Megvannak a Comet jelöltek
2010. május 05. 14:21
flor18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 126321 offline |
az az igazság, ogy mostanában nálunk nem jön be a vivatv és csak kezdetben hiányzott. mostanra már egyáltalán nem. mióta nem nézem 26 órában egy csomó új és ezerszer jobb előadót ismertem meg, azokat akik nem hetente mennek be az interaktívba és nem nyomatják állandóan a zenéjüket. idén sztem a comet se lesz jó. az egyetlen jó előadó csak Kesha lesz. -.-" a jelöltek között pedíg olyanok is vannak akik sztem még a jelölésre sem méltók, nem hogy arra hogy díjat nyerejenk. és bocsi ha ezzel megbántottam valakit, de az igazságot mondtam és NEM TRÁGÁR SZAVAKKAL!
2010. május 05. 15:29
@DinAa hát én is így gondolom. Én nem szeretem Ákost.és nagyon nem örülnék, ha ő nyerné meg.:S
2010. május 05. 15:55
nem szeretem Ákost, de egyértelmű, hogy ő érdemli meg a Legjobb Férfi Előadó címet.
hajrá Ákos és Fekete Dávid.
hajrá Ákos és Fekete Dávid.
2010. május 06. 06:13
bozsányi florenciaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 126286 offline |
hááát még szép sp (LLL) nőknél: hieen stereo 2.0 bnfés kép maradsz...Szerintem...
2010. május 06. 16:23
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline |
Idézet (inspiredboy @ 2010.05.04. 17:30)
Na gyerekek, EZÉRT nem hallgatok magyar zenét.
Sok kaka előadó, és mindig ugyanazok.
Persze a díj neve VIVA comet, vagyis a VIVA csatorna önjelölt celebjei versengenek a trendi kategóriákban.
Sok kaka előadó, és mindig ugyanazok.
Persze a díj neve VIVA comet, vagyis a VIVA csatorna önjelölt celebjei versengenek a trendi kategóriákban.
Az utolsó mondatod renben is lenne, csak van itt egy kis hamisság!
Ákos nem egy önjelölt celeb!
Lehet utálni a zenéjét, lehet szeretni, de az tagadhatatlan, hogy példátlan minőségi zenéje van, nem tiszta bulvár az élete (a cikkek fele, ami róla megjelenik, nem is tud róla, vagyis, hogy nem nyilatkozott, csak mindig egy előző iterjút fújnak fel a hülye újságírók) és igazán letett valamit az asztalra.
És talán nem ettől fog boldog lenni, h a sok kis celeb közé sorolják, de ha a Vivások ragaszkodnak érte...
És hiába jönnek az emberek, h sehogysem tudják szeretni a zenéjét, mert azért lenne amin elgondolkozni, ha egy kicsit is beleásnánk a dologba, a sorok mögé kell látni. Csak az a baj, hogy az emberek inkább azt mondják, hogy hülyeség, mert lusták megállni a mértéktelen életük közepette és elgondolkozni egy kicsit magukon!
Ákos sose énekelt értelmetlen tini bajok, szerelmek meg nyálas nemtom mikről, szóval.
2010. május 06. 16:30
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline |
Idézet (DinAa @ 2010.05.05. 10:30)
ti am ezt hogy gondoljátok h legjobb férfi előadó Ákos legyen??? oké, igaz ő az ilyen "régi jó énekes", de a tavalyi comet óta egyetlen klipje volt: a szindbád dala-ami azért be kell valljuk az ő tehetségéhez képes elég gyatra lett és a klip sem lett vmi nagy szám, szal nem hiszem h ő lenne a legesélyesebb...
na te aztán meg is tudod mondani, hogy nem lett jó az Ákos klippje, mert értel is hozzá, zenei képességeid is vannak, zenei hallásod meg minden. Én csak azt tudom mondani, hogy amíg te jöbbat vagy legalább hozzá közelit nem csinálsz, addíg ne ítélj! Csinálj ennyi idő alatt több klippet! Hajrá!
Persze könnyű bíráskodni...de ezt általában azok mondják, akik nem tudnak semmit felmutatni ilyen téren!
Ez még nem jelenti azt, hogy nyer persze, mert a tini bálványokat úgyis felpumpálják a rajongók, és mint tudjuk ők sokan vannak.
Szóval inkább mondjuk el, hogy nekünk ki tetszik, kinek drukkol, de ne húzzúk le a másikat, akinek esetleg még a nyomába se érhetünk! Ha ez sem elfogadható álláspont, akkor minek ide a nagy liberalizmus?!
2010. május 06. 17:52
Idézet (agnes @ 2010.05.06. 16:23)
Az utolsó mondatod renben is lenne, csak van itt egy kis hamisság!
Lehet utálni a zenéjét, lehet szeretni, de az tagadhatatlan, hogy példátlan minőségi zenéje van, nem tiszta bulvár az élete (a cikkek fele, ami róla megjelenik, nem is tud róla, vagyis, hogy nem nyilatkozott, csak mindig egy előző iterjút fújnak fel a hülye újságírók) és igazán letett valamit az asztalra.
És talán nem ettől fog boldog lenni, h a sok kis celeb közé sorolják, de ha a Vivások ragaszkodnak érte...
És hiába jönnek az emberek, h sehogysem tudják szeretni a zenéjét, mert azért lenne amin elgondolkozni, ha egy kicsit is beleásnánk a dologba, a sorok mögé kell látni. Csak az a baj, hogy az emberek inkább azt mondják, hogy hülyeség, mert lusták megállni a mértéktelen életük közepette és elgondolkozni egy kicsit magukon!
Ákos sose énekelt értelmetlen tini bajok, szerelmek meg nyálas nemtom mikről, szóval.
Nekem nem is Ákossal van a bajom, hanem azzal, hogy valaki kiad 1 maxit meg egy klippet, és máris jelölve van, pedig fél éve még senki sem hallott róla. (NEM írok példát a jelöltek közül). Meg az, hogy 2 évente hallani tőle zeneileg valamit. OK, nem az mondom, hogy évente legyen albuma, de legyen relevánsabb egy kicsivel... szóval a 2 véglet.
2010. május 06. 19:47
agnes |
Idézet (inspiredboy @ 2010.05.06. 17:52)
Nekem nem is Ákossal van a bajom, hanem azzal, hogy valaki kiad 1 maxit meg egy klippet, és máris jelölve van, pedig fél éve még senki sem hallott róla. (NEM írok példát a jelöltek közül). Meg az, hogy 2 évente hallani tőle zeneileg valamit. OK, nem az mondom, hogy évente legyen albuma, de legyen relevánsabb egy kicsivel... szóval a 2 véglet.
Na, na, na egy percre... ezt nem teljesen értem...
az első mondat után odaírtad, h nem írsz példát, de a második részét kire érted? mert általánosítani nem lehet (az előbb kifejtettem) vagy az Ákosra vonatkozik?
Nem is kell lemez, még kétévente sem... ez nem jelenti azt, hogy 2 évig nem hallani ezért valakiről
pl Ákos esetében, a rajongók, akik követik a munkáját azok tudják, hogy az elmúlt 2 évben sem lazsált...nem igaz, hogy nem hallani róla!
Rengeteget koncertezik és mindig új produkcióval lép színpadra, de az minőségi is (aki ért a zenéhez első kézből, az tudja). Sohasem hadja unatkozni hallgatóit és nem évekig nyomja ugyazant az unalmas produkciót.
EGy koncertje vagy az utána megjelent koncert Dvd-k mindig megérnek egy új lemezt, ezt megjegyzem.
És szerintem nem kell gyúrni a lemezeket, ahhoz, hogy időtálló legyél, az már kényszer, figyeljenek rá, marketing fogás....
Különben is most ősszel megint kiad egy nagylemezt is, de ha nem tenné, úgy is még van a háta mögött közel 30 album. Neki életútja van, és ezt kéne díjazni tulajdonképpen)
2010. május 07. 19:18
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline |
ÉN egy cseppet sem mondtam ákosra hogy szar lenne meg nem húztam le... nagyonish jó hangja van és tehetséges ember DE az idei cometen nem érdemelné meg hogy nyerjen. ennyi peace
2010. május 07. 22:39
Doriihvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 256 Csatolások: 1 Azonosító: 124296 offline |
Nekem férfi előadóknál SP nőknél Hien , uj felfedezett: Stereo 2.0 Együttes: Idiot Side. Klipp: Kép maradsz....Nekem ez igy jön be. Mondjuk én se szeretem Ákost, de nem ítélem el mer aki szereti a zenéjét az szereti aki meg nem az nem. Aztán ennyih. Am meg midnenkinek más az izláse.
2010. május 08. 09:32
flor18 szerintem jó műsorai vannak a Viva tv-nek. Én is onnan tudom hogy ki az az Adam Lambert.
2010. május 08. 11:33
Erről tudok,a Bravo-ban is benne volt már a jelöltek listája.
2010. május 08. 21:55
glitterbabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 132 Csatolások: 1 Azonosító: 126485 offline |
Én el akartam menni,de amint megtudtam ki lép fel és kik a jelöltek megondoltam magam,a jelöltek közül csak SP-t,Barbeet,BNF-t és a Stereo 2.0-át szeretem.
2010. május 09. 16:25
agnes |
Idézet (DinAa @ 2010.05.07. 19:18)
ÉN egy cseppet sem mondtam ákosra hogy szar lenne meg nem húztam le... nagyonish jó hangja van és tehetséges ember DE az idei cometen nem érdemelné meg hogy nyerjen. ennyi peace
de ha ő nem érdemli meg, akkor senki sem ezek közül. Legyünk reálisak
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.