Adam Lambert & Justin Bieber az Eclipse Cd-n?
2010. április 27. 18:08
Érdekes,habár nekem teljesen mindegy hogy ki énekel amíg jó a zene.
2010. április 28. 08:47
Csak Adam legyen rajta a cd-n Justin ne
(L)Adam(L)
(L)Adam(L)
2010. április 28. 09:54
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
Idézet (fafa008 @ 2010.04.27. 17:35)
Adam meleg?
az igaz?
igen meleg. és akkor mivan?
Ha valaki ezt a donorsChoose-os videósorozatot végignézi, de mindegyik részét akkor tuti egyet fog velem érteni
2010. április 28. 21:47
bety14 te hallottad már Adam Lambert-et? Justin is jó, de hát Adam sokkal másabb.
2010. április 29. 13:40
Lindsay019, te halottad már Adam Lambert-et énekelni?
2010. április 30. 15:18
|
|
wanda91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 195 Csatolások: 53 Azonosító: 125614 offline
|
Idézet (jezus @ 2010.04.29. 17:21)
Ki a tököm az a Adam Lembert?
Adam LAMBERT! nem tudsz olvasni? és marha nehéz dolog googleban utánanézni hamár nem ismered...ez tök felesleges komment volt a részedről. ......meg lehet sértődni, de utálom az ilyen hozzászólásokat. fájdalmas számmora h egyesek nem képesek tájékozódni a neten.
2010. április 30. 19:56
|
|
Mázliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.20. Hozzászólás: 8 Csatolások: 15 Azonosító: 80146 offline
|
Adam Lambert? Ez komoly remélem csak kamu! Mert az borzasztó lenne. Az a pasi szánalmas és tehetségtelen! Hozzátenném szerintem!!!!!
Justinnak vannak jó számai, de én őt se kérném fel!
Justinnak vannak jó számai, de én őt se kérném fel!
2010. május 01. 03:39
|
jezusúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.05.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 95219 offline
|
Kedves wanda91
Remélem nem okoztam nagy fájdalmat neked, azzal, h itt próbáltam tájékozódni, mivel ez az oldal is a "neten" van. Én azt hittem ezek a fórumok pont azért vannak, h információt kapjunk, olyan illetőktől, akik többet tudnak az általuk kedvelt sztárról. Például tőled mivel a hozzászólásaidból kiderül, h elég nagy rajongója vagy ennek a NYÁLGÉPNEK, ami persze teljesen a te dolgod. De ez csak az én szerény véleményem és remélem, h nem fogsz megsértődni emiatt.
Remélem nem okoztam nagy fájdalmat neked, azzal, h itt próbáltam tájékozódni, mivel ez az oldal is a "neten" van. Én azt hittem ezek a fórumok pont azért vannak, h információt kapjunk, olyan illetőktől, akik többet tudnak az általuk kedvelt sztárról. Például tőled mivel a hozzászólásaidból kiderül, h elég nagy rajongója vagy ennek a NYÁLGÉPNEK, ami persze teljesen a te dolgod. De ez csak az én szerény véleményem és remélem, h nem fogsz megsértődni emiatt.
2010. május 01. 09:42
|
|
I love Justin Bieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 126052 offline
|
Adam?
Justin!!!
Justin!!!
2010. május 01. 12:37
Justin egyáltalán nem illik az Eclips-be azzal a kislány hangjával. Adam pedig egy remek énekes és a hangja sokkal jobban illik bele a filmbe.
2010. május 01. 18:39
Adam Lambert nagyon thehetséges nagyon jó hangja van és nagyon jó a kisugárzása jól is néz ki szóval tökéletes!!!!! És engem se érdekel hogy meleg most azt tisztelem hogy ő felvállalja !!!!!! Justint utálom nagyon csajos hangja van és úgy néz ki mint valami 10 éves -.- nemtudom miért vn tőle mindenki elájulva (tisztelet a kivételnek)csak Adam legyen rjat a CD-n !!!!! ADAM<3333
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: