Starity

Pankráció

500 oldal 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 17. 21:32 #9821
- törölt felhasználó -    
Ma nem volt jó napom sad.gif
De az a jó,hogy csináltam még egy AJ-ről rajzot biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Kazuo
2012. augusztus 17. 21:34 #9822
SasukeMilo
SasukeMilo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 645
Csatolások: 0
Azonosító: 139117
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.17. 21:29)
háá Bully-t Sting-et és Samoa Joe-t mindenképp, Hernandezt,Angle-t,A.J.Styles-t meg Austin Aries-t!
hááá nem tudom én is csak futólag hallottam róla hogy Flair lánya Ashley a WWE-be tart.asszem profi röplabdás volt vagy mi szóval van sportolói múltja! biggrin.gif de ha már csak fele olyan karizmatikus lesz mint az apja volt akkor már megéri a WWE-nek! biggrin.gif

Na igen, jöjjön csak, pont most néztem és van 8 aktív díva (a pankrátorok kísérőit nem számítva), azért ez milyen már?? dry.gif Szóval Ashley feldobhatná na meg ha visszajönne pár régi... jó lenne w00t.gif Hm, jó nevek, Joe-t és Hernandezt vhogy nem bírom, de attól még nagy arcok laugh.gif Nekem igazából mindegy, csak játszanak egy olyan ütős meccset most már a köv. PPV-n, mint anno 2010-ben a WWE All-Stars a Nexus ellen és nem lesz egy szavam se!
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Kazuo
2012. augusztus 17. 21:37 #9823
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (Maci HEEL @ 2012.08.17. 21:28)
Hát igen.. csak egy kicsit vagyunk dilik (Niki)
Szia Andy, igen, nem vagyunk hülyék, á biggrin.gif Az előbb szétröhögtük a fejünket kajálás közben  rohog.gif (Zitu)

Amúgy ez király lesz, ha innentől zárójelben odaírjátok, melyikőtök írta, ez így olyan izgalmasan új thumbsup.gif Zitu, holnap éjjel fogsz meccselni, csak szólok rohog.gif
Niki, még te is kérhetsz meccset, csak ne Vickie ellen, mert neki kettőt kell már így is játszania laugh.gif tongue.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Kazuo
2012. augusztus 17. 21:39 #9824
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.17. 21:34)
Na igen, jöjjön csak, pont most néztem és van 8 aktív díva (a pankrátorok kísérőit nem számítva), azért ez milyen már??  dry.gif  Szóval Ashley feldobhatná na meg ha visszajönne pár régi... jó lenne  w00t.gif  Hm, jó nevek, Joe-t és Hernandezt vhogy nem bírom, de attól még nagy arcok  laugh.gif  Nekem igazából mindegy, csak játszanak egy olyan ütős meccset most már a köv. PPV-n, mint anno 2010-ben a WWE All-Stars a Nexus ellen és nem lesz egy szavam se!

há igen nagyon leszűkítették a női vonalat a WWE-ben és ami gáz hogy ezt a tendenciát sajnos a TNA is követte épp néztem hogy ott is van kb 6 állandó női pankrátor meg van Hemme és Socal és kb ennyi! rolleyes.gif
régebben meg mi volt a TNA-ben???te jó ég 3-4 éven keresztül a porig alázták a WWE női pankrátorait mind minsőségükben mind népszerűségükben! meghajolo.gif erre most meg még az ex wwe dívát Tiffanyt is ide hozzák a TNA-be aki kb 10 percet nem volt a ringben egész WWE "pályafutása"alatt ez milyen már??
de olyan női pankrátoroktól padig megválik a TNA mint Daffney,Hamada,Taylor Wide,Angelina Love vagy Velvet Sky... sad.gif kér ezért! sad.gif
2 felhasználónak tetszik: SasukeMilo, Kazuo
2012. augusztus 17. 21:46 #9825
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.17. 21:39)
há igen nagyon leszűkítették a női vonalat a WWE-ben és ami gáz hogy ezt a tendenciát sajnos a TNA is követte épp néztem hogy ott is van kb 6 állandó női pankrátor meg van Hemme és Socal és kb ennyi! rolleyes.gif 
régebben meg mi volt a TNA-ben???te jó ég 3-4 éven keresztül a porig alázták a WWE női pankrátorait mind minsőségükben mind népszerűségükben! meghajolo.gif erre most meg még az ex wwe dívát Tiffanyt is ide hozzák a TNA-be aki kb 10 percet nem volt a ringben egész WWE "pályafutása"alatt ez milyen már??
de olyan női pankrátoroktól padig megválik a TNA mint Daffney,Hamada,Taylor Wide,Angelina Love vagy Velvet Sky... sad.gif kér ezért! sad.gif

Nagyon nagy kár mad.gif Az utolsó 3-at különösen szerettem wub.gif
Na igen, még vagy két hete nézegettem pont régi TNA-s dívameccseket, még a Beautiful People idején, hajj őket is de szerettem xD
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Maci HEEL, Kazuo
2012. augusztus 17. 21:50 #9826
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.17. 21:46)
Nagyon nagy kár  mad.gif  Az utolsó 3-at különösen szerettem  wub.gif 
Na igen, még vagy két hete nézegettem pont régi TNA-s dívameccseket, még a Beautiful People idején, hajj őket is de szerettem xD

jaja nagy zúzások és jó kis feudok voltak akkoriban!Gail Kim is iszonyat jól nyomta régen most meg a kötélről képtelen egy normális mozdulatot megcsinálni! rolleyes.gif erre mit csináltak hónapokra megtették bajnoknak és totál unalmas meccsket vívott Mickie James-el meg Tess-el! rolleyes.gif
tök nagy potenciál volt a női meccsekben a TNA-ben hááá az a Mickie James vs-Tara main event ketrec harc és street fight háá az is mekkora volt te jó ég! meghajolo.gif de hááá valamiért úgy gondolták hogy nem fognak több energiát fordítani a női meccsekre az impactben sajnos! sad.gif
2012. augusztus 17. 21:55 #9827
- törölt felhasználó -    
My little ReyRey! heart.gif smileeee.gif smileeee.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8plprwE6k1ry98vio1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: Domcsi0301, Kazuo
2012. augusztus 17. 21:57 #9828
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.17. 21:50)
jaja nagy zúzások és jó kis feudok voltak akkoriban!Gail Kim is iszonyat jól nyomta régen most meg a kötélről képtelen egy normális mozdulatot megcsinálni! rolleyes.gif erre mit csináltak hónapokra megtették bajnoknak és totál unalmas meccsket vívott Mickie James-el meg Tess-el! rolleyes.gif 
tök nagy potenciál volt a női meccsekben a TNA-ben hááá az a Mickie James vs-Tara main event ketrec harc és street fight háá az is mekkora volt te jó ég! meghajolo.gif de hááá valamiért úgy gondolták hogy nem fognak több energiát fordítani a női meccsekre az impactben sajnos! sad.gif

Elcseszték nem kicsit! Pedig tényleg nagyon erős volt a női mezőny, Mickie-t kifelejtettem, pedig ő is olyan jól nyomta még pár éve... mikor kitették a WWE-ből, fújtam egyet dühösen és mondtam magamnak, na ezek hülyék mad.gif Gail igen, elég technikás volt, de mindent elmond róla, hogy tavaly a meccsei nagy részét áttekertem, sőt! Belegondolva, már egy jó ideje tekergetem a női meccseket itt is - ott is dry.gif Az a baj, hogy a TNA látványosan kezdi majmolni a WWE-t és így a sz*r, értéktelen PG-s vonalat erőlteti sad.gif Pedig pont az tette a szemembe egyedivé őket, hogy a régi, hard vonalat követték elég sokáig!
2012. augusztus 17. 21:58 #9829
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.17. 21:37)
Amúgy ez király lesz, ha innentől zárójelben odaírjátok, melyikőtök írta, ez így olyan izgalmasan új  thumbsup.gif  Zitu, holnap éjjel fogsz meccselni, csak szólok  rohog.gif 
Niki, még te is kérhetsz meccset, csak ne Vickie ellen, mert neki kettőt kell már így is játszania  laugh.gif tongue.gif _nevet.gif

Én csak úgy vállalok meccset, ha Rey velem van tongue.gif biggrin.gif heart.gif (kitalálhatod, hogy Niki vagyok biggrin.gif )
Én meg szétverem Vickie Exszkúzjmí Gerrérót rohog.gif Amúgy még mindig szétröhögjük a fejünket _nevet.gif (LitaZita voltam, de megyek is, szerintem Niki még lesz.biggrin.gif)
2012. augusztus 17. 22:06 #9830
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.17. 21:57)
Elcseszték nem kicsit! Pedig tényleg nagyon erős volt a női mezőny, Mickie-t kifelejtettem, pedig ő is olyan jól nyomta még pár éve... mikor kitették a WWE-ből, fújtam egyet dühösen és mondtam magamnak, na ezek hülyék  mad.gif  Gail igen, elég technikás volt, de mindent elmond róla, hogy tavaly a meccsei nagy részét áttekertem, sőt! Belegondolva, már egy jó ideje tekergetem a női meccseket itt is - ott is  dry.gif  Az a baj, hogy a TNA látványosan kezdi majmolni a WWE-t és így a sz*r, értéktelen PG-s vonalat erőlteti  sad.gif  Pedig pont az tette a szemembe egyedivé őket, hogy a régi, hard vonalat követték elég sokáig!

igen Hogan-ék úgy néz ki a "siker"érdekében szakítanak a régi TNA stílussal és egy ilyen mini WWE-t csinálnak! rolleyes.gif
háááá komolyan már több mint fél éve nincs Abyss sem aki tényleg a hardcore vonalat hozta. aztán szét ugrasztották a Team 3D-it ami szerintem szintén rossz döntés volt!elengedték Alex Shelley-t ki rúgták Jay Lethal-t és akkor begyűjtötték a sok ex WWE-is arcot és így még ez newm is lett volna baj csak egyszerűen nem tudnak mit kezdeni velük!storyk meg szinte nincsenek is! rolleyes.gif

hááá amit pedig a WWE csinált iszonyat hülyeségeket követtek el elengedték Maria-t meg Melina Perez-t és Mickie James-t.
a fiúk közül pedig John Morrison-t háááá azt nem akartam elhinni az a srác még csak közelébe sem jutott a WWE övnek pedig mekkora tehetség Morrison ááááá..
2012. augusztus 17. 22:22 #9831
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.17. 22:06)
igen Hogan-ék úgy néz ki a "siker"érdekében szakítanak a régi TNA stílussal és egy ilyen mini WWE-t csinálnak! rolleyes.gif 
háááá komolyan már több mint fél éve nincs Abyss sem aki tényleg a hardcore vonalat hozta. aztán szét ugrasztották a Team 3D-it ami szerintem szintén rossz döntés volt!elengedték Alex Shelley-t ki rúgták Jay Lethal-t és akkor begyűjtötték a sok ex WWE-is arcot és így még ez newm is lett volna baj csak egyszerűen nem tudnak mit kezdeni velük!storyk meg szinte nincsenek is! rolleyes.gif 
hááá amit pedig a WWE csinált iszonyat hülyeségeket követtek el elengedték Maria-t meg Melina Perez-t és Mickie James-t.
a fiúk közül pedig John Morrison-t háááá azt nem akartam elhinni az a srác még csak közelébe sem jutott a WWE övnek pedig mekkora tehetség Morrison ááááá..

Hallod... mikor először megláttam azt a pasast (kiwikiztem a nevét: Joseph Park _nevet.gif ), mondom így magamnak: ez meg ki? ohmy.gif Ismerősöm írta, hogy ő Abyss. Mondom neki, ne már, az nem lehet! Erre utanánézek, tényleg dry.gif Ez is milyen rossz húzás volt már, nem?! Shelley-t nagyon sajnáltam, a MCMG volt TNA-ben egyik kedvenc tag team-em... most majd jöhet jobberkedni odaát mad.gif Lethal se volt rossz tényleg, lett volna legalább 5 gyengébb nála, ha már annyira ki akartak volna rúgni valakit. A WWE részéről pedig JoMo elbocsátása vérlázító... egyszer került talán egy egy elleni meccsen a WWE övhöz, akkor Miz ellen egy Falls Count Anywhere meccsen persze hogy elbukta rolleyes.gif A dívák elküldése mindkét oldalon pedig méltatlan finoman szólva laugh.gif Régi szép idők sajnos tovaszálltak meghajolo.gif Na mindegy, ezt most már így kell megszoknunk biggrin.gif
2012. augusztus 17. 22:30 #9832
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.17. 22:22)
Hallod... mikor először megláttam azt a pasast (kiwikiztem a nevét: Joseph Park  _nevet.gif ), mondom így magamnak: ez meg ki?  ohmy.gif  Ismerősöm írta, hogy ő Abyss. Mondom neki, ne már, az nem lehet! Erre utanánézek, tényleg  dry.gif  Ez is milyen rossz húzás volt már, nem?! Shelley-t nagyon sajnáltam, a MCMG volt TNA-ben egyik kedvenc tag team-em... most majd jöhet jobberkedni odaát  mad.gif  Lethal se volt rossz tényleg, lett volna legalább 5 gyengébb nála, ha már annyira ki akartak volna rúgni valakit. A WWE részéről pedig JoMo elbocsátása vérlázító... egyszer került talán egy egy elleni meccsen a WWE övhöz, akkor Miz ellen egy Falls Count Anywhere meccsen persze hogy elbukta  rolleyes.gif  A dívák elküldése mindkét oldalon pedig méltatlan finoman szólva  laugh.gif  Régi szép idők sajnos tovaszálltak  meghajolo.gif  Na mindegy, ezt most már így kell megszoknunk  biggrin.gif

hááá nagyon az a Park-os dolog nagy baromság volt és szenvedtek Bullyval heteken keresztül! rolleyes.gif
és eleve maszkos volt Abyss és erre bele rakják egy storyba ahol felfedi az arcát jó jó a story szerint nem ő volt Abyss de háá mindenki tudta hogy ő az!jahhh tényleg rossz volt az egész! rolleyes.gif
hááá igen sajnos a pankráció már jobb nem lesz csak rosszabb! rohog.gif
2012. augusztus 17. 22:39 #9833
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.17. 22:30)
hááá nagyon az a Park-os dolog nagy baromság volt és szenvedtek Bullyval heteken keresztül! rolleyes.gif 
és eleve maszkos volt Abyss és erre bele rakják egy storyba ahol felfedi az arcát jó jó a story szerint nem ő volt Abyss de háá mindenki tudta hogy ő az!jahhh tényleg rossz volt az egész! rolleyes.gif 
hááá igen sajnos a pankráció már jobb nem lesz csak rosszabb! rohog.gif

Na igen, sajnos így van rolleyes.gif Most is régebbi RAW adásokat néztem, mondjuk így 2010 közepéig rendben voltak a dolgok, az év második felében pedig a Nexus-os sztorik elhúzták azért, de tavaly óta elég vicces xD
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, Domcsi0301, Kazuo
2012. augusztus 17. 22:51 #9834
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.17. 22:39)
Na igen, sajnos így van  rolleyes.gif  Most is régebbi RAW adásokat néztem, mondjuk így 2010 közepéig rendben voltak a dolgok, az év második felében pedig a Nexus-os sztorik elhúzták azért, de tavaly óta elég vicces xD

jaja valóban 2010 közepéig nézhető és szórakoztatóak volta a műsorok volt egy szint ami nem volt túl magas de hétről hétre hozta a RAW és SD-on is bár utóbbi kevesebb sikerrel! smileeee.gif
aztán nagyon nagy minőségi visszaesés volt és csak ilyen fellángolások voltak havonta volt egy RAW ani jól sikerült a többi leves!
de most talán elindult megint valami nézhető és hááá Eve Torres heel háááá ez maga a mennyország! wub.gif meghajolo.gif biggrin.gif
2012. augusztus 17. 22:52 #9835
- törölt felhasználó -    
Csokinyaki kicsikéim! biggrin.gif Ha kicsit mogorva leszek, az azért lesz, mert.. (aki tudni szeretné, annak megírom üzibe :/ Na szóval, ha gonosz leszek, ne foglalkozzatok velem, oksi? Na jóéjszakát drágáim smileeee.gif Kipihenem az 1 hetet biggrin.gif _nevet.gif blush.gif
2012. augusztus 17. 23:00 #9836
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.17. 22:51)
jaja valóban 2010 közepéig nézhető és szórakoztatóak volta a műsorok volt egy szint ami nem volt túl magas de hétről hétre hozta a RAW és SD-on is bár utóbbi kevesebb sikerrel! smileeee.gif 
aztán nagyon nagy minőségi visszaesés volt és csak ilyen fellángolások voltak havonta volt egy RAW ani jól sikerült a többi leves!
de most talán elindult megint valami nézhető és hááá Eve Torres heel háááá ez maga a mennyország! wub.gif  meghajolo.gif  biggrin.gif

