Starity

Nagyon kínos kérdést tettek fel Jennifer Lopeznek a házasságával kapcsolatban

2024. január 08. 22:10   |   Szerző: Four

A színész-énekesnőt a Ben Affleckkel kötött házásságáról kérdezte egy elég kíváncsi riporter.

hirdetés
Nagyon kínos kérdést tettek fel Jennifer Lopeznek a házasságával kapcsolatban
Fotó: goldenglobes/Instagram

Csodálták a fanok, hogy Jennifer Lopez milyen összeszedetten válaszolt az idei Golden Globe Awards vörös szőnyegén az egyik igencsak kíváncsi riporternek. 

A Variety riportere, Marc Malkin arra volt kíváncsi, Lopez honnan tudta, hogy a legutóbbi, azaz a negyedik házassága "az a bizonyos" házasság, amelyben végleg megállapodik. 

A színész-énekesnő őszintén válaszolt a kérdésre:

Van az a mondás, hogy egyszerűen csak tudod, melyik az. Aztán van olyan, hogy nem tudod - és akkor valóban nem tudtad. Azt hiszem, az ember mindig a legjobb szándékkal megy bele ebbe - amikor fejest ugrasz az ismeretlenbe. Én legalábbis ilyen vagyok. Nem csak a magánéletemben, hanem a munkámban is. 

- jelentette ki. 

A híresség 1997 és 1998 között Ojani Noa felesége volt, aztán 2001-ben hozzáment Cris Juddhoz, akitől 2003-ban elvált. Ugyanebben az évben Ben Affleck eljegyezte, de röviddel az esküvő előtt szakítottak. 2004-ben a híresség feleségül ment Marc Anthonyhoz, akitől két gyermeke született, Max és Emme. Sajnos az a házasság is véget ért: 2014-ben mondták ki a válást.

2019-ben, két év randizás után eljegyezte Alex Rodriguez - ám 2021-ben véget ért a kapcsolatuk, feltehetően a férfi hűtlensége miatt. (Ide kattintva még többet tudhatsz meg J.Lo eljegyzéseiről és házasságairól.)

Aztán 2021-ben J.Lo és Ben Affleck újra egymásra talált, és ekkor már tényleg összeházasodtak: 2022 áprilisában a színész másodjára is eljegyezte kedvesét, és még ugyanabban az évben két esküvőjük is volt, egy Las Vegasban, egy pedig Affleck georgiai birtokán - és azóta Lopez nem győz áradozni arról, hogy mennyire boldog a férje mellett. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek