hát ez egy borzalmas vicc volt, de tényleg. én kilenctől, amióta beadtam a szövegértést, teljesen ki vagyok akadva, és még mindig nem sikerült felfognom, hogy ezt hogy a halálba képzelték. jó, nem panaszkodom, szerencsés vagyok, a táblázatos rész kivételével nekem mindent sikerült megcsinálnom, de még a kérdéseket is alig lehetett megérteni, a szöveg is hemzsegett az idegen szavaktól, volt bekezdés, ahol szinte semmit sem sikerült felfognom - pedig osztályelső féle vagyok magyarból, és nem vetem meg az olvasást sem... bele sem merek gondolni, mi lesz a holnapi matekon. na meg a töri esszékkel.
a második rész mondjuk annyira nem volt vészes, bár nehéz volt ráhangolódni a novellára, sikerült végül közel négy oldalt írnom, de akkor is egy vicc az egész, van osztálytársam, akinek három pontot sikerült szerezni a negyvenből... úgy látszik, tényleg komolyan gondolják, hogy sok a diplomás ember, és tenni akarnak ellene.
nektek, szerencsétlen sorstársaim, milyen eredménnyel zárult ez a csodálatos négy óra?
nem mellesleg, sok sikert mindenkinek a holnapi matekhoz!
Érettségi
2015. május 04. 16:26
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
8 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Jody,
dave095,
dtsz,
sMokEe.cLouD,
Zsife,
Narcoleptic Dreamer,
LaDySmIth
2015. május 04. 17:02
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Haha, ugyanez... Pedig egész jo magyaros vagyok, de miután elolvastam a szöveget, 2 percig néztem, hogy „most ez mi az Isten?”, aztán miután sikerült megcsinálnom a 3. feladatot, kicsit megnyugodtam, és ment szépen a többi is. 30 pontra számítok kb, a táblázatos nagyon wtf volt, senkinek nem ment. Mindegy, 4 pont... Így jártunk.
Szövegalkotás korrekt volt, én novellaelemzést választottam. Nagyon szemeztem még az összehasonlitoval is, de végül nem mertem bevállalni. Érvelés meg nagyon távol áll tőlem, nem is néztem meg. Összességében azért elfogadható volt, tavalyihoz képest kicsivel nehezebbnek találtam.
És szorítsatok a holnapi matekhoz, legyen meg az a 25 pont.
Szövegalkotás korrekt volt, én novellaelemzést választottam. Nagyon szemeztem még az összehasonlitoval is, de végül nem mertem bevállalni. Érvelés meg nagyon távol áll tőlem, nem is néztem meg. Összességében azért elfogadható volt, tavalyihoz képest kicsivel nehezebbnek találtam.
2015. május 04. 17:11
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (dave095 @ 2015.05.04. 17:02)
Haha, ugyanez... Pedig egész jo magyaros vagyok, de miután elolvastam a szöveget, 2 percig néztem, hogy „most ez mi az Isten?”, aztán miután sikerült megcsinálnom a 3. feladatot, kicsit megnyugodtam, és ment szépen a többi is. 30 pontra számítok kb, a táblázatos nagyon wtf volt, senkinek nem ment. Mindegy, 4 pont... Így jártunk.
megnyugtató, én eddig tőlünk hatból négy osztályról tudok, onnan senki sem tudta - úgy nagyjából 120 ember... most olvasgatok pont ilyen szakemberek általi véleményeket, vicces, hogy még ők is ki vannak akadva. bár azt írják, az összehasonlítás volt a legkönnyebb, kezdem bánni, hogy amiért nem ismertem a másik költőt, csak Tóth Árpádot, el sem olvastam...
