Katie Price (31) egy óra alatt tizenötször próbálta rábírni pasiját a szexre, de hiába táncolt és illegette magát neki Ibizán, Anthony Lowther (28) nagy ívben tett rá.

Jordan mindent megtett azért, hogy egy jót szexelhessen, de ebben nem volt partner a legújabb barátja – derült ki, miután hazatértek ibizai vakációjukról Angliába. A buli szigetén eltöltött pár nap alatt válása után ismét formába lendült a brit kebelcsoda, és visszahozta régi bulizós önmagát: józanul és felöltözve alig lehetett látni a vakáció alatt.

A féktelen partizás közepette néha teljesen elragadtatta magát, és nem foglalkozott a „közönséggel”. Egy ilyen alkalommal kívánta meg kedvesét, és próbálta meg elcsábítani a nõi praktikák széles tárházával: felhúzta a szoknyáját, szexin vonaglott egy klubban, de ez mind kevés volt Anthony vágyának felkeltésére.

Kétségbeesésében még a tangáját is elõvette a meglepett közönség jelenlétében, és odasúgta párjának, hogy „ez vár téged, ha visszamegyünk a hotelbe” – de akciója süket fülekre talált. Majd amikor végre elindultak hazafelé, folyamatosan a szexajánlataival nyüstölte legújabb „szerzeményét”. Anthony erre csak annyit jegyzett meg velük tartó barátainak: „Istenem, ez annyira izgalmas.”

Mindennek van határa, Jordannél is elszakadt a cérna egy idõ után, ami a nála szokásos magamutogatásban öltött testet. „Én vagyok Katie Price, k**rvára nem érhetsz hozzám” – üvöltötte, miután közszemlére tette magát, és lobogtatta átlátszó kombinéjét.

Szemtanúk szerint Anthony mindössze csak fel akarta csigázni Jordant, de végül mindketten hoppon maradtak.