nekem nagyon tetszett a keddi Super SmackDown. Jó volt szinte az egész - na jó, női meccs nem tetszett. Jó kis felvezető volt Cena és Barrett promója, majd meccse. Bryan és Sin Cara/Huncito is jó volt. De mi volt a végén? Cara/Huncito heel lett?
A szerződés aláírás is nagyon fain volt. Ment a szöveg rendesen. Triple H utolsó mondatán fetrengtem (szétrúgja Punk vézna hátsóját ), majd megjelent Nash.
Már-már sajnáltam Punkot. Emellett a két pali mellett Punk elbújhat.Darabokra cincálnák.
Mi volt még? Sheamus vs Great Khali. Nem volt rossz ez sem. Tetszett, hogy Mahal is beleszólt a mérkőzésbe, és jó volt a vége is. Randy és Christian mérkőzése is nagyon tetszett. gyönyörű arkéjó volt a végén! Viszont sejtettem, hogy Mark Henry is fel fog bukkanni. Imádtam! bye-bye Orton-Christian feud, hello Orton-Henry feud
(kíváncsi vagyok meddig jegelik az Orton-Legacy feudot. vagy ők is a képben lesznek? Ájj, remélem jót hoznak ki ebből a sztoriírók!!)
Pankráció
2011. szeptember 02. 19:57
háá szerintem 2011 legjobb bevonulós zenéje! ááá üt!
és ha lenne egy képzeletbeli legjobb Heel pankrátor azon Bully Ray első 2011-ben!
persze CM Punk Cult the Personality-jét megjelenése után már másnap lelehetett tölteni mindenhonnan ezt még most sem lehet beszerezni normális verzióban!jellemző!
nagyon állat!
és ha lenne egy képzeletbeli legjobb Heel pankrátor azon Bully Ray első 2011-ben!
persze CM Punk Cult the Personality-jét megjelenése után már másnap lelehetett tölteni mindenhonnan ezt még most sem lehet beszerezni normális verzióban!jellemző!
nagyon állat!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. szeptember 03. 13:58
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Christian-nak kellett volna nyernie a steel cage meccset. Sokkal többet mutatott. Csak hát ugye az előző ppv után egy nappal már be is jelentették hogy a következőn kivel meccsel Orton a whc övért úgy hogy addig hiába rendeznek övmeccset sejthető hogy ki nyer. Ezt csinálják állandóan. Már egy hónappal az aktuális ppv előtt bejelentik hogy ki kivel meccsel. És akkor az egyik heti adásban bedobnak egy címmeccset és csodák csodájára a címvédő nyer. Miért nem lehet egy héttel előtte eldönteni hogy ki a No.1 contender. És akkor néha azt is meghúzhatnák hogy raw-ban vagy sd-ban az aktuális bajnok elveszti a címét. Miért mindig csak a ppv-ken van övcsere. Leszámítva persze amikor Christian elvesztette, meg 10 évente egyszer amikor valaki leadja sérülés miatt az övet.
2011. szeptember 06. 10:44
hááá Cena és Orton egyszerűen legyőzhetetlenek!
az is érdekes hogy a WWE-ben az összes valamire való pankrátor Face!(most Punk is Face szerintem)ezek alól kivétel Christian aki nagyon alárendelt szerepet kap hetek óta mint ahogy egész karrierje során.
már komolyan arra vagyok kíváncsi hogy MIZ mikor kap egy Face turn-t!
nem hittem volna még év elején hogy a MIZ-R Truth páros és Christian lesz a kedvencem év végére!
de hogy Sheamus is face turn-t kap az már mindennek a teteje!
az is érdekes hogy a WWE-ben az összes valamire való pankrátor Face!(most Punk is Face szerintem)ezek alól kivétel Christian aki nagyon alárendelt szerepet kap hetek óta mint ahogy egész karrierje során.
már komolyan arra vagyok kíváncsi hogy MIZ mikor kap egy Face turn-t!
nem hittem volna még év elején hogy a MIZ-R Truth páros és Christian lesz a kedvencem év végére!
de hogy Sheamus is face turn-t kap az már mindennek a teteje!
Bessie
2011. szeptember 08. 22:04
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Egyébként most mi van a rejtélyes RAW GM-mel? Szopatott itt mindenkit egy évig most meg csak úgy eltűnik egyik pillanatról a másikra??
gonzales7
2011. szeptember 10. 19:07
Idézet (Fedorov @ 2011.09.08. 22:04)
Egyébként most mi van a rejtélyes RAW GM-mel? Szopatott itt mindenkit egy évig most meg csak úgy eltűnik egyik pillanatról a másikra??
én abban reménykedem hogy elő fog kerülniha Jeri visszatér és Y2J le fogja leplezni mert mielőtt elment azt mondta hogy ha megtalálja hogy ki vagy kik a GM azokat elpusztítja!
Bessie
2011. szeptember 13. 12:48
megnéztem a RAW-t a vége nagy volt!
a TNA No Surrender ppv elég közepesre sikerült!
azon eléggé meglepődtem hogy Rositának az édesapja is oda veszett a 10-évvel ezelőtti terrorista támadáskor.
arra pedig kíváncsi vagyok hogy össze tudja e szedni magát Hardy!
a TNA No Surrender ppv elég közepesre sikerült!
azon eléggé meglepődtem hogy Rositának az édesapja is oda veszett a 10-évvel ezelőtti terrorista támadáskor.
arra pedig kíváncsi vagyok hogy össze tudja e szedni magát Hardy!