én az érvelést akartam egyébként választani, nekem talán az a legtesthezállóbb, ha muszáj valamit választani - de inkább írnék én magam egy novellát -, de egyszerűen semmilyen művet nem tudtam volna írni hozzá. igazából az elemzésem is annyiból állt, hogy ismételgettem, hogy utálnak mindent és mindenkit, és ennek milyen okai lehetnek. hát szóbelivel csak felhozhatom ötösre. mennyit sikerült írnod?
a tavalyihoz képest - meg a korábbiakhoz is, amiket néztem - tényleg rohadt nehéz volt. a 2014-es szövegértést sokkal kevesebb idő alatt megírtam hibátlanra, ez meg. mondjuk szövegalkotás terén talán szerencsésebb évünk volt, és mégis az a több pontos. na majd meglátjuk.
drukkolok - de akkor te is nekem ahhoz a 13-hoz, ami kell a szóbelihez. ha ez is tele lesz logaritmussal, szinusz-koszinusszal meg geometriával, ott vérzek el...
2015. május 04. 17:39
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Idézet (itsjustme @ 2015.05.04. 17:11)
megnyugtató, én eddig tőlünk hatból négy osztályról tudok, onnan senki sem tudta - úgy nagyjából 120 ember... most olvasgatok pont ilyen szakemberek általi véleményeket, vicces, hogy még ők is ki vannak akadva. bár azt írják, az összehasonlítás volt a legkönnyebb, kezdem bánni, hogy amiért nem ismertem a másik költőt, csak Tóth Árpádot, el sem olvastam...
én az érvelést akartam egyébként választani, nekem talán az a legtesthezállóbb, ha muszáj valamit választani - de inkább írnék én magam egy novellát -, de egyszerűen semmilyen művet nem tudtam volna írni hozzá. igazából az elemzésem is annyiból állt, hogy ismételgettem, hogy utálnak mindent és mindenkit, és ennek milyen okai lehetnek. hát szóbelivel csak felhozhatom ötösre. mennyit sikerült írnod?
a tavalyihoz képest - meg a korábbiakhoz is, amiket néztem - tényleg rohadt nehéz volt. a 2014-es szövegértést sokkal kevesebb idő alatt megírtam hibátlanra, ez meg. mondjuk szövegalkotás terén talán szerencsésebb évünk volt, és mégis az a több pontos. na majd meglátjuk.
drukkolok - de akkor te is nekem ahhoz a 13-hoz, ami kell a szóbelihez. ha ez is tele lesz logaritmussal, szinusz-koszinusszal meg geometriával, ott vérzek el...
Én mindig annyira csodáltam azokat, akiknek megy az érvelés. Szerintem az az egyik legnehezebb, nagy olvasottság kell hozzá, és ahogy elhallgattam osztálytársaimat, nem is igazán fogják fel, mi is az valójában. Már abból tanulniuk kellett volna, hogy csomó kettes meg hármas született érvelésekből próbaérettségin.
Én amúgy pont 3 oldalt írtam most, és miután kijöttünk suliból, találkoztunk magyartanárunkkal is, akinek annyira meglepett a reakciója.. mosolygott, kis kedves volt. Mondta, hogy biztos ügyesek voltunk, drukkol a holnaphoz is. Sokkolt! Egyáltalán nem jellemző ez rá.
Ja, igazából én is sík hülye vagyok matekból, ha nem is jön össze a 25 pont, legyen elég pontom a szóbelihez. Egy kalap sz*rt nekünk holnapra!
2015. május 04. 18:44
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (dave095 @ 2015.05.04. 17:39)
Én mindig annyira csodáltam azokat, akiknek megy az érvelés. Szerintem az az egyik legnehezebb, nagy olvasottság kell hozzá, és ahogy elhallgattam osztálytársaimat, nem is igazán fogják fel, mi is az valójában. Már abból tanulniuk kellett volna, hogy csomó kettes meg hármas született érvelésekből próbaérettségin.
