move (Hwarang: The Beginning OST)
2015:
Wothout You (with DongWoon, DooJoon – Scholar Who Walks the Night OST-)
2015:
Why Don’t You Know (Let’s Eat 2 OST)
2014:
Wish (with GaYoon –The Night Watchman’s Journal OST-)
2013:
By By Love (with DongWoon & BtoB – When a Man Falls in Love OST)
2012:
Be Alright (feat. GaYoon, ChangSub & G.NA –Road For Hope OST-)
2011:
Cherish That Person (My Princess OST)
2011:
No (Poseidon OST)
2011:
Dreaming (with DongWoon & JunHyung – I’m Flower, Too OST)
2010:
Happy Birthday (More Charming by the Day OST)
2010:
Loving You (with DuJun & HyunSeung –All My Love OST-)


Japán kiadások

Mini albumok
2013:
The First Collage 

Kislemezek
2013:
Caffeine
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

B2ST/BEAST megjelenések (2009 - 2016)

Koreai kiadások

Albumok
2011:
Fiction and Fact
2013:
Hard To Love, How To Love
2016:
Highlight

Mini albumok
2009:
Beast Is the B2ST
2010:
Shock of the New Era
2010:
Mastermind
2010:
Lights Go On Again
2012:
Midnight Sun
2014:
Good Luck
2014:
Time
2015:
Ordinary

Egységes digitális kislemezek
2010:
My Story

Együtt működések
2013:
Christmas Song (with Cube Artist)
2013:
5! My Baby (ft. A Pink)
2011:
Niji (The Best Bang! –Asia Limited Bang!-)
2011:
Skinny Baby (ft. A Pink)
2010:
Who’s Next? (ft. 4minute)

Sorozat/film dalok
2013:
Black Paradise (IRIS II OST)
2011:
Because Of You (My Princess Ost)
2010:
Ready Go (Master of Study OST)
2010:
Loving U (All My Love OST)
2009:
Crazy (Attack Of The Gas Station OST)


Japán kiadások

Stúdió albumok
2011:
So Beast
2013:
Hard To Love, How To Love – Japan Edition
2014:
Beast Japan Best
2016:
Guess Who?

Mini albumok
2014:
Good Luck – Japan Edition

Válogatás albumok
2010:
BEAST – Japan Premium Edition

Egységes digitális kislemezek
2011:
Shock 
2011:
Bad Girl
2012:
Midnight Sun
2013:
Sad Movie
2014:
Adrenaline
2014:
Kimi Wa Dou?
2015:
The Last Word
2016:
Day
2016:
Night

Utolsó frissítés: 2022.10.05. 12:12 BeJoyful által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace