Idézet (Alizgirl98 @ 2012.08.12. 14:53)
Sziasztok!
Gondolom, nem ismertek engem, mert nem szoktam írni ebbe a topicba.. De nemrég én is nagy rajongója lettem a pankrációnak. Pedig nem gondoltam, hogy valaha is szeretni fogom ezt a sportot, de tévedtem. Egyik sport sem képes ennyire lekötni, mint a pankráció. A Viasat6-on néztem az elmúlt hetekben az adásokat. Ott eddig csak lányok közül A.J.-t láttam, de kíváncsi voltam a többiekre is, ezért interneten elég sok videót néztem már meg a pankrátorokról. Kelly Kelly az, akit a videók alapján nagyon megszerettem, a bevonuló zenéje is nagyon jó, de a kedvencem A.J. bevonuló zenéje.
A férfi pankrátorok közül most talán John Cena a legnagyobb kedvencem, de azért remélem, majd a Viasat6-on a lányok meccseit is fogják adni, mert kíváncsi vagyok azokra is.
Úgyhogy, ha nem bánjátok, lehet, hogy mostantól én is járnék néha ebbe a topicba..
Szia! Dehogy bánjuk! Nagyon jó csapat vagyunk mi, szerintem hamar meg fogod szeretni az itteni hülyéskedéseket. Cena, Cena, Cena
Annyit szeretnék leszögezni, hogy ő már foglalt
De mindegy is, üdvözlünk itt, remélem be tudsz illeszkedni, bár aki a pankrációt szereti, rossz ember nem lehet. Engem Zitának hívnak, a többiek meg majd bemutatkoznak mert nem sorolnám fel mindenki nevét, ha nem baj. Szóval, üdvözlünk itt