valaki segítsen már:
Elijah-t hogy hívják az életben?
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2011. március 05. 20:09
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline |
Idézet (Vivi_992 @ 2011.03.05. 20:05)
valaki segítsen már:
Daniel Gillies
1 felhasználónak tetszik:
Vivi_992
2011. március 05. 20:20
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (allyangel @ 2011.03.05. 20:03)
hamár a VD-vel fűszerezett Jóbarátok-nál tartunk, akkor íme egy kis..
Mr. és Mrs. Smith trailer Damonnel és Elenával nem tudom, hogy volt-e már itt, de gondoltam beteszem
Mr. és Mrs. Smith trailer Damonnel és Elenával nem tudom, hogy volt-e már itt, de gondoltam beteszem
Hét ez nagyon jóóó...
De jó már, hogy egyeseknek ennyi szabadidejük van.
2011. március 06. 15:08
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Elijah hajdobálása a 2x14-ben xDDD
ezt mindenkinek meg kell néznie!!! nagyon kész xD
ezt mindenkinek meg kell néznie!!! nagyon kész xD
8 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
wannascream,
funny18,
xxxddd,
katie993,
Domcicc,
pillajunior,
Beba13
2011. március 06. 15:36
(Diaries-Online) Az egyik forgatókönyvíró, aki jelenleg az évad utolsó három részén dolgozik, kinyilvánította érzelmeit a Twitteren:
@mikedaniels101: írás, írás, írás: harc, csók, LOL, istenem-ez-nem-lehet, újabb harc, összetört szív, varázslat, OMG, MICSODA?!, OMFG!!! és kiborulás.
Csak nem Delena?
Egyébként én azt hittem, hogy csak Julie és Kevin írja a forgatókönyveket, de ezek szerint tévedtem
@mikedaniels101: írás, írás, írás: harc, csók, LOL, istenem-ez-nem-lehet, újabb harc, összetört szív, varázslat, OMG, MICSODA?!, OMFG!!! és kiborulás.
Csak nem Delena?
Egyébként én azt hittem, hogy csak Julie és Kevin írja a forgatókönyveket, de ezek szerint tévedtem
Adrianna
2011. március 06. 15:58
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (nOmiee @ 2011.03.06. 15:36)
(Diaries-Online) Az egyik forgatókönyvíró, aki jelenleg az évad utolsó három részén dolgozik, kinyilvánította érzelmeit a Twitteren:
Csak nem Delena?
Csak nem Delena?
Óóóó, olyan messze van még a vége... Egyik szemem sír, másik nevet. Rossz ez a szünet, mert olyan mintha az előzővel egybe lenne, vagy nem tudom... Én is azt hittem, hogy csak ők írják.
De jó lenne már, ha végre Delenát is beleraknának.
Stefan nekem már az elejétől unalmas volt...
Am ez az Elijah videó hatalmas...
2011. március 06. 16:07
Idézet (nOmiee @ 2011.03.06. 15:36)
Csak nem Delena?
Csak nem Delena?
Én a LoL és a OMFG-ra is kíváncsi vagyok
2011. március 06. 16:09
Idézet (Adrianna @ 2011.03.06. 15:58)
Óóóó, olyan messze van még a vége... Egyik szemem sír, másik nevet. Rossz ez a szünet, mert olyan mintha az előzővel egybe lenne, vagy nem tudom... Én is azt hittem, hogy csak ők írják.
Útban van.
2011. március 06. 16:30
Idézet (Adrianna @ 2011.03.06. 16:26)
Először én sem értettem.
Hát... végülis, jah.
Hát... végülis, jah.
Kigyilkoltassam valakivel?
nem, nem vagyok gonosz
2011. március 06. 16:31
Idézet (Candies @ 2011.03.06. 16:14)
Micsoda?
ja, Stefan?
ja, Stefan?
Idézet
Először én sem értettem.
Pedig nem üzbégül írtam.
2011. március 06. 16:33
Idézet (Candies @ 2011.03.06. 16:30)
Kigyilkoltassam valakivel?
nem, nem vagyok gonosz
nem, nem vagyok gonosz
Nekem nem fog hiányozni.
Bár megjegyzem, hogy azért az új részeknél nem volt annyira unalmas.
Idézet (nOmiee @ 2011.03.06. 16:31)
Pedig nem üzbégül írtam.
Hát nem...
2011. március 06. 21:24
Imádom a sorozatot, abszolút favorit! Régen nem bírtam ránézni egy sorozatra sem Edvárka és Bellácska miatt, mert hányingerkeltő volt számomra a szánalmas Tvájlájt. Aztán elkezdtem nézni a True Blood-ot, ami úgy aránylag egy egész oké sorozat. Emiatt végre újra rábírtam, nézni a vámpírokra. Régen anno imádtam a Blood ties című sorozatot, ami még jóval ezek előtt voltak. Nemrég kezdtem el nézni a sorozatot, de imádom. Habár Stefan néha idegesít, de Damon hatalmas arc.XD Imádom a stílusát.XD Egy biztos, ez egy kiváló sorozat, kiváló színészekkel. Viszont Bonnie számomra irritáló azóta, mióta a nagyanyja meghalt. Ellenszenves és beképzelt lett szerintem. Valahogy nem klappol a régebbi karakterével.
2011. március 06. 21:47
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Idézet (Holly Keller @ 2011.03.06. 21:24)
Imádom a sorozatot, abszolút favorit! Régen nem bírtam ránézni egy sorozatra sem Edvárka és Bellácska miatt, mert hányingerkeltő volt számomra a szánalmas Tvájlájt. Aztán elkezdtem nézni a True Blood-ot, ami úgy aránylag egy egész oké sorozat. Emiatt végre újra rábírtam, nézni a vámpírokra. Régen anno imádtam a Blood ties című sorozatot, ami még jóval ezek előtt voltak. Nemrég kezdtem el nézni a sorozatot, de imádom. Habár Stefan néha idegesít, de Damon hatalmas arc.XD Imádom a stílusát.XD Egy biztos, ez egy kiváló sorozat, kiváló színészekkel. Viszont Bonnie számomra irritáló azóta, mióta a nagyanyja meghalt. Ellenszenves és beképzelt lett szerintem. Valahogy nem klappol a régebbi karakterével.
Ugyanezt gondoltam én is, de szerintem most már megint normális. (:
Adrianna
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.