Én amúgy pont 3 oldalt írtam most, és miután kijöttünk suliból, találkoztunk magyartanárunkkal is, akinek annyira meglepett a reakciója.. mosolygott, kis kedves volt. Mondta, hogy biztos ügyesek voltunk, drukkol a holnaphoz is. Sokkolt! Egyáltalán nem jellemző ez rá.
Ja, igazából én is sík hülye vagyok matekból, ha nem is jön össze a 25 pont, legyen elég pontom a szóbelihez. Egy kalap sz*rt nekünk holnapra!
ne is mondd, osztálytársam arról írt három oldalt, hogy azért rövid az élet, mert szarul osztjuk be az időnket. szegénykémet sajnálom, neki lett három pont a szövegértés... szép lesz az eredmény.
áh, mi sajnos nem futottunk össze, pedig úgy megkérdeztem volna a véleményét, olyan lelkesen bíztatott minket, hogy ötösöket fogunk írni, erre... na, majd hátha őt küldik be felügyelni holnap matekra.
egy hatalmas kalappal, basszus. hátha, ha már ilyen szar magyart fogtunk ki, idén a matek lesz egy primitív vicc.
2015. május 04. 18:55
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline |
Ez a magyar érettségi....én már búcsúzkodtam a felvételitől is XD A szövegértés sosem volt az erősségem 30-34 pont között írtam próbákon így nem is fűztem hozzá nagy reményeket.Az első kérdésnél viszont néztem,hogy mi a... Ki is hagytam de félidőben visszatértem, mert tudtam,hogy a végén nem lesz időm. Végül épp,hogy sikerült befejeznem a feladatokat.Szerintem annyira nem volt vészes vagyis próbán nehezebbet írtunk .Én novellaelemzést írtam bár mindig is az érvelés állt hozzám a legközelebb. Az összehasonlításba bele se mertem kezdeni mivel elvileg hajlamom van túlmagyarázni dolgokat bár Tóth Árpád vers rémlett,hogy látvány látomás dolgok de inkább el sem olvastam .Sajnos nem ugrottak be nagyon idővel kapcsolatos művek így maradt a novella, 4 és fél oldalt írtam....hosszabb lett mint maga a mű XD Ott örültem magamnak átnéztem mindent,borzalmas a helyesírásom így egyszerű szavakat is lebetűztem magamnak külön mint egy elsős Aztán megállított a magyartanár és elvette a kedvem azzal,hogy a novellán idén könnyű volt félrecsúszni és miért nem érveltem.( 9.-óta hallgattuk,hogy bármi van csak ne érveljünk a 18 főből 1 merte bevállalni az érvelést..khm)
Holnap matek szóval hajrá emberek remélem nem lesz vészes
Holnap matek szóval hajrá emberek remélem nem lesz vészes
2015. május 05. 12:12
itsjustmeMolkoholic |
rohadjanak meg... örülök, ha szóbelire mehetek... lett vagy tíz pontom az elejére, a második résznél az első két feladatba bele se tudtam kezdeni... a 17-18-ast választottam, ott is csak részpontjaim lesznek, semmi nem jött ki... felügyelő tanár olvassa közben neten nekünk, hogy állítólag ez az évtized legnehezebb matekja, csodálatos. emelt matekos csak ült és bámult maga elé, mit kezdjek én, aki végig buktam? én már tényleg be se megyek törire...
a pénzesnél ti kamattal vagy számtani sorozattal számoltatok?
nektek meglesz legalább a kettes?
a pénzesnél ti kamattal vagy számtani sorozattal számoltatok?
nektek meglesz legalább a kettes?
2015. május 05. 12:40
dave095 |
Szóljon a szóbeli... Borzalmas volt! Második részből nekem is részpontjaim lesznek csak. Ofőnknek (matektanárunk) már minden baja volt, mikor suli előtt várt minket, és így mindenki: „szóbelin találkozunk” Ha a holnapi töri is nehéz lesz, én felkötöm magam, pedig pont az kéne, na meg az emelt angol. :/ Már törire sincs kedvem készülni
Pénzes? Én már nem is tudom, miket számolgattam
2 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Bátor Ventillátor
2015. május 05. 12:55
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline |
Látom nem csak rajtam fogott ki a matek Örülök ha meglesz a 60%.A matek volt az amire nem paráztam rá de amikor kikaptuk az első részt nekem meg nem kapcsolt be a számológépem azt hittem megáll a szívem (aztán addig ütöttem míg egy jó fél óra után bekapcsolt utána ki se kapcsoltam)Még az első rész ment is bár az utolsó másodpercben jöttem rá az első feladat megoldására.A második meg ....két feladat jól kijött de a többi...., már egy pontnál azt hittem feladom és számoltam a részpontjaimat Hol volt a logaritmusom ? hol volt ami ment volna ? Világ életemben hülye voltam a valószínűségszámítisához XD De mindent tele írtam szóval részpont az lesz bőven.
Azért annyira csak nem lesz vészes és remélem sorstársaim nem végzik szóbelin
A törihez sok sikert,mivel a tudásom annyi belőle amennyit az atlasz tartalmaz így holnap az esélytelenek nyugalmával indulok neki
A törihez sok sikert,mivel a tudásom annyi belőle amennyit az atlasz tartalmaz így holnap az esélytelenek nyugalmával indulok neki
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2015. május 05. 12:58
Zsife_nightmare_ |
Idézet (itsjustme @ 2015.05.05. 12:12)
a pénzesnél ti kamattal vagy számtani sorozattal számoltatok? :
A kis Zsuzsa pénzügyeinél először fogtam a fejem de végül felírtam a számtani sorozatos képletet és a 90000 ft volt az összesen aztán kijött,hogy 3300 ft körül tettek félre először aztán már passzolom mennyi volt az utolsó hónap.....remélem jól csináltam de már mindegy így csináltam
itsjustme
2015. május 05. 15:12
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (dave095 @ 2015.05.05. 12:40)
Szóljon a szóbeli... Borzalmas volt! Második részből nekem is részpontjaim lesznek csak. Ofőnknek (matektanárunk) már minden baja volt, mikor suli előtt várt minket, és így mindenki: „szóbelin találkozunk” Ha a holnapi töri is nehéz lesz, én felkötöm magam, pedig pont az kéne, na meg az emelt angol. :/ Már törire sincs kedvem készülni
mit kérnek egyáltalán szóbelire?
nálunk is hasonló volt, elhiheted, még az jó matekosok is jöttek ki majdnem, már majdnem sírva, mindenki reménykedik a 25 pontban, és ennyi.
ezek után szerintem a törin már tényleg megbukok, abból még rosszabb vagyok mint matekból. tavaly vagy tavalyelőtt is volt már valami, hogy nehezebb volt a közép mint az emelt, meg napra pontosan kellett tudni valamelyik vh eseményeit... inkább bele sem gondolok.
emelt angol dettó, megcsináltam ősszel, szar lelkiállapotban elcsesztem, azóta is siránkozok, hogy miért hoztam előre, mert csak négyes lett - ezek után azt se merném, főleg hogy azzal is már tavaly is botrány volt. őrület. előre sajnálom azt, aki jövőre, vagy még később fogja csinálni...
nagyon képben lehettél te is. néztem közben a nem hivatalos megoldást... hát... 24-25 pont a maximum, remélem lesz akkora szerencsém.
Zsife
2015. május 05. 15:17
itsjustmeMolkoholic |
Idézet (Zsife @ 2015.05.05. 12:55)
Látom nem csak rajtam fogott ki a matek Örülök ha meglesz a 60%.A matek volt az amire nem paráztam rá de amikor kikaptuk az első részt nekem meg nem kapcsolt be a számológépem azt hittem megáll a szívem (aztán addig ütöttem míg egy jó fél óra után bekapcsolt utána ki se kapcsoltam)Még az első rész ment is bár az utolsó másodpercben jöttem rá az első feladat megoldására.A második meg ....két feladat jól kijött de a többi...., már egy pontnál azt hittem feladom és számoltam a részpontjaimat Hol volt a logaritmusom ? hol volt ami ment volna ? Világ életemben hülye voltam a valószínűségszámítisához XD De mindent tele írtam szóval részpont az lesz bőven.
azért, ha 60%-ot vársz, még így is ügyes lehettél a lehetetlen feladatsor ellenére, gratulálok
jesszus, volt időd egyáltalán megcsinálni még?
a két feladat alatt az első kettőt érted?! tejóég, bele sem tudtam kezdeni egyikbe se. azaz de, bejelöltem a zérushelyet és behúztam a függvényt, hátha kapok arra is egy pontocskát, hogy "leábrázoltam"...
nekem ilyen téren szerencsém volt igazából, én azért imádkoztam, hogy ússzam meg a szinusz-koszinuszt, a logaritmust, és a geometriát. oké, az utóbbival tömve volt, de legalább így kulcs alapján lett 13 pontom az elejére, amúgy nulla lenne.
törivel ugyanígy vagyok, szóval teljesen átérzem a helyzeted, matekkal egyaránt buktam végig belőle. csodálatos lesz a holnapi napunk is, hát sok sikert nektek hozzá!
Zsife
2015. május 05. 15:47
Zsife_nightmare_ |
Idézet (itsjustme @ 2015.05.05. 15:17)
azért, ha 60%-ot vársz, még így is ügyes lehettél a lehetetlen feladatsor ellenére, gratulálok
a két feladat alatt az első kettőt érted?! tejóég, bele sem tudtam kezdeni egyikbe se. azaz de, bejelöltem a zérushelyet és behúztam a függvényt, hátha kapok arra is egy pontocskát, hogy "leábrázoltam"...
nekem ilyen téren szerencsém volt igazából, én azért imádkoztam, hogy ússzam meg a szinusz-koszinuszt, a logaritmust, és a geometriát. oké, az utóbbival tömve volt, de legalább így kulcs alapján lett 13 pontom az elejére, amúgy nulla lenne.
törivel ugyanígy vagyok, szóval teljesen átérzem a helyzeted, matekkal egyaránt buktam végig belőle. csodálatos lesz a holnapi napunk is, hát sok sikert nektek hozzá!
Köszi de ez is csak álom még bár 60 nekem édes kevés mivel a 80-ért szálltam harcba és imádkoztam,hogy csak ne legyen sok valószínűség számítás...sajnos volt.Pedig egy kis sin,meg cos meg átírni radiánba....hol voltak ezek ? Még most sem térek magamhoz,hogy ezek elő se jöttek. Az első részt mindig is szerettem a másodikkal voltak problémáim.A hosszú részből az első c, része nem igazán ment, az utána lévő egyenlet meg Zsuzsa tesó és pénzügyei amik jól kijöttek.A két 17 pontos feladat meg....jó ha lesz rajtuk 10-10 pontom...bár a megoldókulcsot én meg nem nézem
Ábráért már adnak pontot meg sokszor azért is jár részpont ha adatok jól le vannak jegyezve ,van válasz, tisztességes ábra meg pár oda kapcsolódó képlet.
Törire úgy megyek,hogy a Kádár-korszakról annyi a tudásom,hogy azóta van túrórúdi szóval biztató XD Ott a gond,hogy évszámos memóriám van szóval ami tudásom van azt tudom sem kellene hála az atlasznak,lehet pár fogalmat átnézek ma ha lesz életkedvem ezután a 2 nap után
itsjustme
2015. május 05. 16:38
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Pont minap gondolkodtam azon, hogy inkább mennék újra érettségizni, minthogy végre letegyem a szakmai vizsgát, ami jövő héten fog elkezdődni. Viszont egyik most érettségiző ismerősöm, és a ti véleményeitek alapján meggondolandó. Három évvel ezelőtt - amikor én érettségiztem - szerintem fele ennyire sem volt nehéz. Kitartást, már kettőn túl vagytok! Talán a töri holnap nem lesz olyan tragédia.
