2010. 05. 04-én délelőtt volt a Comet sajtótájékoztató, melyen megmondták a jelölteket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvannak a Comet jelöltek
2010. május 04. 16:13
2010. május 04. 16:23
LL Juniort nem értem miért jelölték. csinált egy klipet a tavalyi COMET óta.
2010. május 04. 16:27
Sp megint be fog zsebelni max. 2-3 díjjat. Erre meg mernék esküdni...
2010. május 04. 16:43
Hihetetlen...megint csupa médiaszenny lett jelölve, meg örömködő tinisztárocskák,... (SP, Hien stb.)
Mikor lesz már végre igazán értelmes zenét adó énekes(nő)/együttes is jelölve?
Mikor lesz már végre igazán értelmes zenét adó énekes(nő)/együttes is jelölve?
2010. május 04. 16:51
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
Itt az egyetlen ember, aki tényleg érdemel valamit az Ákos... Nem értem hová süllyedünk..semmi változatosság, minden évben ugyanazok. Senki nem tesz le semmi igazán jót az asztalra egyik Comettől a másikig. Ugyanazt csinálják egytől egyig. Na meg a szavazás sem tehetségre, hanem cukiságra megy..
2010. május 04. 16:57
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline |
hát nemtom mibajotok a "fiatalabbakkal".
férfi előadók közül pl egyedül csak SP esélyes. női előadók közül meg Barbee, Hien vagy Lola. legjobb videoklippnél meg vagy SP vagy Hien. a többi kategoriánál meg nemtom
férfi előadók közül pl egyedül csak SP esélyes. női előadók közül meg Barbee, Hien vagy Lola. legjobb videoklippnél meg vagy SP vagy Hien. a többi kategoriánál meg nemtom
2010. május 04. 17:11
Sajnálom, hogy tóth Gabi nem lett jelölve, pedig neki jó hangja van, és akkor inkább ő, mint Barbee -.-' elvilegf meg is sértődött a sajtótájékoztató végén és el is ment, nem nyilatkozott senkinek semmit...Ha már nagyon választani kell akkor Hien nyerjen, mert a Túl Szép klipje szerintem jó lett, és hangja is van.
2010. május 04. 17:30
Na gyerekek, EZÉRT nem hallgatok magyar zenét.
Sok kaka előadó, és mindig ugyanazok.
Persze a díj neve VIVA comet, vagyis a VIVA csatorna önjelölt celebjei versengenek a trendi kategóriákban.
Sok kaka előadó, és mindig ugyanazok.
Persze a díj neve VIVA comet, vagyis a VIVA csatorna önjelölt celebjei versengenek a trendi kategóriákban.
2010. május 04. 17:39
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline |
olyan változatos minden évben a jelöltek névsora.. Barbeekának meg SPnek hangja sincs, új előadók közül meg max. 1-et ismerek, aki pedig megérdemelné, hogy nyerjen, úgyse kapja meg.
2010. május 04. 17:43
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Legjobb férfi előadó: Ákos (Szerintem ez egyértelmű. A jelöltek közül csak ő érdemli meg.)
Legjobb női előadó: Én egyiket se szeretem, de talán Lola.
Legjobb új előadó: Egyiket se ismerem. xD
Legjobb együttes: Talán Josh és Jutta.
Legjobb videoklip: Itt nálam egyik se.
Az összes jelölt közül csak Ákost szeretem. A többiek semmit nem érnek. De ez csak az én véleményem. Azt hiszem idén kihagyom a Cometet...
Legjobb női előadó: Én egyiket se szeretem, de talán Lola.
Legjobb új előadó: Egyiket se ismerem. xD
Legjobb együttes: Talán Josh és Jutta.
Legjobb videoklip: Itt nálam egyik se.
Az összes jelölt közül csak Ákost szeretem. A többiek semmit nem érnek. De ez csak az én véleményem. Azt hiszem idén kihagyom a Cometet...
2010. május 04. 17:59
Idézet (tironman @ 2010.05.04. 16:45)
Ákos helyében kikérném magamnak hogy ilyen "sztárokkal" egy listában szerepeljek...
és mennyire igazad van !
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni