Idézet (Baylee @ 2012.05.07. 13:45)
Nem azért, de ti nem beszéltétek ezeket át az utolsó pár hétben? Mert nálam például a magyar tanár pontról pontra leírattatta, hogy melyiknél mit kell csinálni. Még reggel jó magam is ezt nyüstöltem suliba menet. Leírtuk, hogy mit kell érvelésnél csinálni, novella elemzésnél és verselemzésnél. Mindent, és az szerint választottam én is, amelyik jobban feküdt nekem. A Tetemre hívás nem volt rossz, emlékeztem erre a balladára, de tudni illik analfabéta vagyok a verselemzést illetően, így inkább megkíméltem magamat és a tanáromat is egy adagnyi hülyeségtől, ami a tollamból kijött volna. Nem mondta azt sem a tanár, hogy vers elemzés lesz? Én már vagy két éve hallgattam azt a mostani magyar tanáromtól, hogy tanuljunk meg verset elemezni, mert kell, mert érettségin is lesz stb. Érdekes tanárod van, hogy őszinte legyek, mert nekünk meg azt lökte álladóan, hogy azt válasszuk, ami nekünk fekszik. Általában érvelés, novella elemzés és két vers összehasonlítás szokott lenni, de úgy látszik ezúttal a kettőt felcserélték, amin én is néztem, mert terveztem jó magam is, hogy a novellára voksolok és azt dolgozom ki. Elvégre biztos, hogy sikerült, ha három és fél oldalban valóban a tömör lényegre összpontosítottál.
Hát az biztos hogy érdekes tanár Vettünk mi Verselemzést, csak azt mondta, hogy Novella Elemzés lesz Érvelés meg fel sem merült benne ugyan is Érvelésről egy órában beszéltünk és ennyi Igen, mert ő inkább az Irodalom szóbeli tételekre ment rá ebben az évben. Köszi szépen, én is reménykedem, mert hát nem a tartalmát írtam le hanem tényleg összehasonlítottam, elemeztem Igazából nem volt rossz ez így , csak nem erre számítottam