Lovaglás
2010. június 26. 19:22
Én imádom a lovakat és a kedvence lovas sportágam a dijugratás és díjlovagjás meg a voltizs.
2010. szeptember 12. 19:49
Dallos Zsófia a kedvenc lovasom! Gyönyörűen lovagol!
Én a Szent György Lovasklubban lovaglok. Az edzőm Sípos Attila, szintén egy versenylovas, de ő díjugratásban.
Leginkább a Szent László Király Lovas Egyesületbe járok. Érdemes kipróbálni, mert nagyon szép, és nagyon kezes lovak vannak. Az oktatók nagyon jók, és kedvesek. Tudnak tanítani!
Én a Szent György Lovasklubban lovaglok. Az edzőm Sípos Attila, szintén egy versenylovas, de ő díjugratásban.
Leginkább a Szent László Király Lovas Egyesületbe járok. Érdemes kipróbálni, mert nagyon szép, és nagyon kezes lovak vannak. Az oktatók nagyon jók, és kedvesek. Tudnak tanítani!
1 felhasználónak tetszik:
Nagy Timi
2011. január 17. 20:38
brigibaba1999visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 162 Csatolások: 289 Azonosító: 142048 offline |
Én nagyon szeretem a lovakat és szintén nagyon szeretek lovagolni is csak nem nagyon szoktam mert nincsen semmilyen lehetőség hogy tudjak lovat tartani!!!
Nagy Timi
2011. január 18. 14:27
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Én utoljára talán 7-8 éves koromban ültem lovon, azóta sem és nem is hiányzik. A ló vágtázzon csak egymaga, az is elég nagy élmény. Látni ezeket a gyönyörű állatokat "szállni"...
DR.CsajokO.o
2011. június 22. 22:33
Szeretem a lovakat és nagyon szeretek lovagolni volt a búcsú ott is volt ló
2011. június 30. 22:44
Lóbolond vagyok és három év után talán újra lóra ülhetek ^^ Alig várom : ) Általában díjugratást nézek tévében Kedvenc lovassportom.
2011. július 27. 10:57
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
Én is imádok lovagolni, most, hogy nyár van, minden héten kimegyek, de hát a mostani időjárás nem igazán kedvezett ennek a sportnak (sajnos). Én még nem versenyzek, de nem is szeretnék.
2012. január 30. 12:57
Bryannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 183 Csatolások: 24 Azonosító: 159263 offline |
Imádom a lovakat Kb 4-5 éve lovagolok, volt is két sajátom, de sajnos el kellett őket adnunk Táborokba szinte minden évbe egyszer, nyáron megyek. Ha minden igaz idén is fogok, bár eddig nemigen sikerült olyan helyet találni, ahol az edző ne piszkálna :'D
Eddig kétszer estem, és egyszer lettem megharapva XD
A díjugratás és a galopp a kedvencem, remélem az elsőt majd sikerül kipróbálnom egyszer
Eddig kétszer estem, és egyszer lettem megharapva XD
A díjugratás és a galopp a kedvencem, remélem az elsőt majd sikerül kipróbálnom egyszer
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.