Idézet (Brittany20 @ 2010.07.14. 09:27)
IAN SOMERHALDER INTERJÚ
Milyen hasonlóságok vannak Ian és Damon között?
Hogy nem vagyok-e egy mániákus gyilkos? Én csak Amerikában ölök. [nevet] Damon olyan mások életében, mint a pokol. Az első évadban Damon egy fasz, de sokkal több van benne, mint amit látunk. Tulajdonképpen a humorával bántja az embereket. Damon negy nagyon magányos srác. Ő csak vissza akarja kapni a barátnőjét és a tesóját.
Modellkedés vagy színészkedés?
Színészkedés. A modellkedés mókás volt, mikor még fiatal voltam. Ezt a kettőt össze sem lehet hasonlítani.
Lost vagy Vámpírnaplók?
Lost. Mert abban sosem tudtam, hogy mi a franc folyik. Minden karakter egy pillanatban élt. Sosem lehetett tudni, hogy mikor és mitől fognak meghalni.
Benne vagy valamilyen jótékonyságban?
Főként a környezetvédelmi és az állatvédelmi szervezeteket támogatom.
Mi akartál lenni, mikor fiatal voltál? Ian: Tengerbiológus. Babonás vagy?
Ez a világ legrosszab szokása. Nem tudunk mindent megmagyarázni, ezért kellen egy kis kutatás, hogy megértsünk sok mindent. Rengeteg energia van még a világon.
Melyik a kedvenc Damon jeleneted?
A félmeztelen táncolás Kayla-val(Vicki) nem volt olyan rossz. De legjobban a Stefan/Damon visszaemlékezéseket szeretem, mert akkor még barátok voltak. Paul és én olyanok vagyunk, mint a testvérek. Néha már leakarom lőni, mert olyan sok időt töltök vele .
Milyen volt Hollywoodban?
Ez egy nagyon furcsa hely. Sok tehetséges és értelmes ember él itt. Az időjárás ott nagyon jó.
Milyen kalandok lesznek a 2. évadban? SPOILER
Ahol Damon megjelenik, ott nem mindig fogják szívesen látni. A 2. évad jobb lesz, mint az első. Új kapcsolatok lesznek. Katherine bosszút áll. Többet viszont nem mondhatok.
Milyen könyvet ajánlanál másoknak?
Én vagyok a legrosszabb ember akitől ezt kérdezhetted. The Way Of The Peaceful Warrior Dan Millman-től tetszett. Ez egy amolyan felvilágosító könyv, hogy megtanuld az embereket értékelni körülötted. Az ítélkzés nem segít semmit. És ezzel is van a világban a legnagyobb probléma. Ez egy könnyű olvasmány. The Doors of Perception Aldous Huxley-től viszont már nehezebb.
Nehéz volt megkapni Damon szerepét? (ezt a rész figyelmesen olvassátok el)
Rohadt nehéz. Miután megvolt az első találkozóm a producerekkel kivettem 7-10 szabadnapot. Las Vegas-ban voltam a szüleimmel, mikor felhívott az ügynököm, hogy LA-ban holnap meghallgatásom lesz és be kell tanulnom 8 oldalt. A sivatagon át mentem 100 mp/h (kb. 200 km/h) és tanultam a szöveget, eközben mellettem feküdt az EX-BARÁTNŐM. Ezt senkinek sem ajánlom.
Mit csináltál Ausztráliában?
Dolgoztam és elmentem búvárkodni a korallzátonyhoz.
Hol kaptad meg a kedvenc szereped?
A Lost-ban, meg A vonzás szabályai-ban. Ha elmúltál 16 az utóbbit mindenféleképpen nézd meg.
Damon és Stefan. Minketten emberi véren. A díj:Elena. Ki fog nyerni?
Fogalmam sincs.
Melyik a kedvenc vicced a Vámpírnaplókból?
Mikor Damon megpróbálja meggyőzni Stefan-t, hogy jó útra tér, de végül elneveti magát. Vagy mikor Damon Stefan-t a mókus vérrel piszkálja.
Kezdem megkedvelni