Lovaglás
2013. augusztus 06. 22:30
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
3 éve lovagolok, annyira imádom, hogy nem tudom szavakba önteni. Az a közeg, a lovarda... A lovak illata, patadobogás a pályákon... <3 A kedvencem a vágta, sajnos még nem ugrattam, de annak is el fog jönni az ideje szerintem. : ) Nincs saját lovam, bár nagyon szeretnék...
2013. augusztus 12. 12:24
Idézet (Elvy02 @ 2013.08.10. 12:38)
Én szeretnék lovagolni,csak sajnos nincs lovam
Ahhoz, hogy lovagolj, nem szükséges saját ló.
2013. augusztus 22. 00:27
Már anyu hasában lovon ültem, és büszkèn jelenthetem ki, hogy már több, mint 13 éve lovagolok <3
Versenyeket nem nézek, így kedvenc versenyzőm sincs...
A kedvenc lovassportágam a díjugratás
2013. augusztus 22. 10:01
Idézet (Gabby @ 2013.08.22. 00:27)
Már anyu hasában lovon ültem, és büszkèn jelenthetem ki, hogy már több, mint 13 éve lovagolok <3
Miért nem nézel versenyeket, ha szabad tudni? A Global Champions Tour egy nagyon érdekes sorozat, én folyamatosan nyomon követem, Eurosporton is adják, baromi izgalmas, világklasszisok versenyeznek benne (Nick Skelton, Rodrigo Pessoa, Laura Kraut, és még sorolhatnám) csodás lovakkal, 160-as akadályokon
2013. augusztus 28. 13:25
Miti |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 604 Csatolások: 0 Azonosító: 154148 offline |
Nagyon szeretem a lovakat, és a lovaglást is. Kedvenc fajtáim az Angol telivér, Luzitano, Lipicai és az Andalúz.
Nagyon szép még a Haflingi is.
Nagyon szép még a Haflingi is.
1 felhasználónak tetszik:
Károsiné Anikó
2014. július 09. 18:02
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
A lovak az életem.
Régebben szívesen lettem volna zsoké de őket már túlnőttem...:'( És mivel csak nyáron van lehetőségem lovagolni, ezért Júniusig mindig szenvedek... A lovaglás sokkal több mint egy sport. Legalábbis nekem.
Régebben szívesen lettem volna zsoké de őket már túlnőttem...:'( És mivel csak nyáron van lehetőségem lovagolni, ezért Júniusig mindig szenvedek... A lovaglás sokkal több mint egy sport. Legalábbis nekem.
2014. július 09. 18:46
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Én is lovagolok, méghozzá westernben, én nagyon szeretem kedvenc lovassportágam a horsemanship és pole bending és a trail. Kedvenc lovasom a mindössze 14 éves Dörnyei Regina, aki hordókerülésben Közép-Európa bajnoka lett, valamint Szentesi Csilla aki valójában megteremtette a magyarországi quarter horse tenyésztést
2014. július 09. 23:19
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Idézet (AFCfan @ 2014.07.09. 18:46)
Én is lovagolok, méghozzá westernben, én nagyon szeretem kedvenc lovassportágam a horsemanship és pole bending és a trail. Kedvenc lovasom a mindössze 14 éves Dörnyei Regina, aki hordókerülésben Közép-Európa bajnoka lett, valamint Szentesi Csilla aki valójában megteremtette a magyarországi quarter horse tenyésztést
Jólvan, megint okos voltam, keverem a lakhelyet, meg a nevet Istenes Csilla
2014. július 18. 18:28
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline |
én 5 éve lovagolok sajnos nincs lovam, versenyekre járok de ezek nem hivatalosak, a rajtvizsgát majd csak jövőre lesz lehetőségem letenni amit már nagyon várom. a kedvenc fajtám a fríz és az angol telivér és a kedvenc sportágam a díjugratás bár az is igaz hogy díjlovaglásban szoktam versenyezni
2014. július 18. 21:52
Én imádom a lovakat és lovagolni A számomra ez több mint egy sportág, az életem része amit nem engedek csak úgy el
Már egész kicsi koromtól kezdve lovagolok, mivel a nagybátyjám lovardában dolgozik Sajnos versenyekre nem járok de ez egyáltalán nem csüggeszt A kedvenc sportágam a díjugratás! Annyira szeretem Mimden lófajtát szeretek mert mindgyiknek megvannak a maga sajátos jellemvonásai, de ha nagyon kedvencet kellene választanom akkor az angol telivér-re voksolnék
Már egész kicsi koromtól kezdve lovagolok, mivel a nagybátyjám lovardában dolgozik Sajnos versenyekre nem járok de ez egyáltalán nem csüggeszt A kedvenc sportágam a díjugratás! Annyira szeretem Mimden lófajtát szeretek mert mindgyiknek megvannak a maga sajátos jellemvonásai, de ha nagyon kedvencet kellene választanom akkor az angol telivér-re voksolnék
2014. július 24. 08:24
Én imádom a lovakat, de sajnos rettegek tőlük.
6-8 éves koromig lovagoltam, és nagyon szerettem.
Utána egyszer elmentünk egy állat tenyésztési napokra ahol én persze hogy mindig csak a lovakat néztem. Épp egy szürke Angol telivérnél álltam ami a másik irányba nézett.
Aztán egyszer csak felémfurdult és orron talált az ő b**i nagy orrával.
Azóta félek a lovaktól.
Még mindig szeretek versenyeket nézni, vagy éppen a lovakat megcsodálni de csak 3 méteres távolságból.
Kedvenc ló fajtám az: Arab telivér
Kedven póni fajtám a: Shetland
6-8 éves koromig lovagoltam, és nagyon szerettem.
Utána egyszer elmentünk egy állat tenyésztési napokra ahol én persze hogy mindig csak a lovakat néztem. Épp egy szürke Angol telivérnél álltam ami a másik irányba nézett.
Aztán egyszer csak felémfurdult és orron talált az ő b**i nagy orrával.
Azóta félek a lovaktól.
Még mindig szeretek versenyeket nézni, vagy éppen a lovakat megcsodálni de csak 3 méteres távolságból.
Kedvenc ló fajtám az: Arab telivér
Kedven póni fajtám a: Shetland
2014. október 12. 20:30
Én már nagyon régóta lovagolok, hat-hét éves korom tájékán kezdtem, majd pár évre rá következett egy hosszabb szünet, de most folytathatom ^^
2014. október 13. 15:41
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline |
Hála a húgomnak és édesanyámnak, talán már jobban szeretem a lovakat, mint ők. Ami nagy szó.
Mióta az eszemet tudom, lovalogok. Voltak kisebb-nagyobb kihagyásaim (nagy hó, betegség, csonttörés, stb.), de úgy érzem, véglegesen talán sosem lennék képes abbahagyni ezt a sportot. Ezt az életstílust.
Mióta az eszemet tudom, lovalogok. Voltak kisebb-nagyobb kihagyásaim (nagy hó, betegség, csonttörés, stb.), de úgy érzem, véglegesen talán sosem lennék képes abbahagyni ezt a sportot. Ezt az életstílust.
2015. április 04. 15:04
Már kiskorom óta lovagolok. 8 éves koromban eltört a lábam (nyílt törés) és ezért egy jó ideig nem ülhettem újra lóra. Viszont nagyon szeretek még mindig, imádom a lovakat is, főleg a díjugratást. Habár már nincs annyi időm rá, ezért főként nyáron tudok menni.
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.