2011. szeptember 23. 21:22
végre egy jó verzió
asszem Bully Ray megérett egy Starity profilra!
2011. szeptember 27. 15:56
Jericho interjú!A WWE Hírekről:
"Az eheti Wrestling Voice Radio Show vendége nem más volt mint Chris Jericho aki beszél többek között a Fozzy-ról, az új albumuk előkészületeiről, a soron következő európai turnéjukról és még sok másról. Lássuk a főbb pontokat:
Pankrátorokról akik ellopják a mozdulatait és az egyéniségét manapság a WWE-ben, és C.M punk-ról:
"Úgy látszik a mostani faitalok tisztelet hiányban szenvednek az elődjeikkel kapcsolatban. Azokkal szemben akik ezeket először csinálták, és itt nem csak CM Punk-ra gondolok hanem a többiekre is, Miz-től Chody Rodes-ig, Mason Ryan-ig, Sin Cara-ig, Kelly Kelly-ig, mindenki lopja a mozdulatokat, kinézeteket, ötleteket. Egyszer Bill Pillman azt modnta nekem, hogy ha sokra akarod vinni a pankráció világában akkor olyat kell tenned amit még senki előtte és még senki sem csinálja. Ők most számomra Chris Jericho másolatoknak tűnnek, és lehet, hogy ezek a srácok ezért nem feltűnőek, és miközben nézem azt kérdezem magamtól “komolyan, már megint?”
“Pár évvel ezelőtt volt nekünk egy ‘Miz 4, Cena 0’, na ez honnan jött? Összeesküvés elmélet na és ez honnan jött? A legjobb a világon ezt meg se kérdezem. Az öltöny viselése, a lassan való beszélés, a nagy szavak használata, bizonyos mozdulatok használata, tudjátok pár hete The Miz ezt a szót használta “troglodyte(barlanglakó)” én meg magamban “most akkor komolyan”? Ha valaha is lenne egy szó amiből Chris Jericho-ra asszociálhatnánk akkor ez az lenne. Ezeknek az embereknek el kéne kezdeniük saját dolgokat kitalálni. Máskor meg csak azt látom, hogy mit csinálnak és arra gondolok, hogy “jaj ne már”. De ez már csak úgy reflexből jön. Legalább arra adjanak hitelességet, amire igazán kéne."
"Az eheti Wrestling Voice Radio Show vendége nem más volt mint Chris Jericho aki beszél többek között a Fozzy-ról, az új albumuk előkészületeiről, a soron következő európai turnéjukról és még sok másról. Lássuk a főbb pontokat:
Pankrátorokról akik ellopják a mozdulatait és az egyéniségét manapság a WWE-ben, és C.M punk-ról:
"Úgy látszik a mostani faitalok tisztelet hiányban szenvednek az elődjeikkel kapcsolatban. Azokkal szemben akik ezeket először csinálták, és itt nem csak CM Punk-ra gondolok hanem a többiekre is, Miz-től Chody Rodes-ig, Mason Ryan-ig, Sin Cara-ig, Kelly Kelly-ig, mindenki lopja a mozdulatokat, kinézeteket, ötleteket. Egyszer Bill Pillman azt modnta nekem, hogy ha sokra akarod vinni a pankráció világában akkor olyat kell tenned amit még senki előtte és még senki sem csinálja. Ők most számomra Chris Jericho másolatoknak tűnnek, és lehet, hogy ezek a srácok ezért nem feltűnőek, és miközben nézem azt kérdezem magamtól “komolyan, már megint?”
“Pár évvel ezelőtt volt nekünk egy ‘Miz 4, Cena 0’, na ez honnan jött? Összeesküvés elmélet na és ez honnan jött? A legjobb a világon ezt meg se kérdezem. Az öltöny viselése, a lassan való beszélés, a nagy szavak használata, bizonyos mozdulatok használata, tudjátok pár hete The Miz ezt a szót használta “troglodyte(barlanglakó)” én meg magamban “most akkor komolyan”? Ha valaha is lenne egy szó amiből Chris Jericho-ra asszociálhatnánk akkor ez az lenne. Ezeknek az embereknek el kéne kezdeniük saját dolgokat kitalálni. Máskor meg csak azt látom, hogy mit csinálnak és arra gondolok, hogy “jaj ne már”. De ez már csak úgy reflexből jön. Legalább arra adjanak hitelességet, amire igazán kéne."
Bessie
2011. október 01. 23:55
pocsék volt a RAW a TNA a legpocsékabb pedig a SD-on!
háá ez egy ilyen hét volt
háá ez egy ilyen hét volt
2011. október 03. 09:02
berki mayaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 60 Csatolások: 3 Azonosító: 157646 offline |
a legkirályabb :rey misterio,john cena,rendy orton.
2011. október 04. 00:08
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Hogy tetszett a Hell in a Cell? A vége ütős lett.
berki maya
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.