Felröppent a hír, mely szerint a két tinibálvány hallgatható lesz a Twilight Saga: Eclipse Cd-jén. Igaz lenne?
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert & Justin Bieber az Eclipse Cd-n?
2010. április 26. 12:58
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Tegnap meghallgattam a jútyúbon egy számát.
Meg kell hogy mondjam, rosszabbra számítottam, de véleményt még nem alkotnék. Biztos nem lesz a kedvencem.
Na de ez saját vélemény.
Szerintem is kizárt, hogy a szöszke srác énekelne a CD-n. El se tudnám képzelni, hogy milyen jelenetbe lehetne illeszteni a számait.
Meg valahogy a hangja sem ilyen filmekhez való.
Szerintem is kizárt, hogy a szöszke srác énekelne a CD-n. El se tudnám képzelni, hogy milyen jelenetbe lehetne illeszteni a számait.
2010. április 26. 13:03
|
|
Bondgirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 124278 offline
|
Adam az jó!!
Mikor fog megjelenni?
Mikor fog megjelenni?
2010. április 26. 14:10
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Azt hallottam hogy Adam lehet hogy rajta lesz de Jusin nem hiszem.Láttam egy oldalt ahol lehet szavazni kit akarsz a CD-n hallani,Adam benne van és vezet 55%-kal: http://moviesblog.mtv.com/2010/04/21/eclipse-soundtrack-bands/
2010. április 26. 14:41
|
|
Cuki_17h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 558 Csatolások: 42 Azonosító: 69466 offline
|
Én szeretem Adam-et is és Justin-t is, de egy ilyen filmbe én inkább Adam számot hallgatnék, szerintem Justin hangja, meg dalai nem annyira passzolnának....De hát ugye izlések és pofonok...Kinek a pap, kinek a papné.
2010. április 26. 15:30
|
|
Pucpucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.11. Hozzászólás: 462 Csatolások: 52 Azonosító: 73857 offline
|
Szeretem Adam sokkal jobb lenne. Nekem valahogy ez a Justin gyerek nem jön be. Ő egyáltalán nem dolgozott meg a hírnévért. És csak azért lett híres, mert ˝cuki pofija van˝, ami mellesleg szerintem nem igaz. Nekem valahogy Adam jobban bejön. Nekem ennyi a véleményem.
2010. április 26. 15:54
a filmhez Adam jobban illene, de én Justint jobban szeretem (kövezettekmeghanemtetszik(= )
de nekem mind1
de nekem mind1
2010. április 26. 16:11
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
nekem mind1 melyik lesz a CD-n mert ugyis csak a filmet nézem meg + abban ugyis kb. csak 4szám lesz és azt kibírom ha vki más...
2010. április 26. 16:23
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Adam jobban illik a film hangulatához,mert Justin az a mosolygós kissrác(kéérlek a Twilight saga vámpírokról szól!!!!)sehogy se tudom elképzelni....de Dakota Fanning-et se tudtam elképzelni a dilmben szval...még jól is elsülhet!
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: