Starity

Érettségi

21 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 09. 13:24 #321
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (nicol bellox @ 2013.05.09. 13:17)
A tisztázatit figyelembe veszik ,csak a piszkozatit nem wink.gif Szóval ne aggódj, meg fogják azt is nézni : ) 
Kösziii, nekem még egy informatika hátra van.

Akkor jó. smileeee.gif Istenem, végre alhatok délig. biggrin.gif
Óh az infó nem nehéz, attól nem kell félni. Nem vagyok valami nagy számítógépguru, de ötös lett nekem is. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: nicol bellox, duracell
2013. május 09. 13:46 #322
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Idézet (Adrianna @ 2013.05.09. 13:24)
Akkor jó.  smileeee.gif  Istenem, végre alhatok délig. biggrin.gif 
Óh az infó nem nehéz, attól nem kell félni. Nem vagyok valami nagy számítógépguru, de ötös lett nekem is.  laugh.gif

óóóó jó neked, engem 5 kor felkeltenek , sőt ha nem keltenének fel, akkor is felébrednék a zajra, ez egy átok : SS

Nem félek az infótól, de azért egy kicsit excel-ezek majd, az megy a legkevésbé
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2013. május 09. 14:21 #323
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

Idézet (nicol bellox @ 2013.05.09. 13:46)
óóóó jó neked, engem 5 kor felkeltenek , sőt ha nem keltenének fel, akkor is felébrednék a zajra, ez egy átok : SS
Nem félek az infótól, de azért egy kicsit excel-ezek majd, az megy a legkevésbé

Hát így, hogy már csak 3 db konzultációs órám van, ami nem kötelező, kétségkívül jó világom lesz. laugh.gif
Nekem is az excel volt mindig a mumusom, pedig a html részből is mindig max pontot csináltam, de az... jajj de utáltam. rohog.gif
2013. május 09. 14:45 #324
- törölt felhasználó -    
Na végre egy kis sikerélményem is volt a héten. rohog.gif
Tegnap a nehéz töri után már elkönyveltem magamban hogy a mai nap agyhalál lesz,de sokkal könnyebb volt mint vártam. A hallás utánitól eltekintve szerintem jók lesznek a feladatok. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, Minimanó94, duracell, Lindsay019
2013. május 09. 19:30 #325
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.09. 12:05)
UNDORÍTÓ volt a mai nap. Felkeltem 5:15-kor, hogy elérjem a 6:12-es buszt, ami késett 10 percet. Oké, szaladtam a vonathoz, hogy elérjem, ami 15 percet késett, így lekéstem a másik buszt, szóval épp beestem 8-ra, de még át is kellett öltöznöm (mivel csak ma érettségiztem és nem akartam pingvinjelmezben szaladgálni). Már csak az utolsó padban volt hely, ahol NEMHOGY LOVAT, DE LÓF*SZT NEM HALLOTTAM A MAGNÓBÓL, szóval kapásból mínusz 33 pontom van. A többi szerintem elég tűrhető lett. Ilyen f*s napot még az Isten nem hordott a hátán. Senki nem kap kindertojást. :@ Nem baj, ez "csak" egy előrehozott volt. Jövőre még próbálkozhatok, nem? (mondjátok, hogy igen)

Na látom akkor neked is összejött minden. Amúgy ilyen már velem is volt, amúgy sem vagyok megelégedve a közlekedésben, de mikor tényleg kellene, na akkor aztán tényleg semmi. A hallás utánit sajnálom, de ha a többi megvan akkor még nincs minden veszve, és ha még csak előrehozott volt és jövőre mehetsz már meglesz a rutin és legközelebb autóval mész. Vagy helikopterrel. rohog.gif wink.gif

Ja és holnap tessék szurkolni!!! Most én jövök, természetesen busszal megyek én is. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019
2013. május 09. 19:35 #326
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3081
Azonosító: 143593
Az angol érettségi elég könnyű volt, kivéve a legelső listening feladat, hát ott azt hittem elsírom magam. Hallani nem lehetett rendesen, meg a legrosszabb hangokat választották ki a felvételre. Borzalmas volt dry.gif
Ettől függetlenül én még bízom a sikerben.
2 felhasználónak tetszik: duracell, Lindsay019
2013. május 10. 08:52 #327
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

Idézet (Bettyke94 @ 2013.05.09. 19:35)
Az angol érettségi elég könnyű volt, kivéve a legelső listening feladat, hát ott azt hittem elsírom magam. Hallani nem lehetett rendesen, meg a legrosszabb hangokat választották ki a felvételre. Borzalmas volt  dry.gif 
Ettől függetlenül én még bízom a sikerben.

