Idézet (dijansalihu @ 2013.05.09. 12:05)
UNDORÍTÓ volt a mai nap. Felkeltem 5:15-kor, hogy elérjem a 6:12-es buszt, ami késett 10 percet. Oké, szaladtam a vonathoz, hogy elérjem, ami 15 percet késett, így lekéstem a másik buszt, szóval épp beestem 8-ra, de még át is kellett öltöznöm (mivel csak ma érettségiztem és nem akartam pingvinjelmezben szaladgálni). Már csak az utolsó padban volt hely, ahol NEMHOGY LOVAT, DE LÓF*SZT NEM HALLOTTAM A MAGNÓBÓL, szóval kapásból mínusz 33 pontom van. A többi szerintem elég tűrhető lett. Ilyen f*s napot még az Isten nem hordott a hátán. Senki nem kap kindertojást. :@ Nem baj, ez "csak" egy előrehozott volt. Jövőre még próbálkozhatok, nem? (mondjátok, hogy igen)
Na látom akkor neked is összejött minden. Amúgy ilyen már velem is volt, amúgy sem vagyok megelégedve a közlekedésben, de mikor tényleg kellene, na akkor aztán tényleg semmi. A hallás utánit sajnálom, de ha a többi megvan akkor még nincs minden veszve, és ha még csak előrehozott volt és jövőre mehetsz már meglesz a rutin és legközelebb autóval mész. Vagy helikopterrel.
Ja és holnap tessék szurkolni!!! Most én jövök, természetesen busszal megyek én is.