Közkívánatra:
Vettel: megmutattam Alonsonak, hogy ki az úr a háznál
Vettel: ez egy nagy ócskaság
Ez csak a verbális része idénről, a futamok után.
Nem kommentáltam/nám mert egy ban-t nekem ő meg nem ér.
Formula 1
2010. március 28. 15:41
2010. március 29. 00:00
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline |
Nagyon durván keresztbe állt.. tényleg még az a szerencse, hogy nem lett belőle nagyobb gond
2010. március 30. 21:50
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline |
Idézet (RachelWillows @ 2010.03.29. 00:00)
Nagyon durván keresztbe állt.. tényleg még az a szerencse, hogy nem lett belőle nagyobb gond
Épp elég gond volt hogy letörte Schumacher első szárnyát ez a kis attrakció..
2010. március 30. 21:56
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline |
Idézet (tironman @ 2010.03.30. 21:50)
Épp elég gond volt hogy letörte Schumacher első szárnyát ez a kis attrakció..
2010. március 31. 09:39
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline |
Idézet (Dirthy @ 2010.03.28. 15:41)
Közkívánatra:
Aha, tehát ez a kettő. ...és Vettel máris nagyképű. Oké.
(remélem mindegyik nyilatkozatot olvastad eredeti nyelven is)
2010. március 31. 14:03
"Nach Bahrain jetzt schon wieder mit so einem Mist dazustehen, ist schon argerlich" -- szóval a magyar headline még finomított is rajta.
Hát tudod nem csak szerintem az, jó aránnyal többek szerint is, és mondom ez CSAK idénről eddig.
(És igen, akár ez a kettő is elég. Nem a mennyiség hanem a minőség számít)
A mozdulatairól, gesztusairól szintén sokminden lerí, ha nem akarod hát ne lásd.
Nekem édes mindegy
Hát tudod nem csak szerintem az, jó aránnyal többek szerint is, és mondom ez CSAK idénről eddig.
(És igen, akár ez a kettő is elég. Nem a mennyiség hanem a minőség számít)
A mozdulatairól, gesztusairól szintén sokminden lerí, ha nem akarod hát ne lásd.
Nekem édes mindegy
2010. április 01. 13:49
Vettel: Nincs probléma a megbízhatósággal!
Sebastian Vettel, a Red Bull-Racing német versenyzője kicsit sem aggódik autója megbízhatósága miatt.
Vettel leginkább a külső tükrök betiltása miatt aggódik.
Az RB6, a Red Bull-Racing legújabb konstrukciója a tavalyihoz hasonlóan nem éppen a megbízhatóságáról híres.
Bahrain-ben és legutóbb Ausztráliában is megbízhatósági problémák miatt kellett elfelejtenie a már megszerzettnek hitt első helyet Sebastian Vettel-nek.
A gárda, csakúgy, mint Vettel, nem aggódik a megbízhatóság miatt.
„Nem, nem igazán! A megbízhatóság nem probléma. Az autó nagyon gyors. Kisebb problémák mindig lehetnek, de ezeket megoldjuk és a korábbiakat meg is oldottuk már. Ez egy technikai sport, sok mindentől függ a megbízhatóság. De az autó jó, nincs vele semmiféle probléma. Ezek olyan dolgok, amiken már nem tudsz utólag változtatni. Megtörténtek, történelem. Előre kell tekinteni. ” – mondta Sebastian Vettel.
Nem is oly rég arról számolhattunk be Önöknek, hogy az FIA hamarosan betiltja a külső tükrök használatát. A szövetség mindezt a biztonság érdekében teszi.
„Ez az, ami leginkább aggodalomra adhat okot. Ez sokkal inkább foglalkoztat minket. Emiatt veszíteni fogunk a teljesítményből.” – tette hozzá Vettel.
A Red Bull a tükröt egyben aerodinamikai elemként is használja, mely az oldalszekrény külső részén helyezkedik el, és nem belül.
forrás: f1-live.hu
_______
Ááá, dehogy van probléma a megbízhatósággal, csak kétszer bukta az első helyet eddig...
Sebastian Vettel, a Red Bull-Racing német versenyzője kicsit sem aggódik autója megbízhatósága miatt.
Vettel leginkább a külső tükrök betiltása miatt aggódik.
Az RB6, a Red Bull-Racing legújabb konstrukciója a tavalyihoz hasonlóan nem éppen a megbízhatóságáról híres.
Bahrain-ben és legutóbb Ausztráliában is megbízhatósági problémák miatt kellett elfelejtenie a már megszerzettnek hitt első helyet Sebastian Vettel-nek.
A gárda, csakúgy, mint Vettel, nem aggódik a megbízhatóság miatt.
