2010. 05. 04-én délelőtt volt a Comet sajtótájékoztató, melyen megmondták a jelölteket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvannak a Comet jelöltek
2010. május 04. 16:13
2010. május 04. 16:23
LL Juniort nem értem miért jelölték. csinált egy klipet a tavalyi COMET óta.
2010. május 04. 16:27
Sp megint be fog zsebelni max. 2-3 díjjat. Erre meg mernék esküdni...
2010. május 04. 16:43
Hihetetlen...megint csupa médiaszenny lett jelölve, meg örömködő tinisztárocskák,... (SP, Hien stb.)
Mikor lesz már végre igazán értelmes zenét adó énekes(nő)/együttes is jelölve?
Mikor lesz már végre igazán értelmes zenét adó énekes(nő)/együttes is jelölve?
2010. május 04. 16:51
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
Itt az egyetlen ember, aki tényleg érdemel valamit az Ákos... Nem értem hová süllyedünk..semmi változatosság, minden évben ugyanazok. Senki nem tesz le semmi igazán jót az asztalra egyik Comettől a másikig. Ugyanazt csinálják egytől egyig. Na meg a szavazás sem tehetségre, hanem cukiságra megy..
2010. május 04. 16:57
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline |
hát nemtom mibajotok a "fiatalabbakkal".
férfi előadók közül pl egyedül csak SP esélyes. női előadók közül meg Barbee, Hien vagy Lola. legjobb videoklippnél meg vagy SP vagy Hien. a többi kategoriánál meg nemtom
férfi előadók közül pl egyedül csak SP esélyes. női előadók közül meg Barbee, Hien vagy Lola. legjobb videoklippnél meg vagy SP vagy Hien. a többi kategoriánál meg nemtom
2010. május 04. 17:11
Sajnálom, hogy tóth Gabi nem lett jelölve, pedig neki jó hangja van, és akkor inkább ő, mint Barbee -.-' elvilegf meg is sértődött a sajtótájékoztató végén és el is ment, nem nyilatkozott senkinek semmit...Ha már nagyon választani kell akkor Hien nyerjen, mert a Túl Szép klipje szerintem jó lett, és hangja is van.
2010. május 04. 17:30
Na gyerekek, EZÉRT nem hallgatok magyar zenét.
Sok kaka előadó, és mindig ugyanazok.
Persze a díj neve VIVA comet, vagyis a VIVA csatorna önjelölt celebjei versengenek a trendi kategóriákban.
Sok kaka előadó, és mindig ugyanazok.
Persze a díj neve VIVA comet, vagyis a VIVA csatorna önjelölt celebjei versengenek a trendi kategóriákban.
2010. május 04. 17:39
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline |
olyan változatos minden évben a jelöltek névsora.. Barbeekának meg SPnek hangja sincs, új előadók közül meg max. 1-et ismerek, aki pedig megérdemelné, hogy nyerjen, úgyse kapja meg.
2010. május 04. 17:43
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Legjobb férfi előadó: Ákos (Szerintem ez egyértelmű. A jelöltek közül csak ő érdemli meg.)
Legjobb női előadó: Én egyiket se szeretem, de talán Lola.
Legjobb új előadó: Egyiket se ismerem. xD
Legjobb együttes: Talán Josh és Jutta.
Legjobb videoklip: Itt nálam egyik se.
Az összes jelölt közül csak Ákost szeretem. A többiek semmit nem érnek. De ez csak az én véleményem. Azt hiszem idén kihagyom a Cometet...
Legjobb női előadó: Én egyiket se szeretem, de talán Lola.
Legjobb új előadó: Egyiket se ismerem. xD
Legjobb együttes: Talán Josh és Jutta.
Legjobb videoklip: Itt nálam egyik se.
Az összes jelölt közül csak Ákost szeretem. A többiek semmit nem érnek. De ez csak az én véleményem. Azt hiszem idén kihagyom a Cometet...
2010. május 04. 17:59
Idézet (tironman @ 2010.05.04. 16:45)
Ákos helyében kikérném magamnak hogy ilyen "sztárokkal" egy listában szerepeljek...
és mennyire igazad van !
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Nehéz volt elfogadnia a dolgot.
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Nem akar már a sorozattal foglalkozni.