Emelten is a listening volt a legnehezebb, nekünk éppen a 2. feladat volt népszivatós (az állatok alvási szokásairól szólt és volt egy cuki cicás kép, ahogy alszik:D). Pedig én aztán a sok sorozatnézésem, könyvolvasásom és tanulásom után megértek egy-két dolgot, elhiheted. laugh.gif Belehallgattam a középszintűbe és tényleg elég hülye hangokat válogattak be, nekünk sokkal érthetőbb volt az akcentus például. rohog.gif Azt várná az ember, hogy emelten lesznek ilyenek, de nem voltak. Nekem persze könnyű a mostani közép, de meg tudom érteni azokat, akik most mentek és kiakadtak. Tavaly sokkal jobb volt a listening közepen (akkor csináltam én is:D).
2013. május 10. 08:53 #328
burberrykataria
burberrykataria
új tag

Státusznéz magadra nézd meg ki lettél lehet állati jó de te mbrenek születtél
Hozzászólás: 69
Csatolások: 2
Azonosító: 201704
jaj ne is beszéljünk róla ki készültem tőle főleg az emelt angoltól
2013. május 21. 08:14 #329
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ma van az infó, ugye? Ment valaki? smileeee.gif Mindenesetre kalappal hozzá. hi.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2013. május 21. 12:09 #330
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
ezt is nehezítették. inkább volt emelt, mint közép. sőt, megnéztem az emeltet, az könnyebb volt a programozást leszámítva. undorító... én személyszerint kb végigbőgtem, hiába vagyok ötös infóból és készültem rá, szinte semmit sem tudtam megcsinálni. bár erről a tanárom is tehet, aki nem készített fel, hiszen képet sosem szerkesztettünk, a régi érettségi feladatsorokban amikből készültünk mindig volt egy word 40 pontért, egy weblap 15-ért, egy power point 15-ért, egy excel 30-ért és egy access 20-ért. hát itt a pp-t teljesen eltörölték, a képszerkesztést összevonták a weblappal 30 pontért. csak amiatt vesztettem 15 pontot. szerintem az excel is rohadt nehéz volt, az access utolsó lekérdezésének a feladata meg felfoghatatlan...
bele sem merek gondolni, hova fognak még nehezíteni addigra, mire a többi tárgyból megyek...
remélem a többi sorstársamnak jobban ment, mint nekem. unsure.gif
2013. május 21. 12:37 #331
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Szörnyű volt ez az infó, bár mit vártam ?! A többi is mind nehezebb volt, furcsa lett volna ha ez könnyű/normál nehézségű lett volna..
Inkább meg se nézem a megoldásokat..
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. május 21. 14:23 #332
TheStig
TheStig
új tag

StátuszJó, na!
Hozzászólás: 94
Csatolások: 9
Azonosító: 197225
Én is voltam. Hát nem volt könnyű. Köcsög exel kifogott rajtam. Első két feladatot az könnyű volt. Accesnak kb 30%-t tudtam.
Ebben a kettőben már az nehéz volt hogy felfogjam mi a feladat...
Úgy mentem el reggel hogy azt mondtam h majd szóbelin kijavítom. laugh.gif
2013. május 29. 15:00 #333
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

Jajj, gyererek ez a szóbeli... Most kezdek még csak hozzá egyáltalán kidolgozni a tételeket. rohog.gif Kicsit elszámoltam a heteket, de sebaj, még időben vagyok, bár olyan kényelmesen már biztos nem tudok majd haladni, ahogy szerettem volna. Na mindegy. 27-én vagy 28-án megyek, szóval még azoktól nem félek, de emeltemre már csak alig pár napom maradt. Drukkoljatok 10-én. blush.gif
Valaki fél még az eredményektől? Ugye nekem kedden lesz meg, de már előre görcsbe rándult a gyomrom.

Sajnálom amúgy, hogy az infó is nehezebb lett. Meg előre sajnálom a Húgomat, neki már ki tudja milyenek lesznek az érettségik 2 év múlva.
2013. május 29. 17:37 #334
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

Idézet (Adrianna @ 2013.05.29. 15:00)
Jajj, gyererek ez a szóbeli... Most kezdek még csak hozzá egyáltalán kidolgozni a tételeket.  rohog.gif Kicsit elszámoltam a heteket, de sebaj, még időben vagyok, bár olyan kényelmesen már biztos nem tudok majd haladni, ahogy szerettem volna. Na mindegy. 27-én vagy 28-án megyek, szóval még azoktól nem félek, de emeltemre már csak alig pár napom maradt. Drukkoljatok 10-én.  blush.gif 
Valaki fél még az eredményektől? Ugye nekem kedden lesz meg, de már előre görcsbe rándult a gyomrom.
Sajnálom amúgy, hogy az infó is nehezebb lett. Meg előre sajnálom a Húgomat, neki már ki tudja milyenek lesznek az érettségik 2 év múlva.

Édes Istenem, m@rha sok időd van még! Nekem már 17-én kezdődnek a középszintű érettségiim. dry.gif Amúgy én is kedden megyek, remélem minden sikerült. Már alig alszom miatt. Wz rosszabb, mint a nyelvvizsga. rohog.gif
2013. május 29. 17:43 #335
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Idézet (TheStig @ 2013.05.21. 14:23)
Én is voltam. Hát nem volt könnyű. Köcsög exel kifogott rajtam. Első két feladatot az könnyű volt. Accesnak kb 30%-t tudtam. 
Ebben a kettőben már az nehéz volt hogy felfogjam mi a feladat...
Úgy mentem el reggel hogy azt mondtam h majd szóbelin kijavítom.  laugh.gif

Nekem az excell meglepően könnyű volt, a gyakorlások, amiket csináltam sokkal nehezebbek voltak. Ki érti ezt? blink.gif
Az access nem lett teljesen jó, na meg az a kép a weblapnál. Azt csináltam annyi ideig mint a vizsga többi részét. _nevet.gif
2013. május 30. 10:54 #336
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

Idézet (Minimanó94 @ 2013.05.29. 17:37)
Édes Istenem, m@rha sok időd van még! Nekem már 17-én kezdődnek a középszintű érettségiim.  dry.gif Amúgy én is kedden megyek, remélem minden sikerült. Már alig alszom miatt. Wz rosszabb, mint a nyelvvizsga.  rohog.gif

Akkor jó, most megnyugtattál, hogy elég időm van még. blush.gif Majd gondolok rád kedden, remélem egyikőnk sem fog rosszat tapasztalni. smileeee.gif Igen, komolyan mondom nyelvvizsga előtt nem izgultam ennyire. Izgulós típus vagyok basszus, de akkor nyugodtan mentem be az eredményekért is, ami nagy szó. rohog.gif
2013. május 30. 11:37 #337
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Szerintem senki ne aggódjon, az érettségi nem egy nagy was ist das, nekem elhihetitek smileeee.gif már túl vagyok rajta 2 éve, én mindent az utolsó évre hagytam, semmiből nem csináltam előrehozottat...nekem a nyelv angol volt, a választott német, de ha valaki egy kis figyelmet fordít a nyelvekre (pl filmeket, sorozatokat néz eredeti nyelven), azzal már nagyon sokat tett a cél érdekében smileeee.gif a matek olyan, hogy valaki vagy érti, vagy nem, de persze nem árt gyakorolni (erre találták ki a fakultációkat, nem?) smileeee.gif a magyar és a történelem meg időigényes, neki kell ülni, de ha valaki órán odafigyel szerintem sok esetben az is elég smileeee.gif az egész érettségi egy zsákbamacska, nem éri meg rinyálni miatta smileeee.gif de persze értem én: ez az első vízválasztó smileeee.gif
2013. május 30. 17:21 #338
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

Idézet (Adrianna @ 2013.05.30. 10:54)
Akkor jó, most megnyugtattál, hogy elég időm van még.  blush.gif Majd gondolok rád kedden, remélem egyikőnk sem fog rosszat tapasztalni. smileeee.gif Igen, komolyan mondom nyelvvizsga előtt nem izgultam ennyire. Izgulós típus vagyok basszus, de akkor nyugodtan mentem be az eredményekért is, ami nagy szó. rohog.gif

Majd én is gondolok rád, amúgy már annyi szent, hogy az irodalom és a matek is megvan, csak nem tudom hányas a többi meg csak-csak ment, szóval meg kellene nyugodnom, de a tanulással úgy érzem sehogy sem állok, még mindig van tételem és sosem akar elfogyni, pedig már az irodalommal végeztem, a töriből sincs már sok, de még akkor is .. blink.gif
2013. május 30. 21:10 #339
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
Hozzászólás: 2085
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Mi jövő hét kedden nézhetjük meg az emeltet, csütörtökön pedig a középszintűeket. smileeee.gif Ma az irodalom tanárnőnk megmondta a magyar érettségi eredményeit. 33 pontot értem el szövegértésen (itthon jöttem rá, hogy a táblázatból két rubrika kimaradt... unsure.gif ) Az érvelésem 59 pont lett, ez így összesen 92, ami nem is rossz. biggrin.gif Az osztályból nekünk lett a legjobb. blush.gif
Jövő héten pénteken megyünk emelt szóbelizni Pestre (csak három olyan suli van itt a régióban, ahol még németül tanítják a törit, és valószínűleg idén nem vállalta be rajtunk kívül senki), múlt hét szerdán kezdtünk készülni és jövő csütörtökig abba sem hagyjuk, de így elvileg végigérünk. biggrin.gif
Középszintű (magyar nyelv és irodalom, német nyelv és irodalom) június 21-én lesz, de arra majd csak az emelt után kezdünk készülni. Igaz, a tételek elvileg mind megvannak. smileeee.gif
Jövő héten majd várom a beszámolóitokat. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Adrianna, Lindsay019
2013. június 04. 23:56 #340
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Ma a véletlen szerencsének köszönhetően sikerült megnéznünk minden eredményünket, nem csak a középszintet. blush.gif
Az írásbelik alapján jelenleg így állok:
(K) Német nemzetiségi nyelv és irodalom: 95 pont
(K) Magyar nyelv és irodalom: 91 pont
(K) Matematika: 91 pont
(E) Történelem német nyelven: 77 pont (90-ből)
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

Ezek közül nagyon szeretném, ha az irodalom és a német irodalom szóbeli sikerülne 100%-osra, valamint a töri is jó lenne olyan körül. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Beckie, duracell, nicol bellox
21 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!