Adja az Úr, hogy a próféta szóljon belőled! Valóban, az 1000. adástól mintha emeltek volna a színvonalon, az nagyon rendben volt szerintem és mondjuk az elmúlt két adás, főleg a legutóbbi azzal együtt, hogy mit csinált Brocky biggrin.gif Persze nem HBK ellen beszélek, nagyon tisztelem és sajnálom, ahogy járt, de valljuk be, valószínűleg nincs baja a karjának, csak sztori volt és legalább volt egy kis pörgés na meg feszültség! Triple H-n látszott, hogy eszi az ideg, úgyhogy "it's time to play The Game", hehe laugh.gif Remélem, legalább no DQ szabállyal játszhatnak SS-en és akkor Lesnar játszhat MMA-stílusban, mint Cena ellen ER-on, HHH pedig hozza a pörölyt és kész thumbsup.gif
2012. augusztus 17. 23:02 #9837
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.08.17. 22:52)
Csokinyaki kicsikéim! biggrin.gif Ha kicsit mogorva leszek, az azért lesz, mert.. (aki tudni szeretné, annak megírom üzibe :/ Na szóval, ha gonosz leszek, ne foglalkozzatok velem, oksi? Na jóéjszakát drágáim smileeee.gif Kipihenem az 1 hetet biggrin.gif _nevet.gif  blush.gif

Nem gond, Domcsikám biggrin.gif Remélem, azt visszaolvastad, hogy nekem (és Zitának is!) bizony hiányoztál laugh.gif Úgy-úgy, pihenj sokat, aztán gyere és hadd folytatódjon a hülyülés ezerrel, kellesz a topicba meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: gonzales7, Maci HEEL, Kazuo, Domcsi0301
2012. augusztus 17. 23:22 #9838
- törölt felhasználó -    
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.17. 23:00)
Adja az Úr, hogy a próféta szóljon belőled! Valóban, az 1000. adástól mintha emeltek volna a színvonalon, az nagyon rendben volt szerintem és mondjuk az elmúlt két adás, főleg a legutóbbi azzal együtt, hogy mit csinált Brocky biggrin.gif Persze nem HBK ellen beszélek, nagyon tisztelem és sajnálom, ahogy járt, de valljuk be, valószínűleg nincs baja a karjának, csak sztori volt és legalább volt egy kis pörgés na meg feszültség! Triple H-n látszott, hogy eszi az ideg, úgyhogy "it's time to play The Game", hehe  laugh.gif  Remélem, legalább no DQ szabállyal játszhatnak SS-en és akkor Lesnar játszhat MMA-stílusban, mint Cena ellen ER-on, HHH pedig hozza a pörölyt és kész  thumbsup.gif

háá én nagyon remélem hogy legalább akkorát zúz Lesnar HHH-el mint Cenával és ha ez le ment akkor én de úgy rá küldeném a nagy pofájú CM Punk-ra mint a huzat!!! meglátjuk akkor ki a Best in the World még az ütő is megállna Punkban ha Lesnar izomból ráindulna! rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: SasukeMilo, Maci HEEL, Kazuo
2012. augusztus 18. 01:20 #9839
SasukeMilo
SasukeMilo
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.17. 23:22)
háá én nagyon remélem hogy legalább akkorát zúz Lesnar HHH-el mint Cenával és ha ez le ment akkor én de úgy rá küldeném a nagy pofájú CM Punk-ra mint a huzat!!! meglátjuk akkor ki a Best in the World még az ütő is megállna Punkban ha Lesnar izomból ráindulna! rohog.gif

Nem hiszem el! biggrin.gif Épp valamelyik nap mondtam nagyapámnak - ő is nagy pankráció rajongó lett általam xD Mondom neki, ha Brocky leverné HHH-t SS-en, mehetne Punk ellen az övért, feltéve ha ő is megtartja. Mondjuk Papa nagy Cenás, szóval azt felelte, hogy Punk úgy se tartja meg illetve hogy H leveri Lesnart, mert ha jól vettem ki, ő a 2. kedvence laugh.gif Mindenesetre a lényeg, hogy el tudnék képzelni köztük egy csatát, de Punk-ot mindig jobban bírtam rohog.gif Kár, hogy nem ment át teljes heel-be, most még John is nagyobb heel volt a szememben, hogy nem fogott vele kezet tongue.gif Nem tudnak a WWE-nél sztorikat írni manapság dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, gonzales7, Kazuo
2012. augusztus 18. 09:32 #9840
- törölt felhasználó -    
Orton smileeee.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8xr0hG3aT1rbx528o1_250.png
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17
500 oldal 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok