Jó messzire elrakták a sorozat 7x10.-ik részét. Nem is tudom mit fogok csinálni Január 29-ig.
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2016. február 08. 21:37
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd visszatérek a sorozathoz.
Körülbelül 3 éve hagytam abba a nézését, de pár hónapja gondoltam úgy, hogy adok neki még egy esélyt. Elkezdtem megnézni az első évad legelső részétől, és most jutottam el a hetedik évadig.
Azt kell, hogy mondjam, jobb Elena nélkül. Kedvelem Ninát, de most, hogy a hetedik évadban már nem szerepel, érezhetően javult a színvonal. Újra izgalmas lett a történet, az Eretnekek pedig ha még nem is az Ősökkel egy szinten mozognak, megadják a kellő pluszt. Egyedüli kifogásom, hogy most ha jól látom, Stefan-t akarják Elena helyére állítani, és ezúttal férfi lesz a szerelmi háromszög főszereplője. Légyszi, ne.
Összességében szerintem jó évad, ha így, ezen a színvonalon akarják majd lezárni, akkor annak örülni fogok. Ugyan már hozza meg ugyanazt a varázst számomra, mint az első 3-4 évadnál, de a maga módján sikerült visszatérnie ahhoz, amiért anno elkezdtem nézni.
Körülbelül 3 éve hagytam abba a nézését, de pár hónapja gondoltam úgy, hogy adok neki még egy esélyt. Elkezdtem megnézni az első évad legelső részétől, és most jutottam el a hetedik évadig.
Azt kell, hogy mondjam, jobb Elena nélkül. Kedvelem Ninát, de most, hogy a hetedik évadban már nem szerepel, érezhetően javult a színvonal. Újra izgalmas lett a történet, az Eretnekek pedig ha még nem is az Ősökkel egy szinten mozognak, megadják a kellő pluszt. Egyedüli kifogásom, hogy most ha jól látom, Stefan-t akarják Elena helyére állítani, és ezúttal férfi lesz a szerelmi háromszög főszereplője. Légyszi, ne.
Összességében szerintem jó évad, ha így, ezen a színvonalon akarják majd lezárni, akkor annak örülni fogok. Ugyan már hozza meg ugyanazt a varázst számomra, mint az első 3-4 évadnál, de a maga módján sikerült visszatérnie ahhoz, amiért anno elkezdtem nézni.
2016. február 19. 12:40
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline |
Amikor elkezdődött a 7.évad kicsit hiányoltam Elenát, de után szerintem még jobb is lett a sorozat, kicsit megújult. Tetszik az, hogy csak a Salvatore testvérek körül forgott minden.
Viszont mióta kijöttek a Főnix börtönéből, elég szar lett a sorozat, már csak azért nézem, mert olvastam, hogy Klaus vissza jön a sorozatba, egy rész erejéig.
Viszont mióta kijöttek a Főnix börtönéből, elég szar lett a sorozat, már csak azért nézem, mert olvastam, hogy Klaus vissza jön a sorozatba, egy rész erejéig.
2016. március 12. 21:30
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
New/old S5 Promoshoot (HQ)
8 felhasználónak tetszik:
kurrek,
walkingpony,
Cintii,
Klauflau,
Bessie,
SmileyZ,
standoffan,
lalalalisa
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.