megnéztem a RAW-t végre jó kis műsor volt!
hhuuhhhúúúú CM Punk kitálalt!hatalmas promót nyomott a végén pusztultam rajta!
Punk az egyetlen klasszikus Heel karakter jelenleg a WWE-ben ez most már teljesen nyilvánvaló!
és háááá nem hittem a szememnek amikor megjelent Diamond Dallas Page a WCW DVD-vel!
ááááá jó volt látni az öreget!
amikor álltak ott Booker-T-vel a régi időkre emlékeztettek!
Its Me Its Me Its DDP!!Feel the BANG!!
CM PUNK utolsó promó szövege a műsor végén brutális!
kiváncsi leszek hogy most már mit hoznak ki ebből a Punk storybólaz biztos hogy a jövőheti RAW nézettségével nem lesznek problémáik!
"Nem gyűlölöm John Cenát, kedvelem őt, mint a legtöbb ember a kulisszák mögött. De gyűlölöm a gondolatot, hogy ő a legjobb, mert nem az! A legjobb pankrátora én vagyok a WWE-nek, sőt az egész világnak, én mindenben jobb vagyok mint John Cena. Azaz mégsem: John egyetlen dologban jobb. Vince McMahon seggének a csókolgatásában. Ugyanolyan jól teszi ezt, mint régen Hulk Hogan tette. Ők és The Rock is állandóan csak keresik Vince McMahont, hogy benyaljanak neki valamivel.
De térjünk a lényegre. Engem alig támogattak. Nemkerültem előtérbe a plakátokon, a videókon, nem promóztak bögréken, vagy hasonlókon. Az, hogy a WrestleMania XXVIII. fő attrakciója is Rock lesz, nem tesz engem beteggé. És azok, akik most éljeneznek a szavaim hallatán, ugyanolyan okai annak, hogy én elmegyek, mint amit előtte mondtam. Miattatok is távozom, akik a reptereken aláírattatok velem valamit, aztán eladtátok az E-Bay-en. Július 17-én elhódítom a WWE címet, és viszem magammal talán Japánba, talán a Ring of Honor-ba.
Vince McMahon milliomos, aki milliárdos akarna lenni, de sosem lehet, mert olyan emberekkel veszi körbe magát mint John Laurinaitis.
Állítom, a WWE csak akkor lesz jobb, ha Vince meghal, de persze ezután idekerülne az idióta lánya, Stephanie McMahon és a férje, Triple H." Ez volt az a rész, amikor nem hagyták tovább beszélni Punkot, és McMahon maga állítatta le, nem csak a mikrofont, de az egész adást."