2015. május 05. 17:23
Idézet (itsjustme @ 2015.05.04. 16:26)
hát ez egy borzalmas vicc volt, de tényleg. én kilenctől, amióta beadtam a szövegértést, teljesen ki vagyok akadva, és még mindig nem sikerült felfognom, hogy ezt hogy a halálba képzelték. jó, nem panaszkodom, szerencsés vagyok, a táblázatos rész kivételével nekem mindent sikerült megcsinálnom, de még a kérdéseket is alig lehetett megérteni, a szöveg is hemzsegett az idegen szavaktól, volt bekezdés, ahol szinte semmit sem sikerült felfognom - pedig osztályelső féle vagyok magyarból, és nem vetem meg az olvasást sem... bele sem merek gondolni, mi lesz a holnapi matekon. na meg a töri esszékkel.
a második rész mondjuk annyira nem volt vészes, bár nehéz volt ráhangolódni a novellára, sikerült végül közel négy oldalt írnom, de akkor is egy vicc az egész, van osztálytársam, akinek három pontot sikerült szerezni a negyvenből... úgy látszik, tényleg komolyan gondolják, hogy sok a diplomás ember, és tenni akarnak ellene.
nektek, szerencsétlen sorstársaim, milyen eredménnyel zárult ez a csodálatos négy óra?
Hallottam róla,mekkora vérengzés volt a magyar.Anyukám is csak szentségelt,mikor értesült a feladatokról.Azért tényleg rendesen szelektálni próbálják ily' módon az egyetemisták/főiskolások számát.De tudjátok mit?Sikerülni fog!Nem hiába jutottak el idáig,és nem hiába fog jól sikerülni ez a sz*r sem,ameddig a legtöbbet próbáljátok kihozni magatokból.Sok sikert holnap,aztán csak jó hírektől hemzsegjen a topic!
2015. május 06. 12:07
dave095 |
Annyira örülök, hogy könnyű volt a töri, bár az elején hiányotam a kis gagyi Egyiptomos, Babilonos, Alexandriás képes feladatokat. Ez most hatalmas megkönnyebbülés volt, még fél órával előbb sikerült is befejeznem. Esszék tetszettek, mondjuk a végén féltem, hogy a Kádárosnak nem lesz elég hely, és sikerült is úgy végigírnom, hogy még hely sem maradt. Németországos esszé is egyszerű volt, lényegében atlaszos feladat volt, Mátyás már egy fokkal nehezebb volt, de a forrása sokat segített. Bízom az ötösben.
A holnapi emelt angol is legyen hasonlóan „egyszerű”.
A holnapi emelt angol is legyen hasonlóan „egyszerű”.
2015. május 06. 12:21
Zsife_nightmare_ |
Végre egy nyugodt nap Nagyon tetszett a töri, azt hittem az utóbbi két nap után olyat kapunk,hogy azt sem tudom,hol vagyok így a 30 pontért szálltam ma harcba A feladatok úgy ahogy megyegettek az esszék meg hihetetlen jók voltak, Németek abszolút kedvenceim voltak mindig is így minden fontos beugrott,Rákosit pedig pont tegnap néztem át (na jó igazából végül tegnap csak őt néztem át) II. József pedig könnyű volt,még forrás nélkül is az lett volna így meg még jobb volt Úgy érzem az elmúlt 3 napban ez volt a legjobb vizsga kár,hogy pont ez nem számít nekem felvételinél
A héten én már pihenek legközelebb csak jövő héten lesz egy írásbeli és végeztem
Az angolhoz meg sok sikert emelthez középhez mindenhez Meg még a némethez is ha esetleg megy valaki
A héten én már pihenek legközelebb csak jövő héten lesz egy írásbeli és végeztem
Az angolhoz meg sok sikert emelthez középhez mindenhez Meg még a némethez is ha esetleg megy valaki
2015. május 06. 21:01
itsjustmeMolkoholic |
hát, abból kiindulva, hogy nekem a töri nagyobb mumus volt mint a matek, mindig is utáltam, végig kegyelem kettesekkel csúsztam át... én mindenféle kétség nélkül kijelenthetem, hogy megbuktam... a Kádár esszém fogjuk rá sikerült, mellé a jobbágyfelszabadítást választottam - ahol elvitt a forrás, már az első mondatomban arról írtam, hogy az egész ősszel történt, utólag kiderült hogy márciusban -, a polgári jogoknál meg a szemet-szemért elv eltörléséről próbáltam rizsázni... nos, utólag azt is megtudtam, hogy ez valamikor a 18. században volt (?), úgyhogy nyilván itt sem sikerült valami elfogadható dologról írogatnom... töri tanárom nem véletlen mondta tavaly úgy néz ki, hogy el sem enged, olyan segg vagyok... a feladatlap meg számomra borzalmas volt, alig volt benne valami az atlaszban... ezerszer jobb volt az őszi.
nekem összességében rohadt nagy csalódás volt ez az érettségi, a matek hármasom két pontnyi figyelmetlenségen múlt kisérettségin, a törim négyes lett, erre...
mindegy, szerencsére most én is pihenhetek két hetet, még 19-én vár rám egy szakma, aztán meglehetősen sikertelenül, de végeztem. ti a választottal hogy álltok?
nem mellesleg, így a sok siránkozás mellett örülök a töriteknek, ügyesek voltatok.
dave, neked meg sok sikert az emelt angolhoz holnapra!
nekem összességében rohadt nagy csalódás volt ez az érettségi, a matek hármasom két pontnyi figyelmetlenségen múlt kisérettségin, a törim négyes lett, erre...
mindegy, szerencsére most én is pihenhetek két hetet, még 19-én vár rám egy szakma, aztán meglehetősen sikertelenül, de végeztem. ti a választottal hogy álltok?
nem mellesleg, így a sok siránkozás mellett örülök a töriteknek, ügyesek voltatok.
2015. május 06. 21:45
Zsife_nightmare_ |
Idézet (itsjustme @ 2015.05.06. 21:01)
hát, abból kiindulva, hogy nekem a töri nagyobb mumus volt mint a matek, mindig is utáltam, végig kegyelem kettesekkel csúsztam át... én mindenféle kétség nélkül kijelenthetem, hogy megbuktam... a Kádár esszém fogjuk rá sikerült, mellé a jobbágyfelszabadítást választottam - ahol elvitt a forrás, már az első mondatomban arról írtam, hogy az egész ősszel történt, utólag kiderült hogy márciusban -, a polgári jogoknál meg a szemet-szemért elv eltörléséről próbáltam rizsázni... nos, utólag azt is megtudtam, hogy ez valamikor a 18. században volt (?), úgyhogy nyilván itt sem sikerült valami elfogadható dologról írogatnom... töri tanárom nem véletlen mondta tavaly úgy néz ki, hogy el sem enged, olyan segg vagyok... a feladatlap meg számomra borzalmas volt, alig volt benne valami az atlaszban... ezerszer jobb volt az őszi.
Remélhetőleg nem lesz az olyan vészes És törin hála az égnek a szóbeli tud húzni felfelé elég sokat
Nekem már csak jövő szerdán van egy emelt bioszom......te jó ég miért nem állított meg valaki mikor jelentkeztem ? Mindegy megküzdöm vele,bár tudom,hogy ritka nehéz lesz de nem baj hadd jöjjön
A szakmához meg sok sikert
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.