Segítség
2010. április 01. 18:34
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4734 Azonosító: 2282 offline |
Semmi probléma emberek vagyunk, tévedhetünk néha!
Akkor kérném az egyik felelős moderátort, hogy mondja meg legyen szíves, hogy most akkor a képfeltöltéssel elindított témanyitás miért nem számolódik nálam, még mindig 10-en toporog a visszaszámláló az profiloldalamon
Köszönet!
Akkor kérném az egyik felelős moderátort, hogy mondja meg legyen szíves, hogy most akkor a képfeltöltéssel elindított témanyitás miért nem számolódik nálam, még mindig 10-en toporog a visszaszámláló az profiloldalamon
Köszönet!
2010. április 02. 15:26
Ez nálam is így van a témaindításnál. Már 3 napja 110-en áll, pedig azóta nyitottam már legalább 5-öt, de maradt 110-en.
2010. április 02. 18:30
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4734 Azonosító: 2282 offline |
Idézet (soma10 @ 2010.04.01. 18:34)
Semmi probléma emberek vagyunk, tévedhetünk néha!
Köszönet!
Köszönet!
Nincs véletlenül már egy napja sem egyetlen egy moderátor a közelben, aki felvilágosítást tudna adni az ügyembe, mert én folyamatosan nyitom a topicokat, de az a 10 továbbra sem csökken! Köszi előre is!
2010. április 02. 18:31
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Idézet (soma10 @ 2010.04.02. 18:30)
Nincs véletlenül már egy napja sem egyetlen egy moderátor a közelben, aki felvilágosítást tudna adni az ügyembe, mert én folyamatosan nyitom a topicokat, de az a 10 továbbra sem csökken! Köszi előre is!
Valami hiba van a rendszerben, de ne aggódjatok korrigálva lesznek a számok.
2010. április 02. 18:32
Idézet (Freeze @ 2010.04.02. 18:31)
Valami hiba van a rendszerben, de ne aggódjatok korrigálva lesznek a számok.
Köszi, ez most megnyugtatott!
2010. április 02. 18:38
Dius 18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 484 Csatolások: 242 Azonosító: 123162 offline |
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy hogyan érem el azt az embert aki a cikkeket ellenőrzi,mert ma már írtam 3-at de csak egyet rakott ki belőle és nem írt vissza,hogy valami baj lenne a cikkemmel szóval nem értem mi van!
2010. április 07. 21:32
Én azt szeretném tudni, hogyha én egy fórumba tennék fel képeket, akkor nem kell előtte végigböngésznem az összes képet, hogy fel vannak-e már rakva azok amiket én szándékozok. Mert amikor ugye kitallózom a képet akkor kiírja a feltöltésnél ha már fel van töltve, igaz?
Köszönöm.
Köszönöm.
2010. április 07. 21:38
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (Linnéa @ 2010.04.07. 21:32)
Én azt szeretném tudni, hogyha én egy fórumba tennék fel képeket, akkor nem kell előtte végigböngésznem az összes képet, hogy fel vannak-e már rakva azok amiket én szándékozok. Mert amikor ugye kitallózom a képet akkor kiírja a feltöltésnél ha már fel van töltve, igaz?
Köszönöm.
Köszönöm.
Igen, kiírja, de új témák nyitásánál azért figyelj oda rá
2010. április 07. 21:47
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Ha új képekről van szó, nem árt lecsekkolni, mert lehet, hogy valaki megelőzött. Nem mindig írja ki a gép. Régi képek címét meg a keresővel lehet ellenőrizni.
2010. április 08. 18:56
Idézet (hanita @ 2010.03.31. 15:59)
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy néhány sztár miért tűnik el a kedvenceim listáról? Pl. Louis De Funes adatlapját én hoztam létre, be volt jelölve kedvencnek, ma meg néztem az adatlapját és az állt ott, hogy "kedvencnek jelölöm" És ez több sztárnál is előfordult.
Ez a kérdés még mindig fennáll, ugyanis ma megint belefutottam pár ilyen adatlapba. Esetleg itt is van limit, hogy egy embernek ennyi és ennyi sztár lehet bejelölve kedvencnek? Vagy nem értem
2010. április 13. 19:25
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy létrehoztam egy adatlapot, kitöltöttem rendesen, ki is írta, hogy kész van, de sehol sem jeleníti meg az adatlapot? Megpróbáltam utána mégegyszer, akkor még kiírta, hogy ilyen név már van az adatbázisban, viszont még mindig nem találom és nem is jelzi ki az adatlapomon a szerkesztett sztáradatlapoknál Ne haragudjatok, de elég kezdő vagyok ezen a téren
2010. április 13. 19:26
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
Idézet (vvivienne8 @ 2010.04.13. 19:25)
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy létrehoztam egy adatlapot, kitöltöttem rendesen, ki is írta, hogy kész van, de sehol sem jeleníti meg az adatlapot, akkor ez most miért van? Megpróbáltam utána mégegyszer, akkor még kiírta, hogy ilyen név már van az adatbázisban, viszont még mindig nem találom és nem is jelzi ki az adatlapomon a szerkesztett sztáradatlapoknál Ne haragudjatok, de elég kezdő vagyok ezen a téren
Mielőtt publikus lenne az adatlap egy moderátornak le kell ellenőriznie Ha ez megtörtént,akkor az adatlapodon a szerkesztett sztárok között megjelenik.
2010. április 13. 19:28
Idézet (viraag @ 2010.04.13. 19:26)
Mielőtt publikus lenne az adatlap egy moderátornak le kell ellenőriznie Ha ez megtörtént,akkor az adatlapodon a szerkesztett sztárok között megjelenik.
Jaj, nagyon köszi
2010. április 15. 11:17
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline |
"Lehetőséged van feltölteni egy kis képet, mely mindig megjelenik a neved mellett. Ez lehet a saját képed, vagy bármilyen kedvenc ábra vagy logó.
A feltöltéshez kattints az alábbi gombra, majd válaszd ki a számítógépedről a kívánt képet!"
A kérdésem az hogy ,hogyan tudok avatárt ,képet feltölteni, mert az alábbi gombot nem találom.Lehet hogy baj van a szememmel de sehova nem tudok rákattintani.
Bocsi ezért az egyszerű kérdésért.
Köszönöm a választ.
A feltöltéshez kattints az alábbi gombra, majd válaszd ki a számítógépedről a kívánt képet!"
A kérdésem az hogy ,hogyan tudok avatárt ,képet feltölteni, mert az alábbi gombot nem találom.Lehet hogy baj van a szememmel de sehova nem tudok rákattintani.
Bocsi ezért az egyszerű kérdésért.
Köszönöm a választ.
2010. április 15. 11:32
Először be kell lépned a profilod szerkesztésébe, ott a Fotó menüt kiválasztani és utána tudsz feltölteni
Így:
Így:
2010. április 20. 19:28
xXxRékaxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 125051 offline |
Sziasztok nem tudom, hogy lehet megnézni azt a sztárt akit én szerkesztettem. Pedig láttam, hogy érvényesítették csak én nem tudom megnézni :@
2010. április 21. 10:05
paprikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 13 Azonosító: 52129 offline |
Sziasztok,
már korábban is volt hasonló kérdésem, de most annyiban más, hogy bizonyos topicokban nem jelenik meg a kép, csak a linkje és ha kattintok a főoldalra dob ki. :/
pl.: http://starity.hu/forum/topik/142466-beyonce-macy-s-in-herald-sq-to-promote-her-new-fragrance-heat-nyc/
a választ előre is köszönöm.
már korábban is volt hasonló kérdésem, de most annyiban más, hogy bizonyos topicokban nem jelenik meg a kép, csak a linkje és ha kattintok a főoldalra dob ki. :/
pl.: http://starity.hu/forum/topik/142466-beyonce-macy-s-in-herald-sq-to-promote-her-new-fragrance-heat-nyc/
2010. április 21. 15:07
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (paprika @ 2010.04.21. 10:05)
Sziasztok,
A szerverrel volt egy kis probléma, és néhány kép eltűnt. Ezeket nem tudod megnézni, újra fel kell tölteni őket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.