„Nem, nem igazán! A megbízhatóság nem probléma. Az autó nagyon gyors. Kisebb problémák mindig lehetnek, de ezeket megoldjuk és a korábbiakat meg is oldottuk már. Ez egy technikai sport, sok mindentől függ a megbízhatóság. De az autó jó, nincs vele semmiféle probléma. Ezek olyan dolgok, amiken már nem tudsz utólag változtatni. Megtörténtek, történelem. Előre kell tekinteni. ” – mondta Sebastian Vettel.
Nem is oly rég arról számolhattunk be Önöknek, hogy az FIA hamarosan betiltja a külső tükrök használatát. A szövetség mindezt a biztonság érdekében teszi.
„Ez az, ami leginkább aggodalomra adhat okot. Ez sokkal inkább foglalkoztat minket. Emiatt veszíteni fogunk a teljesítményből.” – tette hozzá Vettel.
A Red Bull a tükröt egyben aerodinamikai elemként is használja, mely az oldalszekrény külső részén helyezkedik el, és nem belül.
forrás: f1-live.hu
_______
Ááá, dehogy van probléma a megbízhatósággal, csak kétszer bukta az első helyet eddig...
2010. április 02. 11:04
Ismét szakad az eső Malajziában!
Nem sokkal a második szabadedzés után ismét leszakadt az ég. Az eső malajziai idő szerint délután négy óra körül érkezett meg Sepang-ba.
Holnapra és vasárnapra is esőt mondanak, kérdés a harmadik szabadedzés, az időmérő edzés és vasárnap a futam napján esni fog-e, vagy sem.
+ Első és második szabadedzés eredményei:
Nem sokkal a második szabadedzés után ismét leszakadt az ég. Az eső malajziai idő szerint délután négy óra körül érkezett meg Sepang-ba.
Holnapra és vasárnapra is esőt mondanak, kérdés a harmadik szabadedzés, az időmérő edzés és vasárnap a futam napján esni fog-e, vagy sem.
+ Első és második szabadedzés eredményei:
2010. április 02. 12:12
Hát igen,tényleg érdekesen alakul a verseny...De én am Massa drukker vagyok.
2010. április 02. 22:14
Idézet (matessz @ 2010.04.02. 11:21)
Hmm elég jól néznek ki az eredmények...Hamilton-Button rulzz
Pénteki szabadedzés semmit nem jelent.
A Ferrari mindig versenyszimulációt végez, majd holnap a mekisek előtt végeznek.
2010. április 03. 09:10
Harmadik szabadedzés:
2010. április 03. 09:13
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Schumi továbbra is ott van az elején, ráadásul gyorsabb is, mint Rosberg.
Láttátok az ausztrál futam összefoglalóját? Király lett. http://www.formula1.com/video/race_edits.html
Láttátok az ausztrál futam összefoglalóját? Király lett. http://www.formula1.com/video/race_edits.html
2010. április 03. 09:23
Köszi a linket Necros
Tényleg marha jó lett
Tényleg marha jó lett
2010. április 03. 11:41
Kíváncsi vagyok, mi lesz holnap Izgalomban mondjuk tuti nem lesz hiány
Időmérő végeredménye:
Időmérő végeredménye:
2010. április 03. 12:16
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Aussie power! Webber: Jó kis futam lesz, főleg, ha holnap is ilyen esős, változékony lesz az idő.
Csak végezzenek 12:15-re, mert a kézilabdás lányokról nem akarok lemaradni.
Csak végezzenek 12:15-re, mert a kézilabdás lányokról nem akarok lemaradni.
2010. április 03. 21:16
Webber a falnak csapódott, megsérült a keze!
A Red Bull-Racing ausztrál versenyzője megpróbált egyet „menőzni” Malajziában, aminek sérülés lett a vége.
Mark jobb kezéből folyt a vér, de ez minden valószínűség szerint nem akadályozza meg abban, hogy holnap rajthoz álljon a futamon Sepang-ban.
Mint ismeretes, Webber ma nagyot autózott az esőben az időmérő edzésen. Mark megszerezte az RB6-al az első rajtkockát.
A szokásos FIA sajtótájékoztató után fenékkel lecsúszott az egyik korláton a lépcső mellett, aminek nem lett jó vége.
A 33 éves ausztrál nem bírt megállni, majd a falnak csapódott. A jobb kezéből folyt a vér. A sérült testrészt még a helyszínen ellátták.
Mark jobb kezéből folyt a vér, de ez minden valószínűség szerint nem akadályozza meg abban, hogy holnap rajthoz álljon a futamon Sepang-ban.
Mint ismeretes, Webber ma nagyot autózott az esőben az időmérő edzésen. Mark megszerezte az RB6-al az első rajtkockát.
A szokásos FIA sajtótájékoztató után fenékkel lecsúszott az egyik korláton a lépcső mellett, aminek nem lett jó vége.
A 33 éves ausztrál nem bírt megállni, majd a falnak csapódott. A jobb kezéből folyt a vér. A sérült testrészt még a helyszínen ellátták.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.